NordVPN-arvostelu 2019 – onko se kaikkein monipuolisin VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

nordvpn arvostelu


Digitaaliset turvallisuusvaroitukset ja digitaaliset maailmanrikokset onnistuvat aina ravistamaan meitä, jos todella kiinnitämme sosiaalista mediaa kaikenlaisiin tarkoituksiin. Mutta kaikki eivät pysty ymmärtämään tietovuotojen ja tappavien hakkereiden todellisia vaaroja, jotka hengittävät samaa ilmaa kuin sinä ja minä. NordVPN on vartija, jota me kaikki tarvitsemme, ennen kuin snooperit hiipivät yksityiseen maailmaan. Tässä NordVPN-katsauksessa keskustelemme jokaisesta näkökulmasta, joka sinun on tiedettävä lopullisen valinnan tekemiseksi..

Miksi tarvitset turvallisuutta?

Satunnaiset ponnahdusikkunat tai verkkosivustojen mainokset saavat sinut piilottamaan itsesi piilottamiseen Internetissä, mutta ajattelet silti: “Miksi minun pitäisi huolehtia? En tee mitään väärin? ” Tässä olet erehtynyt, koska se on mitä rikolliset ruokkivat; kansalaisten haavoittuvuus ja viattomuus väärän ajatuksen perusteella olla "olematon" turvallisuuskupla. Turvallisuus on tällä hetkellä suuri huolenaihe, samoin kuin yksityisyys, ja koska tietoturvakoulutusta ei ole, emme ole täysin tietoisia asioista, joita teemme väärin vahingoittaaksemme tietämättämme itsellemme. Joten vältetään tämä naiivuus lopullisesti!

Mitä sinun pitäisi tehdä?

On olemassa useita tapoja välttää kurja rikollisilta hyökkäyksiä, jotka odottavat sinua heikkenemään. Joitakin meitä vahingoittavia tekoja ovat:

 1. Julkisen Wi-Fi-yhteyden käyttäminen
 2. Suojaamattoman Wi-Fi: n käyttö, joka johtaa valtion vakoilua meille
 3. Yksityisten tietojen jakaminen ilman suojausta Internetissä
 4. Sovellusten lataaminen epäluotettavista lähteistä

Nykymaailma on muuttunut ja hyvityksiä annetaan sovelluksille, jotka sammuttavat janoamme kokeilla uusia asioita. Olemme antaneet tarpeettoman pääsyn valmistajille ympäri maailmaa. Jos olet katsellut Snowdenia (2016), haluat varmasti sulkea kaikkien silmät näkemästä tietojasi.

Kukaan ei halua huipputasaavaa tomua niiden päälle, ja NordVPN: llä on vain oikeat ominaisuudet potkaistakseen ne pois.

Perimmäinen portti yksityisyyteen; NordVPN

Kun kaikki 'snoopies' hiipivät ympäri haistaa salasanoja ja henkilökohtaisia ​​tietoja laitteistasi, NordVPN ryntää palveluun ja palvelee sinua kaikilla markkinoilla tällä hetkellä käytettävissä olevilla suojauksilla. NordVPN: n sirojen ominaisuuksien ansiosta 'turvallisuus' on yksi asia, joka voi olla synonyymi Nordille.

Epäilemättä paras VPN toistaiseksi tiedonsiirron salaamiseksi verkossa; Kokeemme paljastaa, että muut VPN: t eivät ole NordVPN: n haasteellisia kaikkien uhkien hävittämiseksi ehdottomasti.

Mikä tekee sinusta todella haavoittuvan?

Aivan kuten todellisessa maailmassa, joka kerta kun muodostat yhteyden Internetiin, Internet-palveluntarjoajasi (ISP) osoittaa sinulle osoitteen, joka osoittaa sijaintisi virtuaalimaailmassa. Se ei kerro vain sijaintiasi Internetissä, vaan sijaintisi kuvaa myös kuka olet ja sinut voidaan helposti jäljittää.

Internet-palveluntarjoajat ovat hallituksen valvonnassa, ja heillä on pääsy kaikkiin toimiin, joita teet Internetin kautta. Tämä johtaa myös siihen, että hallitus voi "katsoa ympärilleen" henkilökohtaisia ​​toimiasi, mukaan lukien sähköpostien vaihto. Tällaiset ajatukset uhkaavat liikemiehiä ja yrittäjiä sekä vallankumouksellisia, koska hallitus voi sulkea koko suunnitelman jo ennen kuin aloitat sen.

Kuinka yksityistä voit saada?

Ensinnäkin NordVPN sijaitsee Panamassa. Ei kirjautumiskäytäntöä ja tappaa -vaihtoominaisuutta, mikään ei tee siitä houkuttelevampaa niille, jotka haluavat piilottaa viruksen toiminnan jäljet. Riippumatta siitä, kuinka katsot sitä, tietäen, että heillä on:

 • Ei hallituksen valvontaa, ja
 • Ei tietuetta kaistanleveyden käytöstä ja toimintalokista.

Siksi voidaan olla vakuuttunut luottamuksen loukkaamisen todennäköisyydestä, joka muuttuu ehdottoman nollaksi. Suosittelemme NordVPN: ää kaikille niille, jotka etsivät turvallista ja nimettömää yhteyttä, ja tämä arvostelu puhuu enimmäkseen NordVPN: n eduksi kaikista hyvistä syistä.

NordVPN: n visuaalinen vetoomus

Aivan NordVPN-logo kuvaa jäljittämättömiä alueita, kuten vuoristoista aluetta, jossa turvallisuus on melkein mahdotonta. Samalla se antaa myös tunteen rauhallisuudesta ja rauhasta, jonka saat, kun olet suojattu. Tämän VPN: n ensi näkemältä antaa sinulle turvallisuuden tunteen, luottamuksen ja sen ulottuvuuden kaukaisiin maihin. Mutta muista kriteerimme tähän NordVPN-arvostelu ei pyöri siitä, kuinka hyvät he ovat brändäyksessä ja suunnittelussa, se on enemmän siitä, kuinka he tekevät väitteensä ja lupauksensa.

Paras osa NordVPN: ää on, että sen palvelinvälilehti antaa välitöntä tietoa palvelintensa saatavuudesta maailmassa ja niiden liikenteestä. Ainutlaatuisesti suunniteltu yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys, sen vetovoima on lyömätön.

Kaikkien palvelimien ja sijaintien tyylikäs ääriviiva antaa voimakkaan virkaan sen korkealle teknologian ja palveluiden hallinnalle, joita NordVPN tarjoaa. Kunkin palvelun kohtuullinen luokittelu eri palvelimille on esitetty täydellisesti.

Ottaen huomioon, kuinka kriittinen vahva VPN: n vahvuus voi olla, NordVPN tekee hienoa työtä kuvailemalla ominaisuuksiaan maallikolla, jotta käyttäjät ja verkkosivun katsojat helpottavat hämmästyttävää salaustaan..

Ominaisuudet NordVPN on hyväksytty erikoistumiseen

Erityiskäyttöön käytettävissä olevien erikoistuneiden palvelimien ansiosta NordVPN mukautuu käyttäjien tarpeisiin. Palvelimia käytetään pääasiassa yksinkertaisiin tarkoituksiin suoratoistaa ja surffata verkossa. Anonyymiin liikenteen reitityksiin voidaan käyttää P2P-ominaisuuksia. Tämä on hyödyllinen torrentien lataamiseen sekä nopean suoratoiston varmistamiseen ilman häiriöitä.

On tärkeää huomata, että kaikki halutun määränpään VPN-palvelimet eivät toimi kaikkien rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen avaamisessa. Koska suuret suoratoistopalvelut ja valtion virastot ovat törkeästi torjunut kuuluisia VPN-palvelimia, sinun on otettava yhteyttä NordVPN-edustajaan Live Chat -palvelun kautta. Ne ohjaavat sinut nopeasti sopivimpiin palvelimiin.

NordVPN on erikoistunut seuraaviin:

nordvpn ominaisuuksien arvostelu

 • Älykäs DNS
 • Tupla-VPN
 • Tor VPN: n yli
 • Socks5-välityspalvelin
 • DNS-palvelimet
 • Verkkopalvelin plus laajennus
 • Dedikoitu IP (vain pyynnöstä)

Älykäs DNS - Tarkistimme Nordvpin SmartDNS-ominaisuuden!

Se on järkevä tapa huijata sijaintiasi huijaamalla Internetiä, johon kuulut muualle. Tämä on ihanteellinen työkalu maantieteellisesti rajoitetun sisällön, verkkosivustojen ja sovellusten käyttämiseen. Palvelimien saatavuus kaikissa suurimmissa maissa sallii enimmäispiirteiden saatavuuden vain huijauspaikan kansalaisille.

Onko DNS-vuoto NordVPN: n kanssa?

DNS-vuoto on suuri huolenaihe, ja olemme tarkistaneet NordVPN: n kaikkien näiden tekijöiden perusteella, jotka asettavat käyttäjän turvallisuuden vaakaan. Nord VPN: llä on omat DNS-palvelimet, joten meillä ei ollut vuotoja testaamalla VPN-tuotetta Windowsissa. Puhdista välimuisti ja evästeet selaimestasi, jos vuotoja on, jotta vältetään DNS-vuodot.

NordVPN: n tietueissa yli 150 suoratoistopalvelua on käytettävissä käyttämällä NordVPN Smart DNS -sovellusta, mukaan lukien Cartoon Network, Netflix, NBC sports jne. Koska Smart DNS ei tarvitse ylimääräisiä käyttöönotto- tai kokoonpanomenetelmiä, se toimii automaattisesti kaikissa NordVPN-sovelluksissa.

PS: Tiimimme on testannut kaikkien edellä mainittujen kanavien saavutettavuuden.!

Tupla-VPN

Se on juuri miltä se kuulostaa. Aivan kuten periskooppi, joka suuntaa valon kahdesti loppukohtaan saavuttamiseksi, tietosi reititetään kahdesti kahden palvelimen välillä palvelimien ketjuttamiseksi ja kaksinkertaisen salauksen mahdollistamiseksi kunkin palvelimen kautta.

Mutta jokaisen uudelleenreitityksen mukana tulee nopeusvaje. Jos kuitenkin tarvitset suurta yksityisyyttä ja päivittäisen tietojenvaihdon on oltava luottamuksellista, niin NordVPN: n kaksinkertainen VPN ei koskaan päästä sinua alas. Se on myös yksi harvoista teollisuuden VPN-verkoista, joissa on tämä ominaisuus.

Joten voit nauttia kaksinkertaisen salauksen eduista tavallisella VPN: llä. Kuinka hieno se on?

Sipuli yli VPN

Yksinkertaisesti sanottuna, sipulien reititys eli Tor yli VPN on ilmainen apuohjelma, jonka avulla voit piilottaa kaiken liikenneanalyysin, joka voi vahingoittaa henkilökohtaista oikeuttasi vapauteen. Jos haluat käyttää Toria VPN: n avulla, sinun tarvitsee vain:

 • Käytä tietokonettasi
 • Hanki NordVPN toimivaksi
 • Avaa Tor-välilehti NordVPN: ssä
 • Käytä Internetiä äärimmäisen nimettömästi

NordVPN: n kautta voit käyttää VPN: n ja Tor: n etuja samanaikaisesti. Muutama analyytikko väittää lähestymistavan käyttää Tor-selainta erikseen ilman VPN: tä; muut kuitenkin väittävät, että sen käyttö VPN: n kanssa on parempi. Käytämme logiikkaa, ja logiikan mukaan kahden huoltajan pitäminen on parempi kuin yksi, joten miksi et käyttäisi molempia ja heillä olisi parempi turvallisuus, varsinkin kun joku ei ole vartioinut, joka tapauksessa. Siksi Torin käyttö VPN: n kanssa on paras ratkaisu, jonka asiantuntijamme voivat antaa sinulle.

Leikkaaminen pitkä tarina lyhyt

Yhdellä tilauksella voit avata rajattomat mahdollisuudet, kuten:

 • Suoratoisto suurella nopeudella jatkuvan ja omistetun IP-osoitteen avulla,
 • Torin käyttäminen,
 • Pääsy urheilutapahtumiin missä tahansa
 • Maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen, kuten BBC iPlayer ja Netflix, käyttäminen.
 • Torrenting
 • Pidä itsesi tappavalta DDoS: lta.

* DDoS-hyökkäykset ovat useiden isäntien hyökkäyksiä, jotka ovat kaikki tekijöitä käyttämään palvelua offline-tilassa, mikä tekee niistä hyödytöntä, etenkin pelissä, kun vastustaja haluaa lyödä toisen saadakseen käden..

Yleensä yhden isännän hyökkääjät suojataan helposti palomuureilla. Useita isännöitäviä DDoS-hyökkäyksiä on kuitenkin mahdotonta hillitä ilman VPN: tä. Puhumattakaan siitä, että mitä vahvempi se on, sitä parempi se on, ja NordVPN sopii parhaiten tähän iskulauseeseen sen vertaansa vailla olevan lujuuden suhteen.

Katsaus NordVPN: n verkkosivustoon

Loppuun mennessä 5092+ palvelinta 60 eri maassa, NordVPN: llä on erityisiä palvelimia torrentia varten, joten on hyvä päätös käyttää niitä torrentiaan. Muuten NordVPN: n hämmästyttävä automaattinen tapikytkin tappaa tällaisen toiminnan normaaleilla palvelimilla.

Sovelluksia on saatavana kaikkialla

Windowsista Maciin, Androidista iOS: iin, Linuxista Chromiumiin; NordVPN: n ensimmäinen käyttöliittymä antaa erittäin 'let' get-get-down-to-business '-kehityksen. Meitä rakastavat ihmiset ottavat itselleen täydelliset kilvet näkymättömiltä vaaroilta todella antavat sille mennä, sillä he voivat nähdä kaikki pluspisteet täällä. Kun mietit sitä, käytät periaatteessa yhtä VPN-tiliä suojaamaan jopa kuusi laitetta, jotka toimivat useiden käyttöjärjestelmien kautta. Jokainen, jolle sallit pääsyn, voi kytkeä NordVPN: n päälle laitteellaan kantamalla.

Vaikka viehättävä yhdistelmä vaaleansinistä yhdessä valkoisen kanssa vähentää vakavuutta, vaikka se tarjoaakin erittäin teknisiä palveluita. Verkkosivun ja sovellusten samankaltaisuus on huomattavan paljon, joten se auttaa navigointiin ja mukauttamiseen. Tämä on paras ominaisuus, jota useat käyttäjät ovat kiitelleet monissa NordVPN-arvosteluissa. Liian monet tuotemerkit ovat epäonnistuneet, koska heidän sovellustensa käyttökokemus eroaa heidän verkkosivustojensa tarjoamista. Johdonmukaisuus on valtava haitta, kun yrität luoda uskollisuutta asiakkaidesi kanssa. NordVPN sai tämän oikein!

Lisätietoja: Parhaat Android VPN-sovellukset

Parempi selaaminen

Kuusi samanaikaista laiteyhteyttä on minkä tahansa siellä olevan VPN: n käytettävissä. Joten, NordVPN voitti tällä alalla. Tällä hetkellä he tarjoavat yhden vuoden suunnitelman 5,75 dollaria kuukaudessa, mutta jos käytät sitä muiden kanssasi asuvien kanssa, jokainen voi säästää rahaa nauttien NordVPN: n loistavista ominaisuuksista. Paitsi, että se antaa kauniin esikatselun tilaamattomille selainverkkopalvelimen ja YouTube-välityspalvelimen käyttäjille (FYI: YouTube-välityspalvelin on maaginen työkalu, joka vie sinut YouTube-suosikkikuvakesi paikasta, jossa organisaatio kieltää tai estää YouTubea).

Paitsi, että se tarjoaa myös käyttäjille salattuja laajennuksia Chromessa ja Firefoxissa. Kärkisivuna Nord VPN: n hämmästyttävä adblocker välttää kaikki häiritsevät ei-toivotut mainokset CyberSec-ominaisuutensa avulla. On mahdotonta sivuuttaa sitä, kuinka NordVPN hoitaa kaikki nykypäivän turvallisuuteen ja maantieteellisiin rajoituksiin liittyvät pienet ja suuret ongelmat. Se on todella kaikki-yhdessä-ratkaisu nykyaikaiselle Internet-käyttäjälle. Niiden palvelut ulottuvat 62 maahan, mukaan lukien Etelä-Amerikassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella sekä Afrikassa sijaitsevat maat

Sen maaginen kaava toimii myös Kiinassa ja Lähi-idän maissa, joissa on lähes mahdotonta paeta valvontaelinten silmiä.

Kokeet ovat pakollisia!

NordVPN: n vahva usko palveluihinsa rajataan 3 päivän kokeilujaksolla, joka antaa käyttäjille kohtuullisen mahdollisuuden analysoida kaikkea henkilökohtaisesti.

Vaikka VPN tarjoaa häikäiseviä ominaisuuksia, se ei välttämättä sovi sinulle. Joten, käytä tätä tilaisuutta selvittääksesi, täyttääkö se prioriteettisi. Käy kaikilla usein käyttämilläsi verkkosivustoilla ja sovelluksilla tai sinulla on vaikeuksia päästä muihin luotettaviin VPN-palveluntarjoajiin.

Jo sen jälkeen 30 päivän takaisinmaksupolitiikka kirjaimellisesti voittaa sydämesi, koska VPN: n taipuisissa helpottamisissa ei voi olla porsaanreikiä.

johtopäätös

Käärittämään asioita tässä NordVPN-katsauksessa ehdotamme sen pakollisuutta kaikille liikemiehille, pankkiirit, välittäjät ja erityisesti organisaatiot, joiden ainoa vaurausidea riippuu kriittisesti innovatiivisista ideoista kilpailijoiden ja vastaavan toimialan voittamiseksi..

Vaikka kaksinkertainen salaus tapahtuu alennetulla nopeudella, on silti syytä laukaus pelastaa pahat silmät pudottamalla sähköposteihisi saadaksesi parhaan hyödyn henkilökohtaisista tiedoista.

Kaikkien pankkitapahtumien tulisi epäilemättä käydä läpi Tor VPN (Onion over VPN) tai Double VPN kautta, jotta hallitus ja hakkerit saadaan kokonaan takaisin..

Se ei ehkä ole ensimmäinen valinta rento viikonloppuvirroille tai pelkästään torrent-asiakkaille, mutta se tyydyttää kaikki tarpeet vahvempien palvelimien avulla, jotka on omistettu suuresti edellä mainittuihin tarkoituksiin..

Kaiken kaikkiaan se lopulta on paras, kun 2-vuoden suunnitelmaan sisältyy vain $ 4.99 / kk mikä on suora 58% alennus! ja 3 vuoden + 1 kuukauden ilmainen suunnitelma maksaa $ 3,49 / kk kanssa 70% alennus. Tämä ylittää markkinoiden keskiarvon ja auttaa NordVPN: tä ansaitsemaan suurimman osan käyttäjistä, jotka verkkosivuillaan osoittama raskas liikenne osoittaa hyvin. Jos erotat NordVPN-arvosteluistamme, olemme enemmän kuin tyytyväisiä kaikkiin käyttäjiin, jotka tulevat ilmoittautumaan ja lähettämään meille sähköpostia puutteista, ongelmista, joita olet joutunut kohtaamaan NordVPN: n kanssa. Olet myös tervetullut jakamaan tyydyttäviä kokemuksiasi, mikä on todennäköisempi, Nauti!

nordvpn hinnoittelu 2019 lopussaNordVPN-hinnoittelu päivitetty

Ota yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments