NopeinVPN-arvostelu 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

esipuhe

FastestVPN on paljon aliarvioitu VPN-palveluntarjoaja, kun taas testimme paljastavat sen suorittavan perustoiminnot melko hyvin. Itse asiassa jokainen VPN väittää olevansa nopea, mutta nopeimmalla VPN: llä on tämä vaatimus heidän nimessään. Kuinka paljon tämä vaatimus tarkoittaa oikeasti? Otetaan selvää


nopein verkkosivustokatsaus

Kellot ja vihellykset

Keskustelemme ensin tämän VPN: n parhaista ominaisuuksista ilman mitään huomautusta tai odottamista. Tämän VPN: n kohokohta on, että siinä on tarjottavia ominaisuuksia, joita ei ole saatavana useimmissa muissa sellaisella hinnoittelulla.

Nat-palomuuri - Olet suojattu tietosi tulevilta uhilta. Asetus on oletusarvoisesti käytettävissä taustaohjelmassa.

Haittaohjelmien suojaus - säästää tietosi ja laitteesi erilaisilta tartunnilta. Tämä on oletusarvoisesti käynnissä taustalla.

Mainosten esto - ilmainen mainosten esto on käytössä oletuksena, joten mainokset eivät häiritse sinua selaamisen aikana.

UNIX-pohjainen VPN-palvelin - Palvelimien turvallisuuden ja nopeuden salliminen. Mitä nopeammin, sitä parempi!

24/7 asiakastuki - käytettävissä vastaamaan kaikkiin voimassa oleviin kyselyihin ympäri vuorokauden.

Dedikoidut palvelimet ympäri maailmaa

nopeinvpn-palvelimet

NopeinVPN-suunnitelmat ja hinnoittelu

Hinnat alkavat niin alhaalta kuin 0,5 dollaria / kk (rajoitetun ajan erikoistarjous talvella)

Muita suunnitelmia ovat:

nopeinvvn hinnoittelu

Yhden kuukauden kauppa on 7,99 dollaria / kuukausi

Yhden vuoden nopein VPN-tilaus on 1,99 dollaria kuukaudessa

Puolivuotiskatsaus (6 kuukautta) on 2,99 dollaria kuukaudessa

Alkulatauksen yhteydessä ei ole saatavana ilmaisia ​​kokeiluversioita (mikä on itse asiassa pluspiste VPN: lle), mutta hienoa on 30 päivän aikaikkuna, jonka ne antavat rahat takaisin -takuulle..

Lue myös: Halvat VPN: t vuodelta 2019

Maksutavat ovat erilaisia, joten voit valita mistä tahansa, mikä on sinulle sopivaa. Maksut voidaan suorittaa pankkikortilla, PayPalilla ja AliPaylla. FastestVPN hyväksyy myös maksut Bitcoinin kautta.

Kuitenkin, kun maksat kryptovaluutan kautta, vaikka maksat nimettömästi, FastestVPN (kuten mikä tahansa muu VPN-palvelu) purkaa silti alkuperäisen IP-osoitteesi.

Alustat, joissa FastestVPN toimii

FastestVPN: ssä on sovelluksia Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Se tukee protokollia, jotka voidaan konfiguroida useille laitteille ja reitittimille.

nopeinvvn sovellus

Koska olen Applen käyttäjä, olen testannut sovelluksen sekä iPhonessa että iPadissa. FastestVPN on usean käyttäjän kirjautuminen, joten minulla on se molemmilla laitteillani.

Tässä on muutama katkelma oivalluksestasi ennen kuin ostat sovelluksen itse.

iPhone-sovellus

Tämä on sovelluksen aloitusnäyttö.

Siirry valitsemalla maakohtainen sijainti tarpeitasi vastaavaksi.

nopeinvpn-sovellukset

Valitsin Yhdysvallat (NY), koska se on yleensä suosituin valinta.

Ja olet nyt yhteydessä.

Samanlainen on sovellus iPadille. Se on erittäin käyttäjäystävällinen, joten sinun ei tarvitse olla erityisen tekninen taita voidaksesi käyttää sitä. Se on yksinkertainen kolmivaiheinen menettely.

Ainutlaatuiset myyntiehdotukset

syy valita nopein vpn
NAT-palomuuri

NAT-palomuuri (Network Address Translation Firewall) on ratkaisu FastestVPN: n asiakkaille, jotka ovat huolissaan päästä päähän -turvallisuudesta. NAT-palomuuri on saatavana palvelimen päässä ja kompensoi Windowsiin sisäänrakennetun palomuurin, joka on melkein hyödytön ja helposti läpäisevä.

Lue myös: Paras Kodi VPN

Kaikki VPN: t väittävät olevan paras ratkaisu verkkoturvallisuuteen, mutta se ei ole 100% turvallinen ilman NAT-palomuuria. Turvallisuuden kannalta FastestVPN on vahva kilpailija markkinoilla.

FastestVPN: ssä NAT-palomuuri on oletusarvoisesti käynnissä taustalla. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse edes aktivoida sitä manuaalisesti, sillä jokainen yhteys aktivoidaan automaattisesti. Sen avulla voit suojata FastestVPN-palvelimen antama IP-osoite. Ilman NAT-palomuurin käyttöä VPN-käyttäjät ovat vaarassa hakkereita, jotka väärinkäyttävät datapaketteja pääsyäkseen käyttäjän järjestelmään pääsyyn.

Muut VPN-palvelut tarjoavat sen lisäosana, josta joudut maksamaan ylimääräisiä maksuja, mutta FastestVPN-palvelussa se on jo oletusarvoisesti käytettävissä kaikissa paketeissa; olipa se kuukausittain, puolivuosittain tai vuosittain. FastestVPN suojaa tietovirran VPN-palvelimen päästä ilman lisäkustannuksia. Se tekee siitä todella kiinnostavan.

Lue myös: Paras pelin VPN nollaviiveelle

Haittaohjelmien suojaus

Sivustot, jotka tietoisesti saastuttavat tietokoneesi haittaohjelmilla, lopetetaan FastestVPN: n haittaohjelmien suojausominaisuuden avulla, joka toimii oletuksena taustalla. Haittaohjelmasuojaus on saatavana FastestVPN: llä kaikilla alustoilla - Mac, Windows, Apple iOS, Android, Reitittimet, Roku, PS4, Xbox, FireStick ja Kodi. Se tarjoaa suojan uusimmilta ja vanhemmilta uhkilta, kuten Flash Trojan-virus Macilla, tietokalastelusivustoilta ja muilta.

Mainosten estäjä

Tämä ohittaa kaiken turhautumisen, joka liittyy ponnahdusikkunoihin ja sivupalkkimainoksiin, joita näytetään jatkuvasti tietyillä verkkosivustoilla. FastestVPN: ssä on oletusasetuksella toimiva ominaisuus, joka pääsee eroon kaikista näistä ärsyttävistä mainoksista.

UNIX-pohjaiset palvelimet

FastestVPN: n takana oleva verkkorakenne on UNIX-pohjainen, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron. Se mahdollistaa myös P2P: lle optimoidut palvelimet, mikä mahdollistaa rajoittamattoman lataamisen suurella nopeudella. Torrenterin näkökulmasta tämä on paljon.

Viihde tien päällä

Koska VPN-verkostot ovat tietoisia georajoituksista, ne ovat ensisijainen ratkaisu haluamiesi videoiden katseluun. NopeinVPN on parasta työssä sen suhteen. Ensimmäinen ja tärkein syy on, että se ei hidasta nopeutta. Nopeuksia ei vaaranneta, joten se ei ole turhauttavaa, kun katsot jotain siihen kytkettyä. Toiseksi sillä on P2P: lle optimoidut palvelimet, jotka sallivat torrentin. IT ei pidä käyttölokeja, joten loppukäyttäjän tunnistaminen on mahdotonta.

NopeinVPN: johtopäätös

Plussat:

Täysin varustetut ohjelmistot (sekä pöytätietokoneet että mobiili)

5 samanaikaista yhteyttä

24/7 live chat-tuki

Edistynyt portin huolinta

P2P-torrentti on sallittu monilla palvelimilla

DNS-vuodonsuojaus

NAT-palomuuri (oletusasetus)

Haittaohjelmasuojaus (oletusasetus)

Nopeuden suorituskyky on korkea

Dedikoidut palvelimet

30 päivän rahat takaisin -takuu (kun suurin osa tarjoaa vain 7)

Miinukset ja niiden ratkaisut

Ei tappaa-kytkintä: Kun he ottivat yhteyttä asiakastukeen, he ilmoittivat, että ominaisuus otetaan käyttöön lähitulevaisuudessa.

Palvelimet rajoitettu yli 13 maahan: Vaikka palvelimien sijainti on rajoitettu, he saavat päivältä tyytyväisiä asiakkaita. Tässä huomautuksessa heidän tulevaan suunnitelmaan sisältyy palvelimien ja sijaintien lisääminen.

Ei ilmaista kokeiluversiota: Kyllä, se on räjäyttäjä. Toisaalta siitä on hyötyä niille, jotka maksavat palvelusta, koska nopeudella ei ole tapana hidastua höyrylatauslaitteiden takia. Muistamatta mainita mainitseminen, että olematta ilmainen VPN on oikeastaan ​​pluspiste, koska tietoisuus ilmaisten VPN-palveluiden ala-puolista syntyy..

VPN: n käyttö on yhtä välttämätöntä kuin Internetin käyttö nykyään suojataksesi online-identiteettiasi. FastestVPN on matkalla eteenpäin, ja tutustuttuaan sovellukseen ja palveluun heillä on ehdottomasti äänestys.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments