IPVanish Review 2019 – onko se todella niin hyvää?

[ware_item id=33][/ware_item]

Tietoisuuden lisääminen hakkeroinnista ja vakoilusta nykyään Internetin kautta on aiheuttanut eksponentiaalista kasvua VPN-verkkosivustojen liikenteessä. Tämä on tarpeeksi syy tutkia syvällisesti useita ominaisuuksia, joita VPN: n valtava valtameri tarjoaa.


Joten, laita suojalasit ja anna meidän rauhoittaa aaltoja saadaksesi sinut saamaan oikeat kalat, IPVanish.

Monivuotinen

siitä lähtien, kun IPVanish on syntynyt, sillä on ollut puhdas liuskekivi, joka ei sisällä huhuja vuotavista tiedoista, ja sitä on kasvatettu jatkuvasti. Ollessaan alkuvaiheessa ihme, globaaleilla käyttäjillä on korkeat odotukset tästä VPN-palvelusta. Pitäen tämän mielessä, IPVanishilla on erinomainen kokemus näiden odotusten täyttämisestä samalla kun se asettaa uusia ennätyksiä tehtävän, joka sen on tarkoitus tehdä, hyvästä suorittamisesta.

VPN-asiantuntijamme ovat antaneet tarpeeksi aikaa tälle VPN-tuotteelle ja perusteellisen ymmärtämisen ja erilaisten testien jälkeen olemme keksineet tämän IPVanish-katsauksen yksinomaan sinulle.

Tästä VPN: stä on havaittu monia ominaisuuksia, joita käyttäjät ovat vuosien ajan rakastaneet. Tutustu IPVanishin uskomattomiin ominaisuuksiin

Etuuksien kustannukset

IPVanish on hankala vaihtoehto valita, koska se voi olla erittäin taloudellinen tai melko kallis vain valitsemallasi paketilla. Joten ensimmäinen asia, jonka teemme, on ohjata sinua, mikä paketti toimii parhaiten sinulle. Itse asiassa kuukausisuunnitelma ”$ 10,00 / kk” käyttää vähän käyttäjien budjettia, siksi emme suosittele tätä suunnitelmaa sinulle. Kuitenkin, jos valitaan vuosipaketti, hinta tulee melko kohtuulliseksi ja se laskee huomattavasti markkinoiden keskimääräisestä hinnasta. Joten vuosittain säästät paljon!

1 vuoden suunnitelma maksaa sinulle: $ 6,49 / kk.

IPVanishin avokätisen asenteen ansiosta uskomattoman vuotuisen paketin lisäksi IPVanishin antelias suhtautuminen siihen, että heidän tilaussuunnitelmansa ovat yleensä alennustarjouksia, etenkin kauppakausina. Joten pysy valppaana ja merkitse kalenterisi kaikille tulevien vuoden juhlallisuuksiin. 

IPVanishilla on 7 päivän rahat takaisin -takuu, mutta tämä takuu on vähän tarjottava. Jos et ole tyytyväinen tarjottuihin palveluihin, voit pyytää palautusta helposti. Heidän takaisinmaksupolitiikassaan ei ole vaivaa.

Siitä huolimatta tulevia etuja on enemmän, joten jatka IPVanish-arvostelujen lukemista, jotta lopulliset epäilykset poistuvat mielestäsi.

Vapahtajan ominaisuudet

IPVanish tarjoaa kolmella kielellä, että se mahtuu useimpiin asiakkaisiin. Se tarjoaa yli 40 000 IP: tä yli 1 300 VPN-palvelimen kautta yli 75 sijaintipaikassa.

Erottuu siitä, että se sallii viiden samanaikaisen yhteyden yhdellä tilauksella vuoden ajan. Se on paljon enemmän kuin muiden VPN-verkkojen tavallinen saatavuus ja on vakavasti tärkeä kohta sen ostamisessa. Sen lisäksi, että sen voi löytää ja ladata kaikilta alustoilta, kuten Windows, Android, iOS, Chromebook, Linux ja reitittimet, tämän avulla voit muodostaa yhteyden mihin tahansa tai jopa kaikkiin laitteisiin, joita sinulla on kotona.

Paitsi, että viidellä samanaikaisella yhteydellä voit varmistaa perheesi turvallisuuden myös IPVanishin kautta. IPVanish on antanut sinulle ja perheellesi suojan. Jos asut asunnossa tai yliopiston asuntolassa huonetovereidesi kanssa, voit säästää rahaa hinnasuunnitelmassa, joka jakaa kuukausittaisen laskun huonetovereidesi kesken.

Jos käytät Wi-Fi-majoitusta hotelleissa, kahviloissa tai muissa julkisissa tiloissa, katso tämä video nähdäksesi kuinka voit suojata tietokoneesi suojaamattomilta Wi-Fi-yhteyksiltä IPVanishin avulla.

Suojaa näkymättömyyden alueella

Suunnitellessamme tätä IPVanish-katsausta maallikolle, päätimme testata IPVanishin nopeuden ja pingin suhteen ja olemme tulleet siihen johtopäätökseen, että IPVanish tarjoaa nopeamman nopeuden ja laajan valikoiman protokollia äärimmäiselle suojaukselle ja salaukselle. IPVanish torjuu kaikki virustehtäväsi ilman lokit -käytäntöä lopulliseen puolustukseen vakoojia ja hakkereita vastaan; valta pitää sinut turvassa on kaikki sinun ja vain tilauksen päässä.

Pidettäessä IPVanishin kaikkia superominaisuuksia paras kaikille yksityisyyttä tietäville ihmisille on sen sijainti. IPVanish sijaitsee Yhdysvalloissa, mutta koska IPVanishilla ei ole toimintalokeja, he eivät voi luovuttaa mitään merkittävää materiaalia, kun käytät Internetiä valvontaviranomaisille, kuten National Security Agency, NSA.

IPVanish Review 2019 - onko se todella niin hyvää?

Tiedä kaikki

Asiakkaan ymmärtäminen auttaa sovittamaan kehitettävän tuotteen ja käyttäjien halun jatkaa saatavan palvelun välistä harmoniaa. IPVanish on saanut kaiken. IPVanishin "Miksi VPN" -sivulta löytyy kaikki ratkaisut mistä "Whys and Hows" ja kaikki mahdolliset Hows and Wheres -sivut tarjoavat kaikki ratkaisut kaikkein vähäpätöisimpiin ongelmiin, jotka saattavat ohittaa verkkosivuston katsojan mielen..

IPVanishin palvelimet saavat suuren liikenteen virtuaalisen tuen tarjoamisesta kaiken liikenteen, mikä johtuu heidän asianmukaisista ohjeistaan ​​ihmisten oikeuksien suojaamiseen yksityisyyteen. He syöttävät lusikalla käyttäjiä selittämällä helpommin kuin käyttöoppaan avulla. Verkkosivusto on täydellinen opas VPN: n lopulliseen käyttöön, joka tavallisesti, ellei sitä ymmärretä kokonaan, voi osoittautua hyödyttömäksi yksinkertaisesti siksi, että käyttäjä ei tiedä kaikkia käytöksiään.

IP-karkaisupalvelut

Vaihtamalla ja uudelleensijoittamalla sinulle uuden Internet Protocol (IP) -osoitteen, IPVanish hoitaa sinut käytännössä. Se torjuu kaikkia haitallisia ja ilkeitä petoeläimiä, jotka haluavat loukkaavan yksityisyyttäsi. Saat uuden IP-osoitteen toisesta maasta ja se näyttää siltä, ​​että olet vain toinen merkityssä / valitussa maassa oleva kansalainen.

Tilastollisesti IPVanish tarjoaa noin viisinkertaisen kilpailijoiden keskimääräisen nopeuden. Vain 45 minuutin kuluttua voit itse muuttaa IP-osoitteesi, mikä onkin yksi parhaista vaihtoehdoista käyttää mahdollisimman monta eri maiden maantieteellisesti rajoitettua verkkosivustoa..

Sinä voit testaa IP-osoitteesi täällä ennen VPN-yhteyden muodostamista ja sen jälkeen

Nopea zoomaus verkkosivustolla

Houkutteleva ja helppo vuorovaikutuksessa oleva alusta antaa ammattimaisen äänen. Jos välilehdillä on kaikki vaadittavat tiedot, käyttäjä voi käyttää vain tarvittavia tietoja. Miksi VPN-välilehdessä on kaikki graafiset perustiedot, jotka aloittelija tarvitsee ymmärtääksesi VPN: n. “Sovellukset” ja “Hinnoittelu” -välilehti on liiketoiminnan aloittaminen ja sovelluksen lataaminen nopeaan hintaluokkaan. Heidän ohjeosasto on hyvin järjestetty ja jaettu luokkiin, mukaan lukien UKK, asennusoppaat, vianetsintä, laskutuskysymykset ja ilmoitukset. Se on yksi parhaimmista tukikeskuksista niin kauan kuin VPN-verkot menevät. Usein kysyttyjä kysymyksiä näytetään niiden mukana. Tämä säästää käyttäjien aikaa lähettämällä sähköpostia joukkueelleen tai selaamalla vastauksia kategorioissa. 

Tekninen näkymä parhaan virusvartijan sovelluksesta

Helppo asentaa suhteellisen pienellä lataustiedostolla, emme löytäneet vaikeuksia sovelluksen määrittämisessä. Kuvatut ja yksityiskohtaiset asennusoppaat antoivat laajoja ja yksinkertaisia ​​asennusvaiheita. Sovellusten saatavuus kaikilla alustoilla on selvästi keskittynyt IPVanishin verkkosivustoon. Opetusvideot ja blogit tarjoavat tarvittaessa ylimääräistä apua.

Yhdellä napsautuksella tuotetta ladataan sovellus / ohjelmisto heti tarpeidesi ja valintasi perusteella. Teknisistä vaatimuksistaan ​​huolimatta IPVanish teki tyydyttävän työn piilottaakseen nämä verkot asiakkailta ja pitää asennuksen suoraan pisteeseen. Kaikki testattavat sovellukset näyttivät lupaavilta, ja niiden kaikkien ulkonäkö ja ominaisuudet olivat suhteellisen samankaltaisia ​​ilman syrjintää eri ympäristöjen välillä.

Rekisteröinti

Ilmoittautumislomake koostuu

  • Luettelo kolmen paketin hinnoista
  • Vain sähköpostiosoitteesi
  • Maksutavan valinta

Pyydettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja on hyvin vähän, mikä tarkoittaa, että he kunnioittavat käyttäjien oikeutta yksityisyyteen. Rekisteröinti on nopeaa ja helppoa, mikä on suuri vetonaula nykyajan kiireisille VPN-käyttäjille, jotka eivät ole millään sivulla yli muutaman sekunnin, jos se ei ole heille miellyttävä ja kääntyy pois pitkistä lomakkeista. Jokainen sovellus, joka pyytää liikaa henkilökohtaisia ​​tietoja, syttyy heidän mielessään punaisen lampun.

Antaja  

IPVanish saattaa jopa yllättää sinut! Jos olet onnekas kirjautumisen yhteydessä, IPVanish saattaa antaa sinulle vain ylimääräisen alennuksen alla olevan kuvan osoittamalla tavalla..

Pysy ajan tasalla verkkosivustolta saadaksesi enemmän uskomattomia alennuksia, etkä koskaan tiedä, saatat itse asiassa olla herkkupala!

Kirsikka päällä!

IPVanishin tilausvoittokerroin on se, että IPVanish on käynyt läpi pitkän aikaa sisällyttämällä kaikki verkkosivustolla Android-käyttäjille saatavilla olevat palvelut. Tämän ansiosta suuri joukko käyttäjiä voi siirtyä kannettavilta tietokoneilta ja henkilökohtaisiin puhelimiinsa tämän sovelluksen ansiosta. 

Ei ole mikään salaisuus, että Android-käyttäjät ovat usein jääneet jälkeen kokemuksesta ja monien sovellusten päivityksistä. Kehittäjät epäröivät investoida päivitettyihin Android-sovelluksiin, koska Android-versioita on useita ja suurin osa heidän asiakkaistaan ​​voi olla Applen käyttäjiä.

IPVanish tarjoaa ylpeänä helpon pääsyn erilaisiin toimintoihin, kuten tappauskytkimeen kaiken toiminnan lopettamiseksi ja matkapuhelimien nopeuden testaamiseen. Sujuva kulku eri laitteiden välillä voi olla ratkaiseva tekijä IPVanish-tarkastelussa. Koska he huolehtivat jokaisen käyttöjärjestelmän käyttäjien vaatimuksista, on vaikea olla antamatta heille hyvää arvosanaa. 

Vuorovaikutus puolustajan päättäjien kanssa

LiveChat on aina ollut sen vahvuus, mutta tuntemattomista syistä se ei ole nyt käytettävissä. Tavallinen lippujärjestelmä on sisällytetty Tukipalvelut-osioon, ja käyttäjien on pääsy siihen ympäri vuorokauden. 

Asiakaspalvelu voi luoda tai rikkoa tuotemerkin. Yksi tärkeimmistä syistä siihen, että IPVanish VPN -arvostelut ovat suurelta osin positiivisia, on se, että ne sijoittavat aikaa ja energiaa Live Chat -ominaisuuteensa. Heillä on oma ryhmä koulutettuja ammattilaisia, jotka tunnistavat ja ratkaisevat ongelmat nopeasti. Tämä on erityisen kätevää, kun joudut löytämään tietty VPN-palvelin suoratoistopalvelulle, kuten Netflix. Tämä on vähän hankala yritys, koska jotkut suosittujen VPN-palveluntarjoajien, kuten IPVanish, palvelimet ovat näiden sovellusten mustassa listassa sallimaankseen maantieteellisesti rajoitetun sisällön pääsyn laittomasti. Et voi hallita tällaisia ​​asioita yksin, joten pieni hedelmällinen vuorovaikutus VPN-palveluntarjoajasi kanssa on välttämätöntä.

Siitä huolimatta ohjeosion monimutkainen yksityiskohtainen ja valokuvien kuvaus osoittautuu riittäviksi, koska se kattaa kaikki näkökohdat VPN: n välttämättömyydestä aina viimeiseen bittiin, jossa toimiva VPN toimii sujuvasti kaikilla laitteillasi.

Jäljittämätön!

Kuka ei haluaisi vetää temppua pysyäkseen näkymättömyyden viitan alla niin kauan kuin mahdollista? Kukaan ei halua taikuuden kulumista. Siellä IPVanish käyttää panssarimaista puolustusta! Siinä on automaattinen IP-päivitysvaihtoehto, joka osoittaa uuden IP-osoitteen 45 minuutin välein.

Jotta tätä prosessia voitaisiin parantaa vielä paremmin, se suorittaa kill-kytkimen automaattisesti ennen IP-osoitteen vaihtamista, mikä tekee valvontatoimistojen seurantatyökaluista hyödytöntä, koska useiden ja eri IP-osoitteiden jäljittäminen on käytännössä mahdotonta.

IPVanishin yksinomaan edulliseen hintaan myöntämä uusi unelma tunnetaan nimellä IP-pyöräily. Pelkästään tämä ansaitsee saada IPVanishin kärjessä!

Viha tai rakkaus

IPVanish on vaikea lyödä sen käärimiseksi. Soveltuva ja suositeltava HD-suoratoistoon ja torrentingiin tehokkaan nopeudentoimituksensa ja pitäessään käyttäjänsä nimettömänä takia, IPVanishin käyttämättä jäämää yhtään rytmiä ei ole.

Vertaa IPVanishia muihin VPN-verkkoihin tällä helppokäyttöisellä VPN-vertailutyökalu!

Täysin sovitettu pitämään asiakkaansa pyörittämässä ja pyörimässä ympäri maailman akselia 45 minuutin välein on mahdoton tehtävä, jonka saavuttaminen vaati vuosia. Siksi IPVanish VPN ansaitsee todellakin kunnian olla kaikkien aikojen suosituimpien VPN-verkkojen luettelossa. Se on myös liian pitänyt 

Kun otetaan huomioon myös eri alustojen käyttäjän arvostelut, tilaajilla on ehdottomasti ääni, joka on todella tärkeä. Siksi IPVanish rakastaa tehokasta suoritustaan. Lisäksi, jos olet usein vieraileva verkkosivuillamme, tiedät, että IPVanish on yksi kolmesta suositusta VPN-suosituksistamme ja tämä IPVanish-arvostelu selittää saman.

johtopäätös

Toivomme tätä perusteellisesti IPVanish Review on osoittanut, mikä tekee heidän VPN-ohjelmistostaan ​​erillään kilpailusta, ja nyt se auttaa sinua selvittämään, onko se oikea tuote tarpeitasi varten. Se ei olisi arvailua, mutta sanottavaa todellisuutta IPVanish suoritettu jatkuvasti hyvin testeissämme ja myös kolmansien osapuolien laboratorioiden testeissä. Android-sovelluksessa voi olla hyvin vähän porsaanreikiä, kuten kertakatkaisu Kanadan palvelimella, mutta yritämme sille vielä yrittää selvittää, onko ongelma väliaikainen vai pysyvä. IPVanish on meiltä yleisesti ottaen etkä valitettavasti ostanut sitä, mutta pahimmassa tapauksessa, jos pahoittelet, voit vain hakea palautusta 7 päivän kuluessa. Joten win-win-tilanne!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments