HideMyAss Review 2019 – Onko perseesi hyvin piilossa?

[ware_item id=33][/ware_item]

hma-sivuston kuvakaappaus

Isossa-Britanniassa sijaitseva HideMyAss on ollut yksi eniten käytettyjä VPN-verkkoja maailmanlaajuisesti. Napauttaaksemme sen suosion salaisuuksia, tutkimme syvästi sen tarjoamien palvelujen laatua. Mikä tekee siitä niin houkuttelevan maailmanlaajuisesti ja miten se onnistuu olemaan mainituimmissa VPN-verkoissa? Selvitä kaikki mehukas techtalkki jatkamalla tämän arvostelun lukemista.


Hinnasuunnitelmat

Tärkein tekijä, joka meitä kaikkia ihmettelee, onko tämä VPN arvoinen dollarini? Esitämme sinulle heidän paketinsa, jotta voit arvioida ne itse.

hidemyass hinnoittelu

HMA: n kuukausipaketti on aika edetä, mutta vuosipaketti vastaa alan keskiarvoa. Kun otetaan huomioon sen tarjoamat tekniikat, vuosisuunnitelma ei ole mikään verrattuna muihin kilpailijoihin.

Tiesitkö, että HMA: lla on yleisimmät alennustarjoukset? Edellä mainitut ovat niiden yleisiä tarjouksia, mutta jos onnistut hankkimaan tilauksen HMA: n ollessa antavan tunnelman ympärillä BIG-päivinä ympäri vuoden, voit saada jopa 50%: n alennuksen! Joten neuvojamme on saada suunnitelma oikeaan aikaan, kun juhlapäivät onnistuvat tuomaan sinulle melkein kaiken mieluisalla alennuksella.

Mitä HMA todella tarjoaa sinulle?

HMA kävi juuri läpi suuren muutoksen. AVG Technologies osti vuonna 2015 HMA: n hallinnassa olleen Privax LTD: n. Tämän omistajuuspuun kiertämiseksi Privax sai juuri kuuluisan Avastin oston, mikä saattoi johtaa HMA: n menemään uuteen omistajanvaihtoon..

Siitä huolimatta se sai pääsyn 200 miljoonan aktiivisen käyttäjän tietoturvaohjelmistoon, mikä on merkittävä päivitys. Ainoa asia, joka saa ihmiset vilkkumaan, on se, että se sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jonka avulla he voivat pitää lokitiedostoja Britannian hallituksen viestinnän pääkonttorin seurauksena.

Mistä löydät HMA: n?

Tässä on klinkeri, joka saa kaikki menemään tutustumaan HideMyAss-palveluun, ja se on sen maailmanlaajuinen palvelinjakelu.

piilota persepalvelimet

940+ palvelinta, 120 000 IP-osoitetta yli 350 alueella, kuka voi vastustaa tällaista kiusausta? Tämän palvelun laajan valikoiman avulla voit hyppää kaupunkien, maiden ja jopa mantereiden yli käytännössä!

HideMyAss Review 2019 - Onko perseesi hyvin piilossa?

Suuren palvelimien määrän ansiosta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa kuka tahansa ympäri maailmaa voi käyttää georajoitettua kamaa HMA: n ansiosta.

Kun otetaan huomioon, että HideMyAss on saatavana kaikilla alustoilla, mukaan lukien iOS, Android ja Windows, pettymys on, että HMA sallii vain kaksi samanaikaista yhteyttä liittymää kohti. Siellä se voittaa muut kilpailijat, kuten ExpressVPN ja IPVanish, jotka sallivat 3 samanaikaisen yhteyden tai enemmän.

Entä yksityisyyden huolenaiheesi?

HMA: lla on iso haitta ollaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämä on tärkein lukko ilman avainta, koska se kuuluu GCHQ: n ja NSA-tyyppisten seurantojen piiriin, mikä ei todellakaan anna täydellisen läpinäkyvyyden tunnetta. Sijainninsa vuoksi HMA: n on noudatettava samoja käytäntöjä tietojen säilyttämiseksi kuin kaikki muutkin yritykset.

Vaikka HMA onkin melko äänekäs sen suhteen, kuinka se ei pidä lokkeja, se ei ole täysin totta, ellet lopeta yhteyden ja katkaisun tilan, käytön keston, käytetyn kaistanleveyden jne. Laskemista, mikä tosiasiallisesti on osa "lokit".

Sanotaan vain, että jos sinulla on vähemmän hämärästi asioita, kuten pääsy esimerkiksi maantieteellisesti rajoitetuille verkkosivustoille, Spotify, Netflix jne., Se on totaalinen win-win-tilanne niin kauan kuin et aio lainvastaisesti..

Vaikka torjuntaa, joka on valitettavasti laitonta, ei ole ollut aiheena HMA-testauksen aikana, on ollut tapauksia, joissa DMCA-ilmoituksia on lähetetty HMA: n käytön aikana.

Nettisivu

Päätimme tehdä HMA: n verkkosivustolta kriittisten analyytikoidemme havainnon. Epätodennäköistä, että HMA on onnistunut merkitsemään yksityiskohtaisen tarkistusluettelon tarvittavista ja ei tarvitse.

Ihastuttavalla värikombinaatiollaan ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä se vangitsee helposti jokaisen käyttäjän mielen. Heidän yksityiskohtainen ”Miten VPN toimii” -osio sisältää monimutkaisia ​​ja teknisiä eritelmiä ja VPN-teoriaa. Voit voittaa entisestään miljoonien käyttäjien sydämet. Se toimitetaan useilla kielillä, jotta kaikki maapallon ympäri mahtuvat äidinkielellään.

Asiakaspalvelu

Jos et pidä asiakkaitasi tyytyväisinä, menetät heidät ja HMA tietää tarkalleen kuinka miellyttää heitä. HMA naulautui miellyttäjiksi sähköpostien, blogien, yhteisökehitys- ja opastustoimintojen, HideMyAss-tukijärjestelmän ja LiveChat-vaihtoehdon avulla..

Oho! Sähköpostin vastausprosentti

Joten, ei ole epäilystäkään siitä, että HMA arvostaa asiakkaitaan eniten. Tämä ei seuraa sitä tosiasiaa, että heidän vastausprosentti on hidas postitse tehtyihin kyselyihin. Sähköpostitoiminto on saatavana HideMyAss-tukisivulta, joka on rakennettu äärimmäisen yksinkertaisesti. Tämä edellyttää lomakkeen täyttämistä ja ongelman luonteen kirjoittamista.

Mutta aikaviive aina lyödä yksityiskohtaisella vastauksella, joka ratkaisee kaikki ongelmasi, joten se ei oikeastaan ​​ole bummer.

HideMyAss ei pysynyt sosiaalisen median kilpailun takana pysyäkseen suuren yleisön silmissä. Täysin aktiivisilla profiileilla Facebookissa, Twitterissä ja Google Plus -sovelluksissa et löydä yhtäkään epäilyttävää pistettä niiden saatavuudessa ja suosiossa.

Mistä saat sovelluksen?

Applen ja Google Playn helppokäyttöisten sovellusten ansiosta iOS- ja Android-käyttäjille tarjottujen palvelujen välillä ei ole syrjintää. Kohtuullisen kokoiset sovellukset ladattiin helposti ja HideMyAss oli käyttövalmis kaikissa asennusvaiheissa annettujen ohjeiden avulla. Toiminnot, ominaisuudet ja muotoilu ovat melko samat iOS: lla ja Androidilla.

Lisätietoja HideMyAss-ohjeista / -palveluista

Mikä voi saada ihmiset napsauttamaan minkä tahansa VPN: n Tilaa-painiketta? Se voidaan tosiasiallisesti päättää VPN: n toisinaan tarjoamista erittäin triviaalisista eduista / perusteista. HideMyAssilla on vähän enemmän tarjottavaa verkkosivuillaan kuin muilla, jotka antavat jonkin verran etuna. Seuraavat eivät kuitenkaan ole tärkein syy, jonka se on tilannut käyttäjille.

Mitä ilmaiseksi? PROXY!


HideMyAssin alkuperäinen suosiokerroin oli verkkosivusto, joka tarjoaa ilmaisen välityspalvelun. Tämä sai HMA: lle välttämättömän maineen koulujen, korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille, mikä auttoi heitä pääsemään Facebookiin aikoina, jolloin ei ollut mahdollisuutta murtautua heidän virtuaaliseen sosiaaliseen elämäänsä koulun aikana.
Se palvelee myös ihmisiä yleensä ilmaiseksi, mikä todella saa HMA: lle ilmaisia ​​pisteitä. Tämän ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi päästä käyttämään mitä tahansa valitsemansa maantieteellisesti rajoitettua verkkosivustoa, joka tarjoaa vapauden harjoittaa omaa tahtoaan.

Kuinka muuten he piilottavat sinut, kirjaimellisesti?

Nimetön sähköpostipalvelu

Nyt sähköpostitunnukset ovat välttämättömiä aina, kun haluat ojentaa hyviä palveluita. Jos yrität pyyhkiä tietyn palvelun käytön jälkiä, HMA on saanut selkänsä tarjoamalla Anon-sähköpostipalvelun verkkosivustolleen, mikä on ehdottomasti perusjuuri piilottamalla itseäsi.

Nimetön linkki

Meillä kaikilla on Internetissä joitain salaisia ​​ihailijoita tai salaisia ​​vihollisia. Jotkut ovat niitä, joita varten varmistamme, että he eivät koskaan tiennä sinua, jolla on vahvoja tunteita. Nyt poistuminen identiteettisi piilottamisesta näyttää omituiselta, mutta ei HMA: lle! He ymmärtävät käyttäjien tarpeen tehdä niin, joten heillä on hieno ominaisuus piilottaa liikennetunnus, vaikka jaat linkit heidän verkkosivustoille.

Playstore-sovelluslinkki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hidemyass.hidemyassprovpn&hl = fi

iTunes-sovelluksen latauslinkki: https://itunes.apple.com/us/app/hma-hotspot-vpn-proxy/id675102189?mt=8

Kuinka rekisteröityä?

Tarkistaaksesi rekisteröintiprosessin toteutettavuuden teimme tilin, eikä se voinut tehdä siitä meille helpompaa..

Omalla henkilökohtaisella tililläsi luodaan yksinkertaisella lomakkeella, joka vaati vähintään henkilökohtaisia ​​tietoja! Sitten se tarkastelee erilaisia ​​paketteja oikea-aikaisia ​​tilauksia varten ja seuraa sitä eri maksutavoilla.

Ilmainen kokeilu

Tässä HMA ei tee ketään varmasti onnelliseksi. Palvelu on koettava ensin, jotta saadaan mielenrauha, että rahat käytettiin hyvin. Mutta HMA ei tarjoa mitään ilmaista kokeilujaksoa.
Onnittelut tästä, sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu muiden web-ominaisuuksien ohella.

Mikä on lopullinen tuomio?

Loved:

  • Helpoimmat ja käyttäjäystävälliset sovellukset ja verkkosivustot
  • Lisä ILMAISET palvelut
  • Yksinkertainen asennus ja olet suojattu.
  • Minimi henkilökohtainen tieto eli sähköposti vaaditaan
  • Edullinen suunnitelma

En voi oikeasti päättää:

  • Suojaustaso
  • Sovelluksista puuttui tiettyjä suojausominaisuuksia

Ehdottomasti vihattu:

  • Sen sijainti Isossa-Britanniassa
  • Ei ole hyvää yksityisyyden suojan historiaa

Kaikille niille, jotka asettavat pohjansa VPN: ään suojellakseen heitä, ei tule HMA: ta. Tavallisille kevyille käyttäjille se on melkein kaikkien mieluumpi, koska asetusten tekeminen ei vaadi paljon teknisiä tietoja.

Tämän perusteella päättelemme, että tulisi harkita muita vaihtoehtoja, jos ehdottomana huolenaiheena on piiloutua itseensä.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments