ExpressVPN-arvostelu 2019 – hyvä, paha ja ruma!

[ware_item id=33][/ware_item]

Vaikka monet VPN-palveluntarjoajista väittävät olevan vain "nopein VPN maan päällä", ExpressVPN uskaltaa siirtyä seuraavalle tasolle "taata" se ja vahvistaa sen kotisivullaan. Varmasti heidän kuohkea yhden kuukauden rahat takaisin -takuunsa tukee vaatimustaan, kun taas muilla kilpailijoilla on vain viikon tarjottavuus takuuaikana. Nopeimmasta VPN: stä ympäri maailmaa tulee silti aliarviointi, kun sitä voidaan myös kutsua ”levinneimmäksi VPN: ksi”, koska se toimii myös jatkuvasti haastavan Netflixin ja melkein minkä tahansa planeetan nimeävän streaming-palvelun kanssa..


ExpressVPN-arvostelu 2019 - hyvä, paha ja ruma!

Tässä ExpressVPN-arvostelu, katamme kaikki tarvittavat ominaisuudet, ulkoasut ja poistot, jotka tulisi ehdottomasti tietää ennen ExpressVPN-tilauksen ostamista. Express VPN on all-in-one VPN, joka sopii niille, jotka voivat maksaa vähän enemmän elämänsä helpottamiseksi VPN: llä, jolla on saumattomat ominaisuudet vankka turvallisuus, upea muotoilu, vahva suorituskyky ja uskomattoman asiakaspalvelu. Se voi toimia myös paketina perhekäyttöön erinomaisen monikäyttäjätoiminnonsa vuoksi. Kuitenkin ne, joiden budjetit ovat vähän alhaiset kustannuksella suuremmasta huolestumisesta, enemmän kokoonpanosta ja kompromisseista turvallisuudesta, pitävät sitä vääränä. Tämä arvostelu kiertää ExpressVPN: n käytön etuja ja haittoja, jos viimeksi mainitun löydät neulana heinäsuovasta..

Plussat

Helppo käynnistys

Tämä antaa jotain, joka antaa ExpressVPN: lle pari siipiä. Heti ilmoittautumisen jälkeen voit asentaa VPN-asiakasohjelman, johon sinua pyydetään syöttämään aktivointikoodi, kun suoritat sen ensimmäistä kertaa. Tämä aktivointikoodi on ainutlaatuinen jokaiselle laitteelle. Näin VPN-asiakas säästää sisäänkirjautumisen aikaa, koska käytät yksilöllistä koodia vain itsenäisen käyttöliittymän avaamiseen. Tallenna aina saamasi vahvistusviesti linkillä, jolla on tämä ainutlaatuinen koodi. Voit myös asennusprosessin aikana valita, haluatko jakaa nimettömiä yhteysdatoja nopeammin ilman kompromisseja turvallisuudesta.

aloittaminen expressvpn: llä

Lue myös: NordVPN-arvostelu 2019

Yksinkertaisesti hyvä

ExpressVPN-sovellus on suunniteltu yksinkertaisesti varmistamaan ystävällinen ja intuitiivinen käyttöliittymä. Sinun on kirjauduttamisen jälkeen tehtävä vain palvelimen valitseminen ja palvelimen yhdistämisen aloittaminen palvelun aloittamiseksi. Voit myös merkitä palvelimen tähdellä, jotta voit käyttää sitä myöhemmin nopeasti. Muita perusmääritysvaihtoehtoja, kuten haluamasi protokollan valitseminen, voidaan hallita asetusvalikossa, mutta se ei ole välttämätön toimenpide. Tällainen yksinkertainen käyttöliittymä tekee tästä VPN: stä yksinkertaisen hyvän plug-and-play-vaihtoehdon kaikille VPN-tarpeillesi. Tästä syystä aloitteleville käyttäjille, kuten lapsille tai vanhuksille, siitä tulee erittäin arvostettu VPN. Jos haluat sulkea sovelluksen käyttöliittymän, sovellus toimii silti hiljaisesti tehtäväpalkissa, jotta voit helposti yhdistää tai katkaista palvelimia ja käyttää monia vaihtoehtoja avamatta ikkunaa..

Monen käyttäjän ominaisuus

Äskettäinen muutos ExpressVPN: n politiikassa sai sen korkeammaksi kuin aikaisemmin. Siinä on useita käyttäjiä, joita on enintään viisi käyttäjää käyttämään palveluita samanaikaisesti. Nämä käyttäjät voivat käyttää samanlaisia ​​tai erilaisia ​​viittä laitetta yhteyden muodostamiseen VPN: ään samanaikaisesti. Voit esimerkiksi liittää toiveitasi vastaavia laitteita, kuten viisi kannettavaa tietokonetta kerrallaan, tai erilaisia ​​laitteita, kuten puhelimen, tabletin ja reitittimen. Verkkolukko antaa kaikkien laitteiden käyttää VPN: ää itsenäisesti ja saumattomasti.

Kaikki ExpressVPN-arvostelut kertovat palvelunsa laadusta, mutta katsotaanpa miten tämä ominaisuus säästää rahaa. Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole tarpeeksi rahaa kuluttaa kalliita VPN-palveluita. Totta puhuen. ExpressVPN: llä on korkea luokitus, mutta se ei ole siellä edullisin. Opiskelijat ja työntekijät, jotka elävät kädestä toiseen palkkasummasta toiseen, voivat löytää sen takautuvan. Katsotaanpa kuitenkin suurempi tosiasia. Vaikka huonetovereiden saaminen saattaa häiritä toisinaan, uima-altaastasi voi tulla kultainen tilaisuus ExpressVPN: n avulla. Suosituin hinnasuunnitelma (15 kk) maksaa sinulle 6,67 dollaria kuukaudessa. Yksinkertaisesti jaa se viidelle tapalle ja jokaisella käyttäjällä on vain ylimääräinen 1,33 dollaria kuukaudessa parhaasta VPN-palvelusta! Kuulostaa houkuttelevalta?

Automaattiset toiminnot

Automaattinen protokollan valinta oletuksena on yksi ExpressVPN: n kauneimmista ominaisuuksista. Tämä on yleensä OpenVPN UDP: n yli. Voit myös luoda manuaalisen yhteyden OpenVPN: ään manuaalisesti muiden protokollien, kuten L2TP / IPSec, PPTP, TDP ja SSTP, kautta. Useiden turvallisuus- ja luotettavuusongelmien vuoksi OpenVPN: ää pidetään parempana vaihtoehtona. Automaattinen protokolla ei kuitenkaan välttämättä aina toimi hyvin sinulle. Tällöin sinun on löydettävä optimaalinen palvelinprotokollayhdistelmä, joka on saatavana ExpressVPN: ltä, jotta voit hyödyntää tilaustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Miten? No, kun kirjaudut tilillesi, sinun on valittava VPN-yhteyskäytäntö ja palvelin maasta, jossa haluat avata sisällön. Sekoita ja sovi yhteen löytääksesi täydellinen valinta kyseiselle verkkosivustolle ja kirjaa se seuraavalle kerralle..

Sulautettu tappa-kytkin

Kuinka voimme unohtaa mainita Kill-Switch -ominaisuuden perusteellisessa ExpressVPN -katsauksessa? Yksi sovelluksen menestyneimmistä ja viimeisimmistä päivityksistä on ”Verkon lukitus”. Tämä ominaisuus poistaa kaiken Internet-liikenteen VPN-yhteyden pudotessa. Tämä lukko on hyödyllinen DNS-vuotojen estämisessä ja toimii tappauskytkimenä. Lisäksi sovellus työntää kaikki DNS-pyynnöt IPv4: n kautta kuin suhteellisen epävarma IPv6-protokolla. Salaustasot eivät kuitenkaan ole koskaan neuvoteltavissa yhteyden nopeuttamiseksi missään tapauksessa.

VPN Wi-Fi-reitittimille

On huomionarvoista, että ExpressVPN ei tue vain matkapuhelimia, kannettavia tietokoneita, pöytätietokoneita, tabletteja jne. Reagoivalla graafisella käyttöliittymällä, mutta tarjoaa myös laiteohjelmiston joidenkin suosittujen Wi-Fi-reitittimien käyttöön. Se todella toimii kahdella tavalla; Voit joko asentaa sovelluksen yhteensopivaan reitittimeesi ilmaiseksi tai ostaa vain reitittimen, jolla on esiasetettu ExpressVPN-asiakasohjelma. ExpressVPN voi olla erittäin hyödyllinen reitittimessä, koska kaikkien Wi-Fi-yhteyteen kytkettyjen laitteiden Internet-liikenne reititetään VPN: n kautta normaalin tilauksen avulla.

Totta heidän asiakaspalveluvaatimuksiinsa, kuten useat ExpressVPN-arvostelut ovat osoittaneet, voit seurata yksityiskohtaisia ​​ohjeita reitittimen määrittämiseksi ExpressVPN-palveluun heidän virallisella verkkosivustolla. Varmista, että tarkistat reitittimen yhteensopivuuden ExpressVPN: n kanssa, ennen kuin vilkutat laiteohjelmiston siihen, muuten saatat tuhota reitittimen ikuisesti..

Toinen siunaus on, että reititin lasketaan vain yhdeksi laitteeksi, joten on mahdollista kytkeä monia laitteita, joiden kaistanleveys odottaa sen läpi, ja silti on vielä kaksi muuta laitetta määritettävissä. Tämä on hämmästyttävä porsaanreikä ExpressVPN on tarjonnut asiakkailleen, jotka haluavat säästää mahdollisimman paljon rahaa nauttiakseen ensiluokkaisesta turvallisuudesta. Se on ihanteellinen suurille perheille, joilla ei ole varaa useisiin VPN-tilauksiin.

Varmista, että tarkistat reitittimen yhteensopivuuden ExpressVPN: n kanssa, ennen kuin vilkutat laiteohjelmiston siihen, muuten saatat tuhota reitittimen ikuisesti..

Olet tuntematon

ExpressVPN: n uusi .onion-versio verkkosivustosta on äskettäin lisätty tuntemattomien Tor-käyttäjien viihdyttämiseksi. Tämä ExpressVPN: n ominaisuus yhdistettynä Bitcoin-maksujen hyväksymiseen antaa asiakkaille mahdollisuuden pysyä ehdottoman nimettömänä ja jäljitettävissä vuotamatta henkilöllisyyttään tai sijaintiaan millään tavalla. Heillä on täysin avoimet käytännöt siitä, mitä tietoja he keräävät ja miksi, joten olet aina varma, että heidän lopustaan ​​ei ole piilotettua turvallisuusuhkaa.

Lue lisää: Kuinka torrent nimettömästi ja turvallisesti

Olet turvallinen

Käyttäjän turvallisuus ja nimettömyys on asia, jota arvostamme parhaiten BestVPNDeals.com-sivustossa. Aika ajoin arvioimme uudelleen, mikä on kiistatta markkinoiden parhaimpien VPN-palveluiden joukossa, jotta näemme, vastaako se edelleen VPN-asiantuntijoidemme odotuksia. ExpressVPN saattaa itsensä laajamittaisten lainvalvontaviranomaisten, kuten GCHQ: n ja NSA: n, laillisten rajojen ulkopuolelle, koska se on osa Brittiläisiä Neitsytsaaret. Oletusprotokolla ja OpenVPN-liikenne salataan 256-bittisellä AES-algoritmilla ottaen se seuraavalle kuluttajatason siirtoturvallisuudelle. Tätä oletussalausstandardia ei koskaan muuteta, vaikka haluat muuttaa protokollaa nopeamman kokemuksen saamiseksi. ExpressVPN antaa käyttäjille jaetun staattisen IP: n, mikä on jälleen parempaa tietoturvasi kannalta. Satoja ja tuhansia käyttäjiä käyttää samaa IP: tä, mikä tekee sinusta turvallisen nimettömän.

Asiakaspalvelu

Kaikella sellaisella helppokäyttöisyydellä ExpressVPN pysyy myös kärjessä tarjoamalla parasta mahdollista palvelua, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Voit puhua kokeneen, nopean ja ystävällisen edustajan kanssa milloin tahansa käyttämällä live chat-tukea. Tämä on todella hyödyllistä, kun et tiedä, mitkä palvelimet tarjoavat halutut tulokset. Suurin osa suosituista VPN-yrityksistä kärsii palvelimien mustasta listasta viranomaisten toimesta. Heidän edustajansa voivat helposti osoittaa, mitkä palvelimet ovat ihanteellisia käytetyn verkkosivuston, sijaintisi ja tarkoituksen perusteella. Voit käyttää verkkosivuilla myös lukuisia opetusohjelmia, vianetsintäoppaita ja usein kysyttyjä kysymyksiä ohjevideoiden ja artikkeleiden avulla, jotka auttavat sinua seuraamaan suoraa urheilua ja tietämään erilaisia ​​VPN-protokollatyyppejä.

Lyhyt katsaus verkkosivustoon

Netflixing ei ole iso juttu

Kyllä, mutta vain joillakin palvelimilla. Koska Netflixin huijaaminen on yksi suurimmista haasteista VPN-maailmassa, tämä on varmasti saavutus, koska ExpressVPN: n testaaminen osoitti jatkuvaa työskentelyä Netflixin kanssa. Siirry live-keskusteluun ja pyydä suoraan tietoja palvelimista, jotka toimivat täydellisesti Netflixin kanssa.

Miinukset ja niiden ratkaisut

Tarkistetaan palvelimia

Mitään tarkistusta ei ole valmis, ennen kuin keskustelet kaikista puolueettomista tekijöistä. Sama pätee myös tähän ExpressVPN-arvosteluun. Koska meidän oli oltava erittäin kriittisiä valittaessa haittoja, koska ne ovat melkein vähämerkityksisiä, sijoitimme tämän negatiivisiin, vaikka se vaatii vain yhden yksinkertaisen vaiheen. Jos näet välityspalvelimen virheen käyttäessäsi Netflixiä, mene eteenpäin ja ota yhteyttä live-chat-tukipalvelun edustajaan kysyäksesi, mikä palvelin voi käyttää Netflixiä tällä hetkellä. Emme voi paljastaa palvelimia tiettyjen käytäntöongelmien vuoksi; Yksi asia on kuitenkin varma, että palvelimien löytäminen ei ole ollenkaan vaikeaa 24/7 tukijärjestelmässä. Kun tiedät, mikä palvelin parhaiten käyttää Netflixiä, voit merkitä sen myöhempää käyttöä varten. Sama pätee BBC iPlayer- ja Hulu-ohjelmiin, joihin pääsee tiettyjen palvelimien kautta palomuurien tehokkaaksi ohittamiseksi. Tarvitset vain kerran kerralla keskustelun tukitiimin kanssa.

Katkaisemiseen liittyvät ongelmat Androidilla

Tarkistettaessa online-suoratoistosovellusta, ”Hotstar”, ExpressVPN katkesi ja suoratoisto epäonnistui georajoitusten vuoksi, koska Hotstar on käytettävissä vain Intiassa.

Hinta ilman kompromisseja

Vaikka se vaikuttaa melko paradoksaaliselta, asetamme tämän kuitenkin haittojen luetteloon. Ainakin ansaitsee huomauttaa, miksi ExpressVPN on sisällytetty korkeampaan hintatasoon. Näennäisesti korkeamman 12,95 dollarin perhinta vastaan ​​saat monia plusseja, joita muiden ei tarvitse tarjota. Rahat takaisin -takuu voidaan jälleen täällä lainata. Lisäksi, jos valitset 15 kuukauden tilauksen, hinta hyppää alas 6,67 dollariin / kuukausi, mikä on aika sopiva, mutta silti korkeampi kuin monet kilpailijat. Toinen plus on joustavuus maksun hyväksymisessä luottokortilla, Bitcoinilla, PayPalilla ja useilla muilla kolmansien osapuolten maksukanavilla. Riippumatta siitä, kuinka epäoikeudenmukainen se voi tuntua, maailma kiertää tuotekuvan ympärillä. Tämä on ainoa syy, jonka vuoksi ExpressVPN on korkean hintakilpailunsa takana. Muista myös mainita, että jokainen hyvä asia on hinta.

Lisätietoja muista: Halvat VPN-verkot

Ei yksityisiä / omistettuja IP-osoitteita

Vaikka OpenVPN: llä on paljon etuja jaetulla IP: llä, se ei silti voi tarjota sinulle yksityistä IP: tä. Joskus Netflix voi jakaa IP: n helposti, jos sijaintisi ja henkilöllisyytesi jäljitetään, mutta se voidaan välttää, jos tiedät pari palvelinta ja vaihdat niiden välillä aika ajoin..

Laitteiden rajoitus

Kaikki on tulossa ruusuja niin kauan kuin käytät viittä laitetta, mutta niin ei ole, kun aiot kytkeä neljännen laitteen. Yksi laitteista on irrotettava manuaalisesti, jos kaikki viisi on kytketty, jotta toinen laite voidaan kytkeä. Siksi älä jätä ExpressVPN: ää kytkettynä etäyhteydessä olevaan laitteeseen, johon ei ole helppo pääsy, irrotettavaksi manuaalisesti. Laitteiden jättäminen auki kotonaan, josta voit helposti irrottaa, ei kuitenkaan ole ongelma. Toinen ratkaisu voisi olla reitittimen kytkeminen suoraan ExpressVPN: ään, jotta voit nauttia palvelun käytöstä niin monella laitteella kuin haluat.

johtopäätös

ExpressVPN: ää pidetään yleisesti yhtenä johtavista nimistä VPN-teollisuudessa ja myös ExpressVPN-arviointisekunnissa, jotka myös tuomitsevat. Meillä oli vain 1 katkaisu testaamalla sovellusta jatkuvasti 7 päivän ajan, ExpressVPN: n kokoonpano on helppo, sujuva yhteys ja toimii hyvin mihin tahansa tarkoitukseen, olipa kyseessä sitten suoratoisto, vapauttaminen, salaus tai jopa nimettömyys, koska se hyväksyy bitcoinin. Kuinka sanomme sen? Testasimme torrentia, netflixingä (useita kirjastoja Kanada, USA, UK), suoratoistimme FIFA-otteluita ja teimme myös normaalia surffailua. Annoimme myös markkinoijille, ja he kaikki olivat erittäin myönteisiä, kun pyysimme heiltä arvosteluja.

Asiakastuki on melko ketterä ja menee ylimääräisen kilometrin ratkaistaksesi kyselysi. Mutta mikä tekee heistä niin hyviä? Tiimillä on hyvät tiedot tuotteistaan, minkä ansiosta heidän on helppo ratkaista käyttäjien kyselyjä aikaisintaan. Molemmat sovellukset (ios ja android) ovat erittäin helppokäyttöisiä jopa maallikolle. Tiimimme ymmärtää uuden käyttäjän kohtaaman esteen sovelluksen lataamisen jälkeen, joten voimme vakuuttaa teille, että se on sujuva, turvallinen prosessi ja tukioppaat ovat siellä, jos tarvitset niitä. ExpressVPN: n kanssa ei tarvitse tehdä niin mukauttamista, mutta vain siinä tapauksessa, että haluat kokeilla onneasi, voit tehdä niin napsauttamalla sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa hampurilavalikkoa..

Yhteenvetona

VPN-asiantuntijamme ymmärtävät, että ExpressVPN on hiukan kallista kuin muut markkinoilla olevat vaihtoehdot. Tämä premium tarjoaa suorituskyvyn ja turvallisuuden suhteen räjähdyksen, joten se on vihreä signaali jokaiselle, joka ostaa sen. ExpressVPN toimii hyvin kaikilla laitteilla Fire tv, Mac, Android, Windows, iOS, Linux, Kodi ja kyllä, se soi myös hyvin reitittimissä.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments