VyprVPN anmeldelse marts 2019 (Golden Frog)

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN'er er en kilde for dig til at holde forbindelsen til alle dine online aktiviteter, mens du stadig forbliver beskyttet mod cyberkriminelle. Hvad forventer du i denne teknisk kyndige æra? Én person herude bruger al den avancerede teknologi på den rigtige måde, mens den anden bare er ude for at tage kontrol over dig ved at manipulere brugen af ​​den. Når man holder det bekymret, tilrådes softwareudviklere at forblive et skridt foran disse cyberkriminelle. Teknologier, såsom VPN'er og proxy, bør bruges på en sikker måde. Lad os gøre brugen af ​​teknologi sikker og sund. Vi skal dog altid være forsigtige mod cyberkriminelle, de er altid på udkig. En VPN er din alternative frelser, hvorfor vi er her for at hjælpe dig med at vælge og investere i en fantastisk VPN.


På vores liste over anbefalede VPN'er inkluderer vi bestemt VyprVPN. Vi giver først en kort oversigt over denne VPN.

VyprVPN er en populær Schweiz-baseret VPN. Dens funktioner er udviklet på en måde, der giver dig en hurtig og pålidelig oplevelse. VyprVPNs privatlivslovgivning er gunstige nok til at give sine brugere en komplet sikkerhedspakke, sikre DNS-servere, brugervenlig applikation og kamæleonprotokol. Den eneste ulempe, som denne VPN har vist, er imidlertid den minimale forbindelseslog og ugunstig P2P-download. Dette påvirker dog ikke VyprVPNs ydeevne som helhed.

Lad os se nærmere på detaljerne i VyprVPN's gennemgang nu, hvor vi diskuterer hvert aspekt af VPN-tjenesten. Lad os overveje det faktum, at hver service har sine ulemper, fulgt af dens store funktioner, inden du starter. Så lad os begynde!

Servere

En af de største bekymringer for brugerne er antallet af servere, VPN leverer, og placeringen ved siden af. VyprVPN tilbyder 700+ servere i ca. 70+ lande, det er derfor ganske pålideligt med hensyn til dets rækkevidde. Med en lang række serverplaceringer kan du få adgang til over 200.000 IP-adresser, hvor fantastisk er det ikke? Hvad der dog mangler i tjenesten er, at den ikke kun fungerer i Afrika.

Kompatibilitet

Kompatibilitet er et problem for de brugere, der er mere sikkerhedsbevidste og ønsker at holde alle deres enheder sikkert. VyprVPN deler sin kompatibilitet med Windows, MAC, iOS, Android, Linux, routere, Chromebook og andre smarte tv'er. Så det kan ret set have alle dine enheder tilsluttet en VPN.

Brugere kan føle sig trygge ved brug af nogen af ​​disse enheder. iOS- og Android-enheder har deres egen anvendelse af VyprVPN, så det er nemt for brugerne at oprette forbindelse. I mellemtiden har Golden Frog også introduceret en manuel opsætning for andre enhedsbrugere. Disse funktioner er kun konfigureret af klienten for at sikre, at dine data- og privatlivsopsætning altid er sikret.

protokoller

Hvis du er helt ny i VPN-verdenen, kan du blive forvirret, mens du læser om tekniske termer som protokoller i VyprVPN-anmeldelser. For at få et overblik fungerer en VPN ved at tage alle dine indgående og udgående data og kanalisere dem gennem en tunnel, der er gjort sikkert via en eller anden kode. En VPN-protokol er en nøgle, der muliggør denne proces, og ikke alle udfører de samme funktioner. VyprVPN tilbyder PPTP, OpenVPN, ISEP, L2TP og Chameleon Protokoller til sine brugere. Udover den sidste protokol, der udelukkende er udviklet og leveret af VyprVPN, er alle andre standardprotokoller, som du måske udforsker meget. Sammenlign dem for at beslutte, hvilken protokol der passer bedst til dit formål. Derefter forbinder du simpelthen denne protokol til en valgt server og strejfer rundt på internettet sikkert og anonymt.

VyprVPN anmeldelse marts 2019 (Golden Frog)

Privatliv og sikkerhed

Privatliv er en af ​​de største bekymringer, hvad enten det gælder internetbrug eller personlige dagligdagsoplysninger. Derfor er det den ting, der er mest omtalt og efterspurgt. For sikkerhedsbevidste brugere er det vigtigt med privatlivets fred. VyprVPN overvejer bekymringen og giver brugerne utrolige privatlivsfunktioner. Det giver datakryptering, 160-bit blowfish med AES-256-CBC OG AES-256-SHA256. Tilbyder også Maks datakryptering på 256-bit og Handshake-kryptering på 2048-bit. For maksimal sikkerhed tillader det ikke nogen tredjepart at gribe ind. Det tilbyder omkring 200.000+ unikke IP-adresser, som du kan komme igennem. Ikke bare det, der er mere ved det. VyprVPN tager højde for, at alle dine enheder er beskyttet under høj sikkerhed, specielt når du bruger ikke-betroede offentlige Wi-Fi-forbindelser.

Travel-venligt

VPN'er burde være rejsevenlige. Du ønsker ikke at miste adgangen til sikkert internet, selv når du rejser. Nogle af landene giver dig ikke adgang til bestemte websteder, og det er her en VPN er praktisk. VyprVPN sikrer, at det giver dig, hvad en god VPN skal give dig til enhver pris. Det beskytter din internetbrug og holder dine data sikre, mens du er ombord. Du kan bryde ind geo-begrænsninger og være foran alt. Se Golden Frog VPN-anmeldelser af brugere, der ofte rejser og bruger streaming-apps i andre lande, mens de forbliver beskyttet af VyprVPN for at få flere oplysninger fra deres synspunkt..

Læs også: Bedste VPN til rejser

Funktioner

En VPN kan gøre plads på markedet på grund af dens skarpe funktioner og ydeevne.

Prisplaner og rabatter er vigtige, men det er de specifikke funktioner, som din VPN giver dig mulighed for at udføre. Du vil bemærke korte VyprVPN-anmeldelser, der altid viser vigtige funktioner og sammenligner dem ofte med dem, der er populære hos VPN-udbydere.

Smart Kill-switch

VyprVPN har en Kill-Switch-funktion, der skærer din forbindelse, når VPN bliver diskonteret. VyprVPN leverer en dialogboks, hvorfra du kan tilpasse Kill-Switch-indstillingerne, alt efter dine ønsker. P2P-deling, DNS-servere og IP-logfiler i 30 dage. VyprVPN kan besejre VPN-blokering med sin Chameleon-teknologi.

Kameleon-protokol

Chameleon er en ny protokol bygget af Golden Frog, som er baseret på 256-bit krypteret OpenVPN-teknologi. Kameleon ruller metadataene, der får datainspektørerne til at kæmpe. Det hjælper dig med at omgå de begrænsninger, som regeringen pålægger. Chameleon er den protokol, der giver dig adgang til internettet, selvom dit land har et forbud mod VPN. Denne funktion er også effektiv, hvis et intranetværk har en firewall, den viser dem, som om du bruger en almindelig SSL. VyprVPN har også DNS-filtreringsfunktion til dig. Det holder dig beskyttet mod tredjepart, der narrer dig til at omdirigere til malware-websted.

Tilslutninger

Forbindelse? Hvorfor skal du kun oprette forbindelse til en enhed ad gangen? Nej, med VyprVPN kan du oprette forbindelse til 5 enheder ad gangen og holde alle dine aktiviteter sikre på alle enheder på én gang.

Der er dyre VPN-udbydere, der betaler mere for samtidig at linke kun 3 enheder pr. Abonnement. VyprVPN præsenterer et bedre tilbud til en lavere sats. VyprVPN vinder denne runde! At leve med en familie betyder, at du er nødt til at dele internetforbindelser og VPN-abonnementer. At have adgang til en VPN af høj kvalitet på samme tid på 5 enheder via en enkelt konto er en big deal. Du behøver ikke at bruge penge på flere abonnementer og tilmelde dig en ny til hver enhed, du ejer. Hvis du bor på en sovesal, der er bekymret for studielån, kan du dele et VyprVPN-abonnement med op til 5 personer!

båndbredde

VyprVPN har ingen båndbreddegrænse. Den kan håndtere så meget information, som du vil uden besvær. Båndbredde er en vigtig faktor for enhver bruger, der bruger Torrent til at downloade software, film, tv-shows osv. Det er også et alvorligt problem, når du er en filmbuffer og ønsker at streame dine foretrukne shows online. En båndbreddebegrænsning er som en dødsdom for sådanne brugere. God VyprVPN forhindrer ikke brugere i at forbruge maksimal båndbredde.

Hastighed og ydeevne

Når vi taler om hastigheden og ydeevnen for VyprVPN, er det intet at indvende, at VPN fungerer hurtigt og ikke smitter. Det har ikke båndbreddebegrænsninger, og du kan skifte mellem ubegrænsede servicepakker. Det vil bestemt gøre streaming nemt for dig. For en almindelig videostreammer fungerer VyprVPN's DNS utroligt hurtigt og sparer unødvendig buffertid. Men hvis vi taler om dets ulemper, vurderede vi, at der var en DNS-lækage, og med det fulgte et lille fald i uploadhastigheden. Når du uploader en fil på internettet, vil det tage noget af din tid at gøre det.

Kunde support

Kundesupport er nøglen, hvis du ønsker at være foran dine konkurrenter. VyprVPN sigter mod at holde kontakten med sine brugere for at forbedre sine tjenester. Det giver dig lempelen at chatte med kundesupportteamet når som helst og hvor som helst. Det giver Knowledgebase og F.A.Q sektioner for din lethed. Der er dog ikke nogen videotutorials, der sparer besværet med at aktivere VPN’erne. Men du kan altid finde tutorial-blogs til sikker aktivering af VPN'er.

Gratis forsøg

VyprVPN har, ligesom andre VPNS, forskellige prisplaner for forskellige pakker i henhold til dine præferencer. Dens årlige pakke koster omkring $ 5,00 om måneden, og en månedlig pris for en måned plan koster omkring $ 9,95. Du kan benytte rabatter og særlige tilbud på årlige planer i henhold til politikkerne. Der er ingen pengene tilbage-garanti. I tilfælde af at du har til hensigt at bruge og tjekke VPN-tjenesten, kan du benytte dig af de gratis prøveversioner, hvis de tilbydes af udbyderne.

Du kan nyde 30 dage med VyprVPN tjekker, om det er et godt valg for dig. Det betyder en hel måned med en pengene-tilbage-garanti!

Læs om: Kodi VPN-fordele

betalingsmetoder

Betalingsmetode er en ærgrelse. Der er tutorials om, hvordan du kan betale anonymt. Bitmønter, gavekort og anonyme betalinger er alle populære betalingsmetoder for brugere i dag. Men desværre tillader VyprVPN ikke Bit-mønter og sådanne betalingsmetoder. I stedet accepterer VyprVPN betalinger via Master Cards, PayPal, Americam Express og Visa. Hvis du nu er en privatlivsfreak, vil disse metoder være et problem for dig.

For at afslutte VyprVPN's anmeldelse, ville det være spild at ikke sige, at det er en hurtig, sikker og effektiv VPN, du kan få dine hænder på. Selvom prisen på VPN ikke er billig, men dens ydeevne giver dig ingen spørgsmål. Der er en bred vifte af serverplaceringer, som er den erstatning for et antal IP-adresser, du kan bruge. Det er dog synd, at tjenesten ikke er tilgængelig i Afrika. Protokollerne, DNS-servere, ubegrænset båndbredde og mange andre funktioner gjorde det nemt for VyprVPN at få sin plads på den ønskede liste over VPN'er. Men da alle har forskellige præferencer, hvad angår internetsikkerhed, kan VyprVPN være en 10 for den ene person og den anden vej rundt for den anden. Du kan dog altid tjekke den 3-dages prøveversion og beslutte, hvor sandsynligt ydelsen er, op til din præference. For os er VyprVPN værd at prøve på grund af dets velbyggede funktioner og ydeevne.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments