VPN Unlimited Review 2019 – Værd at prøve!

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN Unlimited er en VPN-tjeneste, der leveres af KeepSolid, den USA-baserede udvikler. Denne er tilgængelig for alle dine enheder: du kan have den på iPhone, iPad, Android-tablet eller smartphone, Mac, PC (både med Windows- og Linux-operativsystemer) og endda på din Windows Phone. Hvis du ikke ønsker en app på din bærbare computer, skal du bruge plugins. De har Google Chrome og Mozilla Firefox-udvidelser. Lad os nu se nærmere på, hvad VPN Unlimited har at tilbyde.


Beskyttelse

Virtuelle private netværk er tjenester, der opretter krypterede tunneler mellem din enhed og deres servere, som maskerer din IP-adresse. Derudover bliver trafikken, der kører gennem denne tunnel, krypteret. I tilfælde af, at nogen vil tænde det, vil de ikke være i stand til at binde tingene sammen.

Læs også: Billigste VPN'er

For dig betyder det, at alle indkommende og udgående data, f.eks. Logins, adgangskoder, tekster, billeder, vil blive beskyttet mod modstandere, spioner eller regering.

De fleste VPN'er bruger AES-128 eller AES-256-protokol til kryptering. Det gør KeepSolid også. De bruger disse to til forskellige platforme. Begge er af højeste kvalitet. Du kan være sikker på, at du er sikker her.

En anden ting, du skal være opmærksom på, er protokol. Det sikrer en sikker og hurtig forbindelse til VPN-servere for dig. VPN Unlimited tilbyder OpenVPN, IKEv1, IKEv2, L2TP / IPsec, KeepSolid Wise og TLS-kryptering. Temmelig anstændigt tilbud.

vpnunlimited protokoller

Besøg VPN Ubegrænset ordreside>>

Du kan skifte mellem protokoller afhængigt af formålet. Brug PPTP til at se forbudt eller censureret indhold. OpenVPN er perfekt til at sikre dine data online.

Læs også: Billigste VPN-service

Bekæmpelse af censur

Et af målene VPN Unlimited forfølger er at give lige adgang til alle webressourcer og apps til brugere over hele verden. Til dette formål designet de KeepSolid Wise. Det er deres teknologi, der maskerer VPN til at se ud som en HTTPS-trafik. Dette hjælper i de lande, hvor VPN'er er forbudt.

Denne service har servere i omkring 70 placeringer. Hvis du vælger at oprette forbindelse til et tættere og mindre indlæst datacenter, vil du nyde en højere hastighed. Du kan også gå til det optimale, men sørg for, at der ikke gælder begrænsninger på det sted.

Netneutralitet

Netneutralitet betyder, at netværket er "neutralt", og alt indhold, der bevæger sig over det, har samme transmissionsprioritet. Nogle typer indhold passerer muligvis hurtigere via netværket end andre. Alligevel har det hele lige vægt, og ingen af ​​det kan blokeres eller udsættes for afmatninger baseret på dets indhold.

Besøg VPN Ubegrænset ordreside>>

På det seneste har telefonselskaber, kabelselskaber og internetudbydere planlagt at skære internettet op i hurtige og langsomme baner for at kunne opkræve udbydere for et hurtigt sporet indhold. Dette spørgsmål har skabt mange kontroverser, da det betyder afslutningen på netneutralitet og afslutningen på lige muligheder for mindre indholdsudbydere.

Gå ikke i panik. VPN Unlimited kan hjælpe dig med at omgå sådanne grænser, hvis de også pålægges. Hvis din internetudbyder ikke er i stand til at spore din IP og dekryptere trafikken, vil de ikke være i stand til at blokere eller nedsætte et websted, du gennemser.

Er der andre grunde til at bruge en VPN?

Du tror måske, at VPN'er primært er til cyberkriminelle eller hyppige rejsende til Kina eller Rusland. Dette er halvt sandt. Cyberkriminelle bruger faktisk flere værktøjer til at skjule deres aktiviteter. Mens VPN'er har masser af andre brugssager.

F.eks. For spillere, når de vil have adgang til nye spil før den officielle lancering i deres land. VPN'er er til teknisk kyndige mennesker (der ikke er det i dag?). Du har måske det godt med marketingfolk eller analytikere, der sporer dine vaner for at tilbyde bedre skræddersyede annoncer. Men synes du virkelig, at tredjepartssporingssystemer burde være i stand til at oprette forbindelse til dine smarte assistenter eller termostater for at lære, om du er hjemme eller ikke? Hvis din IP er beskyttet, er du også beskyttet.

VPN'er er til folk, der bruger offentlige WiFi-hotspots. Når du kommer til Starbucks eller Peet's, er du sikker på, at et netværk er sikkert? Hvis ikke, og det ville jeg ikke være, skal du tænde for din VPN. Når dit login og din adgangskode er stjålet, er det for sent.

For fem år siden plejede jeg at være hensynsløs. Indtil en dag blev min konto på det sociale netværk hacket. Mens jeg drak en latte i McDonald's, tilsluttede de mig min iPhone og ændrede mit profilbillede. Det blev værre: De sendte voldelige beskeder til mine kontakter. Jeg var så frustreret, at jeg slettede min konto.

Er du en gambler? Du vil måske også overveje at bruge VPN Unlimited.

Torrenting er ikke tilladt de fleste af VPN Ubegrænset placeringer. Selvom der er et par regioner markeret med 'torrents', hvilket er nok til lovlig p2p-deling.

p2p-deling med vpnunlimited

Prisfastsættelse

VPN Unlimited tilbyder tre planer på deres hjemmeside, som er Economy - en 1-måneders plan for $ 9,99, Professional - et 1-årigt abonnement for $ 49,99 og en Lifetime en for $ 149,99.

Men de har faktisk mere mangfoldighed på brugerens kontor på https://my.keepsolid.com/pricing/vpn/ og i appen. For eksempel en 1-ugers plan for din ferie for $ 3,99 eller en 3-årig plan for når du ikke er klar til at tilbringe en levetid med denne VPN, men du synes det er ret anstændigt. Det koster dig $ 89.99.

Før købet har du en 7-dages gratis prøveperiode, så prøv at afprøve og beslutte senere, hvilke af abonnementerne der passer bedst for dig.

vpnunlimited-prisplaner

Læs også: VPN'er, der tilbyder pengene tilbage-garanti

betalingsmetoder

De accepterer Bitcoin. Disse dage sandsynligvis ingen ønsker at betale med Bitcoin, når dens pris skyrockets. Gode ​​nyheder - VPN Unlimited kan købes med gavekort for en ultimativ anonymitet. De har flere standardindstillinger som PayPal, kreditkort og Apple Pay også.

Appen

Jeg downloadede VPN Unlimited til min bærbare computer, kører på Windows og til min Android-drevne Pixel. Designet er pænt og tydeligt. Jeg kunne virkelig godt lide det.

Besøg VPN Ubegrænset ordreside>>

Det tog mig et øjeblik at finde ud af, hvordan man skifter en server fra optimal til den efter eget valg. Selvom jeg sprang over tutorial-skærmen, virkede alt ret naturligt og intuitivt.

Desværre kan du ikke bare trække og slippe en kortnål på din pc for at ændre en placering, men listen over servere har en søgefane, så det er temmelig praktisk.

En anden fane, du muligvis har brug for, er en konto i venstre menu. Du kan skifte protokoller der og ændre din adgangskode om nødvendigt.

Du kan også administrere din adgangskode, tilføje eller fjerne enheder og forlænge dit abonnement på brugerkontoret på https://my.keepsolid.com

Browser-plugins

Hvis du ikke har lyst til at downloade apps fra butikker, kan du få en browserudvidelse. VPN Unlimited fungerer til Google Chrome og Mozilla Firefox. Nogle brugere rapporterede, at de også var i stand til at bruge det til Opera.

Plugins har de samme funktioner og listen over servere som almindelige klienter. De giver dig også adgang til at slå WebRTC fra. WebRTC bruges af websteder til kommunikation med dit webcam eller mikrofon og kan potentielt lække din IP-adresse. Dette er grunden til, at du muligvis vil bruge både en desktopversion og en browserudvidelse.

Kontroller din IP-adresse nu>>

Når du har installeret en VPN i din browser, betyder det også, at du bliver beskyttet med en VPN på enhver computer, du logger ind på din Google-konto. Din computer eller laptop ydeevne kan også forbedres, da udvidelsen kun krypterer din webbrowser-trafik.

Yderligere udvidelser

Google Chrome og Mozilla Firefox-plugins er muligvis din letvægtige løsning til beskyttelse eller et ekstra lag til at forsvare dit privatliv og anonymitet online. VPN Unlimited har mere at tilbyde, hvis du er en sikker nørd. For eksempel kan brugere kontakte det tekniske supportteam og modtage indstillinger for deres WiFi-routere. Vær opmærksom på, at du bliver nødt til at have et abonnement på 1 år til dette og viden til at konfigurere din router.

Op til 5 samtidige forbindelser fra en konto er tilladt med KeepSolid ID. Men hvis du vil udvide dette nummer, kan du købe såkaldte slots til ekstra enheder. KeepSolid kører en kampagne på deres side nu, så priserne starter ved $ 0,99 (regelmæssigt $ 1,99).

For ejere af små virksomheder har de Teamkonti. Hvis du vil administrere sikkerhed for din virksomhed, skal du bare gå til dette tilbud. Personlige VPN-servere er det bedste tilbud for ivrige spillere. Det vil sikre den højeste hastighed og ubegrænset adgang til alle spil. Prøv at komme en så tæt som muligt på den by, du bor i, og du vil helt sikkert nyde det.

Personlige eller statiske IP'er er en billigere udvidelse for de brugere, der altid ønsker at være den eneste bruger af en bestemt IP-adresse. Få en, når du rejser for at undgå at gennemgå captcha- og verificeringsprocesser for dine Gmail- og sociale netværkskonti. Det løser denne smerte.

Support

Du kan gennemse VPN Ubegrænset FAQ-sektion, kontakte deres supportteam via e-mail eller kontaktformular på webstedet. Du kan også starte kommunikation fra selve appen eller gå til deres Twitter eller Facebook.

Besøg VPN Ubegrænset ordreside>>

De lover at svare inden for 24 timer. Efter min anmodning svarede de på mindre end 1 time. Dette kan stadig være frustrerende for nogle brugere, og en telefonstøtte ville være en dejlig mulighed, som ikke er tilgængelig regelmæssigt så vidt jeg ved.

Servere

Den aktuelle VPN Unlimited server-liste er tilgængelig i appen og på deres websted. De har servere i Australien, Østrig, Hviderusland, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Ungarn, Island, Indien, Irland, Isle of Mand, Israel, Italien, Japan, Letland, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Moldova, Holland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Thailand, Tyrkiet, Det Forenede Kongerige, Ukraine og USA.

Hvis du ikke kan se navnet på det land, du har brug for, kan du kontakte en udvikler og anmode om en server i det valgte område. Det vil sandsynligvis tage lidt tid og kræfter, men i det mindste har du overhovedet denne mulighed.

Dynamisk vs personlig IP

Når du opretter forbindelse til et datacenter fra den almindelige liste, får du en dynamisk IP. Dette betyder, at det kan være anderledes for den samme placering, hvis din forbindelse falder, og du opretter forbindelse senere igen. Det antages at være en bedre måde at forblive anonym online. Tusinder af brugere opretter forbindelse til det samme datacenter og mange af dem den samme IP-adresse, så det er sværere for nogen - det være sig en hacker eller et tredjeparts sporingssystem - at matche ethvert stykke data med enhver bruger.

Nogle gange vil du have en beskyttet, men statisk IP. Som jeg allerede nævnte, vil rejsende bestemt sætte pris på det. Statiske eller personlige IP'er deles ikke med andre brugere. Dette betyder, at din båndbredde forbedres. Takket være VPN Ubegrænset krypteringsalgoritmer, bliver dine data kodet. Selv hvis det er stjålet, vil det være nytteløst, da selv med en supercomputer vil det tage 1 milliard år at knække AES-128 og endnu mere for AES-256.

Konklusion

Digital overvågning spreder sig yderligere hvert år. Hvis du overvejer at få en VPN i dag, er VPN Unlimited en god mulighed. Det har høje krypteringsstandarder, anstændig hastighed og en specielt designet protokol kaldet KeepSolid Wise for en forbedret oplevelse i udlandet. Det tillader kun torrenting i tre regioner, hvilket er en ulempe. Disse servere er dog markeret i appen, så du ikke behøver at kontrollere hele listen manuelt. Appen ser godt ud og fungerede godt på min bærbare computer og smartphone. Jeg havde ingen problemer, mens jeg gennemser internettet og så videoer.

Deres supportteam svarer hurtigt. Selvom de ikke tilbyder en stemmestøtte. Det er også værd at nævne VPN Unlimited har en lang række tilføjelser: fra personlige servere til slots til teamkonti. Ikke alle VPN-udbydere kan foreslå en sådan variation af dit valg. Priserne er gennemsnitlige. Tjek den gratis prøveperiode, og beslut derefter, om det passer dig

Få VPN-Ubegrænset nu>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments