UFO VPN-anmeldelse 2019 – Invaderer VPN-branchen!

[ware_item id=33][/ware_item]

Da sårbarhederne ved at bruge Internettet med eller uden beskyttelse vokser stadig så hurtigt, vinder konkurrencen om at fremstille avanceret teknologi til bekæmpelse af dem også hurtigt grunde. Midt i denne konkurrence er der visse VPN-udbydere, der gør et fremragende stykke arbejde med at bringe nyere og bedre funktioner frem for bedre brugeroplevelse, og derfor er konkurrencen aldrig ophørt. Som navnet har det, er UFO VPN en ekstraordinær service i verden af ​​sådanne meget konkurrencedygtige VPN-tjenester.


ufovpn.io websted

Hvorfor bruge en VPN?

Inden vi kommer til fordel ved at bruge UFO VPN, lad os diskutere årsagerne til, at en VPN er så uundgåelig for internetbrugere. Med enkle ord er en VPN en sikker kanal, gennem hvilken brugerens internetaktivitetsdata passerer uden at blive afsløret for nogen, hvorved brugeren holdes anonym og dataene overføres på internettet sikkert. Der er mange grunde til, at en VPN bruges over hele verden, og bevidstheden om sikker og sikker internetbrug bliver almindeligt. VPN'er blev primært populære med udbruddet af hacking, da det blev umuligt for hackere at hacke, hvad så meget mere at spore et system med en VPN-service.

UFO VPN-anmeldelse 2019 - Invaderer VPN-branchen!

Senere, da flere andre fordele ved at bruge en VPN kom frem, begyndte internetbrugere at bruge dette værktøj til andre mindre, men indlysende behov. For eksempel at fjerne blokering af geobegrænsning for frihed over internettet, at torrentere anonymt, hvilket normalt betragtes som ulovligt i visse lande, undgå phishing-svig, mens man udveksler e-mails og indtaster adgangskoder, anonyme VoIP-opkald for at nævne nogle få. Kort sagt, det er et komplet værktøj til at gøre din internetoplevelse bedre og sikker.

Hvorfor bruge UFO VPN?

Fordi almindelig er bare for almindelig, lad os prøve fremmede! Ja, det også, men på en alvorlig note diskuterede vi bare, hvorfor så mange gode VPN-tjenester bliver mere og mere populære end nogensinde i disse dage. Der er dog mere ved UFO VPN end de almindelige grunde til at få fat i deres aftale. Vi vil nu diskutere de specielle funktioner og egenskaber ved UFO VPN, der får dig til at gå over hælene for denne VPN.

Nyd gratis online sikkerhed

Internetbrugere er villige til at betale for en service, der sikrer deres sikkerhed online, da et usikret netværk har en tungere pris at betale. På trods af dette har mange billige VPN'er også vundet popularitet, da de tilbyder grundlæggende online sikkerhedsfunktioner sammen med spareplaner.

nyd online frihed med ufovpn

Derfor har mange brugere en tendens til at se frem til sådanne tjenester, der er lettere på deres lommer. Imidlertid tilrådes disse tjenester at blive valgt med omhu, da de påfører mere skade end gavn ved at have dårlig kryptering undertiden. Nogle af dem er vidt anbefalet af korrekturlæsere, og de er derfor sikre at bruge. På toppen af billige VPN-tjenester, vi får noget næsten ufatteligt godt, som er en gratis VPN-service. Nu er dette lidt mere kontroversielt end billige VPN'er, men UFO VPN, der falder ind i denne kategori, har vores gode ord til dem af visse gode grunde. Vi har aldrig promoteret gratis VPN'er, men UFO VPN er vores særlige omtale. Efter grundig test fandt vi ud af, at UFO VPN havde en ganske god valgdeltagelse. Ikke en dårlig aftale overhovedet med intet at betale, men blot gratis kryptering og download, nikkel!

UFO VPN-anmeldelse 2019 - Invaderer VPN-branchen!

Bedrager og forbedrer onlineoplevelsen

En af hovedårsagerne til, at nogen bruger en VPN, er at fjerne geo-begrænsede websteder. Selvom mange af de gratis VPN'er hævder at med succes fjerne blokering af hvert blokeret websted, er de desværre kun bundet til bestemte placeringer på grund af deres begrænsede servere. På den anden side er UFO VPN fremmed for sådanne beskyldninger. De har et ganske stort antal servere, der strækker sig over hele kloden, det er en temmelig dominerende fremmed invasion, er det ikke? Så nu skal du undre dig over, hvorfor denne særlige gratis VPN-service er så ekstraordinær, hvis de fleste af de andre gratis VPN'er er en fidus. Er det fordi det er udenjordisk? Nå, ja måske det også, men hovedsageligt fordi det er en betalt VPN og en gratis VPN begge. Du kan benytte bedre funktioner med deres betalte versioner, som vi vil diskutere senere i denne gennemgang.

Et spørgsmål mere at overveje er, at hvorfor det at have en betalt version forbedrer en gratis VPN-service bedre? Det skyldes, at det har fået styrken af ​​en betalt VPN, da den er udviklet til at imødekomme betalte abonnenter, for eksempel antallet af servere, krypteringen og ingen tilknytning fra tredjepart til udveksling af brugernes personlige data. Desværre er disse tilknytninger normalt tilfældet med eksklusive gratis VPN-tjenester, der tjener på sådanne uetiske midler, da der ikke er nogen betalt version eller indtægtskilde for sådanne VPN'er. Når det er sagt, at UFO VPN er squeaky-ren i denne henseende, lad os præcisere, at de kun opbevarer brugernes e-mail-adresser, logdata og crashrapport udelukkende til brugerstøtte. Selvom disse data er ufarlige og endda ubrugelige for andre end UFO VPN-supportteamet, holder de dem yderst fortrolige af hensyn til brugernes tillid til dem. I modsætning til andre gratis VPN'er, sælger de aldrig, hvad så meget mere, udsætter dataene til nogen tredjepart for gevinster, da de allerede har en betalt version, der bringer baconet hjem.

En anden god handel er deres store antal servere, lad os sige 500 servere i forskellige lande, hvilket også er et ganske imponerende antal med deres gratis VPN-version. Dette gør det muligt for dig ændre din IP-adresse for at forfalske din placering online, så du kan spare penge på at handle online. Hvordan? Nå, de fleste af de e-butikker, vi handler online fra, har forskellige priser på varer til forskellige regioner i verden. Det tager bare et øjeblik at oprette forbindelse til en VPN og ændre din placering. Især med flere servere rundt om i verden, bliver det lettere at vælge det ønskede sted, hvor du ved, at du får den maksimale rabat.

UFO VPN-anmeldelse 2019 - Invaderer VPN-branchen!

Hent skræddersyede mobile apps

En af de bedste ting, der kan tiltrække brugere til UFO VPN, er deres veludviklede Android- og iOS-applikationer. Disse apps er skræddersyet til det bedste af brugeroplevelsen på mobil platform. Fra grænsefladen til downloadhastighed til appfunktioner er der alt hvad du har brug for i en mobil VPN-app. Dette er grunden til, at UFO VPN publicerer deres mobilapp mest, fordi det er deres bedste mærke! Bortset fra deres spot-on mobile apps, kan du også finde deres Windows- og Mac-apps, hvis du vil have dine pc'er og laptops til at være sikre.

Download Android-app til UFO VPN>>

Download iOS-app til UFO VPN>>

Vind og spar med deres lejlighedsvise tilbud

For at forbedre deres oplevelse lidt mere giver UFO VPN lejlighedsvis deres tilbud til deres brugere til at gemme eller vinde deres medlemsplaner og meget mere. At imødekomme brugernes behov og tilføje til deres tilfredshed er en af ​​grundene til, at denne outlandish VPN har udmærket sig i så kort tid siden dens start. Da de er en ny berømt VPN, går de en ekstra kilometer for deres egen konkurrence i branchen. Dette er faktisk gode nyheder for brugerne, da disse målrettede nye virksomheder gør, hvad det tager for at tilfredsstille for at skabe et større kundekreds. F.eks. Indførte de jul og nytår 2019 rabatter for deres særlige medlemspakke, som vi vil diskutere videre, når vi taler om deres medlemskab. Bortset fra at de også løb en heldig uafgjort mellem deres kunder, der giver væk iPhone XS MAX, Pro-medlemskabspræmier. Hvor cool er det!

UFO VPN-anmeldelse 2019 - Invaderer VPN-branchen!

Mere om UFO VPN

Denne lille grønne VPN har en god profil at prale af. Deres hovedkvarter ligger i Hong Kong. Moderselskabet er ToolForest Limited, der blev grundlagt i 2017. Virksomheden er ikke gammel nok, men har fået grund hurtigt, især med deres trendy tilbud og applikationsgrænseflader. De lancerede først deres betalte VPN-planer, og derefter efter deres popularitet introducerede de deres gratis VPN-software tilgængelig på iOS- og Android-mobile enheder, Windows og Mac og også på populære browsere som Chrome, Opera, Tor osv. De har 500 servere over hele planeten forskellige steder.

En lille ulempe er deres hjemmeside, der giver dig den fremmede fornemmelse af, at du ikke har landet på noget dagligdags. Men det kan også være deres måde at give det astronomiske uhyggelige kig efter deres fremmede navn. Uanset hvad der er tilfældet, hvad der betyder noget er deres service og det er temmelig godt, så en stor velkomst til denne E.T!

Deres planer

Bortset fra at overtage Jorden, har de tre andre planer for deres abonnenter. Vi anbefaler at bruge deres årlige plan, der koster $ 2,99 / måned med alle deres funktioner, du kan nyde. Deres årlige pakke er den længste, de tilbyder med de maksimale fordele. Imidlertid har de deres 1-måneders og 6-måneders planer, der koster henholdsvis $ 7,99 og $ 4,99 / måned.

Deres medlemskab

De tilbyder tre slags medlemskaber til deres abonnenter, dvs. gratis, avancerede og Premium-medlemsplaner, der tilbyder forskellige funktioner til brugerne. Deres gratis medlemskab gør det muligt for brugerne at forbinde VPN til en enkelt enhed. I modsætning til andre VPN-udbydere holder UFO VPN kvaliteten af ​​gratis og betalte versionoplevelser ret ens, såsom det samme antal placeringer, dvs. 16 lande og 26 byer over hele kloden åben for begge versioner. Imidlertid muliggør naturligvis deres betalte medlemskab brug af hurtigere servere placeret på de samme placeringer og flere enheder til samtidig at oprette forbindelse til. På trods af deres store antal servere øger de antallet af servere med tiden. Som et kirsebær på toppen tilbyder de salgsfremmende tilbud til deres premium-brugere, såsom 30% rabat på at købe en premium-pakke på nytår, som stadig er på vej!

UFO VPN-anmeldelse 2019 - Invaderer VPN-branchen!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments