NordVPN-anmeldelse 2019 – Er det den mest funktionsrige VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

nordvpn anmeldelse


Advarsler om digital sikkerhed og digitale verdensforbrydelser formår altid at ryste os, hvis vi virkelig er tilsluttet det at bruge sociale medier til alle mulige formål. Men ikke alle formår at forstå de sande farer ved informations lækager og dødelige hackere, der indånder den samme luft som dig og jeg. NordVPN er den sikkerhedsvagt, vi alle har brug for, før snoopere sniker sig ind i vores private verden, her i denne NordVPN-gennemgang vil vi diskutere hvert eneste aspekt, du har brug for at vide for at tage det endelige valg.

Hvorfor har du brug for sikkerhed?

Tilfældige pop-ups eller annoncer på websteder irriterer dig fortsat med at skjule dig over internettet, men du synes ikke desto mindre: ”Hvorfor skulle jeg bekymre mig? Jeg laver ikke noget forkert? ”Her finder du fejl, fordi det er det, cyberkriminelle lever af; sårbarhed og uskyld hos offentligheden under den falske tanke om at være i en 'ikke-eksisterende' sikkerhedsboble. Sikkerhed er en vigtig bekymring i øjeblikket, og det samme er privatlivets fred, og på grund af mangel på uddannelse inden for teknisk sikkerhed, er vi helt uvidende om de ting, vi gør forkert for uvidende at påføre os selv skade. Så lad os undgå denne naivitet en gang for alle!

Hvad skulle du gøre?

Der er flere måder at undgå angreb fra onde kriminelle, der venter på, at du bliver svag. Nogle af de handlinger, der skader os, er:

 1. Brug af offentlig Wi-Fi
 2. Brug af ubeskyttet Wi-Fi, der fører til, at regeringen spionerer efter os
 3. Deling af private oplysninger uden beskyttelse på internettet
 4. Download af apps fra upålidelige kilder

Dagens verden har ændret sig, og der gives kreditter til apps, der slukker vores tørst efter at prøve nye ting. Vi har tilladt unødvendig adgang til producenter over hele verden. Hvis du har set Snowden (2016), vil du bestemt lukke alles øjne for at se dine oplysninger.

Ingen ønsker en toppunkt på toppen af ​​dem, og NordVPN har lige de rigtige funktioner til at sparke dem væk.

Ultimate Gate til privatliv; NordVPN

Med alle de 'snoopies', der smyger sig rundt for at sniffe adgangskoder og personlige oplysninger ud af dine enheder, skynder NordVPN sig at betjene og serverer dig enhver beskyttelse tilgængelig på markedet i dag. Med NordVPNs yndefulde funktioner er 'sikkerhed' en ting, der kan stå synonymt med Nord.

Uden tvivl den hidtil bedste VPN med hensyn til kryptering af overførsel af data online; Vores test afslører, NordVPN står ubestridt af andre VPN'er i form af en absolut udslettelse af alle trusler fra din måde.

Hvad der virkelig gør dig sårbar?

Ligesom den virkelige verden tildeler din internetudbyder (ISP), hver gang du opretter forbindelse til internettet, en adresse til dig, der peger på din placering i den virtuelle verden. Det fortæller ikke kun din opholdssted over internettet, men din placering beskriver, hvem du er, og du kan let spores tilbage.

Internetudbydere er under regeringsovervågning og har adgang til enhver aktivitet, du udfører via internettet. Dette fører også til, at regeringen kan ”se sig om” i dine personlige aktiviteter, herunder udveksling af e-mails. Forretningsmænd og iværksættere såvel som revolutionære er dybt truet af sådanne forestillinger, da regeringen kan lukke hele planen, allerede inden du starter den.

Hvor privat kan du få?

Først og fremmest er NordVPN placeret i Panama. Sammen med dens ingen logfiler-politik og kill switch-funktion gør intet det mere tiltalende for dem, der ønsker at skjule deres spor for viral aktivitet. Ligegyldigt hvordan du ser på det, vel vidende, at de har:

 • Ingen regeringsovervågning, og
 • Ingen registrering af brug af båndbredde og aktivitetslogfiler.

Derfor føler man sig beroliget over sandsynligheden for tillidsbrud, der bliver absolut nul. Vi anbefaler NordVPN stærkt til alle dem, der søger sikker og anonym forbindelse, og denne anmeldelse taler for det meste til fordel for NordVPN af alle de gode grunde.

NordVPNs visuelle appel

Selve logoet til NordVPN skildrer ikke-sporbare områder som et bjergområde, hvor sikkerhed er næsten umulig. På samme tid giver det også en følelse af ro og fred, som du får, når du er beskyttet. Det første syn på denne VPN giver dig således en følelse af sikkerhed, tillid og dens rækkevidde til fjerntliggende lande. Men husk vores kriterier for dette NordVPN anmeldelse drejer sig ikke om, hvor gode de er med hensyn til branding og design, det handler mere om, hvordan de kompenserer for deres krav og løfter.

Den bedste del af NordVPN er, at dens serverfane giver øjeblikkelig information om tilgængeligheden af ​​sine servere i verden og trafikken på hver enkelt af dem. Det er enestående designet med enkelhed og brugervenlighed og er uovertruffen.

Den pæne oversigt over alle sine servere og placeringer giver stærke vibber af dens høje kommando over teknologi og tjenester, som NordVPN leverer. Den anstændige klassificering af de respektive tjenester på forskellige servere præsenteres perfekt.

I betragtning af hvor kritisk en stærk VPN's styrke kan være, udfører NordVPN et godt stykke arbejde med at beskrive dets funktioner på lægmandssprog for at gøre det lettere for sine brugere og webstedets seere at det er utroligt krypteringsstyrke.

Funktioner NordVPN vedtaget til specialisering

På grund af specialiserede servere, der er tilgængelige til specifik brug, tilpasser NordVPN sig til brugernes behov. Stort set bruges servere til enkle formål at streame og surfe på nettet. Til anonym routing kan P2P-funktioner bruges. Dette er praktisk til download af torrenter såvel som for at sikre streaming i højhastighed uden afbrydelse.

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle VPN-servere i den ønskede destination fungerer til at låse op for alle begrænsede websteder. På grund af den hårde nedbrud på berømte VPN-servere fra større streamingtjenester og offentlige agenturer, skal du konsultere en NordVPN-repræsentant via Live Chat. De vil hurtigt guide dig til de mest passende servere.

NordVPN har specialiseret sig i følgende:

nordvpn indeholder gennemgang

 • Smart DNS
 • Dobbelt VPN
 • Tor over VPN
 • Socks5 Proxy
 • DNS-servere
 • Web-proxy plus udvidelse
 • Dedikeret IP (kun på anmodning)

Smart DNS - Vi gennemgik Nordvpns SmartDNS-funktion!

Det er en idiotsikker måde at forfalske din placering ved at narre internettet, at du hører et andet sted. Dette er et ideelt værktøj til at give adgang til geobegrænset indhold, websteder og apps. Tilgængeligheden af ​​dets servere i alle større lande giver maksimal rækkevidde til frynsegoder, der kun er tilgængelige for statsborgere på den forfalskede placering.

Er der en DNS-lækage med NordVPN?

DNS-lækage er et stort problem, og vi gennemgik NordVPN på grundlag af alle disse faktorer, der sætter brugers sikkerhed på en indsats. Nord VPN har fået sine egne DNS-servere, så vi blev ikke udsat for lækager, mens vi testede VPN-produktet på windows. I tilfælde af lækage, skal du rense cachen og cookies fra din browser for at undgå lækager fra DNS.

I NordVPNs poster er mere end 150 streamingtjenester tilgængelige ved hjælp af NordVPN Smart DNS inklusive Cartoon Network, Netflix, NBC sport osv. Da Smart DNS ikke har brug for nogen ekstra implementerings- eller konfigurationsprocedurer, kører den automatisk i alle NordVPN-apps.

PS: Vores team har testet tilgængeligheden af ​​alle de ovennævnte kanaler.!

Dobbelt VPN

Det er nøjagtigt, hvordan det lyder som. Ligesom et periskop, der omdirigerer lys to gange for at nå den endelige destination, dirigeres dine data to gange mellem to servere for at tillade kæde af servere og muliggør dobbelt kryptering via hver server.

Men med hver omdirigering kommer underskuddet i hastighed. Men hvis du har brug for yderst privatliv, og din daglige udveksling af oplysninger skal forblive fortrolig, lader NordVPNs dobbelt VPN dig aldrig svigte. Det er også en af ​​de eneste to VPN'er i branchen, der indeholder denne facilitet.

Så du kan nyde fordelene ved dobbeltkryptering med en hastighed på en almindelig VPN. Hvor stor er det?

Løg over VPN

Kort sagt, løgdirigering aka Tor over VPN er et gratis værktøj, der giver dig mulighed for at skjule al din trafikanalyse, der har potentialet til at skade din personlige ret til frihed. For at benytte Tor ved hjælp af en VPN er alt hvad du skal gøre at:

 • Brug din computer
 • Få dit NordVPN til at fungere
 • Åbn Tor Tab i NordVPN
 • Brug internettet med den største anonymitet

Gennem NordVPN kan du benytte fordelene ved en VPN og Tor samtidig. Et par analytikere hævder, hvordan man bruger Tor-browseren separat uden VPN; resten af ​​dem hævder dog, at det er bedre at bruge det med en VPN. Vi går med logik, og logik siger, at det er bedre at holde to vogtere end en, så hvorfor ikke benytte begge dele og have bedre sikkerhed, især når man har undladt at beskytte, bare i tilfælde af. Derfor er brug af Tor med en VPN den bedste løsning, som vores eksperter kan give dig.

Cutting Long Story Short

Med et enkelt abonnement kan du låse ubegrænsede muligheder som:

 • Streaming i høj hastighed med en uafbrudt og dedikeret IP-adresse,
 • Brug af Tor,
 • Adgang til sportsbegivenhed overalt
 • Adgang til geobegrænsede websteder som BBC iPlayer og Netflix.
 • torrenting
 • Hold dig fri fra dødbringende DDoS.

* DDoS-angreb er dem fra flere værter, der alle pålægger at tage tjenesten offline, hvilket gør dem ubrugelige, især i et spil, når en modstander ønsker at slå en anden for at få en overhånd.

Normalt kan enkelthostede angribere let afværges ved hjælp af firewalls. Dog er DDoS-angreb med flere vært ikke umulige at bremse uden en VPN. For ikke at nævne, jo stærkere den er, jo bedre er den, og NordVPN passer bedst til dette slogan med hensyn til dens uovertrufne styrke.

En oversigt over NordVPNs websted

Ud af det samlede 5092+ servere i 60 forskellige lande, NordVPN har specielle servere til torrenting, så det er en god beslutning at bruge dem til torrenting. Ellers dræber NordVPNs fantastiske automatiske kill-switch sådan aktivitet på normale servere.

Apps tilgængelige overalt

Fra Windows til Mac, fra Android til iOS, fra Linux til Chromium; NordVPNs første grænseflade giver en meget 'lad os komme ned til virksomheden' aura. Mennesker som os på en udrulning af at få dem de perfekte skjolde mod usynlig fare giver det virkelig en chance, for de kan se alle pluspunkterne her. Når du tænker over det, bruger du dybest set en enkelt VPN-konto til at beskytte op til de seks enheder, der fungerer via flere operativsystemer. Enhver, du tillader adgang til, kan tænde NordVPN på deres enhed inden for rækkevidde.

Selvom det leverer ekstremt tekniske tjenester, skærer den charmerende kombination af lyseblå sammen med hvide alvoret ned. Lignelsen af ​​webstedet med apps er bemærkelsesværdigt meget, derfor hjælper det med let at navigere og tilpasse sig. Dette er den bedste funktion, som flere brugere roste i mange NordVPN-anmeldelser. For mange mærker er mislykkede, fordi brugeroplevelsen på deres app adskiller sig fra den, der tilbydes på deres websteder. Konsistens er et stort træk, når du prøver at skabe loyalitet med dine klienter. NordVPN fik denne ene ret!

Læs mere om: Bedste Android VPN-apps

Bedre browsing

Seks samtidige enhedsforbindelser er den maksimale tilgængelige af enhver VPN derude. Så NordVPN vinder på dette felt. Lige nu tilbyder de en 1-årig plan til $ 5,75 per måned, men hvis du bruger den andre, der bor hos dig, kan alle spare penge, mens de nyder de fantastiske funktioner i NordVPN. Bortset fra det giver det en smuk forhåndsvisning for ikke-abonnerede browserbrugere af web-proxy og YouTube-proxy (FYI: YouTube-proxy er det magiske værktøj, der transporterer dig til dit foretrukne YouTube-ikon fra et sted, hvor organisationen forbyder eller blokerer YouTube).

Ikke kun det, det giver også krypterede udvidelser på Chrome og Firefox til sine brugere. Som en cheery på toppen undgår Nord VPNs fantastiske adblocker alle disse irriterende uønskede annoncer med sin CyberSec-funktion. Det er umuligt at ignorere, hvordan NordVPN tager sig af alle mindre og større problemer i forbindelse med sikkerhed og geografiske begrænsninger i disse dage. Det er virkelig en alt-i-en-løsning for den moderne internetbruger. Deres tjenester strækker sig til 62 lande inklusive dem, der er beliggende i Sydamerika, Asien og Stillehavet og Afrika

Dens magiske formel fungerer også i Kina og Mellemøsten, hvor det næsten er umuligt at undslippe overvågningsorganernes øjne.

Forsøg er et must!

NordVPNs stærke tro på deres tjenester afgrænses gennem en 3-dages prøveperiode, der giver brugerne en rimelig chance for at analysere alt personligt.

Selv hvis en VPN leverer kan prale af blændende funktioner, er det måske ikke den rigtige pasform for dig. Så benyt denne lejlighed til at finde ud af, om det opfylder dine prioriteter. Besøg alle de websteder og apps, du ofte bruger, eller har problemer med at få adgang til andre pålidelige VPN-udbydere.

Selv efter dette vinder en 30-dages tilbagebetalingspolitik bogstaveligt talt dit hjerte, da der ikke kan være nogen smuthuller, når en VPN er så bøjet at lette dig.

Konklusion

For at afslutte tingene i denne NordVPN Review foreslår vi, at det er et must for alle forretningsmænd, bankfolk, mæglere og især de organisationer, hvis eneste ide om velstand kritisk afhænger af innovative ideer for at slå deres konkurrenter og den respektive branche.

Selvom dobbeltkryptering kommer til en pris med reduceret hastighed, er det stadig værd at tage et skud for at redde onde øjne fra at falde ned i dine e-mails for at få det maksimale ud af dine personlige oplysninger.

Alle banktransaktioner bør uden tvivl gå gennem Tor over VPN (Onion over VPN) eller Double VPN for fuldstændigt at få regeringen og hackere væk fra ryggen.

Det er muligvis ikke det første valg af afslappede weekendstreamere eller udelukkende torrentkunder, men det tilfredsstiller alle behov gennem stærkere servere dedikeret meget til de nævnte formål.

Samlet set ender det som det bedste, når den 2-årige plan kun leveres $ 4,99 / måned hvilket er en lige 58% rabat! og en 3-årig + 1-måneders gratis planomkostninger $ 3.49 / måned med 70% rabat. Dette slår markedets gennemsnit og hjælper NordVPN med at tjene et flertal af brugerne godt indikeret af den tunge trafik på sit websted. I tilfælde af at du er uenig med vores NordVPN-gennemgang, glæder vi os mere end alle brugere til at komme frem og sende os en e-mail om de mangler, problemer, som du står overfor med NordVPN, hvis nogen. Du er også meget velkommen til at dele dine tilfredsstillende oplevelser, som det er mere sandsynligt, Nyd!

nordvpn-priser 2019 slutNordVPN-priser opdateret

Kontakt os på [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments