IPVanish Review 2019 – Er det virkelig så godt?

[ware_item id=33][/ware_item]

Øget opmærksomhed om hacking og spionage i disse dage via Internettet har medført eksponentiel vækst i trafikken til VPN-websteder. Dette er en grund nok til at se dybt i flere funktioner leveret af det store hav af VPN'er.


Så tag dine beskyttelsesbriller på og lad os berolige bølgerne, så du fanger den rigtige fisk, IPVanish.

Allrounderen

lige siden IPVanish er kommet i stand, har det haft en ren skifer, fri for rygter om lækkende information og er bragt med konstant ros. Som en vidunderbarn i sine tidlige år har globale brugere store forventninger til denne VPN-service. Husk dette, at IPVanish har en god fortegnelse over at imødekomme disse forventninger, mens de sætter nye rekorder for god udførelse af det job, det skal.

Vores VPN-eksperter har givet nok tid til dette VPN-produkt, og efter grundig forståelse og forskellige test er vi udelukkende kommet med denne IPVanish Review til dig.

Der er mange træk, som vi har fundet ud af denne VPN, som brugerne har været elsket gennem årene. Læs videre for de fantastiske funktioner i IPVanish

Omkostningerne ved frynsegoder

IPVanish er en vanskelig mulighed at vælge, da det kun kan være meget økonomisk eller ganske dyrt ved valg af den pakke, du laver. Så den første ting, vi gør, er at vejlede dig, hvilken pakke der fungerer bedst for dig. Faktisk er den månedlige plan “$ 10,00 / måned” løber lidt ud af de almindelige brugeres budget, derfor ville vi ikke anbefale denne plan til dig. Men hvis man vælger den årlige pakke, bliver prisen ret rimelig, og den går langt fra den gennemsnitlige tilgængelige pris på markedet. Så årligt sparer du meget!

1 års plan koster dig: $ 6,49 / måned.

Oven på den fantastiske årlige pakke takket være IPVanishs generøse holdning om, at deres abonnementsplaner normalt er på rabat, især i dealssæsonerne. Så vær opmærksom og marker dine kalendere for alle årets festligheder, der skal komme. 

IPVanish har 7 dage pengene tilbage garanti, denne garanti er dog lidt at tilbyde. Hvis du ikke er tilfreds med de tilbudte tjenester, kan du nemt bede om refusion. Der er ingen problemer i deres tilbagebetalingspolitik.

Ikke desto mindre er der flere af de frynsegoder der kommer, så fortsæt med at læse IPVanish-gennemgangen for at sparke de endelige tvivl fra dit sind.

Frelserens egenskaber

IPVanish, der tilbydes på 3 sprog for at imødekomme de fleste kunder, handler om kvalitet frem for kvantitet. Det tilbyder mere end 40.000 IP'er gennem 1300+ VPN-servere på 75+ placeringer.

Det, der får det til at skille sig ud, er, at det tillader fem samtidige forbindelser gennem et enkelt abonnement i et år nu. Det er langt mere end en almindelig forbindelsestilgængelighed fra andre VPN'er og er alvorligt et vigtigt punkt for at købe det. Sammen med det faktum, at det kan findes og downloades fra alle platforme som Windows, Android, iOS, Chromebook, Linux og routere, giver dette dig mulighed for at oprette forbindelse til enhver eller endda alle de enheder, du har hjemme.

Ikke kun det, med 5 samtidige forbindelser, kan du også sikre din families sikkerhed via IPVanish. IPVanish har dækket dig og din familie. Hvis du bor i en lejlighed eller en universitets sovesal med dine værelseskammerater, kan du spare penge på enhver prisplan, der opdeler den månedlige regning blandt dine værelseskammerater.

Hvis du bruger Wi-Fi på hoteller, kaffehuse eller andre offentlige områder, kan du se denne video for at se, hvordan du kan beskytte din computer mod usikre Wi-Fi-forbindelser ved hjælp af IPVanish.

Beskytter i usynlighedens område

Mens vi udformede denne IPVanish Review til en lægmand, besluttede vi at teste IPVanish for hastighed og ping og er kommet til den konklusion, at IPVanish giver hurtigere hastighed og et stort udvalg af protokoller til ultimativ beskyttelse og kryptering. IPVanish skal narre alle dine virale aktiviteter sammen med ingen logfærdspolitik til opskriften på det ultimative forsvar mod spioner og hackere; kraften til at holde dig sikker er alt sammen dit og bare et abonnement væk.

At holde øje med IPVanishs superkvaliteter, det bedste for alle de privatlivsbevidste mennesker er dens placering. IPVanish er beliggende i Amerikas Forenede Stater, da IPVanish ikke opbevarer nogen aktivitetslogfiler, kan de ikke udlevere noget væsentligt materiale, mens du bruger internettet til at overvåge myndigheder som National Security Agency, NSA.

IPVanish Review 2019 - Er det virkelig så godt?

Know-It-All

At forstå kunden hjælper med at spille harmonien mellem det produkt, der udvikles, og brugernes vilje til at fortsætte med at bruge den tilgængelige service. IPVanish har det hele. Fra hver "Whys and Whens" indtil alle de mulige "Hows and Wherees" har IPVanish's "Why VPN" -side alle løsninger på selv de mest trivielle problemer, der muligvis passerer webstedets seers sind.

IPVanish's servere får stor indflydelse på at give virtuel support og får al trafik takket være deres rette vejledning til at sikre folks ret til privatliv. De sped-feed deres brugere ved at forklare på en lettere måde end ved en brugermanual. Webstedet fungerer som en komplet guide til den ultimative brug af VPN, som normalt, hvis den ikke helt forstås, kan vise sig at være ubrugelig, simpelthen fordi brugeren ikke kender alle dens anvendelser.

IP-tempereringstjenester

Ved at ændre og omfordele dig en ny IP-adresse (Internet Protocol), tager IPVanish jobbet med at befæste dig næsten. Den kæmper mod alle skadelige og ondskabsfulde rovdyr, der higer efter at krænke dit personlige privatliv. Du får en ny IP-adresse fra et andet land, og det viser sig, som om du bare er en anden borger i det tildelte / valgte land.

Statistisk set leverer IPVanish omkring fem gange gennemsnitshastigheden for sine konkurrenter. Først efter 45 minutter kan du personligt vælge at ændre din IP-adresse, som faktisk er en af ​​de bedste muligheder for at få adgang til så mange geobegrænsede websteder i forskellige lande som muligt.

Du kan test din IP-adresse her før og efter at have oprettet forbindelse til en VPN

Hurtig zoom på webstedet

En attraktiv og let at interagere-platform giver professionelle vibber. Når du har al den krævede information på fanerne, giver brugeren adgang til de nødvendige oplysninger. Fanen "Hvorfor VPN" har alle de grundlæggende grafiske oplysninger, som en nybegynder har brug for for at forstå en VPN med. Fanen "Apps" og "Prissætning" er hvor du kommer ned og får appen downloadet efter et hurtigt blik på priserne. Deres Hjælp-afdeling er godt organiseret og opdelt i kategorier, herunder ofte stillede spørgsmål, installationsvejledninger, fejlfinding, faktureringsspørgsmål og meddelelser. Det er et af de bedste supportcentre, så vidt VPN'er går. Ofte stillede spørgsmål vises faktisk sammen med dem. Dette sparer brugernes tid fra at e-maile deres team eller gennemse kategorier for at få svar. 

Teknisk oversigt over den bedste virale gards app

Let at konfigurere med relativt mindre download-filstørrelse, vi fandt ingen problemer med at opsætte appen. De illustrerede og detaljerede installationsvejledninger gav omfattende og enkle trin til installation. Tilgængelighed af apps på alle platforme er klart fokuseret på IPVanishs websted. Vejledningsvideoer og blogs giver den ekstra hjælp, hvis det er nødvendigt.

Et enkelt klik på elementet downloader øjeblikkeligt appen / softwaren baseret på dit behov og valg. På trods af sine tekniske krav gjorde IPVanish et tilfredsstillende job med at skjule disse webs for klienterne og holdt installationen lige til det punkt. Alle de apps, der blev prøvet til test, så lovende ud og havde alle et relativt lignende udseende og funktioner uden forskelsbehandling mellem de forskellige platforme.

Tilmelding

Tilmeldingsformularen består af

  • Listen over priser på de tre pakker
  • Kun din e-mail-adresse
  • Valg af betalingsmetode

Der er meget lidt personlig information, der anmodes om, hvilket betyder, at de respekterer brugernes ret til privatliv. Tilmeldingsprocessen er hurtig og let, hvilket er en stor attraktion for de travle VPN-brugere i dag, som ikke forbliver på nogen side i mere end et par sekunder, hvis det ikke glæder dem og vender sig fra lange former. Enhver app, der beder om for meget personlige data, lyser den røde pære i deres sind.

Giveren  

IPVanish overrasker måske endda dig! Hvis du er heldig nok, mens du tilmelder dig, giver IPVanish muligvis bare en ekstra rabat, som vist på billedet herunder.

Hold øje med webstedet for flere fantastiske rabatter, og du ved aldrig, du er måske faktisk i en godbid!

Kirsebær på toppen!

Den abonnementsvindende faktor for IPVanish er det faktum, at IPVanish har gennemgået store længder med at integrere hver eneste facilitet, der er tilgængelig på webstedet til Android-brugere. Dette har gjort det muligt for et stort antal brugere at skifte fra laptops og desktops til deres personlige telefoner takket være denne app. 

Det er ingen hemmelighed, at Android-brugere ofte har efterladt hvad angår brugeroplevelse og opdateringer fra mange apps. Udviklere tøver med at investere i opdaterede Android-apps, fordi der er flere versioner af Android, og størstedelen af ​​deres forbrugere kan være Apple-brugere.

Brugervenligheden ved adgang til forskellige funktioner, såsom kill-switch til at lukke alle aktiviteter og hastighedstestforanstaltninger på mobiltelefoner, er en velsignelse, som IPVanish er stolt af at tilbyde. Glat at køre på tværs af forskellige enheder kan være den afgørende faktor i en IPVanish-gennemgang. Da de passer på kravene fra brugere af ethvert operativsystem, er det svært at ikke give dem en god vurdering. 

Interaktion med Makers of The Defender

LiveChat har altid været dens styrke, men på grund af ukendte årsager er det nu ikke tilgængeligt. Det sædvanlige billettsystem er indbygget i afsnittet "Support" og det er tilgængeligt for brugere 24/7. 

Kundepleje kan fremstille eller ødelægge et brand. En af hovedårsagerne til, at IPVanish VPN-anmeldelser stort set er positive, er, at de investerer tid og energi i deres Live Chat-funktion. De har et dedikeret team af uddannede fagfolk, der er hurtige til at identificere og løse problemer. Dette er især praktisk, når du har brug for at finde en bestemt VPN-server til en streamingtjeneste som Netflix. Dette er lidt af en vanskelig forretning, fordi nogle servere fra populære VPN-udbydere som IPVanish er sortlistet af disse apps for at give adgang til geobegrænset indhold ulovligt. Du kan ikke håndtere ting som dette på egen hånd, så det er nødvendigt med en lille frugtbar interaktion med din VPN-udbyder.

Ikke desto mindre viser det intrikate detaljerede og fotografiske overblik i hjælpesektionen at være tilstrækkelig, da det dækker alle aspekter, fra hvorfor en VPN er nødvendig, indtil den sidste bit, hvor du har en fungerende VPN, der kører problemfrit på alle slags enheder, du har.

Det ikke sporbare!

Hvem vil ikke gerne trække et stunt for at forblive under usynlighedskappen så længe som muligt? Ingen kan lide den magi at slides af. Det er her IPVanish bærer et rustningslignende forsvar! Det har en automatisk IP-opdateringsindstilling, der tildeler en ny IP-adresse en gang hvert 45. minut.

For at gøre denne proces endnu bedre, kører den automatisk kill-switch, inden du skifter IP-adresse, hvilket gør overvågningsorganernes sporingsværktøjer ubrugelige, da det er praktisk talt umuligt at spore dig på flere og forskellige IP'er.

Den nye drøm, der udelukkende er tildelt af IPVanish til den mest overkommelige pris, kaldes IP-cykling. Dette alene fortjener at få IPVanish til at nå toppen!

Had eller kærlighed

For at pakke det op er IPVanish svært at slå. Egnet og at foretrække til HD-streaming og torrenting på grund af dens effektive hastighedslevering såvel som at holde sine brugere anonyme. Der findes ikke et enkelt beat, som IPVanish har gået glip af.

Sammenlign IPVanish med andre VPN'er med denne brugervenlige VPN-sammenligningsværktøj!

Perfekt tilpasset til at holde sine klienter roterende og skramle rundt om verdens akse hvert 45. minut er en umulig opgave, som det tog mange år at opnå. Derfor fortjener IPVanish VPN virkelig æren af ​​at være på listen over de mest populære VPN'er gennem alle tider. Det er også for meget ønsket af 

Under hensyntagen til brugeranmeldelser på forskellige platforme har det bestemt abonnenternes stemme, der er alt, hvad der virkelig betyder noget. Derfor får IPVanish en kærlighed til sin effektive ydelse. Hvis du ofte besøger vores websted, ville du vide, at IPVanish er blandt vores top 3 anbefalinger til VPN'er, og denne IPVanish-anmeldelse forklarer det samme.

Konklusion

Vi håber dette er dybtgående IPVanish gennemgang har vist, hvad der får deres VPN-software til at adskille sig fra konkurrencen, og nu vil det hjælpe dig med at afgøre, om det er det rigtige produkt til dine behov. Det ville ikke være en formodning, men en realitet at sige IPVanish konsekvent presterede godt i vores test såvel som dem, der blev udført af tredjepartslaboratorier. Der kan være meget få smuthuller i Android-appen som 1-gangs afbrydelse på canadisk server, men vi vil prøve det endnu en gang at se, om problemet er midlertidigt eller permanent. Generelt er IPVanish et klods fra os, og du vil ikke fortryde at have købt det, men i værste tilfælde, hvis du fortryder, kan du blot kræve refusionen inden for 7 dage. Så win-win situation!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments