HideMyAss anmeldelse 2019 – Er din røv godt skjult?

[ware_item id=33][/ware_item]

hma website skærmbillede

HideMyAss, der er baseret i Storbritannien, har været en af ​​de mest anvendte VPN'er i hele verden. For at udnytte hemmelighederne ved dens popularitet kiggede vi dybt ind på kvaliteten af ​​de tjenester, den leverer. Hvad gør det så attraktivt globalt, og hvordan klarer det at være i de mest nævnte VPN'er? Find ud af alt det saftige techtalk ved at fortsætte med at læse denne anmeldelse.


Prisplaner

Den vigtigste faktor, som vi alle spekulerer på, er, om denne VPN er min bucks værd? Vi præsenterer jer deres pakker, så I kan bedømme dem selv.

priser på hidemyass

HMAs månedlige pakke er meget at gå til, men den årlige pakke opfylder branchens gennemsnit. I betragtning af de teknologiske ttributter, den har at tilbyde, er den årlige plan intet sammenlignet med dens andre konkurrenter.

Vidste du, at HMA har de hyppigste tilbud på rabatter? Ovennævnte er deres generelle tilbud, men hvis du formår at få et abonnement, når HMA er i humør omkring årets STORE dage, kan du få så meget som 50% rabat! Så vores råd er at få en plan lige rundt, når de festlige dage formår at give dig næsten alt til en fin rabat.

Hvad giver HMA faktisk dig?

HMA gennemgik lige en større ændring. Virksomheden, som HMA opererede under, Privax LTD, blev købt af AVG Technologies i 2015. For at snoede dette ejerskabstræ blev Privax netop erhvervet af den berømte Avast, der kunne føre til, at HMA går under en anden ejerskifte.

Ikke desto mindre fik den adgang til 200 millioner aktiv-bruger-sikkerhedssoftware, der er en stor opgradering. Den eneste sag, der får folk til at flinke lidt, er, at det er placeret i Storbritannien, hvilket giver dem mulighed for at føre logfiler sammen med den britiske regerings kommunikationshovedkvarteres overvågning.

Hvor kan du finde HMA?

Her er den clincher, der får alle til at gå på lager for HideMyAss, og det er dens verdensomspændende serverdistribution.

skjul mine røvservere

940+ servere, 120.000 IP-adresser i 350+ områder, hvem kunne modstå sådan fristelse? Med denne brede vifte til din tjeneste kan du vælge at hoppe over byer, lande og endda kontinenter praktisk talt!

HideMyAss anmeldelse 2019 - Er din røv godt skjult?

Takket være det høje antal servere i Europa og Nordamerika kan enhver fra hele verden få adgang til geobegrænsede ting takket være HMA.

I betragtning af, at HideMyAss er tilgængelig på tværs af alle platforme, herunder iOS, Android og Windows, er den skuffende kant, at HMA kun tillader to samtidige forbindelser pr. Abonnement. Det er her, det bliver slået af andre konkurrenter som ExpressVPN og IPVanish, der tillader 3 samtidige forbindelser eller mere.

Hvad med dine personlige bekymringer?

HMA har en stor ulempe ved at være i Storbritannien. Dette er den største lås uden nøgle, da den kommer under GCHQ og under overvågninger af typen NSA, der virkelig ikke giver afkald på fuld gennemsigtighed. På grund af sin placering er HMA udsat for at holde de samme politikker for at bevare data ligesom alle de andre virksomheder.

Selvom HMA er temmelig vokal om, hvordan den ikke holder nogen logfiler, er det ikke helt sandt, medmindre du holder op med at tælle forbindelses- og frakoblingsstatus, varighed af brug, mængden af ​​båndbredde der bruges osv., Som faktisk er en del af "logfilerne".

Lad os bare sige, hvis du er interesseret i mindre fiskede ting som at få adgang til geobegrænset websted for eksempel Spotify, Netflix osv., Er det en total win-win-situation, så længe du ikke går efter noget ulovligt.

Selvom der ikke har været et problem, mens der torrent, hvilket desværre er ulovligt, under vores test af HMA, har der været tilfælde af rapporterede DMCA-meddelelser, der blev sendt under brugen af ​​HMA.

Hjemmesiden

Vi besluttede at oprette HMAs websted til at gennemgå vores kritiske analytikers observation. Det er usandsynligt, at HMA formåede at markere den detaljerede tjekliste over skulle haves og ikke haves.

Med sin dejlige farvekombination og den brugervenlige brugergrænseflade fanger den let brugerens sind. Deres detaljerede afsnit “Sådan fungerer VPN” inkluderer indviklede og tekniske specifikationer og VPN-teori. For yderligere at vinde millioner af brugers hjerter findes det på flere sprog til at rumme alle over hele kloden på deres modersmål.

Kunde support

Hvis du ikke holder dine kunder glade, mister du dem, og HMA ved nøjagtigt, hvordan de skal glæde dem. Ved hjælp af e-mail, blogging, community-udvikling og vejledning, HideMyAss Support System og LiveChat-muligheden, alle tilgængelige på deres platforme, blev HMA spændt ved at være en behagelig.

Ups! E-mail-svarfrekvens

Så der er ingen tvivl om, at HMA værdsætter sine kunder mest. Det går ikke sammen med det faktum, at de har en langsom svarprocent på eventuelle forespørgsler via mail. E-mail-funktion er tilgængelig på HideMyAss Support-side bygget med ekstrem enkelhed, som kræver, at du udfylder formularen og indtaster arten af ​​dit problem.

Men tidsforsinkelsen bliver altid slået af det detaljerede svar til gengæld, der løser alle dine problemer, så det ikke rigtig er en bummer.

For at holde øje med offentlighedens øjne forblev HideMyAss ikke bag racen om sociale medier. Med fuldt aktive profiler på Facebook, Twitter og Google Plus kan du ikke finde en eneste tvivl om deres tilgængelighed og popularitet.

Hvor finder man appen?

Takket være dets let tilgængelige apps i Apple Store og Google Play er der ingen forskelsbehandling mellem de tjenester, der leveres til iOS- og Android-brugere. De apps med rimelig størrelse blev downloadet nemt og med hjælp fra alle trin i installationen var HideMyAss klar til brug. Funktioner, funktioner og design er nogenlunde de samme på iOS og Android.

Yderligere HideMyAss Hjælp / tjenester

Hvad kan få en person til at klikke på knappen "Abonner" på enhver VPN? Det kan faktisk besluttes på meget trivielle fordele / basis, der tilbydes af VPN'er til tider. HideMyAss har lille smule mere at tilbyde på sine websteder end resten, der giver det nogen fordel. Ikke desto mindre er følgende ikke den vigtigste grund til, at det har abonneret brugere.

Hvad er gratis? PROXY!


HideMyAss 'oprindelige popularitetsfaktor var det websted, der tilbyder gratis proxy-service. Dette fik HMA den nødvendige berømmelse i skole-, universitets- og universitetsstuderende, der hjalp dem med at få adgang til Facebook i tider, hvor der ikke var nogen chance for at slå deres virtuelle sociale liv i skoletiden.
Det tjener også mennesker generelt gratis, hvilket virkelig får HMA nogle gratis point. På grund af denne funktion kan man vælge at få adgang til ethvert geo-begrænset websted efter eget valg, hvilket giver frihed til at udøve deres egen vilje.

Hvordan skjuler de ellers dig bogstaveligt talt?

Anonym e-mail-service

Nu er e-mail-id'er et must, hver gang du vil have nogle gode tjenester. Hvis du er på udkig efter at udslette din spor af den bestemte servicebrug, har HMA fået ryggen ved at levere Anon-e-mail-service på sin hjemmeside, hvilket bestemt er den grundlæggende rod til at skjule dig selv.

Anonym henvisning til link

Vi har alle nogle hemmelige beundrere eller hemmelige fjender på internettet. Nogle er dem, som vi sørger for, at de aldrig får at vide, at du har nogen stærke følelser for. At gå ud af vejen for at skjule din identitet virker bizart, men ikke for HMA! De forstår brugernes behov for at gøre det, og har derfor en fancy funktion ved at skjule trafik-ID, selvom du deler linkene til deres websted.

Playstore-applink: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hidemyass.hidemyassprovpn&hl = da

iTunes App download-link: https://itunes.apple.com/us/app/hma-hotspot-vpn-proxy/id675102189?mt=8

Sådan tilmeldes du?

For at tjekke muligheden for tilmeldingsprocessen oprettede vi en konto, og det kunne ikke gøre det lettere for os at gøre det.

Med en simpel formular, der kræver minimum personlig information, oprettes din egen personlige konto! Det fører derefter til at se forskellige pakker til rettidige abonnementer, og derefter følges det af forskellige betalingsmetoder.

Gratis prøveversion

Det er her HMA ikke gør nogen glad for sikker. Man er nødt til at opleve tjenesten med det samme for at have ro i sindet, at pengene blev brugt godt. Men HMA leverer ikke nogen gratis prøveperiode.
For at komplimentere dette har det en 30 dages pengene-tilbage-garanti sammen med andre webfunktioner.

Hvad er den endelige dom?

Elskede:

  • Nemmeste og brugervenlige apps og websteder
  • Yderligere GRATIS tjenester
  • Enkel installation og du er beskyttet.
  • Minimal personlig information, dvs. en e-mail-påkrævet
  • Overkommelige planer

Kan ikke rigtig beslutte:

  • Beskyttelsesniveau
  • Apps manglede visse beskyttelsesfunktioner

Absolut had:

  • Dens placering i UK
  • Har ikke en god historie til beskyttelse af personlige oplysninger

For alle dem, der sætter deres dibs på VPN for at beskytte dem, ikke gå til HMA. For generelle lette brugere er det stort set alles præference, da det ikke kræver meget teknisk information til opsætning.

Med dette konkluderer vi, at man bør overveje andre muligheder, hvis man absolutt bekymrer sig bogstaveligt talt.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments