Hide.me VPN-gennemgang

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN er blevet den primære nødvendighed af vores nutidige digitale liv. Du kan betragte det som vigtigt som vand, husly og mad i dit daglige liv. Med så mange muligheder, der er tilgængelige på din plade, er det svært at vælge den bedste, der opfylder alle dine krav. I dag vil vi gennemgå en velkendt og meget anerkendt hid.me VPN for vores læsere. Vi har abonneret på deres gratis VPN såvel som premium-plan for at kontrollere alle funktionerne og testet deres service. Så lad os begynde:


Introduktion af Hide.me VPN

hide.me VPN ejes af eVenture Ltd - et malaysisk baseret it-selskab. Produktet blev officielt lanceret i 2011 med et begrænset antal servere, der nu er vokset til 100+ servere i 29 lande. Holdet arbejder på hide.me VPN er meget konkurrencedygtig og har betjent it-sektorerne i årtier. Vision af hide.me VPN er at give komplet privatliv og stram sikkerhed uden at gå på kompromis med brugerens internethastighed.

hide.me websted

Der er snesevis af krav og løfter på hide.me's websted, men leverer de det? Lad os se på den detaljerede gennemgang af hide.me VPN, hvor vi gennemgår hver krik og krone for at finde ud af GODE og DÅRLIGE om denne VPN-service.

Særlige funktioner i hide.me VPN Service

 1. Meget tilpassede prisplaner

På hide.me VPN får du nøjagtigt det, du vil have. De har stærkt tilpassede prisplaner til ethvert behov. Hvis du er uklar og ikke har råd til at købe abonnementet, kan du abonnere på fermium plan på Windows, Mac, iOS og Android. Hvis du kun har brug for VPN for online sikkerhed og ikke ønsker at bruge meget af båndbredde og ikke ønsker at betale ekstra, kan du abonnere på Plus Plan.

skjul pris

Hvis du er en filmelsker, og du gør en masse download og streaming hver dag og ønsker ubegrænset båndbredde, kan du abonnere på Premium Plan. Tilsvarende, hvis du kun har mobilbrug og ikke ønsker at betale ekstra penge for Desktop, kan du abonnere på mobilplaner.

 • Gratis plan (for hver platform med begrænsninger)
 • Plusplan (med 75 GB dataoverførsel og en samtidig logins)
 • Premium Plan (med ubegrænset dataoverførsel og fem samtidige logins)
 • Mobilplan (kun til iPhone, iPad og Android)

Alle planer kan tegnes i en måned, 6 måneder og 12 måneder.

Tjek de bedste planer for 6 måneder i: Billig VPN-liste

Sammenlign med markedets gennemsnitlige månedlige priser, hide.me VPN's abonnementer er ret dyre.

Q) Hvad med pengene tilbage garanti?

hide.me VPN tilbyder 14 dages pengene-tilbage-garanti med hver prisplan, som er en anden positiv funktion i dets tjenester. For deres refusionspolitik angav skjulme.me VPN:

Læs også: Top VPN'er med pengene-tilbage-garanti

”Hvis du ikke er helt tilfreds med vores VPN-tjenester, og du meddeler os skriftligt via e-mail inden for de første 14 dage efter din kontrakt, at du ønsker at annullere, får du 100% refusion af kontraktbeløbet i tilfælde af båndbredde brugen er ikke mere end 500MB. Hvis der skal returneres, får du besked via e-mail; det kan tage op til 10 dage efter annullering af din kontrakt for at modtage din refusion afhængig af den anvendte betalingsform. Hvis du ikke har modtaget din refusion inden for ti dage, bedes du informere os ved hjælp af kontaktformularen. Vores gratis plan er fuldstændig uden beregning, og den fornyes ikke automatisk. ”

Sammenlign Hide.me VPN med anden VPN-service med sammenligningsværktøj

Q) Sådan abonnerer du på hide.me's gratis VPN-plan?

For at abonnere på den gratis plan kan du besøge hide.mes websted www.hide.me/en eller du kan downloade appen direkte fra Google Play Store og iTunes Store og abonnere på den gratis plan. Du har kun brug for dit e-mail-id for at abonnere på den gratis plan.

 1. Globalt VPN-netværk

hide.me VPN har udvidet sit VPN-netværk i 29 lande på seks kontinenter med 100+ VPN-servere. Med et så pålideligt navn i branchen er hide.me VPN langt fra at konkurrere med sine vigtigste konkurrenter om antallet af VPN-servere og placeringer.

samlede servere af hide.me Dette er en af ​​ulemperne ved VPN-tjenesten. Alle placeringer, der tilføjes i hide.me's globale netværk, vælges dog omhyggeligt af dets tekniske team på efterspørgsel fra sine brugere. hide.me opretholder selv ejet VPN-netværk uden indtrængen fra tredjepart.

Q) Gør alle hide.me VPN-servere understøtter P2P?

Ifølge hide.mes websted understøtter de P2P på de fleste af deres servere. Det betyder, at P2P ikke understøttes på alle sine servere. Vi har oprettet forbindelse til nogle af de bedste P2P-servere, og hastigheden var utroligt inspirerende.

 1. Brugervenlige VPN-apps og installationsvejledninger

hide.me VPN tilbyder gratis VPN-apps til de fleste platforme, herunder Windows, Windows 10, Windows Mobile, Windows Surface, Mac, iOS og Android. Du kan downloade appen på kun 60 sekunder uden besvær. Gå bare til hide.me's websted og klik på "Download" indstillingen og installer den ønskede app. For iOS og Mac kan du downloade appen fra iTunes og til Android; kan du downloade appen fra Google Play butik.

hide.me understøttet enhed og dens gennemgangDen bedste del er hver VPN-app leveres med en levetid gratis VPN-service. Du kan direkte downloade appen og abonnere på den gratis plan, der kan udvides til at omfatte livet. Gratis plan leveres med begrænset båndbredde og 3 placeringer inklusive Singapore, Holland og Canada. Nogle mest spændende funktioner i hide.me's VPN-apps er som følger:

 • Auto-Connect
 • Auto-Reconnect
 • Valg af automatisk server
 • Kill Switch (kun Windows og Mac)
 • IP-lækage beskyttelse
 • DNS-lækage beskyttelse

4. Privatliv og sikkerhed, der tilbydes af hide.me VPN

Der er en ting, som hide.me VPN er berømt for, og det er det privatliv og sikkerhed, der tilbydes af dets tjenester. Med 256 bit-kryptering og et protokolområde, der inkluderer PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, IKEv1, IKEv2 og Softether, tilbyder hide.me uknuselig sikkerhed.

Leon Juranic, en sikkerhedsexpert i Defense Code Ltd, har certificeret hide.me VPN som en af ​​de mest sikre og logfrie VPN-tjenester. Det betyder, at hud.me påstande om nullogpolitik er noget korrekt.

hide.me-funktioner

”Vi er seriøse over for denne: vi gemmer ikke logfiler over din online aktivitet. Logfiler kan let linke handlinger tilbage til dig, og nogle VPN-udbydere videregiver disse til advokatembedsmænd, når de bliver bedt om at gøre det. Vi kan ikke, da vi ikke har nogen. Enkel. ”[Privatlivspolitik]

hide.me har for nylig offentliggjort en gennemsigtighedsrapport om anmodning, som de modtog fra myndigheder, der kræver information om kunder. Som hide.me klart angav i deres servicevilkår og privatlivspolitik, at de ikke fører nogen logfiler, er de ikke i stand til at give sådanne oplysninger til myndighederne. Takket være deres malaysiske eksistens ligger de uden for både EU og USA's jurisdiktion. hide.me VPN hævder, at hvis de er nødt til det, vil de ændre placeringen under usandsynlige omstændigheder, der tvang dem til

5. Kunde support

Teknisk kundesupport er en vigtig faktor, når det kommer til produkter som en VPN. hide.me VPN tilbyder 24/7 live chat support sammen med billet support system, e-mails og sociale medier platforme. Du kan åbne en billet eller sende en e-mail til [email protected] VPN, hvis der kræves teknisk assistance. Men den mest praktiske og hurtigste måde at kommunikere på er live chat support.

kunde support

Vi har testet kundesupporten og fandt det virkelig imponerende. Alle tekniske agenter var veluddannede og leverer nøjagtige oplysninger.

6. Samtidige login

Med hide.mes Premium-plan får du fem multi-logins, hvilket betyder, at du kan bruge den samme konto på fem enheder på samme tid. Der er ingen klare instruktioner givet om valg af enheder. Du skal tjekke det med hide.me kundesupport, hvis de tillader alle fem konti på den samme platform, ligesom alle fem konti på iPhone eller Android-telefon eller Windows-desktop. Der kan være en mulighed for, at hide.me udøver den samme praksis, som andre VPN-udbydere gør, og begrænser antallet af den lignende platform til en.

Redaktørens tanker:

 • Efter gennemgang af funktionerne, test af serverne og analyse af tjenesten på forskellige platforme, har vi nået følgende konklusion:
 • hide.me VPN er ikke den hurtigste med sikkerhed, men det er en af ​​de bedste VPN-udbydere, når det kommer til hastigheden. Det dræber ikke din internethastighed i vid udstrækning, selvom du er tilsluttet de mest sikre protokoller.
 • hide.me VPN er en af ​​de sikreste VPN-tjenester med ingen-log-politik, men politikken gælder kun for aktivitetslogfiler.
 • hide.me gratis VPN er en af ​​de bedste VPN-tjenester i branchen angående funktioner, der tilbydes i fermium plan.
 • hide.me VPN tilbyder beskyttelse mod IP-lækage og DNS-leanbeskyttelse med enhver plan.
 • Hvad angår geografisk rækkevidde, er hide.me VPN langt bag sine største konkurrenter. De skal løbende tilføje nye placeringer til netværket.
 • For P2P anbefales hide.me VPN stærkt.
 • prisbilleder for hide.me er på den højere side for alle planer.
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map