GOOSE VPN Review 2019 – Er Goose VPN den mest brugervenlige VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

Bruger du undertiden offentlig Wi-Fi? Og hvis du gør det, er du opmærksom på de risici, du tager, når du logger på offentlig Wi-Fi? Reducer risikoen ved at bruge VPN! I denne gennemgang finder du ud af, hvordan du kunne drage fordel af GOOSE VPN. Let at bruge og overkommelig sikkerhed!


Der har været meget dækning i nyhederne, når det kommer til cyberkriminalitet. Folk er i stigende grad bekymret over deres online privatliv, hvilket ser ud til at blive krænket mere og mere. Når du bruger internettet uden VPN, er dine data usikrede. Tredjeparter kan se hvert trin, du tager online, bogstaveligt talt! Din IP-adresse kan blive udsat for, som afslører din placering. Hackere kan bryde ind i kameraerne på dine enheder. VPN sikrer dine online aktiviteter.

vælg goosevpn

En anden ulempe ved at surfe online uden VPN er, at du ikke har adgang til alt på internettet. Når du er i udlandet, forhindrer geografiske barrierer dig i at bruge specifikke tjenester, som du normalt bruger derhjemme. VPN har dækket det.

Hvorfor skal du bruge en VPN?

Løsningen på sikker og ubegrænset online surfing er en VPN. VPN står for et virtuelt privat netværk. En VPN giver dig mulighed for at overføre dine oplysninger via en krypteret tunnel. Oplysningerne er krypteret mellem dine enheder og netværket. Denne måde er dine oplysninger beskyttet og sikret og vil ikke være synlige for hackere og andre organisationer, der prøver at spionere på dig.

Ud over at kryptere dine data ændrer en VPN også din IP-adresse. Din private placering vil blive beskyttet, fordi den synlige IP-adresse er en fra den server, du opretter forbindelse til. Denne server giver dig en lokal valgt IP-adresse. Derfor tror Internettet, at du har logget på dette en lokal forbindelse. Ved at ændre IP-adressen garanteres ikke kun din sikkerhed, men også din anonymitet.

GOOSE VPN Review 2019 - Er Goose VPN den mest brugervenlige VPN? GOOSE VPN Review 2019 - Er Goose VPN den mest brugervenlige VPN?

En virtuel gås som sikkerhedsvagt

GOOSE VPN er en hollandsk VPN-tjenesteudbyder. De er en relativt ny, men en dedikeret aktør på markedet. Vi har inspiceret deres tjenester for at finde ud af, hvilken slags kvalitet de tilbyder. Som hollandsk udbyder skal de overholde den strenge lovgivning om personlige oplysninger. GOOSE VPN er en VPN, der håndterer en streng ingen log-politik. Der registreres ingen personlige data og online-aktiviteter, der sikrer din ubegrænsede online sikkerhed på alle tidspunkter.

Ikke en Techie? Ikke at bekymre sig!

Generelt betragtes VPN som et vanskeligt emne for de fleste. GOOSE VPN ønsker ubegrænset online sikkerhed for alle, uanset hvor erfaren du er med VPN'er. De har holdt det enkelt. Let at installere og let at bruge. Derfor taler de i stedet om fans end kunder. Med en lille ekstra personlig opmærksomhed eller en simpel gestus vil de gøre forskellen.

En anden fordel er, at GOOSE VPN tilbyder deres enkle service på flere sprog. Du kan installere applikationen på det engelske, hollandske eller tyske sprog. Webstedet forklarer VPN på hollandsk, engelsk, tysk, fransk og spansk. Norwegian følger snart. Portalen udbydes på engelsk og på hollandsk. Et bevidst valg, da folk måske betragter teknikken med en Virtual Private som vanskelig. GOOSE når forklaringen på flere sprog og når en bred offentlighed, der forklarer den enkle brug af deres VPN-tjenester.

Du behøver ikke være en 'techie' for at bruge denne VPN. Inden for tre trin er du sikkert online.

  • Opret en konto
  • Download GOOSE VPN
  • Begynd at surfe sikkert på Internettet

Testkørsel GOOSE VPN Services

Vi tog selv disse skridt for at se, om applikationen virkelig er så mærkbar, som GOOSE erklærer. Vi blev overrasket over den lette at installere og ligefrem applikation. Faktisk behøver ingen teknik at bruge denne VPN.

Goose VPN supportteam

Selv når du er imod visse problemer, har GOOSE VPN supportteam altid din ryg. De er 24/7 klar til at hjælpe dig. Noget, vi værdsætter meget. Du kan nå GOOSE VPN ved at sende dem en e-mail eller via live chat på deres websted. Ikke i en chat? På GOOSE VPN-webstedet kan du finde mange ofte stillede spørgsmål. I søgefeltet på FAQ-siden kan du hurtigt finde dit særlige spørgsmål. Spørgsmålene er også lette at finde blandt de forskellige kategorier. Du behøver ikke at gennemgå en uendelig liste med spørgsmål ved at rulle, før du finder en løsning.

gås vpn anmeldelse

Fortrolighedskontrol

Vi blev glædeligt overrasket GOOSE VPN tilbyder en privatlivskontrol. Med denne service kan du kontrollere, om du bruger en sikker forbindelse til internettet via GOOSE VPN. På siden kan du se din nye IP-adresse, udbyderen, landet og byen på den server, du bruger. Dette er også den måde, internettet ser dig fra nu af. På grund af dette kan du være sikker på, at du bruger en sikker forbindelse, og din faktiske placering er ikke længere synlig.

Ubegrænset antal enheder

En anden GOOSE-fordel er, at du kan bruge deres VPN på et ubegrænset antal enheder med en enkelt konto. Kun et gebyr for nem at bruge VPN på din bærbare computer, smartphone, arbejdstelefon, smart TV osv. GOOSE VPN understøtter Android, iOS, Mac, Microsoft, Linux, routere, KODI og Chrome.

Den omfattende tekniske side af GOOSE VPN

Selvom GOOSE VPN ikke har mange servere, du kan oprette forbindelse til, er de servere, de tilbyder, enorme og af høj kvalitet. Du vil ikke bemærke en forskel i hastighed eller kvalitet mellem at logge på offentlig Wi-Fi eller bruge en VPN. Kun med VPN surfer du sikkert på internettet. Vi har testet flere GOOSE VPN-servere, både P2P og streaming-servere. Hastigheden på disse servere er ganske imponerende, hvilket helt sikkert tilføjer Goose VPN til listen over Hurtigste VPN'er. GOOSE er en relativt ny aktør på markedet. De forbinder nye servere hver uge.

protokoller

IKEv2 er standard GOOSE VPN-protokol. Denne højhastighedsprotokol giver adgang til at surfe hurtigt og sikkert online. Det er ikke den eneste protokol, du kan vælge imellem. GOOSE tilbyder også L2TP / IPSec, PPTP og en OpenVPN. Hvis du vil, kan du teste hastigheden på disse servere selv gratis. GOOSE VPN tilbyder en 30-dages gratis prøveversion for at prøve deres tjenester.

Kill-switch holder dig sikker, selv med forbindelsesfejl!

For at sikre din online sikkerhed og fortrolighed har GOOSE VPN en ny funktion: Kill Switch. Med Kill Switch er du altid sikker på din online sikkerhed og privatliv. Hvis din forbindelse til VPN mislykkes af en eller anden grund, garanterer GOOSE VPN, at ingen data bliver online ukrypteret. Du kan aktivere Kill Switch i menuen i applikationen efter præference. Selv under forbindelsesfejl beskytter Kill Switch dine data. Naturligvis kan du oprette forbindelse igen til GOOSE VPN for at surfe på internettet på et senere tidspunkt.

Ubegrænset adgang til globalt indhold

Udover online sikkerhed giver GOOSE VPN også ubegrænset adgang til globalt indhold. Du kan se FIFA Worldcup Online eller streame indhold overalt i verden gennem flere servere, der tillader P2P. Når du streamer med en VPN, har du adgang til dine film og serier globalt. Tænk på at se din yndlingsserie på dit eget sprog under en ferie eller forretningsrejse!

Hvordan virker det? VPN giver dig mulighed for at vælge en server, du vil oprette forbindelse til. Det netværk, du logger på, mener, at den server, du har forbindelse til, er din geografiske placering. Dette betyder, at du ikke kun har adgang til dine yndlingsfilm og -serier i udlandet, men du har også adgang til amerikanske film og serier, mens du bliver hjemme.

Når du besøger USA, vises andre film og serier, når du opretter forbindelse til en lokal server. I Amerika er samlingen mere omfattende, fordi de fleste film og serier er lavet der. Udbydere har også licenser til transmission.

Verdensomspændende shoppingmuligheder

At tilsidesætte geografiske barrierer med VPN gavner også dine shoppingmuligheder. Igen, ved at lade netværket tro, at du er tilsluttet en lokal server via VPN, har du nu adgang til webshops, der tilbyder rabatter til lokale købere. Dette kan spare dig for tonsvis af dollars, euro eller enhver anden valuta, du vil bruge.

Læs også: Bedste VPN til rejseguide

I Thailand er for eksempel lokale flybilletter billigere. Når du bruger en VPN og vælger en thailandsk server, har du adgang til disse lokale priser. Produkter i visse lande, f.eks. Amerika, der er billigere for amerikanere end for ikke-borgere. Ved at bruge en US-server ser det ud til, at du er i Amerika, så du kan drage fordel af USA-priserne.

Goose VPN priser og pakker

Hvis du overvejer at installere GOOSE VPN på alle dine enheder, kan du være sikker på, om datapunkterne. Dette er deres pakker og priser:

goosevpn-prisfastsættelse

  • Ubegrænset GOOSE VPN for € 12,99 hver måned
  • Et års plan for 59,88 € hvert år. Denne årsplan koster dig kun € 4,99 hver måned.
  • Hvis du ikke har brug for ubegrænset data, tilbyder de også en pakke med 50 GB båndbredde til kun € 2,99 hver måned.
  • Dit abonnement på GOOSE VPN kan opgraderes, nedgraderes eller annulleres når som helst. Når du f.eks. Har valgt båndbredde på 50 GB og opdaget, at du ikke kommer til det gennem måneden, kan du til enhver tid opgradere til et ubegrænset abonnement.

Til de priser, som GOOSE tilbyder, er de en af ​​de mest billige og billige VPN-udbydere i verden. Prøv det selv, sammenlign priserne, så opdager du, at de rangerer blandt de udbydere, der tilbyder den billigste månedlige pris, vi har set.

Hvis du ikke er overbevist, kan du prøve GOOSE VPN selv med deres 30-dages gratis prøveversion. Ingen overrasker dig, når du tilmelder dig et abonnement!

For at opsummere det for dig

GOOSE VPN er ikke kun en af ​​de billigste VPN-udbydere, vi har stødt på, de tilbyder dig også muligheden for at prøve det 30 dage gratis! Hvis du tror, ​​at der er en fangst, skal du finde ud af det selv, før du tilmelder dig et abonnement. Vi mener, at den gratis prøveversion i kombination med anvendelse af VPN på alle dine enheder med en konto er GOOSEs største fordele.

Du kan også være sikker på at være en "techie" til at bruge denne VPN. GOOSE VPN er inden for rækkevidde for alle. Til din bedstefar, bedstemor, far, mor og venner. VPN er let at bruge og navigere til for alle. Supportteamet er døgnet rundt klar til at besvare dine spørgsmål.

Ekstra GOOSE VPN-tjenester er no-log-politikken, Kill Switch og fortrolighedskontrollen. Denne kontrol giver dig mulighed for at se, om du faktisk er sikker online med en anden IP-adresse. Kill Switch sikrer din online sikkerhed, selv når forbindelsen til en lokal server mislykkes. Med ingen-log-politik registreres ingen af ​​dine data.

Takket være VPN er de geografiske blokeringer forbudt. Du har adgang til alt streamingindhold globalt. Som et resultat har du flere muligheder, når det kommer til streamingtjenester og billigere online shopping.

Hvorfor ikke prøve GOOSE VPN med alle disse fordele? Lad dem overbevise dig og prøve deres tjenester 30 dage gratis !! Hvad har du at tabe?

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments