Detaljeret analyse af Torguard VPN – Alle fordele og ulemper diskuteret

[ware_item id=33][/ware_item]

I denne teknologidrevne æra er alt fra Facebook-brug til YouTube-surfing, websidesikkerhed til bankkonto-privatliv, enhver anden online-aktivitet afhængig af stærk sikkerhedssoftware. Hackere, aflyttere og alle slags cyberkriminelle er altid aggressivt aktive for at få fat i brugerens online aktiviteter.


I dette tilfælde er en VPN utvivlsomt en tilgængelig software, især for brugere, der er bevidste om online sikkerhed og dem, der værdsætter deres online privatliv. At afsætte naive mennesker, brugere, der er anerkendt af den digitale verdens uheld og katastrofer, betragter VPN'er som deres online reddere. VPN'er redder ikke kun dig fra cyberkriminelle, men de hjælper dig også med at forblive usynlige, giver dig mulighed for at bryde geografiske begrænsninger, kryptere dine personlige data og hjælper dig med at komme væk fra observante agenturer.

Men dette kræver også en guide, f.eks. Købsvejledning og brugsanvisning.

Ligesom du har svært ved at matche din slipsfarve med din kjole, er det hårdere at vælge og købe en VPN gange. Du skal vide, hvordan og hvad der skal gøres.

Fra enorme VPN-udbydere til lokale VPN-udbydere hævder alle at tilbyde det bedste af abonnementer. Men det er ikke alt, der er mere bag gardinerne, som du har brug for at finde ud af. For at gøre det nemt for dig besluttede vi at give dig en gennemgang af TorGuard i dag. TorGuard kan kaldes som en anden VPN-service af høj kvalitet, som du kan benytte. Det har servere i omkring 50 plus lande, hvilket gør det nemt for brugerne at vælge mellem ethvert alternativ. Det er tilgængeligt i den mest rimelige pris og tilbyder funktioner i høj kvalitet.

Lad os binde lige ind i hvad TorGuard VPN har at tilbyde sine brugere.

TorGuard Anonym VPN

TorGuard, der tilbyder den anonyme funktion, er et pluspoint. Det søger at opfylde, hvad brugerne virkelig forventer af en VPN af høj kvalitet. TorGuard Anonym VPN tilbydes de digitale teknisk-brugte brugere, der er mere bekymrede for deres online sikkerhed. VPN'er er ikke kun for at du skal være sikker bag skærmen, men det skal hjælpe dig med at bryde gennem begrænsningerne og være foran observatørerne. TorGuard har også en anonym e-mail-service, der er tilgængelig i forskellige og billige pakker. Anonymitet, det eneste formål med en VPN-bruger, og TorGuard har det på markedet.

TorGuard anonym proxy

TorGuard Anonymous Proxy er specifikt til Torrent-brugere. Det er en af ​​de mest effektive og efterspurgte pakkeplaner, som TorGuard tilbyder, for at gøre livet til en Torrent-bruger let. Med TorGuards Anonym Proxy-plan kan brugerne få adgang til mere end 2000 IP-adresser i alle de lande, hvor serverne er tilgængelige. Ved at tilbyde ubegrænset båndbredde og ved at opretholde nul logfiler har TorGuard sat sin plads i VPN-branchen. Anonym Proxy-server tillader P2P-deling på sit bedste, og Torrent-brugerne bør ikke gå glip af denne funktion. Desuden fandt ipon-testning af TorGuard for torrenting, at der ikke er nogen IP-lækage, og ydelsen er generelt god.

Ydeevne

Mens mange VPN-udbydere og -servere annonceres som om det er den eneste bedste ting i verden, ser TorGuard ud til at bevise det med dets funktioner. Det er bedst egnet til brugere, der er overbeviste om at forblive helt anonym bag skærmen, mens deres online aktivitet, som f.eks. Torrent-brugere. Bortset fra det bruges dens anonyme proxy-service grundlæggende til at undvige mellem de geografiske begrænsninger og til P2P-fildeling. Så hvis du er fristet til at se Netflix fra et område, hvor det er blokeret, kan du undvige dig mellem serverne og derefter maraton din yndlingsserie.

Servere

Servere er hovedproblemet for enhver VPN-bruger. Men TorGuard tilbyder omkring 1600+ servere i over 50 lande, som også inkluderer servere i Sydøstasien, Østasien, endda i Saudi-Arabien. Når en VPN tilbyder flere servere, gør det det lettere for brugere at omgå geobegrænsninger og oprette forbindelse til begrænsede områder ved at skjule deres IP-adresser med en tilfældig IP-adresse.

Hastighed

Hastigheden på en VPN-server er bestemt en af ​​de største bekymringer for brugerne, og det er her TorGuard udmærker sig. Ikke kun hævder TorGuard for ubegrænset hastighed, det beviser, hvad den hævder. Hastigheden siges at være meget hurtig, som spænder fra høj til gennemsnit og stabil til konsistent. Båndbredde, switching og endda anonyme webmail-tjenester siges at være absolut pålidelige for sikkerhedsbevidste brugere. Men der er ulemper, når der er fordele, vi har testet og fundet ud af, at tilslutning til en fjern server får hastigheden til at gå langsommere. Men det gode punkt er, at det ikke har nogen Domain Name System-lækager, ingen IP-lækager og ingen WebRTC-lækager.

Flere platforme

Når du abonnerer på en VPN-pakke, skal du se frem til den enhedskompatibilitet, som VPN tilbyder. Selvfølgelig kan du ikke bruge én enhed og lade de andre rotere rundt bare fordi de ikke har nogen kompatibilitet med VPN. Så en VPN, der er til flere enheder, er det, du skal kigge efter.

Du kan også oprette forbindelse til fem enheder på én gang med kun en TorGuard-konto, fra din pc til dine smartphones, alt er sikkert.

TorGuard til Android

Selvom der er fordele ved at bruge TorGuard, har vi også identificeret en ulempe. Ja, Android-appen til TorGuard er ikke rigtig en besluttet. Forskellige brugere har haft forskellige oplevelser på appen. Det blev fremhævet af Android-brugere, at appen ikke giver dem besked om, at VPN-forbindelsen er stoppet, den har ingen kill-switch-funktion til appen. Denne hændelse gør det vanskeligt for brugerne at beskytte deres fortrolighed og deres sikkerhed. En yderligere ulempe i appen identificerer, at brugere har vanskeligheder med at oprette forbindelse til deres ønskede servere.

torguard til Android

Hvis din enhed imidlertid ikke er kompatibel med din ønskede server, kan du gennemgå de tutorials, som TorGuard leverer til manuel konfiguration. Tutorials giver dig trinvis information om, hvordan du kan konfigurere en VPN på din enhed. Til din hjælp har TorGuard sin egen kunde- og teknisk support, der hjælper dig med at komme igennem vanskeligheder.

protokoller

De protokoller, som TorGuard tilbyder og understøtter, er OpenVPN, PPTP, L2TP og SSTP. TorGuard fører overhovedet ikke nogen logfiler over din online aktivitet, så du kan forblive anonym, og dine fortrolige data går ikke i nogen hånd. Den mest anbefalede protokol fra eksperterne er OpenVPN, der søger at give dine data maksimal privatliv.

Kundesupport service

Kundesupporttjenesten er en facilitet, som VPN-serverne burde give sine brugere til forespørgsler og feedbacks. TorGuard har også en afdeling oprettet specielt til kundeservice. De har supportområder med videnbase, ofte stillede spørgsmål, fejlfinding, support billettsystemer og fora. Supportbillet-systemet giver svar på kunderne på kort tid. For kundernes bekvemmelighed tilbyder de også en live chat-mulighed. For at en service skal få succes, skal personalet høfligt handle med kunderne, og det er her, TorGuard-personale udmærker sig.

Gratis prøveversion

Okay, alt, hvad der er gratis, er attraktivt. Men desværre har TorGuard intet frit at tilbyde dig. Det letter brugerne dog ved at tilbyde en 30 dages pengene-tilbage-garanti i tilfælde af, at VPN-tjenesten er utilfredsstillende.

priserne

TorGuard har fire forskellige tilbud i sin abonnementsplan. Et abonnement i en måned, tre måneder, seks måneder og et abonnement i et år. Du får en højere rabat afhængigt af længden på dit abonnement.

torguard vpn-priser

Omkostninger til abonnementsplanerne:

Månedlig plan - $ 9.99.

Kvartalsplan - $ 20,97.

Halvårsplan - $ 29.99.

Årlig plan - $ 59,99, som du også kan betale i månedlige rater på $ 4,99.

Betalingsmuligheder

Så når du har valgt din ønskede VPN-service, er den næste store ting betalingsproblemet. Men TorGuard tilbyder flere måder, hvorpå du nemt kan foretage dine betalinger, f.eks. Betalinger med kredit- / betalingskort, PayPal, UnionPay, Google Wallet og Bitcoins osv..

Gennemgangen af ​​TorGuard og dens funktioner er forklaret detaljeret, og vores beslutning, uanset partiskhed, ville være til fordel for TorGuard VPN. Afhængig af det samlede tilbud og den testede ydelse af TorGuard VPN, er vi ikke i tvivl om, at TorGuard har en række pakker og tjenester, der skal imødekomme kundens ønsker. Ikke kun beskytter det dine online aktiviteter, men det hjælper dig også med at bryde geo-begrænsninger og komme væk fra observatører. Det understøtter tunnelprotokoller og hjælper med at skabe et sikkert netværk for sine brugere. Hvad ellers ville du have brug for? Åh, og husk, at det også har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så det vil ikke skade dig at give denne VPN et skud.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments