Bufret VPN-anmeldelse 2019 – Er det den næste store VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

Den trådløse akkord kvæler dig!


Al den charme, som trådløs kommunikation har præsenteret verden på dette tidspunkt er kommet til en fantastisk pris. Omkostningerne, vi betalte, var intet mindre end vores egen sikre zone; vores privatliv. At være medlem af den højteknologiske verden, hvor det at være techie er den nye seje, kan man næppe modstå ønsket om ikke at blive online eller oprette forbindelse til internettet.

Læs også: Anmeldelse af privat internetadgang>>

Den afhængighed af at tilhøre

Vi er nødt til at streame det nyeste indhold for at få en følelse af tilhørighed. Hvad med de trends, som alle taler om? For at drikke af viden, tog vi et dyk, vi ikke var forberedt på. Men til sidst har de druknede råb nået os og advaret os om det forestående undergang, der følger med kraften i øjeblikkelig adgang til information.

Tab af fortrolighed af fortrolige sager

Bare med et enkelt klik på “Jeg accepterer” -knappen til de aldrig-læste vilkår og betingelser for al software og apps, er du allerede fanget i den onde cirkel med konstant overvågning. Ja, regeringen spionerer på dig ved hjælp af dine internetudbydere, ofte kendt som internetudbydere.

Bufret VPN-anmeldelse 2019 - Er det den næste store VPN?

Ønsker du at få kontrol?

Millioner af mennesker er blevet offer for cyber-mobning, og der er ingen ende på det. Hver gang onde lurer rundt og får kontrol, kæmper menneskeheden tilbage, og vi reagerede med hensyn til virusbeskyttelse, også udviklingen af ​​VPN'er. Bufret VPN betragtes som den ultimative nøgle til browserbaseret sikkerhed, som er en falsk tro. Denne idé er udviklet med en fælles situation, som alle står overfor. Den kendsgerning, at surfing via desktop-browsere bruger størstedelen af ​​din båndbredde og er den vigtigste kilde til tung brug af internettet; folk tror, ​​at en browser, der er udviklet specifikt til at bekæmpe de misgængelige enheder væk fra dine private og fortrolige problemer, er den bedste løsning på dine bekymringer. Det er en fangst, der faktisk er en snare for brugere at prøve denne VPN. Da vi gik omkring testen, fandt vi ud af, at VPN fungerede som det hævdede, men med en masse IP-lækager som et resultat af dårlige virtuelle servere. 

Beskyttelsesværktøjer

En VPN er den rigtige løsning på det presserende spørgsmål, der har forvirret menneskets psyke. At være forsigtig, mens man vælger en VPN, er imidlertid også et stigende spørgsmål. Den karisma af VPNs har lokket millioner af mennesker til abonnement, hvoraf nogle af dem har en dårlig oplevelse. Lad os se på øjen-sliket fra Buffered VPN, der muligvis får dig til at vælge det.

Hjemmesiden og appen

Vi anerkender, at det praktiske i dets brugergrænseflade er prisværdigt. Det blå tema har normalt en beroligende virkning på øjnene, hvilket giver et godt indtryk af produktet. Buffered VPN er designet på en ordnet måde og ser på æstetisk fornemmelse, enkelhed og tilgængelighed for brugerne. Det ser ud til, at Buffered VPN er specielt designet til at betjene OS-brugere, men tager ikke højde for Android-brugere ganske effektivt, da appen har en halvdårlig vurdering i play store for flere ulemper i appen, og det også med en håndfuld anmeldelser. 

Omkostningerne ved at ansætte vagten

Denne særlige wannabe-beskytter af dine personlige oplysninger og online-aktiviteter er lidt dyrere end gennemsnittet. Ligesom normen har den også tre pakker at tilbyde: en månedlig, en seks månedlig eller en årlig plan. Den månedlige plan er den dyreste af alle, og den årlige plan kommer ned på lidt dyrere end normal markedsrente.

Læs: Den billigste VPN-service til under 5 $

At vide, at Buffered VPN har en fortegnelse over at skjule og forsvinde sine brugere IP med succes siden år, er det værd at pengene.

Bufret VPN-anmeldelse 2019 - Er det den næste store VPN?

Ikke alt håb går tabt, da der ikke er nogen prøveperiode til rådighed for at tjekke deres tjenester, da der er 30 dages pengene tilbage-garanti, der tilbydes af Buffered VPN.

Desktop sikringsproces

Først og fremmest fører det til at klikke på fanen “Bliv bufret” på webstedet til en formular, der beder dig udfylde en formular, der blot beder om dit brugernavn, e-mail-id og en adgangskode. Derefter skal du vælge en betalingsmetode for at oprette en konto.

Lære om: Bedste Windows VPN-service

En enkelt konto er tilstrækkelig for hele familien, da der er tilladt fem samtidige forbindelser pr. Konto. Denne blå fugl gemmer din og din families oplysninger, internetaktiviteter og privatliv på én gang.

Den eneste vej ned for at få det på smartphones

Et andet stort negativt punkt med Buffered VPN, det vil sige et stort tilbageslag, er det faktum, at det ikke har en bestemt app til smartphones på nogen platform. En fuldt illustreret manual er dog tilgængelig på webstedet til en alternativ opsætning på Android.

Bufret VPN-anmeldelse 2019 - Er det den næste store VPN?

Skuldsat til denne detaljerede og harmonisk artikulerede guide er det ikke så svært at oprette denne VPN, da vidnesbyrdene på hjemmesiderne viser, at.

Den eksterne placering

For dem, der er nye inden for tech-forretningen, skal du være opmærksom på de såkaldte Five Eyes. De har dannet en alliance for at holde et "øje" for dig for at finpudse terroristerne. Det er ikke en myte, at den samme grund bruges af intelligensen til at krybe ind i dine individuelle netværksaktiviteter.
Da regeringerne i fem lande, dvs. Canada, New Zealand, USA, Storbritannien og Australien, har slået sig sammen for at dele deres efterretningsdata, er disse lande ikke mere sikre.

Nu vender jeg tilbage til det faktum, at Buffered VPN er placeret i et fjerntliggende sted, Ungarn, det er alt for langt fra de ubehagelige enheder, der er desperate efter at føde på dit øjeblik med svaghed.

DNA Analytics-rapport

Bufrede VPNs serverplaceringer er vidt spredt rundt om på jorden og dækker 39 lande. Selv i øjeblikket arbejder udviklingsteamet dag og nat for at tilføje flere servere i henhold til kundernes anmodninger.

En anden klassisk funktion, som ingen andre VPN kan prale af, er dens portopdagelsesmulighed. Det åbner netværk for dig på en sikker måde, som du bliver stoppet fra.

Med enkle ord, hvis du er en rejsende, og lufthavnen kun har specielle Wi-Fi-tjenester til erhvervsklasse, skal Buffered VPN automatisk snige sig ind i den ikke-tilgængelige havn og give dig mulighed for at bruge den med fuld frihed. Dette får dig helt til at føle dig som Spy Kids tilbage fra fremtiden. Hvem kan ikke lide at få Wi-Fi, vi drømte kun om at komme ind efter håbløst stirret på den sikrede liste?

Logs eller ingen logfiler?

Det er spørgsmålet. På grund af den pligt, som Buffered VPN svor at opfylde for at holde dig anonym, opbevarer de ingen datalogger. Dog opretholdes nogle forbindelseslogfiler i en måned eller to for at forbedre kundeservicen. Dette er det mindste af hvad andre VPN'er gemmer i deres varebeholdninger. Så alle dine personlige bekymringer skal vaskes væk.

Forbindelse med dig hele tiden

Bufret sikrer, at deres kunder forbliver sikre hele tiden på enhver mulig måde. Derfor opdateres deres blogs hele tiden med relevante nyheder om ægte bekymringer for brugerne.

Muligheden for Live Chat mangler og kan gøre vidundere, hvis teamet beslutter at introducere det på webstedet, men det tager kun minutter at besvare alle forespørgsler, der er foretaget via deres egen personlige forespørgselsformular i afsnittet "Support".

Afgrænsningen af ​​opsætning af Buffered på forskellige Windows og Mac er tilgængelige, der opfylder kundernes behov. Dette giver virkelig en følelse af, at Buffered bryder sig om sine kunder.

Den rigtige ramme at streame fra

Kreditter givet til dens høje hastigheder, buffering af serier af høj kvalitet er nu kun et klik på landsserveren væk. Alle fysiske afstande falder tilbage, når du næsten kommer tæt på deres nationale tv-shows. Til sidst ender du med at føle dig som det fremmede lands statsborger såvel som at du får fuld frynsegoder, mens du sidder på din komfortable sofa.

P2P-deling betyder, at du også kan torrent! Buffered's historie er en ren skifer, og der er endnu ikke fundet nogen rapporter om DNS-lækager. Buffereds ydelse med hensyn til hastighed og beskyttelse af brugernes identitet er derfor den hidtil bedste. At være den bedste til, hvad den gør, da webstedet kan prale på toppen af ​​sit websted, har det bestemt også vist sig.

Netflix er på randen af ​​at deaktivere alle VPN på markedet ved at blokere dem. På plussiden, Buffered's nylige udvikling af relativt nye måder at bøje brugernes ID'er væk, er Netflix stadig ikke i stand til at nedbringe Buffered. Derfor er det det sikreste abonnement at gå i indtil yderligere to år af Netflix fans.

Kommende nyheder

En fuldt dedikeret app til Android er på vej til Google Play efterfulgt af en bedre udviklet enhed i Apple Store. Desuden er Buffered allerede tilgængelig på Windows, Mac OSX og Linux.

Du er dommeren

Bufret VPN's ægte dedikation til at levere det bedste af sig selv, skønt i et snævrere perspektiv, har vist sig at være netop det, der kræves i dagens verden. Med ubestridelige hastigheder, højere båndbredde og pålidelig sikkerhed kan man næppe sige nej med konkrete beviser mod det. Det er bestemt værd at tage et skud og med sine 30 dage pengene tilbage-garanti; intet kan virkelig trække beskyttelsespelet så godt som Buffered.

Gamle er guld, og så får vi at vide, men Buffered er født af ny teknologi og logik, der sigter mod at opnå, hvad så mange i fortiden ikke har gjort på så kort tid. Enhver kan håbe på det faktum, at Buffered er kommet langt til toppen siden dens korte oprindelsestid og har potentialet til at gå langt ud over sin egen nuværende tilstand.

Giv bare Buffered VPN et skud dig selv, og med pengene-tilbage-garanti er der intet, du skal betale for i det lange løb for at tage en dårlig beslutning.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments