Anmeldelse af privat internetadgang 2020 – PIA, et klogt valg!

[ware_item id=33][/ware_item]

Privat internetadgang (PIA) er en af ​​de mest berømte VPN-budgetter, der er tilgængelige lige nu. PIA tilbyder nogle interessante funktioner, anstændige hastigheder og har sin egen DNS for at forbedre brugernes online sikkerhed. Dette er nogle af hovedårsagerne til PIAs popularitet.


Faktisk tilbyder PIA nogle fantastiske funktioner, som er nok til at lokke dig til at købe det, men det har også nogle ulemper, fordi intet bare er perfekt. Vi vil gennemgå alle aspekter af privat internetadgang (PIA); dets gode funktioner og ulemper i detaljer, simpelthen al den jazz, du har brug for at vide om denne VPN, før du køber den. Vores gennemgang er generelt til fordel for denne VPN af mange grunde, der er anført nedenfor.

Før vi springer ind på de særlige funktioner i Privat internetadgang, skal vi først forstå, hvorfor du generelt har brug for en VPN over internettet, bare hvis du er ny med VPN'er. Du kan bare springe afsnittet nedenfor over, hvis du allerede er opmærksom på de grundlæggende funktioner i en VPN.

Hvorfor bruge en VPN over internettet

Internettet, der er et globalt netværk, er tilgængeligt for alle. Det er det mest anvendte værktøj overalt i verden. Mere, den første ting, vi gør lige efter at vi er kommet ud af vores seng, er at bruge internettet, og det mest uundgåelige, vi spørger nogen, når vi går til deres hus, er deres Wi-Fi-adgangskode.

Og hvad er den første, vi alle overvejer, når vi bruger internettet? Det er selvfølgelig sikkerhed. For at undgå sårbarheden ved at miste data eller misbruge dem, har vi fundet nogle do's and don'ts ved at bruge internettet. F.eks. Skal du ikke bare forbinde din enhed til et ukendt eller offentligt netværk, bare fordi det er gratis.

Vi ved alle, at intet i verden er gratis, så det viser sig, at 'der ikke er noget som en gratis frokost' ikke rigtig er en kliché. Risikoen for at bruge offentlig Wi-Fi er nu blevet en stor trussel. Du ville ikke vide, hvordan aflyttere, cyberkriminelle, internetudbyder eller endda regeringen får fat på dine personlige oplysninger og din online aktivitet.

Desuden er hackere nu mere aktive, altid efter en chance for at få adgang til dine oplysninger. Når vi tror, ​​at internettet er sikkert, er det her, vi faktisk tager fejl i stor tid.

Du kan ikke undgå at bruge internettet i denne æra, men du kan bestemt undgå internetulykker. Du kan narre cyberkriminelle, og det er ikke en stor opgave. Hver enkelt af os er sikkerhedsbevidste, og markedet har en løsning for os.

Med stigende cyberangreb er brugen af ​​VPN'er blevet mere og mere vigtig. Lad os springe ind i en kort introduktion af, hvad en VPN er, og hvordan den kan redde dig fra besværet.

Læs også: NordVPN-anmeldelse af eksperter

Hvordan en VPN er din frelser af alle Internet-bekymringer

Hver enhed, du bruger til at få adgang til internettet, har en IP-adresse. IP-adressen sporer din placering. Men en VPN har muligheden for at maskere din IP-adresse og ændre den. Det hjælper med at omgå geo-begrænsninger, krypterer data og sikrer, at dine data er sikre.

Brug af en VPN betyder ganske enkelt, at du kan narre tredjepartene ved at ændre din tilsyneladende placering. Du kan fjerne blokering af og få adgang til geobegrænsede websteder ved at oprette forbindelse til en VPN-server fra en anden region. Når du bruger offentlig Wi-Fi, vil en VPN sørge for, at dine data er krypteret, og at dine online aktiviteter er beskyttet.

VPN-markedet har dog meget konkurrence. Hvis du er nødt til at investere i sådan noget, burde det være det værd. At overveje bare sikkerhed ville ikke være for realistisk, fordi en VPN har flere funktioner, og ikke hver VPN-udbyder tilbyder det, den hævder.

Så i dag vil vi være til lidt hjælp og få dig til at lære om, hvilke funktioner du har brug for i en VPN og den type VPN, der er bedst for dig at starte med.

Læs mere: Bedste Kodi VPN-service

Dette er vores take on PIA's Review, som er en af ​​vores top VPN-tjenester.

Hvorfor privat internetadgang VPN?

Privat internetadgang er en USA-baseret VPN-software. Det er en budget-VPN og tilbyder nogle interessante funktioner.

Det har bevist sin troværdighed på markedet på grund af dets stærke krypterede sikkerhedsfunktioner, anstændige hastighed og tilgængelighed af servere over hele verden.

Bortset fra det kan du forbinde 10 enheder samtidigt, to gange af det, du får med de fleste VPN'er.

PIA har også sin egen DNS for at reducere risikoen for DNS-lækager.

Alt dette gør PIA til en af ​​de største VPN-tjenester på markedet.

Lad os springe ind på de funktioner, som PIA har at tilbyde sine værdifulde VPN-brugere.

Almindelige servere

Privat internetadgang har servere placeret over hele verden. Det har sine rødder i mere end 28 lande, hvor Privat internetadgang har placeret over 3335+ servere og tilføjer kontinuerligt flere servere til sin serverliste. Flere servere giver dig let at oprette forbindelse til enhver server, hvor som helst, og være helt anonym med din online aktivitet. Du opretter forbindelse til en server, du vælger, og din originale IP-adresse ændres til serverens. PIA har servere i Asien, Mellemamerika, Sydamerika, Storbritannien, Europa og USA.

Flere protokoller - Flere ark

Privat internetadgang tilbyder OpenVPN-, L2TP- og PPTP-protokoller og deler kompatibilitet med Android-, Mac-, iOS-, Linux- og Windows-enheder. Det giver stærk AES 128 og 256-bit kryptering, som hjælper med at beskytte dine data mod cyberkriminelle.

Hent PIA til Android>>

Deling af P2P og BitTorrent er let!

Privat internetadgang tillader P2P-fildeling og BitTorrent. Du kan dele så mange filer, som du ønsker.

Ny prisfastsættelse - hvorfor PIA stadig er en billig mulighed?

Privat internetadgang VPN, ligesom andre VPN'er, tilbyder tre prisplaner. Månedlige, halvårlige og årlige planer.

Den månedlige plan koster $ 6,95 per måned, men du kan sænke prisen med en længere tidsplan, den koster $ 3,33 pr. måned for den årlige pakke, hvilket er halvdelen af, hvad det månedlige tilbud koster. Hver prisplan tilbyder det samme niveau af beskyttelse og sikkerhed.

Gratis prøveversion

Det er en dårlig nyhed at fortælle, at PIA ikke tillader gratis forsøg, men det letter brugerne med en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Når man ved, at gratis VPN'er findes i de dårlige bøger, når det kommer til tjenester, tilbyder nogle VPN'er som PIA ikke nogen gratis tjenester til at afvise mærket med gratis VPN'er fuldstændigt.

PIA VPN kan hellere blive i kategorien billige VPN'er.

Betalingsmetoder, du kan bruge

Privat internetadgang (PIA) accepterer betalingsmetoder såsom kredit- / betalingskortbetalinger, PayPal, American Express, BitCoin og Pay Garden. Du kan dog også betale med gavekort fra Wal-Mart og Starbucks.

PIA og Netflix

Netflix er enormt populær over hele verden, og det er især aggressivt over for at blokere VPN-brugere. Der er lidt problemer med at bruge Netflix med PIA af en eller anden grund. Du kan bruge PIA til at streame Netflix i nogle lande, men samlet set blokeres det fra tid til anden.

Brugervenlig kundeservice

Kundesupport er nøglen. Privat internetadgang (PIA) sørger for, at brugerne er opdaterede og svarer på forespørgsler for at hjælpe brugere med kompleksiteter.

Det er faktisk vigtigt at kommunikere til brugerne, det er sådan, du også kan improvisere og forbedre dine tjenester.

Privat internetadgang tillader en live chat-funktion og et FAQ-afsnit til at guide og hjælpe brugere.

Alle detaljer og tutorials opdateres også på webstedet, så det gør det nemt for brugerne at konfigurere VPN.

Mere sikkerhed med DNS-lækagebeskyttelse

PIA tilbyder denne funktion til din sikkerhed. Det beskytter dine data ved at dirigere din DNS gennem VPN, hvilket hjælper med at beskytte dig mod DNS-lækage, så du kan fortsætte med at bevare dit privatliv.

Nem tilmeldingsmetode

Tilmeldingsmetoden til privat internetadgang er let, og PIA har en videnbase, der kan vejlede sine brugere. Det kræver kun et par trin, og det afhænger af den prispakke, du har valgt.

Hvis du agter at betale med et kreditkort, vil det bede om detaljerede oplysninger såsom din e-mail-adresse.

Hvis du ønsker at forblive helt anonym, tilrådes du at betale med et gavekort eller BitCoin.

IPv6 lækage beskyttelse

Denne funktion sikrer, at du ikke støder på lækage af IPv6-trafik. Når du bruger Privat internetadgang VPN, deaktiverer den trafikken, der går gennem IPv6, så du ikke ville komme ind i trafikbesværet.

Log-in samarbejde

Privat internetadgang (PIA) giver dig også lempelen ved at bruge op til fem enheder med kun en abonnementskonto. Denne funktion er meget nyttig og giver brugerne sikkerhed og lethed over internettet uanset den anvendte enhed.

Annonceblokerende funktion

Denne funktion er for nylig blevet tilføjet af Privat internetadgang. De har inkluderet deres eget annonceblokerende værktøj kaldet Mace. Dette er en slags værktøj, der blokerer unødvendige annoncer på websiden. Det er ikke kun nyttigt til at blokere irriterende annoncer, men det holder dig også beskyttet, fordi cyberkriminelle indstiller annoncer til at hoppe ind i dine detaljer.

Kill Switch-funktion

En anden vigtig funktion, som privat internetadgang (PIA) kan prale af, er funktionen til internet-kill switch. Når VPN pludselig kobles fra, stopper den alle internetforbundne sider og apps på din enhed.

Hvis denne funktion ikke er til stede, annulleres alle bestræbelser, der udføres af en VPN, når VPN'en kobles fra, og dine data er synlige for internetverdenen.

I tilfælde af andre VPN-tjenester bliver du bedt om at vælge de apps, du vil afbryde forbindelsen. PIAs Kill Switch-funktion lukker dog alle de internetforbundne apps, der er mere sikkert.

Politik uden no-log

PIA opbevarer heller ikke nogen logfiler over brugerens online aktivitet. PIAs politik til beskyttelse af personlige oplysninger garanterer maksimalt privatliv til dets brugere ved ikke at føre poster eller logfiler over aktiviteterne.

Let at bruge

Brug af PIA er meget let, og alle kan nemt bruge det, selvom de ikke har nogen teknisk know-how. Brugere skal blot vælge det sted, de vil oprette forbindelse til, og trykke på “tænd / sluk” -knappen på hoveddashboardet. Du kan vælge en optimal placering eller en af ​​de 52 tilgængelige placeringer.

Ved at tjene et gyldent point giver PIA i modsætning til sine konkurrenter et udvidet panel med indstillinger, hvor brugere kan optimere netværket i henhold til deres præference. Programmet bruger en bred vifte af protokoller som OpenVPN, PPTP, L2TP og IPSec til at give kvalitetskrypteret Wi-Fi.

PIA har oprettet en ren og brugervenlig grænseflade, så brugerne nemt kan genkende og oprette forbindelse til en VPN på tværs af alle operativsystemer, hvor applikationen kan bruges, f.eks. Windows, Android, Mac, iOS og Linux.

Enhedsunderstøttelse

PIA er tilgængelig for flere operativsystemer. Det kan bruges på Android, Windows (Windows 7 eller nyere), macOS (mindst macOS 10), iOS og Linux (Ubuntu 16.4+ eller nyere).

PIA leverer også browserudvidelser til Google Chrome, Opera og Firefox.

Brugere kan installere applikationen på flere enheder, men kun 10 enheder kan tilsluttes samtidig.

Hastighed og ydeevne

Der er ikke sådan noget som perfekt, denne VPN har også en lille ufuldkommenhed. Uanset hvilken VPN du bruger, vil det påvirke din webbrowsinghastighed. Nogle vil bremse din hastighed kraftigt, og nogle vil bremse hastigheden, men det vil ikke ses.

Da vi testede ydelsen og hastigheden for Privat internetadgang, fandt vi nogle problemer. Vi kontrollerede ændringerne i hastighed ved at sammenligne originale hastigheder med serverens hastighed frem for at oprette forbindelse til forskellige servere efter vores valg.

Vi observerede, at hastigheden reduceret til download og streaming af indhold. Dette var en ulempe ved denne VPN, fordi hastigheden reduceres med 40 procent, hvilket er et mærkbart fald. For andre opgaver var hastigheden dog ganske god.

Servere og serverplaceringer

Privat internetadgang (PIA) har 3.341 servere placeret 52 steder i 32 lande. Med et abonnement på PIA får du adgang til alle disse servere, hvilket betyder, at du ikke behøver at dele båndbredde med en masse andre brugere, der får adgang til den samme VPN-server. Et antal placeringer betyder også, at du har flere valgmuligheder til at manipulere din placering.

PIAs serverplaceringer

 • Asien
 • Mellemamerika
 • Europa
 • Indien
 • Sydamerika
 • UK
 • OS
 • Afrika
 • Canada
 • Australien
 • Japan
 • UAE

Privat internetadgang til iPhone

Privat internetadgang deler kompatibilitet med iOS, derfor er PIA-appen tilgængelig for iPhone-brugere i Apple Store. IOS-appen bruger IPSec til at oprette forbindelse til VPN-serverens netværk. IPSec er den hårdeste VPN-protokol, der understøttes af iOS, derefter OpenVPN.

Hent PIA til iO'er på iTunes>>

Privat internetadgang til Android

Privat internetadgang-app til Android er nøjagtig den samme som på Windows. Det tilbyder en kill switch-funktion og indstillinger for dig at vælge stærke krypteringer. Så Android-sikkerhedsbevidste brugere har let at få PIAs app og gå helt anonyme med deres online aktivitet.

Hent PIA til Android i Google Play Store>>

Er PIA god til forvirring?

PIA tilbyder fuld P2P-support. Torrenting er tilladt på alle deres servere. PIA's strenge no-log-politik er fantastisk til anonym torrenting. VPN tilbyder også en kill switch, som vil holde din P2P-aktivitet sikker, selvom VPN-forbindelsen pludselig falder.

Bedømmelse og konklusion

Privat internetadgang (PIA) er en VPN, der holder øje med overkommelighed og anonymitet. Det tilbyder en temmelig anstændig mængde funktioner til et budget-VPN, men det skal forbedres på mange områder, f.eks. Support til Apple TV. Samlet set er det en anstændig budget-VPN med en fortegnelse over gode resultater gennem årene.

Således har denne gennemgang gjort det klart for dig om PIA (Private Internet Access), og det er ingen tvivl om, at VPN har nogle af de bedste funktioner, du kan se frem til. Privat internetadgang er en VPN, der tilbyder stærk kryptering, privatliv og utrolige funktioner. PIA forstår behovet for sikkerhed i denne epoke af internettet og sigter mod at beskytte sine brugere mod alle mulige cybertrusler, og det er hvad en VPN handler om!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments