VyprVPN gjennomgang mars 2019 (Golden Frog)

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN-er er en kilde for deg å holde kontakten med alle dine online aktiviteter mens du fremdeles holder deg trygg mot nettkriminelle. Hva forventer du i denne teknisk kyndige tiden? Den ene personen her ute bruker all den avanserte teknologien på riktig måte, mens den andre bare er ute etter å ta kontroll over deg ved å manipulere bruken av den. Når du holder det bekymret, blir programvareutviklere anbefalt å ligge et skritt foran disse nettkriminalitetene. Teknologier, som VPN og proxy, bør brukes på en sikker måte. La oss gjøre bruken av teknologi trygg og lyd. Vi må imidlertid alltid være forhåndsregne med nettkriminelle, de er alltid på utkikk. En VPN er din alternative frelser, og det er derfor vi er her for å hjelpe deg med å velge og investere i en flott VPN.


På listen vår over anbefalte VPN-er inkluderer vi definitivt VyprVPN. Vi vil gi et kort sammendrag av denne VPN-en først.

VyprVPN er en populær Sveits-basert VPN. Funksjonene er utviklet på en måte som gir deg en rask og pålitelig opplevelse. VyprVPNs personvernlover er gunstige nok til å gi brukerne en komplett sikkerhetspakke, sikre DNS-servere, brukervennlig applikasjon og kameleonprotokoll. Det eneste con dette VPN har vist er imidlertid den minimale tilkoblingsloggen og ugunstig P2P-nedlasting. Dette påvirker imidlertid ikke VyprVPNs ytelse for øvrig.

La oss gå inn på detaljene i VyprVPNs gjennomgang nå, og diskutere hvert aspekt av VPN-tjenesten. La oss vurdere det faktum at hver tjeneste har sine ulemper, etterfulgt av de flotte funksjonene før du starter. Så la oss begynne!

servere

En av de største bekymringene for brukerne er antall servere VPN gir og plasseringen ved siden av. VyprVPN tilbyr over 700 servere i omtrent 70 land, og derfor er det ganske pålitelig med tanke på omfanget. Med et bredt spekter av serverplasseringer kan du få tilgang til over 200 000 IP-adresser, hvor fantastisk er det ikke? Det som imidlertid mangler i tjenesten er at den ikke bare fungerer i Afrika.

kompatibilitet

Kompatibilitet er ett problem for de brukerne som er mer sikkerhetsbevisste og ønsker å holde alle enhetene sine trygge. VyprVPN deler sin kompatibilitet med Windows, MAC, iOS, Android, Linux, routere, Chromebook og andre smarte TV-er. Så det kan ganske ha alle enhetene dine koblet til et VPN.

Brukere kan føle seg trygge når de bruker noen av disse enhetene. iOS- og Android-enheter har sin egen applikasjon av VyprVPN, så det er enkelt for brukere å koble seg til. I mellomtiden har Golden Frog også introdusert et manuelt oppsett for andre enhetsbrukere. Disse funksjonene er satt opp av klienten bare for å sikre at data- og personvernoppsettet ditt alltid er sikret.

protokoller

Hvis du er helt ny i VPN-verdenen, kan du bli forvirret mens du leser om tekniske termer som protokoller i VyprVPN-anmeldelser. For en oversikt fungerer en VPN ved å ta alle innkommende og utgående data og kanalisere dem gjennom en tunnel som er gjort sikker via en eller annen kode. En VPN-protokoll er en nøkkel som gjør det mulig for denne prosessen, og ikke alle utfører de samme funksjonene. VyprVPN tilbyr PPTP, OpenVPN, ISEP, L2TP og Chameleon Protocols for sine brukere. Foruten den siste protokollen som er utviklet og gitt eksklusivt av VyprVPN, er alle andre standardprotokoller som du kan utforske mye. Sammenlign dem for å bestemme hvilken protokoll som passer best for ditt formål. Da kobler du ganske enkelt den protokollen til en valgt server og streifer rundt på internett trygt og anonymt.

VyprVPN gjennomgang mars 2019 (Golden Frog)

Personvern og sikkerhet

Personvern er en hovedanliggende for internettbruk eller personlige hverdagsdetaljer. Derfor er det tingen det er mest snakket om og ettertraktet. For sikkerhetsbevisste brukere er det viktig med personverndetaljer. VyprVPN vurderer bekymringen og gir brukerne utrolige personvernfunksjoner. Det gir datakryptering, 160-biters blowfish med AES-256-CBC OG AES-256-SHA256. Tilbyr også Maks datakryptering på 256-bit og Håndtrykkskryptering på 2048-bit. For maksimal sikkerhet tillater det ikke noen tredjepart å gripe inn. Den tilbyr omtrent 200 000+ unike IP-adresser som du kan komme deg gjennom. Ikke bare det, det er mer i det. VyprVPN tar hensyn til at alle enhetene dine er beskyttet under høy sikkerhet, spesielt når du bruker ikke-tillitsfulle offentlige Wi-Fi-tilkoblinger.

Travel-Friendly

VPN-er burde være reisevennlige. Du ønsker ikke å miste tilgangen til trygt internett selv når du er ute og reiser. Noen av landene lar deg ikke få tilgang til visse nettsteder, og det er her en VPN kommer godt med. VyprVPN sikrer at det gir deg hva en god VPN må gi deg til enhver pris. Det beskytter internettbruken din og holder dataene dine trygge mens du er om bord. Du kan bryte inn geobegrensninger og ligge foran alt. Ta en titt på Golden Frog VPN-anmeldelser av brukere som ofte reiser og bruker streamingapper i andre land mens de forblir beskyttet av VyprVPN for mer informasjon fra deres synspunkt.

Les også: Beste VPN for reiser

Funksjoner

En VPN kan gjøre vei i markedet på grunn av de skarpe funksjonene og ytelsen.

Prisplaner og rabatter er viktige, men det er de spesifikke funksjonene VPN-enheten din lar deg utføre. Du vil merke korte VyprVPN-anmeldelser som alltid viser hovedfunksjoner og sammenligner dem ofte med populære VPN-leverandører.

Smart Kill-Switch

VyprVPN har en Kill-Switch-funksjon som kutter forbindelsen din når VPN blir nedsatt. VyprVPN har en dialogboks hvor du kan tilpasse Kill-Switch-alternativene, etter dine ønsker. P2P-deling, DNS-servere og IP-logger i 30 dager. VyprVPN kan beseire VPN-blokkering med Chameleon-teknologien.

Kameleonprotokoll

Chameleon er en ny protokoll bygget av Golden Frog som er basert på 256-biters kryptert OpenVPN-teknologi. Kameleon rusler metadataene som får datainspektørene til å slite. Det hjelper deg å omgå begrensningene som er pålagt av regjeringen. Chameleon er den protokollen som lar deg få tilgang til internett selv om landet ditt har forbud mot VPN. Denne funksjonen er også effektiv hvis et intranettnettverk har en brannmur, og viser dem som om du bruker en vanlig SSL. VyprVPN har også DNS-filtreringsfunksjon for deg. Det holder deg trygg fra tredjeparter som lurer deg til å omdirigere til skadelig nettsted.

tilkoblinger

Forbindelse? Hvorfor skal du bare koble til en enhet om gangen? Nei, med VyprVPN kan du koble til 5 enheter om gangen og holde alle aktivitetene dine trygge på alle enheter, samtidig.

Det er dyre VPN-leverandører som betaler mer for samtidig å koble bare 3 enheter per abonnement. VyprVPN presenterer et bedre tilbud til lavere pris. VyprVPN vinner denne runden! Å leve med en familie betyr at du må dele internettforbindelser og VPN-abonnement. Det er en stor sak å ha tilgang til et VPN av høy kvalitet på fem enheter via en enkelt konto. Du trenger ikke å bruke penger på flere abonnement og registrere deg for en ny enhet for hver enhet du eier. Hvis du bor på en sovesal som er bekymret for studielån, kan du dele ett VyprVPN-abonnement med opptil 5 personer!

båndbredde

VyprVPN har ingen båndbreddegrense. Den kan håndtere så mye informasjon du vil, uten problemer. Båndbredde er en viktig faktor for alle brukere som bruker Torrent for å laste ned programvare, filmer, TV-serier, etc. Det er også et alvorlig spørsmål når du er filmbuffer og ønsker å streame favorittprogrammene dine på nettet. En båndbreddebegrensning er som en dødsdom for slike brukere. Bra VyprVPN hindrer ikke brukere i å konsumere maksimal båndbredde.

Hastighet og ytelse

Når vi snakker om hastigheten og ytelsen til VyprVPN, er det ingen innvendinger at VPN fungerer raskt og ikke gasser. Det har ikke båndbreddebegrensninger, og du kan veksle mellom ubegrensede servicepakker. Det vil definitivt gjøre streaming enkelt for deg. For en vanlig videostrømmer fungerer VyprVPNs DNS utrolig raskt og sparer unødvendig buffertid. Hvis vi snakker om ulempene, vurderte vi imidlertid at det var en DNS-lekkasje og med det fulgte en liten nedgang i opplastningshastigheten. Når du laster opp en fil på internett, vil det ta litt tid å gjøre det.

Kundeservice

Kundestøtte er nøkkelen, hvis du ønsker å ligge foran konkurrentene. VyprVPN har som mål å holde kontakten med brukerne sine for å forbedre sine tjenester. Det gir deg lempelen å chatte med kundesupportteamet når som helst og hvor som helst. Det gir Knowledgebase og F.A.Q seksjoner for enkelhets skyld. Det er imidlertid ikke noen videoopplæringer som sparer deg for bryet med å aktivere VPN-ene. Men du kan alltid finne veiledningsblogger for sikker aktivering av VPN-er.

Gratis prøvelser

VyprVPN har, i likhet med andre VPNS, en annen prisplan for forskjellige pakker i henhold til dine preferanser. Årspakken koster omtrent $ 5,00 i måneden og månedlig pris for en måned plan koster rundt $ 9,95. Du kan benytte deg av rabatter og spesialtilbud på årsplaner, i henhold til policyene. Det er ingen pengene tilbake-garanti. Imidlertid, i tilfelle du har tenkt å bruke og sjekke VPN-tjenesten, kan du benytte deg av gratis prøvetilbud, hvis de tilbys av leverandørene.

Du kan glede deg 30 dager med VyprVPN sjekke om det er et godt valg for deg. Det betyr en hel måned med en pengene-tilbake-garanti!

Les om: Kodi VPN-fordeler

betalingsmetoder

Betalingsmåte er en plage. Det er veiledninger om hvordan du kan betale anonymt. Bitmynter, gavekort og anonyme betalinger er alle populære betalingsmåter for brukere i dag. Men dessverre tillater ikke VyprVPN Bit-mynter og slike betalingsmetoder. I stedet aksepterer VyprVPN betalinger gjennom Master Cards, PayPal, Americam Express og Visa. Hvis du nå er en personvern-freak, vil disse metodene være et problem for deg.

For å avslutte VyprVPNs gjennomgang, ville det være bortkastet å ikke si at det er en rask, sikker og effektiv VPN du kan få tak i. Prisen på VPN er riktignok ikke billig, men ytelsen gir deg ingen spørsmål. Det er et bredt spekter av serverplasseringer som er alternativet til et antall IP-adresser du kan bruke. Det er imidlertid synd at tjenesten ikke er tilgjengelig i Afrika. Protokollene, DNS-servere, ubegrenset båndbredde og mange andre funksjoner gjorde det enkelt for VyprVPN å få sin plass i den ønskede listen over VPN-er. Men siden alle har forskjellige preferanser når det gjelder internettsikkerhet, kan VyprVPN være en 10 for en person og omvendt for den andre. Du kan imidlertid alltid sjekke ut den tre dager lange prøveperioden og bestemme hvor sannsynlig ytelsen er, opp til dine preferanser. For oss er VyprVPN verdt et forsøk på sine velbygde funksjoner og ytelse.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments