UFO VPN Review 2019 – Invader VPN Industry!

[ware_item id=33][/ware_item]

Ettersom sårbarhetene ved å bruke Internett med eller uten beskyttelse vokser stadig så raskt, får konkurransen om å lage avansert teknologi for å bekjempe dem også raskt grunnlag. Midt i denne konkurransen er det visse VPN-leverandører som gjør en utmerket jobb med å bringe nyere og bedre funksjoner frem for bedre brukeropplevelse, og konkurransen blir derfor aldri opphørt. Som navnet har det, er UFO VPN en ekstraordinær tjeneste i verden av slike meget konkurransedyktige VPN-tjenester.


ufovpn.io nettsted

Hvorfor bruke en VPN?

Før vi kommer til fordel for å bruke UFO VPN, la oss diskutere årsakene til at en VPN er så uunngåelig for Internett-brukere. Med enkle ord er en VPN en sikker kanal som brukerens internetaktivitetsdata passerer gjennom uten å bli avslørt for noen, og dermed holde brukeren anonym og dataene overføres på internett. Det er mange grunner til at en VPN brukes over hele verden, og bevisstheten om sikker og sikker internettbruk blir vanlig. VPN-er ble først og fremst populære med hacking-utbruddet, da det ble umulig for hackere å hacke, enn si å spore et system med en VPN-tjeneste.

UFO VPN Review 2019 - Invader VPN Industry!

Senere, da flere andre fordeler ved å bruke en VPN kom fram, begynte internettbrukere å bruke dette verktøyet til andre mindre, men åpenbare behov. For eksempel å fjerne blokkering av geo-begrensning for frihet over internett, torrent anonymt som vanligvis anses som ulovlig i visse land, unngå phishing-svindel mens du utveksler e-post og oppgir passord, anonyme VoIP som ringer for å nevne noen. Kort sagt, det er et komplett verktøy for å gjøre internettopplevelsen bedre og trygg.

Hvorfor bruke UFO VPN?

Fordi vanlig er bare for vanlig, la oss prøve fremmed! Ja, det også, men på alvor ser vi nettopp om hvorfor så mange gode VPN-tjenester blir mer og mer populære enn noen gang i disse dager. Imidlertid er det mer med UFO VPN enn de vanlige grunnene til å få tak i avtalen. Vi vil nå diskutere de særegne egenskapene og egenskapene til UFO VPN som får deg til å gå over hælene for denne VPN.

Nyt gratis online sikkerhet

Internett-brukere er villige til å betale for en tjeneste som sikrer deres sikkerhet på nettet da et usikret nettverk har en tyngre pris å betale. Til tross for det har mange billige VPN-er også fått popularitet da de tilbyr grunnleggende sikkerhetsfunksjoner på nettet sammen med spareplaner.

nyt online frihet med ufovpn

Derfor pleier mange brukere å se frem til slike tjenester som er lettere på lommene. Imidlertid anbefales disse tjenestene å bli valgt med omhu fordi de påfører mer skade enn godt ved å ha dårlig kryptering noen ganger. Noen av dem er mye anbefalt av anmeldere, og derfor er de trygge å bruke. På toppen av billige VPN-tjenester, vi får noe nesten utenkelig bra som er en gratis VPN-tjeneste. Nå, dette er litt mer kontroversielt enn billige VPN-er, men UFO VPN som faller i denne kategorien har vårt gode ord for dem av visse gode grunner. Vi har aldri promotert gratis VPN-er, men UFO VPN er vår spesielle omtale. Etter grundig testing fant vi ut at UFO VPN hadde en ganske god valgdeltagelse. Ikke en dårlig avtale i det hele tatt med ingenting å betale, men bare gratis kryptering og nedlasting, nikkel!

UFO VPN Review 2019 - Invader VPN Industry!

Se på og forbedre onlineopplevelsen

En av hovedårsakene til at noen bruker VPN er å fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder. Imidlertid, selv om mange av de gratis VPN-ene hevder at de vellykket opphever blokkeringen av hvert blokkerte nettsted, er de bare bundet til visse steder på grunn av deres begrensede servere. På den annen side er UFO VPN fremmed for slike beskyldninger. De har ganske mange servere som strekker seg over hele kloden, det er en ganske dominerende fremmed invasjon, ikke sant? Så nå må du lure på hvorfor denne spesielle gratis VPN-tjenesten er så ekstraordinær hvis de fleste av de andre gratis VPN-ene er en svindel. Er det fordi det er utenomjordisk? Vel, ja kanskje det også, men hovedsakelig fordi det er en betalt VPN og en gratis VPN begge. Du kan benytte deg av bedre funksjoner med de betalte versjonene som vi vil diskutere senere i denne gjennomgangen.

Et spørsmål til å tenke er at hvorfor det å ha en betalt versjon gjør en gratis VPN-tjeneste bedre? Vel, det er fordi det har fått styrken til en betalt VPN når den er utviklet for å imøtekomme betalte abonnenter, for eksempel antall servere, krypteringen og ingen tredjeparts tilknytninger for utveksling av brukernes personlige data. Dessverre er disse tilknytningene vanligvis tilfelle med eksklusive gratis VPN-tjenester som tjener på så uetiske måter at det ikke er noen betalt versjon eller inntektskilde for slike VPN-er. Når det er sagt at UFO VPN er knirkete i denne forbindelse, la oss tydeliggjøre at de bare beholder brukernes e-postadresser, loggdata og krasjrapport utelukkende for brukerstøtte. Selv om disse dataene er ufarlige og til og med ubrukelige for andre enn UFO VPN-supportteamet, holder de det ekstremt konfidensielt av hensyn til brukernes tillit til dem. I motsetning til andre gratis VPN-er, selger de aldri, enn si utsetter dataene til noen tredjepart for gevinster siden de allerede har en betalt versjon som bringer baconet hjem.

Et annet godt kjøp er deres store antall servere, la oss falle med å si 500 servere i forskjellige land, noe som også er ganske imponerende med deres gratis VPN-versjon. Dette lar deg gjøre det endre IP-adressen din for å forfalse plasseringen din online slik at du kan spare penger på å handle på nettet. Hvordan? Vel, de fleste e-butikkene vi handler på nettet fra har forskjellige priser på varer for forskjellige regioner i verden. Det tar deg bare et sekund å koble til et VPN og endre posisjonen din. Spesielt med flere servere over hele verden, blir det lettere å velge ønsket sted der du vet at du får maksimal rabatt.

UFO VPN Review 2019 - Invader VPN Industry!

Få skreddersydde mobilapper

Noe av det beste som kan tiltrekke brukere til UFO VPN er deres velutviklede Android- og iOS-applikasjoner. Disse appene er skreddersydd for å få best mulig brukeropplevelse på mobil plattform. Fra grensesnittet til nedlastingshastighet til appfunksjoner, det er alt du trenger i en mobil VPN-app. Dette er grunnen til at UFO VPN publiserer mobilappen sin mest fordi det er deres beste merke! Bortsett fra deres pålitelige mobilapper, kan du også finne Windows- og Mac-appene deres hvis du vil at PCene og bærbare datamaskinene dine skal være sikre.

Last ned Android-app for UFO VPN>>

Last ned iOS-app for UFO VPN>>

Vinn og spar med tilbudene deres

For å forbedre opplevelsen deres litt mer, gir UFO VPN sporadiske tilbud til brukerne sine for å redde eller vinne sine medlemsplaner og mye mer. Å oppfylle brukernes behov og tilføre tilfredshet er en av grunnene til at denne outlandiske VPN-en har utmerket seg på så kort tid siden oppstarten. Som en ny kjent VPN, går de en ekstra kilometer for sin egen konkurranse i bransjen. Dette er faktisk gode nyheter for brukerne, ettersom disse høye målene nye selskaper gjør alt det som trengs for å tilfredsstille for å lage et større kundekrets. På jul og nyttår 2019 introduserte de for eksempel rabatter for sin spesielle medlemspakke som vi vil diskutere videre når vi snakker om deres medlemskap. Annet enn at de også kjørte en heldig trekning mellom kundene sine som ga bort iPhone XS MAX, Pro-medlemspriser. Hvor kult er det!

UFO VPN Review 2019 - Invader VPN Industry!

Mer om UFO VPN

Denne lille grønne VPN-en har en god profil å skryte av. Hovedkvarteret deres er i Hong Kong. Morselskapet er ToolForest Limited som ble grunnlagt i 2017. Selskapet er ikke gammelt nok, men har fått grunn raskt, spesielt med sine trendy tilbud og applikasjonsgrensesnitt. De lanserte først sine betalte VPN-planer, og deretter etter deres popularitet, introduserte de gratis VPN-programvaren tilgjengelig på iOS og Android-mobile enheter, Windows og Mac, og også på populære nettlesere som Chrome, Opera, Tor osv. De har 500 servere over hele planeten forskjellige steder.

En liten ulempe er nettstedet deres som gir deg den fremmede følelsen av at du ikke har landet på noe hverdagslig. Imidlertid kan også det være deres måte å gi det astronomiske uhyggelige utkikk etter deres fremmede navnebror. Uansett hva som er tilfelle, det som betyr noe er tjenesten deres, og det er ganske bra, så en stor velkomst til denne E.T!

Planene deres

Bortsett fra å overta Jorden, har de tre andre planer for abonnentene sine. Vi anbefaler å bruke deres årlige plan som koster $ 2,99 per måned med alle funksjonene du kan glede deg over. Årspakken deres er den lengste de tilbyr med maksimale fordeler. Imidlertid har de en måned og 6 måneders planer som koster henholdsvis $ 7,99 og $ 4,99 / måned.

Deres medlemskap

De tilbyr tre typer medlemskap for abonnentene sine, det vil si gratis, avanserte og premium medlemsplaner som tilbyr forskjellige funksjoner for brukerne. Deres gratis medlemskap gjør det mulig for brukere å koble VPN til en enkelt enhet. I motsetning til andre VPN-leverandører, holder UFO VPN kvaliteten på gratis og betalte versjonopplevelser ganske lik, for eksempel det samme antall lokasjoner, dvs. 16 land og 26 byer over hele kloden som er åpne for begge versjoner. Imidlertid muliggjør selvfølgelig deres betalte medlemskap bruk av raskere servere lokalisert på de samme stedene og flere enheter samtidig å få forbindelse med. Til tross for det store antallet servere, øker de antall servere med tiden. Som et kirsebær på toppen, tilbyr de kampanjetilbud for premium-brukere, for eksempel 30% rabatt på å kjøpe en premium-pakke på nyttår som fremdeles er i høysetet!

UFO VPN Review 2019 - Invader VPN Industry!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments