SwitchVPN-gjennomgang – Test avslører fantastiske resultater!

[ware_item id=33][/ware_item]

Det kan være utfordrende å sikre at du alltid er i ferd med å abonnere på en kvalitetstjeneste, uavhengig av hva den gir deg. I motsetning til et produkt, er en tjeneste ofte noe det er mer utfordrende å tallfeste. En tjeneste som er ideell for en person, kan være klønete og upraktisk for noen andre.


Det er av den grunn at det er avgjørende å undersøke alle tilgjengelige alternativer når du velger en tjenesteleverandør, uavhengig av om det er for internett, telefon eller noe annet. I dagens tilfelle kommer vi til å bli det gjennomgå en VPN forsørger. Mer spesifikt vil vi se på SwitchVPN.

Som med alle andre lignende tjenester, mener vi at det er viktig at alle leserne våre er på samme side mens vi leser denne artikkelen. Det er av denne grunnen at vi vil ta med en oversikt over hva nøyaktig en VPN gjør som et slags forord til vår gjennomgang.

Hvis du allerede er kjent med VPN-er, og du vet hvordan de fungerer, kan du selvfølgelig gjerne hoppe videre til vår gjennomgang av SwitchVPN. For alle våre andre lesere, selv om du har en vag ide om hva en VPN er, vil vi anbefale deg å lese gjennom den følgende delen for å få mest mulig ut av vurderingen vår.

Hva er en VPN?

Du lurer kanskje på nøyaktig hva VPN står for, og hva man gjør er tydelig fra navnet alene. VPN står for et virtuelt privat nettverk, og det ene er i hovedsak et virtuelt nettverk som kjører på din hjemme-internettforbindelse som kan gi mer privatliv enn tilkoblingen du får fra ISP (internettleverandør).

Hvordan kjører en VPN? I virkeligheten er en VPN sammensatt av datamaskiner som er koblet sammen over internett, og danner et eget nettverk. Siden forbindelsen mellom disse maskinene er diskret, vil du oppdage at de tilbyr mye mer privatliv enn din standard internettforbindelse.

Selv om Internett-leverandøren din ikke kan gjøre så mye med informasjonen din med mindre du er lovlig forpliktet, er det fremdeles ting de kan gjøre som mange vil vurdere en invasjon av personvern. Tidligere i år var det kontrovers om den amerikanske senatens kjennelse for å la ISP-er selge dataene dine til annonsebyråer for å få et overskudd.

Husk at en VPN kan brukes til mer enn bare å tømme surfingen fra Internett-leverandøren din og andre potensielt nysgjerrige øyne. VPN-er skjuler ikke bare dataene dine, men de kan få dem til å se ut som om de kommer fra et helt annet sted på jorden.

Hvis du vil ha noen rimelig forventning om personvern på internett, som noen, kan det være nødvendig å investere i en ISP. Det er litt trist at vi lever i en verden der det er essensielt å betale en ekstra abonnementsavgift for en tjeneste som lar oss beholde det som med rette skal være vårt: personvern.

Dessverre, mens ISP-er fremdeles holder mesteparten av makten over forbrukerne som om de var gisler, a USAs VPN vil være avgjørende i overskuelig fremtid. Faktisk kan VPN-er snart bli nesten nødvendige, spesielt siden FCC foreløpig bestemmer for å overstyre nettnøytralitet (noe som er nedfelt i loven i EU og andre steder).

Hvorfor bruke en VPN?

Det er flere grunner til å bruke en VPN, og vi har allerede adressert spørsmål om personvern, men vi føler at vi kan dykke litt dypere inn i det før vi går over på de andre grunnene. Annet enn å sikre at Internett-leverandøren din ikke har tilgang til informasjonen din, kan du holde den fra andre individer og hackere.

Hvis du vil holde informasjonen din privat, er det ikke noe bedre alternativ enn en VPN (Tor kan hjelpe, men det har egne problemer). Bortsett fra personvernet er det også bekvemmelighetsspørsmål når det gjelder bruk av VPN. Hvis du for eksempel reiser ofte, kan det hende du trenger en for å få tilgang til visse nettsteder.

En VPN kan få det til å se ut som om du befinner deg i et annet land, slik at du kan bruke det til å få tilgang til tjenester og nettsteder mens du er på ferie som kanskje bare er tilgjengelig hjemme. Hensikten med å bruke en VPN på en slik måte kan variere fra de som er orientert om underholdning eller mer alvorlige saker.

Hvis du for eksempel er bortreist og ikke har tilgang til et nettsted du trenger for å gjøre jobben din riktig, trenger du en VPN for å omgå eventuelle internasjonale restriksjoner. Husk at dette vanligvis ikke er begrenset av regler eller forskrifter på noen måte, så du trenger ikke å ta noen risiko.

Utover disse grunnene, vil du også ansette en VPN hvis du surfer på internett i et offentlig nettverk, spesielt hvis du skal logge deg på kontoer. Et åpent nettverk gjør det mye enklere å avskjære dataene dine, og en VPN vil kryptere dem for å forhindre at de blir tilgang.

Selv om dette kan være lik grunnen til at du ønsker å bruke en VPN hjemme i forhold til personvern, er det mye mer viktig i disse situasjonene siden informasjonen din kan være i faresonen. Hvis noe, vil du aldri få tilgang til sensitive nettsteder som bankkontoer og Paypal når du bruker et offentlig nettverk.

Som du ser er det mange grunner til å bruke en VPN og ingen potensielle ulemper (bortsett fra at du må betale et abonnementsgebyr). For prisen på en sandwich hver måned, kan du sikre at du er beskyttet mot at informasjonen din blir stjålet, blir regionbegrenset og mye mer.

Vår anmeldelse av SwitchVPN

switchvpn anmeldelse 2018

Så hva tilbyr SwitchVPN deg som forbruker? Denne tjenesten er kanskje ikke revolusjonerende sammenlignet med andre alternativer på markedet, men den gir en bekvemmelighet som ikke kan samsvares med mange andre VPN-tjenester. La oss ta en titt på noen funksjoner i SwitchVPN før vi kommer til utseendet på vurderingen.

Pros

  • Bruker nesten 150 servere som ligger over fire forskjellige kontinenter for optimal dekning
  • Har avansert DNS-teknologi som lar VPN brukes i områder med høy risiko
  • SwitchVPN logger ingen av handlingene til brukerne for overlegent privatliv
  • Denne VPN-en kan brukes på opptil fem enheter samtidig
  • Tilbyr utmerket hastighet sammenlignet med mye av konkurransen
  • Servere kjører til enhver tid, så du vil ikke være begrenset i noen tidssoner
  • SwitchVPN tilbyr ekspert kundesupport til alle abonnentene

Ulemper

  • Litt dyrere enn konkurrerende VPN-tjenester
  • Hjelpeseksjonen på SwitchVPN-siden er litt sparsom
  • Lett VPN-dekning i Sør-Amerika på grunn av en enkelt serverplassering i Brasil

Det gode

Vi starter med å gå over hva vi likte med denne VPN-tjenesten, og vi må innrømme at vi satte pris på ganske mange av funksjonene og mer.

Kryptering og pålitelighet

Først vil vi ta opp saken som angår brukere mer enn noe annet: hvor nyttig er VPN til å kryptere internettforbindelsen din? I løpet av to ukers vedvarende bruk hadde vi bare to feil på denne VPN, og en av disse feilene skyldtes en feil på vår slutt.

switchvpn detaljert gjennomgang

Hvis du søker etter pålitelighet i et VPN, kan få alternativer konkurrere med SwitchVPN, selv på flere steder i hele verden. Vi hadde medlemmer av teamet vårt på forskjellige områder som prøvde ut denne VPN, og det virket som tjenesten ikke led markant.

SwitchVPN har så bred dekning på grunn av deres bruk av over 145 servere som ligger over fire kontinenter. Hvis du driver virksomhet i Nord-Amerika, Europa, Asia og i mindre grad Sør-Amerika, vil du finne denne VPN ideell for dine behov.

Tilkoblingshastighet

Bortsett fra dekningen og påliteligheten, fant vi ut at SwitchVPN klarte å beholde høye hastigheter, noe som alltid er i spørsmål når du valgte en ny VPN. Hvis du er en tung nedlasting eller kanskje en gamer, du trenger hastigheter for å forbli håndterbare, selv gjennom en VPN.

switchvpn fungerer med torrent

Kundeservice

Et aspekt som ikke ofte diskuteres når det gjelder VPN-er er kundeserviceavdelingen til leverandøren. SwitchVPN har kundesupportagenter som forstår grunnleggende om en VPN, i motsetning til noen konkurrenter der det er mer sannsynlig at du vil løse problemet på egen hånd.

Forretnings- og reisefordeler

En annen måte dette VPN har plass til reisende er gjennom den 24-timersplanen den er aktiv i. Hvis du trenger et VPN som du er sikker på vil være aktiv mesteparten av tiden, vil SwitchVPN være sikker på at du ikke slipper deg.

switchvpn serverliste

Kompatibel med flere enheter på en gang

Støtte for fem enheter er kirsebæret på prikken over i-en av denne tjenesten, da du kan kjøre nettbrettet, smarttelefonen og datamaskinen din via SwitchVPN-nettverket samtidig. Denne VPN-en er ideell for brukere som har en familie som de ønsker å beskytte mot nysgjerrige øyne og dem selv.

switchvpn-enheter gjennomgang

Intern sikkerhet

Dessverre, når du bruker en VPN, er det alltid bekymringen for at VPN-leverandøren din kan spionere etter deg, men SwitchVPN tilbyr en personverngaranti. Denne garantien sier at det ikke blir foretatt noen logging fra SwitchVPNs side, noe som hjelper deg med å holde informasjonen din for deg selv.

Selv om VPN-leverandøren din ikke hadde til hensikt å bruke informasjonen din, kan du logge den informasjonen åpen for hacking og andre former for infiltrasjon. Den beste måten å sikre at informasjonen din aldri havner i andres hender, vil du velge et VPN som har en garanti for at de ikke vil logge noe.

Ekstern sikkerhet

Endelig må vi ta opp sikkerhetsspørsmålet fra trusler utenfor. SwitchVPN tilbyr avansert DNS-beskyttelse som gjør signalene dine nesten umulige å dekryptere, selv om du surfer på et risikabelt nettverk.

Selvfølgelig er den beste måten å unngå slike risikoer ikke å bruke nettverkene i utgangspunktet, men når du er ute og reiser, er det noen ganger ikke noe valg.

Det dårlige

Som alle andre produkter kan det selvfølgelig ikke være bra. Dessverre kom vi over noen få problemer mens vi brukte denne VPN. Heldigvis var ingen av problemene vi opplevde deal-breakers, i det minste for de aller fleste brukere.

Et av hovedproblemene vi hadde med denne VPN var den relativt lette dekningen i Sør-Amerika siden de eneste serverne på kontinentet ligger i Brasil. Hvis du reiser til Sør-Amerika utenfor Brasil, kan det være lurt å investere i en VPN som spesifikt dekker dette området.

Bortsett fra dødsonene på visse kontinenter, vil du finne at denne VPN ikke akkurat er ideell for brukere som foretrekker det rimeligste alternativet. Mens det er billigere VPN-er, vil du være hardt presset for å finne en tjeneste som tilbyr samme verdi for pengene, ettersom rimeligere tilbud ofte vil være mindre imponerende.

switchvpn-priser

Selv om hjelpeseksjonen på SwitchVPN-nettstedet kan bruke litt mer arbeid, inneholder den fortsatt all informasjonen som trengs av en ny bruker. Hvis du ønsker hjelp med mer avanserte saker i VPN-verdenen, kan det hende du må ty til en mer spesialisert publikasjon som fokuserer på VPN-er og deres bruk.

Som du kan se, er de fleste negativene for denne VPN-tjenesten ikke så nær kritiske som noen av problemene som konkurrenter står overfor i samme prisklasse. Selv om denne VPN ikke tilbyr noe revolusjonerende, er det ikke noe problem. Dette er en VPN som er ment for brukere som vil ha noe mer raffinert, men mindre eksperimentelt.

Konklusjon

Hvis du er lei av beta-build og upålitelige VPN-er, tror vi at SwitchVPN er et utmerket alternativ, spesielt hvis du reiser mellom Nord-Amerika, Europa og Asia.

Selv om denne VPN-en kan være litt dyrere enn andre valg, er prisforskjellen ikke så massiv, og vi tror at 6 til 10 dollar per måned kan være verre. Vi håper at denne anmeldelsen har hjulpet deg med å avgjøre om dette er riktig VPN for deg eller ikke

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments