NordVPN Review 2019 – Er det den mest funksjonsrike VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

nordvpn anmeldelse


Advarsler om digital sikkerhet og digitale verdensforbrytelser klarer alltid å riste oss hvis vi virkelig er koblet til å bruke sosiale medier til alle slags formål. Men ikke alle klarer å forstå den sanne faren ved informasjonslekkasjer og dødelige hackere som puster samme luft som deg og jeg. NordVPN er sikkerhetsvakten vi alle trenger før snooperne sniker seg inn i vår private verden, her i denne NordVPN-gjennomgangen vil vi diskutere hvert eneste aspekt du trenger å vite for å gjøre det endelige valget.

Hvorfor trenger du sikkerhet?

Tilfeldige popup-vinduer eller annonser på nettsteder fortsetter å irritere deg over å skjule deg på internett, men du tenker likevel: "Hvorfor skal jeg bekymre meg? Jeg gjør ikke noe galt? ” Her tar du feil fordi det er dette nettkriminelle lever av; sårbarhet og uskyld hos publikum under den falske tanken om å være i en ‘ikke-eksisterende’ sikkerhetsboble. Sikkerhet er en viktig bekymring for tiden, og det samme er personvern, og på grunn av mangel på teknisk sikkerhetsutdanning, er vi helt uvitende om tingene vi gjør galt for å uvitende skade oss selv. La oss unngå denne naiviteten en gang for alle!

Hva burde du gjøre?

Det er flere måter å unngå angrep fra ondskapsfulle kriminelle som venter på at du skal bli svak. Noen av handlingene som skader oss er:

 1. Bruke offentlig Wi-Fi
 2. Å bruke ubeskyttet Wi-Fi som fører til at regjeringen spionerer på oss
 3. Deling av privat informasjon uten beskyttelse på internett
 4. Last ned apper fra upålitelige kilder

Dagens verden har endret seg og kreditter gis til apper som slukker tørsten vår etter å prøve nye ting. Vi har gitt unødvendig tilgang til produsenter over hele verden. Hvis du har sett Snowden (2016), vil du definitivt lukke alles øyne fra å se informasjonen din.

Ingen vil ha en topp på toppen av dem, og NordVPN har akkurat de rette funksjonene for å sparke dem bort.

Ultimate Gate to Privacy; NordVPN

Med alle ‘snoopies’ som sniker seg rundt for å snuse passordene og personopplysningene fra enhetene dine, skynder NordVPN seg til service og serverer deg hver eneste beskyttelse som er tilgjengelig i markedet i dag. Med NordVPNs grasiøse funksjoner er ‘sikkerhet’ en ting som kan stå synonymt med Nord.

Utvilsomt den beste VPN så langt når det gjelder kryptering av overføring av data online; Vår test avslører, NordVPN står uimotsagt av andre VPN-er når det gjelder en absolutt utsletting av alle trusler fra din vei.

Det som virkelig gjør deg sårbar?

Akkurat som den virkelige verden, tildeler Internett-leverandøren din (ISP) en gang du kobler deg til internett en adresse til deg som peker ut hvor du befinner deg i den virtuelle verdenen. Det forteller ikke bare hvor du befinner deg på internett, men plasseringen din beskriver hvem du er og du kan lett spores tilbake.

Internett-leverandører er under myndighetsovervåking og har tilgang til alle aktiviteter du gjør via internett. Dette fører også til at regjeringen kan "se seg om" i dine personlige aktiviteter, inkludert utveksling av e-post. Forretningsmenn og gründere, så vel som revolusjonister, er dypt truet av slike forestillinger siden regjeringen kan legge ned hele planen allerede før du starter den..

Hvor privat kan du få?

Først av alt, NordVPN ligger i Panama. Sammen med ikke-logger-policyen og kill switch-funksjonen, gjør ingenting det mer attraktivt for de som ønsker å skjule sine spor etter viral aktivitet. Uansett hvordan du ser på det, vet du at de har:

 • Ingen myndighetsovervåking, og
 • Ingen registrering av båndbreddebruk og aktivitetslogger.

Derfor føler man seg forsikret om sannsynligheten for tillitsbrudd som blir absolutt null. Vi anbefaler NordVPN på det sterkeste til alle som søker sikker og anonym forbindelse, og denne gjennomgangen taler for det meste til fordel for NordVPN av alle gode grunner.

NordVPNs visuelle appell

Selve logoen til NordVPN skildrer sporbare områder som et fjellområde der sikkerhet er nesten umulig. Samtidig gir det også en følelse av ro og fred som du får når du er beskyttet. Det første synet av denne VPN gir deg følelsen av sikkerhet, tillit og rekkevidde til fjerntliggende land. Men husk kriteriene våre for dette NordVPN gjennomgang dreier seg ikke om hvor flinke de er når det gjelder merkevarebygging og design, det handler mer om hvordan de gjør opp for kravene og løftene.

Den beste delen av NordVPN er at serverfanen gir øyeblikkelig informasjon om tilgjengeligheten til serverne i verden og trafikken på hver enkelt av dem. Unikt designet med enkelhet og brukervennlighet. Attraksjonen er uslåelig.

Den pene oversikten over alle servere og lokasjoner gir sterke vibber av sin høye kommando over teknologi og tjenester NordVPN tilbyr. Den anstendige klassifiseringen av respektive tjenester over forskjellige servere presenteres perfekt.

Tatt i betraktning hvor kritisk en sterk VPN-styrke kan være, gjør NordVPN en god jobb med å beskrive funksjonene på lekmannsspråk for å lette brukerne og nettstedets seere den fantastiske krypteringsstyrken.

Funksjoner NordVPN Adopted for Specialization

På grunn av spesialiserte servere som er tilgjengelige for spesifikk bruk, tilpasser NordVPN seg til brukerens behov. Stort sett brukes servere til enkle formål å streame og surfe på nettet. For anonym trafikkruting kan P2P-funksjonene brukes. Dette er nyttig for å laste ned torrenter, samt sikre streaming i høyhastighet uten avbrudd.

Det er viktig å merke seg at ikke alle VPN-servere i ønsket destinasjon fungerer for å låse opp alle begrensede nettsteder. På grunn av den harde sammenbruddet på kjente VPN-servere fra store strømmetjenester og offentlige etater, må du konsultere en NordVPN-representant via Live Chat. De vil guide deg til de mest passende serverne.

NordVPN spesialiserer seg på følgende:

nordvpn har gjennomgang

 • Smart DNS
 • Dobbelt VPN
 • Tor over VPN
 • Socks5 Proxy
 • DNS-servere
 • Nettproxy pluss utvidelse
 • Dedikert IP (bare på forespørsel)

Smart DNS - Vi har gjennomgått Nordvpns SmartDNS-funksjon!

Det er en idiotsikker måte å forfalske plasseringen din ved å lure internett at du hører hjemme et annet sted. Dette er et ideelt verktøy for å aktivere tilgang til geobegrenset innhold, nettsteder og apper. Tilgjengeligheten av serverne i alle større land gir maksimal rekkevidde til fordeler som bare er tilgjengelige for statsborgere på den forfalskede plasseringen.

Er det en DNS-lekkasje med NordVPN?

DNS-lekkasje er et stort problem, og vi vurderte NordVPN på grunnlag av alle disse faktorene som setter brukers sikkerhet på en eierandel. Nord VPN har fått sine egne DNS-servere, så vi møtte ingen lekkasjer mens vi testet VPN-produktet på windows. I tilfelle det er lekkasje, må du rense cachen og informasjonskapslene fra nettleseren din for å unngå DNS-lekkasjer.

I NordVPNs poster er mer enn 150 strømmetjenester tilgjengelige ved hjelp av NordVPN Smart DNS inkludert Cartoon Network, Netflix, NBC sport, etc. Ettersom Smart DNS ikke trenger noen ekstra implementerings- eller konfigurasjonsprosedyrer, kjøres den automatisk i alle NordVPN-apper.

PS: Vårt team har testet tilgjengeligheten til alle de ovennevnte kanaler.!

Dobbelt VPN

Det er akkurat slik det høres ut. Akkurat som et periskop som omdirigerer lys to ganger for å nå den endelige destinasjonen, blir dataene dine dirigert to ganger mellom to servere for å tillate kjetting av servere og muliggjør dobbel kryptering via hver server.

Men med hver omdirigering kommer underskuddet i hastighet. Imidlertid, hvis du trenger størst mulig personvern og din daglige utveksling av informasjon må forbli konfidensiell, slipper NordVPNs doble VPN deg aldri. Det er også en av de eneste to VPN-ene i bransjen som har dette anlegget.

Så du kan glede deg over fordelene med dobbeltkryptering med en vanlig VPN. Hvor flott er det ikke?

Løk over VPN

For å si det enkelt, Onion routing aka Tor over VPN er et kostnadsfritt verktøy som lar deg skjule all trafikkanalysen din som har potensialet til å skade din personlige rett til frihet. For å benytte Tor ved hjelp av en VPN, er alt du trenger å gjøre:

 • Bruk datamaskinen
 • Få NordVPN til å fungere
 • Få tilgang til Tor Tab i NordVPN
 • Bruk internett med den største anonymitet

Gjennom NordVPN kan du benytte deg av fordelene til en VPN og Tor samtidig. Noen få analytikere hevder på tilnærmingen til å bruke Tor-nettleseren separat uten VPN; resten av dem hevder imidlertid at det er bedre å bruke det med et VPN. Vi går med logikk, og logikk sier at det er bedre å holde to foresatte enn en, så hvorfor ikke benytte begge deler og ha bedre sikkerhet, spesielt når en ikke har klart å beskytte, bare i tilfelle. Derfor er å bruke Tor med en VPN den beste løsningen våre eksperter kan gi deg.

Cutting Long Story Short

Med ett enkelt abonnement kan du låse opp ubegrensede muligheter som:

 • Streaming i høy hastighet med en uavbrutt og dedikert IP-adresse,
 • Ved hjelp av Tor,
 • Å få tilgang til sportsarrangement hvor som helst
 • Få tilgang til geobegrensede nettsteder som BBC iPlayer og Netflix.
 • torren
 • Hold deg fri fra dødelige DDoS.

* DDoS-angrep er av flere verter som alle er skyld i å ta tjenesten offline, noe som gjør dem ubrukelige, spesielt i et spill når en motstander ønsker å slå en annen for å få en overhånd.

Vanligvis blir enkelt-vert angripere lett avverget ved hjelp av brannmurer. Imidlertid er DDoS-angrep med flere vertskap umulig å dempe uten VPN. For ikke å nevne, jo sterkere den er, desto bedre er den, og NordVPN passer best til dette slagordet når det gjelder den uovertrufne styrken.

En oversikt over NordVPNs nettsted

Ut av det totale 5092+ servere i 60 forskjellige land, NordVPN har spesielle servere for torrenting, så det er en god beslutning å bruke dem til torrenting. Ellers dreper NordVPNs fantastiske automatiske kill-switch slik aktivitet på normale servere.

Apper tilgjengelig overalt

Fra Windows til Mac, fra Android til iOS, fra Linux til Chromium; NordVPNs første grensesnitt gir en veldig 'la oss komme ned til virksomheten' aura. Folk som oss på en utrulling for å få de perfekte skjoldene mot usett fare gir det virkelig en gang, for de kan se alle plusspunktene her inne. Når du tenker på det, bruker du i utgangspunktet en enkelt VPN-konto for å sikre deg opp til de seks enhetene som fungerer via flere operativsystemer. Alle du tillater tilgang til, kan slå på NordVPN på enheten sin innen rekkevidde.

Selv om det gir utrolig tekniske tjenester, kutter den sjarmerende kombinasjonen av lys blå sammen med hvite alvoret. Nettsidenes likhet med appene er bemerkelsesverdig mye, derfor hjelper det enkelt å navigere og tilpasse seg. Dette er den beste funksjonen som er rost av flere brukere i mange NordVPN-anmeldelser. For mange merker har mislyktes fordi brukeropplevelsen på appen deres skiller seg fra den som tilbys på nettstedene deres. Konsistens er en stor trekning når du prøver å bygge lojalitet med kundene dine. NordVPN fikk denne rette!

Les mer om: Beste Android VPN-apper

Bedre surfing

Seks samtidige enhetstilkoblinger er maksimalt tilgjengelig av alle VPN der ute. Så NordVPN vinner på dette feltet. Akkurat nå tilbyr de en 1-årsplan til $ 5,75 per måned, men hvis du bruker den andre som bor sammen med deg, kan alle spare penger mens de gleder seg over de fantastiske funksjonene i NordVPN. Annet enn det, gir det en vakker forhåndsvisning for ikke-abonnerte nettlesere brukere av web-proxy og YouTube-proxy (FYI: YouTube proxy er det magiske verktøyet som transporterer deg til favorittikonet ditt på YouTube fra et sted der organisasjonen forbyr eller blokkerer YouTube).

Ikke bare det, det gir også krypterte utvidelser på Chrome og Firefox for sine brukere. Som en muntre på toppen unngår Nord VPNs fantastiske adblocker alle de irriterende uønskede annonsene med CyberSec-funksjonen. Det er umulig å se bort fra hvordan NordVPN ivaretar alle mindre og større problemer knyttet til sikkerhet og geografiske begrensninger i disse dager. Det er virkelig en alt-i-ett-løsning for den moderne internettbrukeren. Deres tjenester strekker seg til 62 land, inkludert de som ligger i Sør-Amerika, Asia Pacific og Africa

Dens magiske formel fungerer også i Kina og Midt-Østen-landene, hvor det er nesten umulig å unnslippe overvåkningsorganenes øyne.

Forsøk er et must!

NordVPNs sterke tro på deres tjenester er avgrenset gjennom en 3-dagers prøveperiode som gir brukerne en god sjanse til å analysere alt personlig.

Selv om en VPN gir skryt med blendende funksjoner, er det ikke sikkert det passer for deg. Så benytt anledningen til å finne ut om det tilfredsstiller dine prioriteringer. Besøk alle nettsteder og apper du ofte bruker eller har problemer med å få tilgang til med andre pålitelige VPN-leverandører.

Selv etter det, vinner en 30-dagers tilbakebetaling politikk ditt hjerte, fordi det ikke kan være noen smutthull når en VPN er så bøyd for å gjøre det lettere for deg.

Konklusjon

For å pakke sammen ting i denne NordVPN Review, foreslår vi at det er et must for alle forretningsmenn, bankmenn, meglere og spesielt organisasjonene hvis eneste ide om velstand kritisk avhenger av innovative ideer for å slå sine konkurrenter og den respektive bransjen.

Selv om dobbel kryptering kommer til en pris med redusert hastighet, er det fortsatt verdt et skudd å redde onde øyne fra å slippe inn e-postene dine for å få maksimalt ut av din personlige informasjon.

Alle banktransaksjoner bør utvilsomt gå gjennom Tor over VPN (Onion over VPN) eller Double VPN for å få regjeringen og hackere helt av ryggen.

Det er kanskje ikke det første valget mellom uformelle helgens streamere eller utelukkende torrentkunder, men det tilfredsstiller alle behov gjennom sterkere servere dedikert til de nevnte formål.

Totalt sett ender den opp som den beste når 2-årsplanen bare kommer med $ 4.99 / måned som er en rett 58% rabatt! og en kostnadsplan på 3 år + 1 måned $ 3.49 / måned med 70% rabatt. Dette slår markedets gjennomsnitt og hjelper NordVPN med å tjene et flertall brukere godt indikert av den tunge trafikken på nettstedet. I tilfelle du er uenig med vår NordVPN-gjennomgang, ønsker vi mer enn alle brukere å komme videre og sende oss e-post om feilene, problemene du har stått overfor med NordVPN om noen. Du er også hjertelig velkommen til å dele dine tilfredsstillende opplevelser som det er mer sannsynlig!

nordvpn-priser 2019 sluttNordVPN-priser oppdatert

Kontakt oss på [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments