Ivacy VPN-gjennomgang av våre VPN-eksperter og redaktører

[ware_item id=33][/ware_item]

På samme måte beskytter Antivirus-programvare deg mot skadelig skadelig programvare, et Virtual Private Network eller VPN, som beskytter ditt privatliv og sikkerhet mens du er på nettet.


En VPN er, enkelt sagt, et privat nettverk som er utvidet over et offentlig nettverk som lar brukerne på det private nettverket surfe på nettet med informasjon som aktivitetslogger og IP-adresser som er endret eller skjult for folk som internettleverandøren din eller i verste fall hackere.

Med hovedkontor i et av verdens teknologiske knutepunkter, Singapore, har Ivacy vært i virksomhet og tilbyr VPN-tjenester siden 2007. Ivacy, som opererer under PMG Private Limited-selskapet, er relativt ukjent, kanskje med vilje.

Denne gjennomgangen vil ta en grundig titt på noen av hovedfunksjonene i Ivacy, hvordan du kan få Ivacy i gang på enheten din, sammenligninger med andre store VPN-leverandører, andre nevnte funksjoner, samt om vi tror Ivacy er eller ikke verdt kjøpet i vår "bunnlinje".

Planer og priser

Noe av det bedre med Ivacy VPN er deres utvalg av tilgjengelige pakker. Hvis du velger å investere i Ivacy VPN og gjøre det på en intelligent måte, kan du gjøre noen store besparelser. Nedenfor er de tre nåværende pakker Ivacy VPN tilbyr.

prissetting av ivacy

Her er sammenbruddet:

Pakke 1 - Månedsplan

  1. $ 9,95 / måned og derfor $ 119,4 / år
  2. Besparelser på 0%

Pakke 2 - 1 år (med ett års gratis) Plan

  1. $ 2,25 / måned og derfor $ 27 / år
  2. Besparelser på 77%

Pakke 3 - 1 års plan

  1. $ 3,33 / måned og derfor $ 39,96 / år
  2. Besparelser på 66%

Når det gjelder sparing, er det tydelig å se at Ivacy VPN tilbyr noen av de rimeligste og konkurransedyktige VPN-pakkene der ute i dag. I tillegg til at mange andre VPN-leverandører gir Ivacy VPN kunder av alle tre planlegger de samme tjenestene, noe som gir de gjennomsnittlige månedlige og årlige prisene og sparer muligheter desto viktigere for oss..

Et unntak fra dette er ProtonVPN, der de tilbyr en rimelig, grunnleggende plan med begrensede funksjoner og servere og deretter en dyrere plan med et mer omfattende utvalg av funksjoner og servere å velge mellom.

betalingsmetoder

Hvis antall tilgjengelige betalingsmetoder ble brukt for å fortelle om en VPN-leverandør var verdt det eller ikke, ville Ivacy VPN være uten sidestykke! VPN-leverandøren tilbyr en uttømmende liste over alternativer for kunden å bruke for å betale for deres tjeneste, inkludert PayPal, Visa og MasterCard, BitPay, CoinPay og mye mer.

betalingsmetoder for ivacy

En ting er at vi sakte er på vei mot en kontantfri verden og Ivacy VPN har sørget for at de har det bra på båndtvangen! Vær imidlertid på vakt mot alternativene Crypto og PaymentWall ved å bruke disse, slik at du ikke er kvalifisert for en refusjonspolicy.

Ditt personvern med Ivacy VPN

Hovedgrunnen til at noen velger å installere og bruke et virtuelt privat nettverk er å sikre bevaring av deres personvern og sikkerhet uten å gå ut over kvaliteten på surfingopplevelsen eller hastigheten på nevnte opplevelse..

På overflaten ser det ut til at Ivacy VPN har deg dekket. Med over 450 live-servere i over 100 forskjellige land til nå og ubegrenset serverbytte, er det trygt å si at Ivacy VPN alltid vil ha en umettet server for deg.

I tillegg er en av de mest imponerende funksjonene, som ikke ville være så imponerende hvis alle andre bare gjorde det samme, Ivacy VPNs strenge, og vi mener streng NO-LOGG POLITIKK. Trenden med forfalskede uttalelser angående en ‘loggfri politikk’ har økt og blitt mer gjennomgripende.

For å sikre helliggjørelsen av Ivacy VPNs krav, skurte vi gjennom personvernreglene deres (for å spare deg tid fra å gjøre det), og fant ut til vår forbauselse at deres krav er legitime! Ikke bare er det en legitim påstand, men det er en av de beste retningslinjene der ute. Ivacy oppbevarer knapt noe av informasjonen din, og tyr bare for å lagre navnet ditt, e-postadressen og betalingsmåten din.

Antall og tetthet av servere som tilbys, er en nyttig parameter å bedømme når man sammenligner VPN-leverandører. Husk at jo nærmere en server er deg, jo bedre vil den fungere. På overflaten tilbyr Ivacy rundt 450 servere over hele verden - et relativt lavt antall når man tar hensyn til de 3.400 tilbudt av NordVPN og de 3000 som tilbys av TorGuard.

Ivacy VPNs servere er imidlertid godt spredt over hele verden. Med over 100 serverplasser over hele verden, slår Ivacy konkurrenter som NordVPN og Tunnel Bear i denne forbindelse, som har henholdsvis 59 og 22.

Når du går dypere inn i Ivacy's steder, er det verdt å merke seg at Ivacy VPN har sikret dekning over noen av de mest VPN-avsidesliggende områdene i verden. Ivacy VPN har seks servere lokalisert i Afrika, en region som ofte ignoreres av konkurrentene.

Videre gir Ivacy serverdekning på steder som noen av de mer undertrykkende sensurlovene også, for eksempel Tyrkia, Kina og Russland.

Hastighet og ytelse

Før du går inn på hastigheten og ytelsesegenskapene til Ivacy VPN, er det nyttig å huske at bruk av VPN, mest sannsynlig, vil ha en skadelig effekt på internetthastighetene dine. Ved å bruke Ooklas internetthastighetstestverktøy fant vi ut Ivacy VPNs effekt på latenstid og nedlastings- / opplastningshastighet.

Ivacy funksjoner og ytelse

I testene fant vi at Ivacy VPN økte den nasjonale latensen med rundt 2.360%. Dette tallet er bemerkelsesverdig dårlig når du tar hensyn til konkurrenter som TorGuard, og reduserer latensen med omtrent 6,7%.

Når vi gikk nærmere inn på nedlastningshastighetene, gikk ikke Ivacy VPN mye bedre. Ivacy reduserte nedlastingshastighetene med omtrent 19,1%, ifølge Ooklas tester. Når det gjelder opplastningshastighetene, fant testene våre at Ivacy VPN reduserte disse hastighetene med rundt 32%.

Til tross for at dette ikke er en glansfri poengsum, kan sammenlignet med alle konkurrenter, Ivacy's opplastningshastigheter også best oppgis som middelmådige. Dessverre tror vi at problemet med Ivacy VPNs sammenlignende hastighet kan løses når det totale antallet live-servere øker.

Enhetskompatibilitet

Den gode nyheten er at Ivacy VPN tilbyr tjenester som er kompatible med nesten alle populære OS-plattformer. En rekke av disse enhetene er listet opp nedenfor.

Ivacy Device Compatibility

Videre er applikasjonene på alle de ovennevnte plattformene pent designet med svært få til nesten ingen rotproblemer.

Det er også nyttig å vite at Ivacy VPN er perfekt kompatibel med forskjellige andre plattformer, inkludert Blackberry, Smart TV, Consoles og Linux. En annen god nyhet angående Ivacy er kompatibiliteten med Kodi - den stadig voksende, populære og open-share streamingtjenesten.

Tilgjengelighet for Ivacy-enheter

Til slutt, kanskje noe Ivacy har gått glipp av, er Firefox- eller Chrome-utvidelsene deres. Disse utvidelsene fungerte ikke på 100% hele tiden, men vi tror det er noe Ivacy jobber med. Til tross for dette valgte vi å overse det mindre avviket blant alle de andre plattformene Ivacy VPN støtter og gjør det veldig bra!

Utover VPN

Med en hel rekke forskjellige VPN-leverandører å velge mellom, kan det være nyttig for kundene å evaluere de forskjellige tjenestene basert på tilleggsfunksjonene de tilbyr. Noe av det viktigste å merke seg om Ivacy-tjenesten er den banebrytende ‘Split Tunneling’ -tjenesten. Denne tjenesten er one-of-a-kind og opprinnelig utviklet og lansert av Ivacy også.

Kort sagt, Split tunneling lar brukerne velge hvilke biter med data som kan logges av ISP-ene, og hvilke biter med data om nettverksaktiviteten deres ønsker kryptert og usynlig.

Ofte i tilfeller av mer budsjettvennlige VPN-tjenester, for eksempel Ivacy VPN, kan det hende at noen aspekter av kundens opplevelse mangler, for eksempel kundeservice.

Til vår overraskelse, og til tross for de utrolige lave kostnadene, overlot Ivacy VPNs kundeservice ingenting å være ønsket, ettersom de var raske til å svare, veldig hjelpsomme og konsekvente i det. Det samme er ikke tilfelle for andre VPN-budsjetter som ofte ofrer områder som deres etter-salgstjeneste til fordel for konkurrerende priser.

Bunnlinjen

Når det gjelder alle de forskjellige aspektene vi har skissert og gjennomgått gjennom hele artikkelen, føler vi at Ivacy VPN er en rimelig VPN-tjeneste som har vokst og vil fortsette å vokse i løpet av de neste årene.

Det kan sees ganske tydelig fra sammenligningstabellen over at Ivacy relativt har ganske begrenset antall servere som kundene kan velge mellom - kanskje har dette noe med de uvanlig lave prisene å gjøre!

Programvaren har god kundeservice, spesielt for prisen vi betaler, et alternativ for Split Tunneling, en kill switch for å garantere sikkerhet og et brukervennlig grensesnitt.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments