HideMyAss anmeldelse 2019 – Er rumpa godt skjult?

[ware_item id=33][/ware_item]

hma nettsted skjermbilde

HideMyAss, med base i Storbritannia, har vært en av de mest brukte VPN-ene over hele verden. For å utnytte hemmelighetene til populariteten, så vi grundig inn på kvaliteten på tjenestene den tilbyr. Hva gjør det så attraktivt globalt, og hvordan klarer det å være i de mest omtalte VPN-ene? Finn ut alle den saftige techtalkene ved å fortsette å lese denne anmeldelsen.


Prisplaner

Den viktigste faktoren som vi alle lurer på er, er dette VPN verdt pengene mine? Vel, vi presenterer pakker deres slik at du kan bedømme dem selv.

priser på hidemyass

HMAs månedlige pakke er ganske mye å gå for, men den årlige pakken oppfyller bransjens gjennomsnitt. Med tanke på hvilke teknologiske ttributter den har å tilby, er årsplanen ingenting sammenlignet med de andre konkurrentene.

Visste du at HMA har de hyppigste tilbudene med rabatter? De nevnte ovenfor er de generelle tilbudene dine, men hvis du klarer å få et abonnement når HMA er i humør rundt de store dagene i året, kan du få så mye som 50% avslag! Så vårt råd er å få en plan rett når festdagene klarer å gi deg nesten alt til en fin rabatt.

Hva gir HMA faktisk deg?

HMA har nettopp gjennomgått en stor endring. Selskapet som HMA drev under, Privax LTD, ble kjøpt av AVG Technologies i 2015. For å vri dette eierskapet ble Privax nettopp kjøpt opp av den berømte Avast som kunne føre til at HMA gikk under nok et eierskifte.

Likevel fikk den tilgang til 200 millioner aktiv sikkerhetsprogramvare som er en viktig oppgradering. Den eneste saken som får folk til å svi litt, er at det ligger i Storbritannia, noe som gjør at de kan føre logger sammen med den britiske regjeringen for kommunikasjonshovedkvarterets overvåking.

Hvor kan du finne HMA?

Her er clincher som får alle til å se på HideMyAss og det er verdensomspennende serverdistribusjon.

skjul ræva-serverne mine

940+ servere, 120.000 IP-adresser i 350+ områder, hvem kunne motstå en slik fristelse? Med dette brede spekteret til tjeneste, kan du velge å hoppe over byer, land og til og med kontinenter!

HideMyAss anmeldelse 2019 - Er rumpa godt skjult?

Takket være det høye antallet servere i Europa og Nord-Amerika, kan alle fra hele verden få tilgang til geobegrensede ting takket være HMA.

Tatt i betraktning det faktum at HideMyAss er tilgjengelig på alle plattformer inkludert iOS, Android og Windows, er den skuffende kanten at HMA bare tillater to samtidige tilkoblinger per abonnement. Det er der det blir slått av andre konkurrenter som ExpressVPN og IPVanish som tillater 3 samtidige tilkoblinger eller mer.

Hva med personvernproblemene dine?

HMA har en stor ulempe med å være i Storbritannia. Dette er hovedlåsen uten nøkkel, da den kommer inn under GCHQ og under NSA-type overvåkninger som virkelig ikke gir et vink av full åpenhet. På grunn av beliggenheten er HMA utsatt for å holde de samme retningslinjene for å beholde data akkurat som alle andre firmaer.

Selv om HMA er ganske vokal om hvordan den ikke holder logger, er det ikke helt sant med mindre du slutter å telle tilkoblings- og frakoblingsstatus, bruksvarighet, mengden båndbredde som brukes osv. Som faktisk er en del av "loggene".

La oss bare si at hvis du er ute etter mindre fiskete ting som å få tilgang til geo-begrenset nettsted, for eksempel Spotify, Netflix osv., Er det en total vinn-vinn-situasjon så lenge du ikke går ut for noe ulovlig.

Selv om det ikke har vært noe problem mens torrenting, som dessverre er ulovlig, under testingen av HMA, har det vært tilfeller av rapporterte DMCA-varsler som ble sendt under bruken av HMA.

Nettsiden

Vi bestemte oss for å lage HMAs nettsted for å gå gjennom våre kritiske analytikers observasjon. Det er ikke sannsynlig at HMA klarte å krysse av for den detaljerte sjekklisten for skulle haves og ikke haves.

Med sin nydelige fargekombinasjon og enkle å bruke brukergrensesnitt, fanger den sinnet til enhver bruker lett. Deres detaljerte "Hvordan VPN fungerer" -delen inneholder intrikate og tekniske spesifikasjoner og teori om VPN. For ytterligere å vinne hjertene til millioner av brukere, kommer det på flere språk for å imøtekomme alle over hele kloden på morsmålet.

Kundeservice

Hvis du ikke holder kundene dine fornøyde, mister du dem og HMA vet nøyaktig hvordan de skal glede dem. Ved hjelp av e-post, blogging, samfunnsutvikling og veiledningsanlegg, HideMyAss Support System og LiveChat-alternativet, alt tilgjengelig på deres plattformer, spikret HMA seg for å være en behagelig.

Oops! E-post svar rate

Så det er ingen tvil om at HMA verdsetter kundene sine mest. Det følger ikke med at de har en lav svarprosent på spørsmål du har sendt via mail. E-postfunksjon er tilgjengelig på HideMyAss supportside bygget med ekstrem enkelhet som krever at du fyller ut skjemaet og angir arten av problemet ditt.

Men tidsforsinkelsen blir alltid slått av den detaljerte responsen til gjengjeld som løser alle problemene dine, slik at det ikke egentlig er en tullete.

For å holde øye med allmennhetens øyne, holdt ikke HideMyAss seg bak løpet av sosiale medier. Med fullt aktive profiler på Facebook, Twitter og Google Plus, kan du ikke finne en eneste tvil om tilgjengeligheten og populariteten.

Hvor får jeg appen?

Takket være appene som er enkle å få tak i Apple Store og Google Play, er det ingen diskriminering mellom tjenestene som tilbys iOS- og Android-brukere. Appene med rimelig størrelse ble lastet ned enkelt, og med hjelpen som ble gitt på hvert trinn i installasjonen, var HideMyAss klar til bruk. Funksjoner, funksjoner og design er ganske like på iOS og Android.

Ytterligere HideMyAss hjelp / tjenester

Hva kan få en person til å klikke på "Abonner" -knappen til en hvilken som helst VPN? Det kan faktisk avgjøres på veldig trivielle fordeler / basis som tilbys av VPN-er til tider. HideMyAss har bittelitt mer å tilby på sine nettsteder enn resten som gir det noen fordel. Likevel er følgende ikke den viktigste grunnen til at den har tegnet brukere.

Hva er gratis? FULLMAKT!


HideMyAss sin første popularitetsfaktor var nettstedet som tilbyr gratis proxy-tjenester. Dette fikk HMA den nødvendige berømmelsen i skole-, høyskole- og universitetsstudenter som hjalp dem med å få tilgang til Facebook i tider hvor det ikke var noen sjanse til å slå inn i deres virtuelle sosiale liv i skoletiden.
Det tjener også folk generelt uten kostnad som virkelig får HMA noen gratispoeng. På grunn av denne funksjonen kan man velge å få tilgang til ethvert geobegrenset nettsted etter eget valg, og gir frihet til å utøve sin egen vilje.

Hvordan skjuler de deg ellers, bokstavelig talt?

Anonym e-posttjeneste

Nå er e-post-ID-er et must når du vil ut med noen gode tjenester. Hvis du er ute etter å tørke sporet av den spesielle bruken av tjenesten, har HMA fått ryggen ved å tilby Anon e-posttjeneste på nettstedet sitt, som absolutt er den grunnleggende roten for å skjule deg selv.

Anonym henvisning

Vi har alle noen hemmelige beundrere eller hemmelige fiender på internett. Noen er de som vi sørger for at de aldri blir kjent med at du har noen sterke følelser for. Å gå ut av veien for å skjule identiteten din virker bisarre, men ikke for HMA! De forstår brukernes behov for å gjøre det, og har derfor en fancy funksjon for å skjule trafikk-ID, selv om du deler lenkene til nettstedet deres.

Playstore-applenke: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hidemyass.hidemyassprovpn&hl = no

iTunes-nedlastingslenke: https://itunes.apple.com/us/app/hma-hotspot-vpn-proxy/id675102189?mt=8

Hvordan registrere seg?

For å sjekke muligheten for registreringsprosessen, lagde vi en konto, og det kunne ikke gjøre det lettere for oss å gjøre det.

Med et enkelt skjema som krevde minimum personlig informasjon, opprettes din egen personlige konto! Det fører videre til å vise forskjellige pakker for rettidige abonnement, og deretter blir det fulgt av forskjellige betalingsmetoder.

Gratis prøveperiode

Det er her HMA ikke gjør noen lykkelig med sikkerhet. Man må oppleve tjenesten på egenhånd for å få tryggheten om at pengene ble brukt godt. Men HMA gir ikke noen prøveperiode.
For å komplimentere dette har den 30 dagers pengene-tilbake-garanti sammen med andre nettfunksjoner.

Hva er den endelige dommen?

elsket:

  • Enkleste og brukervennlige apper og nettsteder
  • Ytterligere GRATIS tjenester
  • Enkel installasjon og du er beskyttet.
  • Minimal personlig info, dvs. en e-post kreves
  • Rimelige planer

Kan ikke virkelig bestemme:

  • Nivå av beskyttelse
  • Apper manglet visse beskyttelsesfunksjoner

Helt hatet:

  • Beliggenheten i Storbritannia
  • Har ikke en god historie for personvern

For alle de som plasserer dibs på VPN for å beskytte dem, ikke gå for HMA. For generelle lette brukere er det stort sett alles preferanse siden det ikke krever mye teknisk informasjon for oppsett.

Med dette konkluderer vi at man bør vurdere andre alternativer hvis ens absolutte bekymring bokstavelig talt skjuler seg.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments