Hide.me VPN-gjennomgang

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN har blitt den viktigste nødvendigheten av dagens digitale liv. Du kan vurdere det som viktig som vann, husly og mat i hverdagen. Med så mange alternativer tilgjengelig på tallerkenen din, er det tøft å velge det beste som oppfyller alle dine krav. I dag vil vi se gjennom en kjent og høyt anerkjent VPN-VPN for leserne våre. Vi har abonnert på deres gratis VPN så vel som premium-plan for å sjekke alle funksjonene og testet tjenesten deres. Så la oss begynne:


Introduksjon av Hide.me VPN

hide.me VPN eies av eVenture Ltd - et malaysisk basert IT-selskap. Produktet ble offisielt lansert i 2011 med et begrenset antall servere som nå har vokst til 100+ servere i 29 land. Teamet jobber med hide.me VPN er svært konkurransedyktig og har betjent IT-sektorene i flere tiår. Visjonen med hide.me VPN er å gi fullstendig personvern og stram sikkerhet uten at det går ut over brukerens internetthastighet.

hide.me nettsted

Det finnes mange titalls krav og løfter på nettstedet til hide.me, men leverer de det? La oss ta en titt på den detaljerte gjennomgangen av hide.me VPN hvor vi går gjennom hver krone for å finne ut GODT og DÅRLIG om denne VPN-tjenesten.

Spesielle funksjoner i hide.me VPN Service

 1. Meget tilpassede prisplaner

På hide.me VPN vil du få akkurat det du ønsker. De har svært tilpassede prisplaner for alle behov. Hvis du er blakk og ikke har råd til å kjøpe abonnementet, kan du abonnere på fermium plan på Windows, Mac, iOS og Android. Hvis du bare trenger VPN for online sikkerhet og ikke vil bruke mye av båndbredden og ikke vil betale ekstra, kan du abonnere på Plus Plan.

skjul prisene

Hvis du er en filmelsker og gjør mye nedlasting og streaming hver dag og ønsker ubegrenset båndbredde, kan du abonnere på Premium Plan. Tilsvarende, hvis du bare har mobilbruk og ikke vil betale ekstra penger for Desktop, kan du abonnere på mobilplaner.

 • Gratis plan (for hver plattform med begrensninger)
 • Plussplan (med 75 GB dataoverføring og en samtidig pålogging)
 • Premium Plan (med ubegrenset dataoverføring og fem samtidige pålogginger)
 • Mobilplan (bare for iPhone, iPad og Android)

Alle planer kan tegnes i en måned, 6 måneder og 12 måneder.

Sjekk de beste planene for 6 måneder i: Billig VPN-liste

Sammenlign med markedets gjennomsnittlige månedlige priser, skjule. VPNs abonnementer er ganske kostbare.

Sp) Hva med pengene tilbake-garanti?

hide.me VPN tilbyr 14 dagers pengene tilbake-garanti med hver prisplan som er en annen positiv funksjon i tjenestene. For refusjonspolicyen, opplyste skjema VPN:

Les også: Topp VPN-er med pengene-tilbake-garanti

“Hvis du ikke er helt fornøyd med VPN-tjenestene våre, og du varsler oss skriftlig via e-post i løpet av de første 14 dagene etter kontrakten din at du ønsker å kansellere, vil du få 100% refusjon av kontraktsbeløpet i tilfelle båndbredden bruken er ikke mer enn 500 MB. Hvis det skal returneres, vil du bli varslet via e-post; det kan ta opptil 10 dager etter kansellering av kontrakten din å motta refusjonen avhengig av hvilken betalingsform som er brukt. Hvis du ikke har mottatt refusjonen din innen ti dager, vennligst informer oss ved å bruke kontaktskjemaet. Vår gratis plan er helt gratis, og den fornyes ikke automatisk. "

Sammenlign Hide.me VPN med annen VPN-tjeneste med sammenligningsverktøy

Q) Hvordan abonnerer du på hide.mes gratis VPN-plan?

Hvis du vil abonnere på gratisplanen, kan du gå til hide.mes nettsted www.hide.me/en eller du kan laste ned appen direkte fra Google Play Store og iTunes Store og abonnere på gratisplanen. Du trenger bare din e-post-ID for å abonnere på gratisplanen.

 1. Globalt VPN-nettverk

hide.me VPN har utvidet VPN-nettverket i 29 land over seks kontinenter med 100+ VPN-servere. Med et så pålitelig navn i bransjen er hide.me VPN langt fra å konkurrere med sine viktigste konkurrenter angående antall VPN-servere og lokasjoner.

totale servere av hide.me Dette er en av ulempene med VPN-tjenesten. Imidlertid er alle plasseringene, lagt til i hide.me's globale nettverk, nøye valgt av det tekniske teamet etter behov fra brukerne. hide.me opprettholder selveid VPN-nettverk uten inntrenging fra tredjepart.

Q) Gjør alle hide.me VPN-servere støtter P2P?

I følge hide.mes nettsted støtter de P2P på de fleste av serverne deres. Det betyr at P2P ikke støttes på alle serverne. Vi har koblet oss til noen av de beste P2P-serverne, og hastigheten var utrolig inspirerende.

 1. Brukervennlige VPN-apper og installasjonsveiledninger

hide.me VPN tilbyr gratis VPN-apper for de fleste plattformer, inkludert Windows, Windows 10, Windows Mobile, Windows Surface, Mac, iOS og Android. Du kan laste ned appen på bare 60 sekunder uten noe oppstyr. Bare gå til hide.mes nettsted og klikk på alternativet "Last ned" og installer ønsket app. For iOS og Mac kan du laste ned appen fra iTunes og for Android; kan du laste ned appen fra Google Play-butikken.

hide.me støttet enhet og gjennomgangenDet beste er at hver VPN-app leveres med en livstid gratis VPN-tjeneste. Du kan direkte laste ned appen og abonnere på gratisplanen som kan utvides til å vare. Gratis plan leveres med begrenset båndbredde og 3 lokasjoner inkludert Singapore, Nederland og Canada. Noen av de mest spennende funksjonene i hide.me's VPN-apper er som følger:

 • Automatisk tilkobling
 • Auto-Koble
 • Valg av autoserver
 • Kill Switch (bare Windows og Mac)
 • IP Lekkasjebeskyttelse
 • DNS-lekkasjebeskyttelse

4. Personvern og sikkerhet som tilbys av hide.me VPN

Det er en ting som hide.me VPN er kjent for, og det er personvernet og sikkerheten som tjenestene tilbyr. Med 256 bit-kryptering og et protokollområde inkludert PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, IKEv1, IKEv2 og Softether, tilbyr hide.me uknuselig sikkerhet.

Leon Juranic, en sikkerhetsekspert hos Defense Code Ltd, har sertifisert hide.me VPN som en av de mest sikre og loggfrie VPN-tjenestene. Det betyr at hud.me påstander om retningslinjer for null logg er noe riktig.

hide.me-funksjoner

"Vi er alvorlige om dette: vi lagrer ikke logger for aktiviteten din på nettet. Logger kan enkelt koble handlingene tilbake til deg, og noen VPN-leverandører gir disse til advokatfullmektiger når de blir bedt om å gjøre det. Vi kan ikke, som vi ikke har noen. Enkel." [Personvern]

hide.me har nylig publisert en åpenhetsrapport om forespørsel de mottok fra myndigheter som krever kunder informasjon. Som hide.me tydelig uttalte i deres vilkår for bruk og personvern at de ikke fører noen logger, kan de ikke gi noe slik informasjon til myndighetene. Takket være sin malaysiske eksistens ligger de utenfor både EU og USAs jurisdiksjon. hide.me VPN hevder at hvis de må, vil de endre stedet under usannsynlige omstendigheter tvunget dem til

5. Kundeservice

Teknisk kundesupport er en viktig faktor når det gjelder produkter som VPN. hide.me VPN tilbyr 24/7 live chat-støtte sammen med billettstøttesystem, e-post og sosiale medier-plattformer. Du kan åpne en billett eller sende en e-post til [email protected] VPN hvis det er nødvendig med teknisk assistanse. Men den mest praktiske og raskeste måten å kommunisere på er live chat support.

kundeservice

Vi har testet kundesupporten og synes det er virkelig imponerende. Alle tekniske agenter var godt trent og ga nøyaktig informasjon.

6. Samtidig pålogging

Med hide.me sin Premium-plan får du fem multilogger som betyr at du kan bruke den samme kontoen på fem enheter samtidig. Det er ikke gitt noen klare instruksjoner om valg av enheter. Du må sjekke det med hide.me kundesupport hvis de tillater alle fem kontoene på samme plattform som alle fem kontoene på iPhone eller Android-telefon eller Windows desktop. Det kan være en mulighet for at hide.me utøver samme praksis som andre VPN-leverandører gjør og begrenser antallet av den lignende plattformen til en.

Redaktørens tanker:

 • Etter å ha gjennomgått funksjonene, testet serverne og analysert tjenesten på forskjellige plattformer, har vi kommet til følgende konklusjon:
 • hide.me VPN er ikke den raskeste med sikkerhet, men det er en av de beste VPN-leverandørene når det gjelder hastigheten. Det dreper ikke Internett-hastigheten din i stor grad selv om du er koblet til de mest sikre protokollene.
 • hide.me VPN er en av de sikreste VPN-tjenestene uten retningslinjer uten logg, men policyen stemmer bare for aktivitetslogger.
 • hide.me gratis VPN er en av de beste VPN-tjenestene i bransjen angående funksjoner som tilbys i fermium plan.
 • hide.me VPN tilbyr IP-lekkasjebeskyttelse og DNS-mager beskyttelse med enhver plan.
 • Når det gjelder geografisk rekkevidde, er hide.me VPN langt bak sine viktigste konkurrenter. De bør kontinuerlig legge til nye lokasjoner i nettverket.
 • For P2P anbefales hide.me VPN sterkt.
 • prisene på hide.me er på høyere side for alle planer.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments