GOOSE VPN Review 2019 – Er Goose VPN den mest brukervennlige VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

Bruker du noen ganger offentlig Wi-Fi? Og hvis du gjør det, er du klar over risikoen du tar når du logger deg på offentlig Wi-Fi? Reduser risikoen ved å bruke VPN! I denne anmeldelsen vil du finne ut hvordan du kan dra nytte av GOOSE VPN. Enkel å bruke og rimelig sikkerhet!


Det har vært mye dekning i nyhetene når det gjelder nettkriminalitet. Folk er i økende grad bekymret for sitt personvern på nettet, som ser ut til å bli krenket mer og mer. Når du bruker internett uten VPN, er dataene dine usikret. Tredjeparter kan se hvert skritt du tar online, bokstavelig talt! IP-adressen din kan bli utsatt som avdekker plasseringen din. Hackere kan bryte seg inn i kameraene på enhetene dine. VPN sikrer dine online aktiviteter.

velg goosevpn

En annen ulempe med å surfe på nettet uten VPN er at du ikke har tilgang til alt på internett. Når du er i utlandet, hindrer geografiske barrierer deg i å bruke spesifikke tjenester som du vanligvis bruker hjemme. VPN har dekket det.

Hvorfor bør du bruke en VPN?

Løsningen på sikker og ubegrenset surfing på nettet er en VPN. VPN står for et virtuelt privat nettverk. En VPN lar deg overføre informasjonen din via en kryptert tunnel. Informasjonen er kryptert mellom enhetene dine og nettverket. Slik blir informasjonen din beskyttet og sikret og vil ikke være synlig for hackere og andre organisasjoner som prøver å spionere på deg.

I tillegg til å kryptere dataene dine, endrer en VPN også IP-adressen din. Din private plassering vil være beskyttet fordi den synlige IP-adressen vil være en fra serveren du kobler til. Denne serveren gir deg en lokal valgt IP-adresse. Derfor tror internett at du har logget på dette en lokal forbindelse. Ved å endre IP-adressen vil ikke bare din sikkerhet, men også din anonymitet være sikret.

GOOSE VPN Review 2019 - Er Goose VPN den mest brukervennlige VPN? GOOSE VPN Review 2019 - Er Goose VPN den mest brukervennlige VPN?

En virtuell gås som sikkerhetsvakt

GOOSE VPN er en nederlandsk VPN-tjenesteleverandør. De er en relativt ny, men en dedikert aktør i markedet. Vi har inspisert tjenestene deres for å finne ut hva slags kvalitet de tilbyr. Som nederlandsk leverandør, bør de overholde den strenge lovgivningen om personlig informasjon. GOOSE VPN er en VPN som håndterer strenge retningslinjer for loggføring. Det registreres ingen personopplysninger og online aktiviteter som sikrer din ubegrensede online sikkerhet til enhver tid.

Ikke en tekniker? Ikke vær redd!

Generelt sett anses VPN som et vanskelig tema for de fleste. GOOSE VPN ønsker ubegrenset online sikkerhet for alle, uavhengig av hvor erfaren du er med VPN-er. De har holdt det enkelt. Enkel å installere og enkel å bruke. Derfor snakker de i stedet om fans enn kunder. Med litt ekstra personlig oppmerksomhet eller en enkel gest, ønsker de å gjøre forskjellen.

En annen fordel er at GOOSE VPN tilbyr sin enkle tjeneste på flere språk. Du kan installere applikasjonen på engelsk, nederlandsk eller tysk. Nettstedet forklarer VPN på nederlandsk, engelsk, tysk, fransk og spansk. Norwegian følger snart. Portalen tilbys på engelsk og på nederlandsk. Et bevisst valg, fordi folk kan vurdere teknikken til en Virtual Private som vanskelig. GOOSE når en forklaring på flere språk, og forklarer den enkle bruken av VPN-tjenestene deres.

Du trenger ikke å være en "techie" for å bruke denne VPN. Innen tre trinn er du trygg på nettet.

  • Opprett en konto
  • Last ned GOOSE VPN
  • Begynn å surfe trygt på internett

Testkjøring GOOSE VPN Services

Vi tok disse trinnene selv for å se om applikasjonen virkelig er like betydelig som GOOSE forkynner. Vi ble overrasket over den enkle å installere og enkel applikasjon. Ingen grunn til å være tekniker for å bruke denne VPN-en.

Goose VPN-supportteam

Selv når du er opp mot visse problemer, har GOOSE VPN-supportteamet alltid ryggen. De er klare til å hjelpe deg. Noe vi setter veldig pris på. Du kan nå GOOSE VPN ved å sende dem en e-post eller via live chat på deres hjemmeside. Ikke på en prat? På nettstedet GOOSE VPN kan du finne mange ofte stilte spørsmål. I søkefeltet på FAQ-siden kan du raskt finne ditt spesifikke spørsmål. Spørsmålene er også enkle å finne blant de forskjellige kategoriene. Du trenger ikke å gå gjennom en uendelig liste over spørsmål ved å bla før du finner en løsning.

gås vpn anmeldelse

Personvernsjekk

Vi ble positivt overrasket GOOSE VPN tilbyr en personvernsjekk. Med denne tjenesten kan du sjekke om du bruker en sikker tilkobling til internett via GOOSE VPN. På siden kan du se din nye IP-adresse, leverandøren, landet og byen på serveren du bruker. Dette er også slik internett ser deg fra nå av. På grunn av dette kan du være trygg på at du bruker en sikker tilkobling, og din faktiske plassering er ikke lenger synlig.

Ubegrenset antall enheter

En annen GOOSE-fordel er at du kan bruke VPN-en deres på et ubegrenset antall enheter med en enkelt konto. Bare en avgift for brukervennlig VPN på din bærbare datamaskin, smarttelefon, arbeidstelefon, smart-TV osv. GOOSE VPN støtter Android, iOS, Mac, Microsoft, Linux, rutere, KODI og Chrome.

Den omfattende tekniske siden av GOOSE VPN

Selv om GOOSE VPN ikke har mange servere du kan koble til, er serverne de tilbyr enorme og av høy kvalitet. Du vil ikke merke forskjell i hastighet eller kvalitet mellom å logge på offentlig Wi-Fi eller bruke en VPN. Bare med VPN surfer du trygt på internett. Vi har testet flere GOOSE VPN-servere, både P2P og streaming-servere. Hastigheten til disse serverne er ganske imponerende, noe som sikkert legger Goose VPN til listen over Raskeste VPN-er. GOOSE er en relativt ny aktør i markedet. De kobler til nye servere hver uke.

protokoller

IKEv2 er standard GOOSE VPN-protokoll. Denne høyhastighetsprotokollen gir tilgang til å surfe på nettet raskt og trygt. Det er ikke den eneste protokollen du kan velge mellom. GOOSE tilbyr også L2TP / IPSec, PPTP og en OpenVPN. Hvis du vil, kan du teste hastigheten på disse serverne selv. GOOSE VPN tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode for å prøve sine tjenester.

Kill Switch holder deg trygg, selv med tilkoblingssvikt!

For å sikre din online sikkerhet og personvern har GOOSE VPN en ny funksjon: Kill Switch. Med Kill Switch er du garantert positivt om din online sikkerhet og personvern til enhver tid. Skulle forbindelsen din til VPN mislykkes av en eller annen grunn, garanterer GOOSE VPN at ingen data blir online ukryptert. Du kan aktivere Kill Switch i menyen i applikasjonen etter preferanse. Selv under tilkoblingssvikt vil Kill Switch beskytte dataene dine. Selvfølgelig kan du koble til GOOSE VPN på nytt for å surfe på Internett på et senere tidspunkt.

Ubegrenset tilgang til globalt innhold

Foruten online sikkerhet gir GOOSE VPN også ubegrenset tilgang til globalt innhold. Du kan se FIFA Worldcup Online eller streame innhold hvor som helst i verden gjennom flere servere som tillater P2P. Når du streamer med en VPN, har du tilgang til filmene og seriene dine globalt. Tenk på å se favorittseriene dine på ditt eget språk under en ferie eller forretningsreise!

Hvordan virker det? VPN lar deg velge en server du vil koble til. Nettverket du logger inn på, mener at serveren du er koblet til, er din geografiske beliggenhet. Dette betyr at du ikke bare har tilgang til favorittfilmene og -seriene i utlandet, men at du også har tilgang til amerikanske filmer og serier mens du er hjemme.

Når du besøker USA, vil andre filmer og serier vises når du kobler til en lokal server. I Amerika er samlingen mer omfattende fordi de fleste filmer og serier er laget der. Også leverandører har lisenser for kringkasting.

Verdensomspennende shoppingmuligheter

Å overskrive geografiske barrierer med VPN kommer også dine shoppingmuligheter til gode. Igjen, ved å la nettverket tro at du er koblet til en lokal server via VPN, har du nå tilgang til nettbutikker som tilbyr rabatter for lokale kjøpere. Dette kan spare deg for tonn dollar, euro eller andre valutaer du vil bruke.

Les også: Beste VPN for reisende guide

I Thailand er for eksempel lokale flybilletter billigere. Når du bruker en VPN og velger en Thai server, har du tilgang til disse lokale prisene. Også produkter i visse land, for eksempel Amerika, som er billigere for amerikanere enn for ikke-borgere. Ved å bruke en US-server virker det som om du er i Amerika, slik at du kan dra nytte av USA-prisene.

Goose VPN priser og pakker

Hvis du vurderer å installere GOOSE VPN på alle enhetene dine, kan du være trygg på datapaktene. Dette er deres pakker og priser:

goosevpn-priser

  • Ubegrenset GOOSE VPN for € 12,99 hver måned
  • Ettårsplan for € 59,88 hvert år. Denne ettårsplanen koster bare 4,99 € hver måned.
  • Hvis du ikke trenger ubegrenset data, tilbyr de også en pakke med 50 GB båndbredde for bare € 2,99 hver måned.
  • Abonnementet ditt med GOOSE VPN kan oppgraderes, nedgraderes eller kanselleres når som helst. Når du for eksempel har valgt båndbredde på 50 GB og oppdaget at du ikke klarer det gjennom måneden, kan du når som helst oppgradere til et ubegrenset abonnement.

Til de prisene GOOSE tilbyr, er de en av de rimeligste og billige VPN-leverandører i verden. Prøv det selv, sammenlign prisene, så vil du oppdage at de rangerer blant leverandørene som tilbyr den billigste månedlige prisen vi har sett.

Hvis du ikke er overbevist, kan du prøve GOOSE VPN selv med deres 30-dagers gratis prøveversjon. Ingen overrasker deg når du melder deg på et abonnement!

For å oppsummere det for deg

GOOSE VPN er ikke bare en av de billigste VPN-leverandørene vi har kommet over, de tilbyr deg også muligheten til å prøve det 30 dager gratis! Hvis du tror det er en fangst, må du finne ut av det selv før du melder deg på et abonnement. Vi tror den gratis prøveversjonen i kombinasjon med applikasjonen av VPN på alle enhetene dine med en konto, er GOOSEs største fordeler.

Du kan også være trygg på å være en "techie" for å bruke denne VPN. GOOSE VPN er innen rekkevidde for alle. For bestefar, bestemor, far, mor og venner. VPN er enkel å bruke og navigere etter for alle. Støtteteamet er døgnåpent og i stand til å svare på spørsmålene dine.

Ekstra GOOSE VPN-tjenester er retningslinjene uten logg, Kill Switch og personvernsjekken. Denne sjekken lar deg se om du faktisk er trygg på nettet med en annen IP-adresse. Kill Switch sikrer din online sikkerhet, selv når tilkoblingen til en lokal server mislykkes. Med ikke-logg-policyen blir ingen av dataene dine registrert.

Takket være VPN er de geografiske blokkeringene forbudt. Du har tilgang til alt streaminginnhold globalt. Som et resultat har du flere alternativer når det gjelder strømmetjenester og billigere online shopping.

Hvorfor ikke prøve GOOSE VPN med alle disse fordelene? La dem overbevise deg og prøve tjenestene deres 30 dager gratis !! Hva har du å tape?

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments