ExpressVPN-anmeldelse 2019 – The Good, Bad And the UGLY!

[ware_item id=33][/ware_item]

Mens mange av VPN-leverandørene bare hevder å være “Den raskeste VPN på jorden”, tør ExpressVPN gå på neste nivå for å “garantere” det og støtte det på hjemmesiden deres. Helt klart, deres sassy en-måneders pengene-tilbake-garanti sikkerhetskopierer kravet, mens resten av konkurrentene har bare en uke å tilby som garantiperiode. Den raskeste VPN over hele kloden blir fremdeles en underdrivelse når den også passer å bli kalt "den mest utbredte VPN", da den også fungerer med den stadig utfordrende Netflix og nesten hvilken som helst strømmetjeneste å nevne på planeten..


ExpressVPN-anmeldelse 2019 - The Good, Bad And the UGLY!

I dette ExpressVPN gjennomgang, vi vil dekke alle nødvendige funksjoner, moduler og outs som man absolutt bør vite før du kjøper ExpressVPN-abonnementet. Express VPN er en alt-i-ett VPN som passer for deg som kan betale litt mer for å gjøre livet enkelt med en VPN som har sømløse funksjoner med solid sikkerhet, flott design, sterk ytelse og en fantastisk kundeservice. Det kan også tjene som en pakke for familiebruk på grunn av sin utmerkede flerbruksfunksjon. Imidlertid vil de som er litt lave på budsjettene på bekostning av mer oppstyr, mer konfigurasjon og kompromiss med sikkerhet, synes det er feilaktig. Denne gjennomgangen vil dreie seg om fordeler og ulemper ved å bruke ExpressVPN der du sikkert vil finne den siste som en nål i en høystakk.

Pros

Enkel oppstart

Dette er noe som gir ExpressVPN et par vinger. Rett etter at du har registrert deg, kan du installere en VPN-klient der du blir bedt om å legge inn aktiveringskode når du kjører den for første gang. Denne spesielle aktiveringskoden er unik for hver enhet. Slik sparer VPN-klienten din tid på å logge på, siden du bare bruker en unik kode for å åpne det uavhengige grensesnittet. Husk å lagre bekreftelses-e-posten du mottar med en lenke som har denne unike koden. Du kan også velge under installasjonsprosessen om du vil at de anonyme tilkoblingsdataene skal deles for mer fart uten kompromisser om sikkerhet.

komme i gang med expressvpn

Les også: NordVPN Review 2019

Rett og slett bra

ExpressVPN-appen er designet for å sikre et vennlig og intuitivt brukergrensesnitt. Alt du trenger å gjøre etter innlogging er å velge en server og trykke på koble for å begynne å bruke tjenesten. Du kan også stjerne serveren for rask tilgang senere. Resten av de grunnleggende konfigurasjonsalternativene, som å velge ønsket protokoll, kan administreres i alternativmenyen, men det er ikke en nødvendig handling. Et så enkelt grensesnitt gjør denne VPN til et ganske enkelt godt plug-and-play-alternativ for alle VPN-behovene dine. Dette er grunnen til at det blir en høyt vurdert VPN av nybegynnere som barn eller eldre brukere. Hvis du vil lukke appens GUI, vil appen fremdeles kjøres stille i oppgavelinjen slik at du enkelt kan koble til eller koble fra servere og få tilgang til mange alternativer uten å åpne vinduet.

Flerbrukerfunksjon

En nylig endring i ExpressVPNs policy gjorde at den rangerte høyere enn før. Den har flere brukere, som maksimalt er fem brukere som bruker tjenestene samtidig. Disse brukerne kan bruke lignende eller forskjellige fem enheter for å koble seg til et VPN samtidig. For eksempel kan du koble til lignende enheter som fem bærbare datamaskiner om gangen eller forskjellige enheter som en telefon, nettbrett og en ruter etter ønske. En nettverkslås gjør at alle enhetene kan bruke VPN uavhengig og sømløst.

Alle ExpressVPN-anmeldelser snakker om kvaliteten på tjenesten deres, men la oss se på hvordan denne funksjonen sparer pengene dine. De fleste har ikke nok penger å bruke på en dyr VPN-tjeneste. La oss innse det. ExpressVPN har høy rangering, men det er ikke den rimeligste der ute. Studenter og ansatte som lever hånd til munn fra en lønnsslipp til en annen kan synes det er ødeleggende. La oss imidlertid møte et større faktum. Selv om det kan være plaget å ha romkamerater til tider, kan bassenget ditt bli en gylden mulighet med ExpressVPN. Den mest populære prisplanen (15-måneders) koster $ 6,67 per måned. Del det bare fem måter, og hver bruker må bare hoste $ 1,33 per måned for den beste VPN-tjenesten! Høres fristende ut?

Automatiske funksjoner

Det automatiserte protokollvalget er som standard en av de mest funksjonene i ExpressVPN. Dette er normalt en OpenVPN over UDP. Du kan også velge å manuelt koble til OpenVPN over andre protokoller som L2TP / IPSec, PPTP, TDP og SSTP. På grunn av flere sikkerhets- og pålitelighetsproblemer, anses OpenVPN å være foretrukket som et bedre alternativ. Imidlertid fungerer det ikke alltid at den automatiserte protokollen fungerer bra for deg. I så fall må du finne den optimale serverprotokollkombinasjonen tilgjengelig fra ExpressVPN for å få mest mulig ut av abonnementet. Hvordan? Vel, når du logger deg på kontoen din, må du velge en VPN-protokoll og en server i landet du ønsker å låse opp innhold i. Bland og match for å oppdage det perfekte valget for det nettstedet og noter det for neste gang.

Innebygd Kill Switch

Hvordan kan vi glemme å nevne Kill-Switch Feature i en grundig ExpressVPN-gjennomgang? Vel, en av de mest vellykkede, siste oppdateringene til appen er en "Network Lock". Denne funksjonen deaktiverer all Internett-trafikk når VPN-tilkoblingen synker. Denne låsen er nyttig for å forhindre DNS-lekkasjer og fungerer som en drepsbryter. Dessuten skyver appen alle DNS-forespørsler over IPv4 enn den relativt usikre IPv6-protokollen. Krypteringsnivåer er imidlertid aldri omsettelige for å fremskynde tilkoblingen i alle fall overhodet.

VPN for Wi-Fi-rutere

Det er bemerkelsesverdig at ExpressVPN ikke bare støtter mobiler, bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, nettbrett etc. med et responsivt GUI, men det tilbyr også firmware som skal brukes av noen populære Wi-Fi-rutermodeller. Det fungerer faktisk på to måter; du kan enten installere appen på den kompatible ruteren gratis, eller du kan ganske enkelt kjøpe en ruter med forhåndskonfigurert ExpressVPN-klient. ExpressVPN kan være veldig nyttig på en ruter ettersom internettrafikken på alle enhetene som er koblet til Wi-Fi vil bli dirigert via VPN med et normalt abonnement.

I samsvar med deres krav om kundebehandling, som bekreftet av mange ExpressVPN-anmeldelser, kan du følge den detaljerte veiledningen om hvordan du konfigurerer ruteren din for ExpressVPN på deres offisielle nettsted. Forsikre deg om at du sjekker kompatibiliteten til ruteren din med ExpressVPN før du blinker fastvaren på den, ellers kan du ødelegge ruteren din for alltid.

En annen velsignelse er at en ruter bare telles som en enhet, så det er mulig å koble mange enheter med båndbredde i påvente av den og fremdeles har to enheter til å konfigureres. Dette er et fantastisk smutthull ExpressVPN har gitt for sine kunder som ønsker å spare maksimalt penger mens de nyter premium sikkerhet. Det er ideelt for store familier som ikke har råd til flere VPN-abonnementer.

Forsikre deg om at du sjekker kompatibiliteten til ruteren din med ExpressVPN før du blinker fastvaren på den, ellers kan du ødelegge ruteren din for alltid.

Du er anonym

ExpressVPNs nye .onion-versjon av nettstedet er nylig lagt til for å underholde anonyme Tor-brukere. Denne funksjonen i ExpressVPN kombinert med Bitcoin betalingsgodkjenning gjør det mulig for kunder å holde seg absolutt anonyme og uoppsporbare uten å lekke sin identitet eller beliggenhet på noen måte. De har helt gjennomsiktige retningslinjer for hvilke data de samler inn og hvorfor, så du er alltid trygg på at det ikke er noen skjult sikkerhetstrussel fra deres slutt.

Les mer: Hvordan Torrent anonymt og trygt

Du er sikker

Brukernes sikkerhet og anonymitet er noe vi verdsetter mest på BestVPNDeals.com. Av og til vurderer vi igjen hva som uten tvil er blant de beste VPN-tjenestene i markedet for å se om det fremdeles oppfyller våre VPN-eksperters forventninger. ExpressVPN plasserer seg utenfor lovlige grenser for bigshot rettshåndhevingsbyråer som GCHQ og NSA fordi det er en del av De britiske jomfruøyene. Standardprotokollen og OpenVPN-trafikken er kryptert ved hjelp av 256-biters AES-algoritmen, og tar den med til neste nivå overføringssikkerhet på forbrukernivå. Denne standardkrypteringsstandarden endres aldri, selv om du ønsker å endre protokollen for en raskere opplevelse. ExpressVPN gir delt statisk IP til brukere som igjen er bedre for din sikkerhet. Det er hundrevis og tusenvis av brukere som bruker den samme IP-en som gjør deg anonymt.

Kundeservice

Med all slik brukervennlighet forblir ExpressVPN også på toppdiagrammet ved å tilby den beste kundeservicen som er tilgjengelig 24/7. Du kan når som helst snakke med en erfaren, rask og vennlig representant ved hjelp av live chat support. Dette kommer virkelig til nytte når du ikke er klar over hvilke servere som gir de ønskede resultatene. De fleste av de populære VPN-selskapene lider av at servere blir svartelistet av myndighetene. Representantene deres kan enkelt påpeke hvilke servere som er ideelle, basert på nettstedet du ønsker å besøke, din beliggenhet og formål. Du kan også få tilgang til en rekke opplæringsprogrammer, feilsøkingsveiledninger og vanlige spørsmål på nettstedet med hvordan du gjør videoer og artikler som hjelper deg å se live sport og vite om forskjellige VPN-protokolltyper.

Et kort blikk på nettstedet

Netflixing er ikke en stor avtale

Ja absolutt, men bare på noen servere. Siden det å lure Netflix er en av de største utfordringene i VPN-verdenen, er dette absolutt en prestasjon, ettersom testing av ExpressVPN viste konsekvent arbeid med Netflix. Gå inn i Live Chat og be direkte informasjon om servere som fungerer perfekt med Netflix.

Ulemper og deres løsninger

Kontroller servere

Ingen gjennomgang er fullført før du diskuterer alle faktorene som er objektive, og det samme er tilfelle i denne ExpressVPN-gjennomgangen. Siden vi måtte være veldig kritiske når det gjelder å plukke ut ulempene da de nesten er ubetydelige, plasserte vi dette i negativene, selv om det bare krever ett enkelt skritt. Hvis du ser en proxy-feil når du får tilgang til Netflix, kan du gå videre og kontakte en representant for live chat support for å spørre hvilken server som har tilgang til Netflix for øyeblikket. Vi kan ikke avsløre serverne på grunn av visse retningslinjer. En ting er imidlertid sikkert at det ikke er vanskelig å finne serverne med 24/7 support-systemet. Når du vet hvilken server som best kjører Netflix, kan du stjerne den for senere bruk. Det samme er tilfelle med BBC iPlayer og Hulu som er tilgjengelige via visse servere for å omgå brannmurer effektivt. Alt du trenger er en en-for-alle-samtale med supportteamet.

Problemer med frakobling på Android

Mens du sjekker en online streaming-app, “Hotstar”, ble ExpressVPN koblet fra og strømming mislyktes på grunn av geo-begrensninger, ettersom Hotstar bare er tilgjengelig i India.

Pris uten kompromiss

Selv om det virker temmelig paradoksalt, vil vi likevel plassere dette på cons-listen. Å gjøre poeng med hvorfor ExpressVPN er vervet i prisnivået i hvert fall fortjener. Mot den tilsynelatende høyere basale prisen på $ 12,95 per måned, får du mange plusser som andre ikke har å tilby. Pengene tilbake-garantien er nok en gang noterbar her. I tillegg, hvis du velger 15-måneders abonnement, hopper prisen ned til $ 6.67 / måned som er ganske passende, men fortsatt høyere enn mange konkurrenter. Et annet pluss er fleksibiliteten i å akseptere betaling via kredittkort, Bitcoin, PayPal og flere andre tredjeparts betalingskanaler. Hvor urettferdig det enn kan virke, kretser verden rundt merkevarebildet. Dette er den eneste grunnen til at ExpressVPN flaunts sin høye prislapp blant de andre. For ikke å glemme å nevne at alt godt kommer til en pris.

Lær mer om annet: billige VPN-er

Ingen private / dedikerte IP-adresser

Mens OpenVPN har mange fordeler med en delt IP, kan den fremdeles ikke tilby deg en privat IP. Noen ganger er delt IP lett for Netflix å ødelegge hvis din beliggenhet og identitet spores, men det kan unngås hvis du kjenner et par servere og fortsetter å bytte mellom dem fra tid til annen..

Begrensning av enheter

Alt kommer opp roser så lenge du bruker fem enheter, men det er ikke tilfelle når du planlegger å koble den fjerde enheten. Du må koble en av enhetene manuelt hvis alle fem er koblet for å koble til en annen. La derfor ikke ExpressVPN være koblet til en eksternt tilstedeværende enhet som ikke er lett tilgjengelig for manuelt å koble fra. Det er imidlertid ikke noe problem å forlate enheter åpne hjemme der du enkelt kan koble fra. En annen løsning kan være direkte å koble en ruter med ExpressVPN slik at du kan glede deg over å bruke tjenesten på så mange enheter du ønsker.

Konklusjon

ExpressVPN er mye betraktet som et av de ledende navnene i VPN-bransjen, og våre ExpressVPN-gjennomgangssekunder gir også dommen. Vi hadde nettopp 1 frakobling mens vi testet appen konsekvent i 7 dager, totalt sett er ExpressVPN enkelt å sette opp, jevn tilkobling og fungerer bra til ethvert formål, det være strømming, avblokkering, kryptering eller til og med anonymitet når det godtar bitcoin. Hvordan kan vi si det? vi testet torrenting, netflixing (flere biblioteker Canada, USA, UK), vi streamet FIFA-kamper, og vi gjorde også normal surfing. Vi ga det også til markedsførerne, og alle var veldig positive da vi ba dem om anmeldelser.

Kundesupporten er ganske smidig og vil gå en ekstra kilometer for å løse spørsmålet ditt. Men hva gjør dem så gode? Vel, teamet har god kunnskap om produktet deres, noe som gjør det enkelt for dem å løse brukernes spørsmål tidligst. Begge appene (ios og Android) er veldig enkle å bruke selv for en lekmann. Teamet vårt forstår hindringen som en ny bruker vil møte etter å ha lastet ned appen, så vi kan forsikre deg om at det er en jevn, sikker prosess, og støtteveiledningene vil være der i tilfelle du trenger dem. Det er ingen slike finjusteringer som du trenger å gjøre med ExpressVPN, men bare hvis du vil prøve lykken, kan du gjøre det ved å trykke på hamburgermenyen øverst til venstre i appen..

Summing It Up

Våre VPN-eksperter skjønner godt at ExpressVPN er litt dyrt enn andre alternativer som er tilgjengelige i markedet, og denne premien byr på pengene for ytelse og sikkerhet, så det er et grønt signal for alle som vil kjøpe det. ExpressVPN fungerer bra med alle enhetene Fire tv, Mac, Android, Windows, iOS, Linux, Kodi og ja, det spiller også fint med rutere.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments