BVPN Review 2019 januar

[ware_item id=33][/ware_item]

BVPN er en nederlandsk-baseret virtuel privat netværksudbyder (VPN), der officielt blev lanceret i 2014. I løbet af bare få år og med meget hårdt arbejde og dedikation voksede navnet til at blive et af de store navne, der konkurrerer om VPN-markedet i dag. Det har løbende forbedret sine avancerede sikkerhedsfunktioner samt udviklet nye og forbedrede funktioner i hver eneste version, der blev frigivet. Tjenesten er blevet rost af mange kritikere såvel som brugere i de mest ekstreme onlinemiljøer overalt i verden, såsom Kina. I denne gennemgang vil vi se nærmere på tjenesten og alle dens muligheder og funktioner.


bvpn web screnshot

Prisfastsættelse & Tilbud

Når det gælder priserne på deres pakker og tilbud, er BVPN meget ligetil og enkel, da de leverer en all inclusive-pakke med 3 forskellige abonnementsplaner (Månedligt, halvårligt og årligt) som vist nedenfor.

1-måneders abonnement → $ 9,99

6 måneders abonnement → $ 50,00 ($ 8,33 / måned)

12 måneders abonnement → $ 90,00 ($ 7,50 / måned)

f.eks. prisfastsættelse

Som du kan se, nedsættes kun deres prisplaner afhængigt af abonnementsvarigheden. Derudover giver de regelmæssigt endnu mere attraktive specialtilbud og rabatter, der kan nå op til 70% rabat. For mere information om deres uendelige tilbud, kan du blot besøge deres websted og chatte med deres ekstremt professionelle kundeservice for at blive opdateret med de nyeste tilbud.

Betalingsmetoder tilgængelighed

BVPN accepterer næsten enhver betalingsmetode, du kan tænke over. Disse metoder inkluderer både regelmæssige anonyme metoder såsom Bitcoins, Visa, Mastercard, PayPal, WebMoney, Mint, OneCard, CASHU, iDeal, Fanapay og flere andre. Vi råder altid VPN-brugere til at bruge de anonyme metoder, da de er mere sikre end almindelige betalingsmetoder.

bvpn betalingsmetode

Gratis prøveversion & Money-back-garantipolitik

Det er meget sjældent at finde en VPN-udbyder, der tilbyder en gratis prøveperiode for deres tjenester uden selv at anmode om kreditkortoplysninger. De fleste VPN'er tilbyder en pengene-tilbage-garantiperiode, som for nogle brugere ikke er meget indbydende, da brugerne foretrækker at teste tjenesten først, inden de synker en monetær investering i den. Dette er grunden til, at BVPN har nået nye abonnenter med 2 forskellige gratis prøveoptioner ud over en meget retfærdig refusionspolitik som følger:

  1. Brugere kan registrere sig for en konto og få en 3-dages gratis fuld adgang til tjenesten (inklusive adgang til alle servere, funktioner og muligheden for at oprette op til 6 enheder samtidigt på alle operativsystemer)
  2. en 90-minutters gratis prøveperiode i 3 dage uden behov for at registrere en konto (dette giver dig adgang til et begrænset antal servere til Mac- og Windows-brugere)

Når du har valgt en af ​​disse 2 muligheder og besluttet at abonnere, får du en fuld 7-dages pengene-tilbage-garantiperiode, hvor hvis du ikke kan lide tjenesten inden for de første 7 dage efter at du har brugt den, vil du blive refunderet fuldstændigt uden spørgsmål. Det lyder som en ret troværdig aftale.

Privatlivspolitik (Logpolitik)

Hovedpointen ved at erhverve en VPN-tjeneste er at beskytte dit online privatliv. Med andre ord er det ikke noget formål at bruge en VPN-tjeneste, hvis den fører nogen logfiler over dine online aktiviteter eller personlige oplysninger. Når push kommer til at skyve, kan alle disse oplysninger lande i de forkerte hænder, og vi er tilbage til firkantet. Dette er grunden til, at BVPN har en meget streng "ingen logfiler" -politik, da den ikke holder nogen logfiler over brugernes onlineaktivitet overhovedet. Dette kaldes en nul-logging VPN-tjeneste. De eneste oplysninger, de opbevarer, er de oplysninger, du brugte til at tilmelde dig i første omgang som dit navn, din e-mail-adresse osv., Og dette er kun for at holde din konto flydende. De er også ret ærlige og ligetil.

BVPN-applikation (klientsoftware)

Vi startede med at tilmelde os en konto og abonnere på en premiumkonto, der tog kun et par meget enkle trin og fortsatte derefter med at downloade BVPN-applikationen til Windows for at give det en ordentlig og fair testkørsel. Størrelsen på Windows-applikationen er meget kompakt, da den ikke optager meget skærmplads, når du navigerer gennem applikationens kontroller.

Klientens design er meget enkel med en ekstremt brugervenlig grænseflade. Alt hvad du har brug for fra applikationen er et enkelt klik væk. Når du åbner applikationen for første gang, bliver du bedt om at logge ind med dine legitimationsoplysninger. Når du er logget ind, har du fuld adgang til hovedsiden, hvor du kan navigere derfra til listen over servere for at vælge enten at oprette forbindelse til en bestemt server, eller du kan vælge den hurtigste serverindstilling. Dette gør det muligt for applikationen automatisk at oprette forbindelse til serveren med den hurtigste forbindelseshastighed.

Du kan også skifte mellem tunnelprotokoller og styre andre funktioner såsom internet-dræbskontakt og IPv6-lækagesikring fra dem ved at klikke på indstillingsikonet på hovedsiden.

bvpn app

appindstilling bvpn-gennemgang

appindstilling bvpn anmeldelser

Hovedtræk

BVPN har løbende tilføjet nye funktioner og løbende forbedret sine nuværende funktioner. I dette afsnit vil vi se nærmere på alle disse funktioner og vide, om de er op til BVPNs store ry..

Sikkerhed

BVPNs sikkerhedsforanstaltninger er på de højeste niveauer, da de har vedtaget sine sikkerhedsstandarder i henhold til de hårdeste online miljøer i hele verden. Uanset om det er ekstrem censur som den i Kina forårsaget af Kinas store firewall eller ekstrem overvågning som den, der finder sted i Europa, vil det ikke have en chance mod BVPN. Det er ikke kun os, der siger dette, men sikkerhedsniveauet for tjenesten og dets unikke er blevet rost af flere websteder, der er specialiserede i online sikkerhed.

Hele netværket af servere er sikret med en militær kvalitet AES 256-bit kryptering, som er den mest avancerede form for kryptering tilgængelig blandt VPN'er i dag. BVPN understøtter også flere avancerede og unikke sikkerhedsprotokoller, herunder OpenVPN med UDP og TCP, SSH, L2TP med IPSec, og dens helt egen Røgtunnel, som vi vil diskutere mere detaljer senere. PPTP understøttes tidligere, men det skyldes ikke længere, at det ikke længere betragtes som en af ​​de sikre protokoller.

Inden vi går nærmere ind på Røgtunnel, lad os skinne lyset på de andre protokoller, der understøttes især OpenVPN. Nu kører OpenVPN-protokollen, der understøttes af BVPN, både på UDP og TCP. Ikke kun det, men brugeren har muligheden for at skifte mellem dem ved et enkelt klik uden nogen throttling. Derudover var BVPN en af ​​de allerførste VPN'er, der understøttede OpenVPN på SSH Tunnel. Dette er en indbygget funktion, der er lavet til at omgå de hårdeste situationer som den store firewall i Kina og enhver dyb pakkeinspektion, som regeringerne har gennemgået med det centrale formål at begrænse websteder. Dette er grunden til, at BVPN er en af ​​de stærkt anbefalede VPN'er til steder som Kina og Iran, der har de højeste niveauer af online-censur.

En af de vigtigste sikkerhedsfunktioner, der fik BVPN til at springe til en førende position på markedet var, at BVPN-klienten til iOS har en indbygget OpenVPN-klient, hvilket gør det til den første VPN-applikation til iOS, der understøtter OpenVPN uden behov for at installere en separat ansøgning om det.

Røgtunnel

På grund af stigningen i online-censur overalt i verden af ​​regeringer og deres uendelige forsøg på at blokere VPN-tjenester, er det blevet en vedvarende udfordring for VPN-tjenester at spille deres centrale rolle i at give deres brugere online privatliv, online sikkerhed og online frihed. Derfor har VPN-tjeneste bestræbt sig på at udvikle nye krypteringsteknologier til at hjælpe med at overvinde disse stærke restriktioner, firewalls og Deep Packet Inspections. Når det gjaldt BVPN, var de i stand til at udvikle deres egen form for stærk dobbelt krypteringsteknologi kaldet "Røgtunnel".

BVPN tilpassede Bruger Datagram-protokollen eller UDP, der er indbygget i klientsoftwaren, så den fungerer som et ekstra lag med kryptering. Det er endnu stærkere end de ofte anvendte dobbeltkrypteringslag fra andre VPN-udbydere. Dette er, hvad røgtunnel er. Røgtunnel fungerer ved at skjule OpenVPN-forbindelsen fuldstændigt og skjule netværkstrafikken for at gøre det helt uopdageligt af hårde firewalls som f.eks. Great Firewall of China og Deep Packet Inspections.

En yderligere fordel ved røgtunnelen er, at den løser forbindelseshastigheden ved at løse eventuelle gashåndteringsproblemer, der kan være forårsaget af forskellige IP'er og porte uden at påvirke eller afbryde selve forbindelsen, hvilket giver brugeren en stabil og stærk VPN-forbindelse i en længere periode af tid.

Dræb switch

I sine seneste versioner af applikationen har BVPN implementeret en indbygget internet kill-switch, der fungerer som en nødsituation, hvis VPN-forbindelsen af ​​en eller anden grund falder. Med andre ord, hvis VPN-forbindelsen på et hvilket som helst tidspunkt falder, deaktiverer switch-knappen hele internetforbindelsen, indtil VPN-forbindelsen er tilbage online. Dette forhindrer lækager i at finde sted på grund af faldet i den sikre VPN-forbindelse. Brugeren har mulighed for enten at aktivere eller deaktivere denne funktion fra programmets indstillinger. Det er så simpelt som at klikke for at markere eller fjerne markeringen i et afkrydsningsfelt.

IPv6 lækage beskyttelse

Som et middel til at forhindre IP-lækager implementerede BVPN funktionen "IPv6 Lækbeskyttelse" i applikationen. Når den er aktiveret, blokerer den for alle IPv6-trafik og tillader kun IPv4-trafik igennem. På denne måde bliver al netværkstrafikken krypteret og giver ingen chance for lækager.

Tjek IP fra Bedste VPN Deal Tool

DNS-lækage beskyttelse

Når VPN-forbindelsen er etableret, har BVPN allerede som standard en aktiveret DNS Læk Protection Protection-funktion. Vi testede dette selv ved at køre DNS-lækketest på flere tilfældige servere, og resultaterne var så tæt på perfektion, som det kunne være vist nedenfor.

dnsleak-beskyttelse ibvpn

test ibvpn
Smart DNS

Sidst men ikke mindst, og det er den nyeste tilføjelse af funktioner, har den nyeste version af BVPN en indbygget Smart DNS, der blev tilføjet i lyset af den nylige nedbrud på VPN-tjenester af berømte streamingwebsteder som BBC iPlayer, Netflix, og Hulu.

Servere og båndbredde

Sammenlignet med andre store navne inden for VPN'er har BVPN et begrænset antal serverplaceringer, alligevel er der kontinuerlige tilføjelser, og de serverplaceringer, der allerede findes, er meget strategisk placeret, så du aldrig vil føle begrænsningen. Netværket af servere består af over 20 placeringer spredt over hele verden inklusive Storbritannien, USA, Frankrig, Tyskland, Holland, Ukraine, Sverige, Saudi-Arabien, Singapore, Japan, Indien, Canada, Australien og flere flere placeringer.

ibvpn-servere og båndbredde

BVPN-brugere er i stand til meget let at skifte mellem servere uden grænser. Med andre ord, med BVPN har brugere ubegrænset serverskift.

Når det kommer til båndbredde, så nyder BVPN-brugere fuldstændig ubegrænset databåndbredde uden nogen som helst trottling.

Kompatibilitet

BVPN er kompatibel med næsten enhver større platform inklusive Windows (Vista og nyere), Mac OS (10.7 og nyere), iOS (8 og nyere), Android (4.0.3 og nyere), og du kan også manuelt konfigurere det på spilkonsoller , alle typer routere, mediestreamingsenheder (f.eks. Apple TV-kasse, Amazon Firestick osv.)

Samtidige forbindelser

BVPN giver sine brugere mulighed for at forbinde op til 6 enheder samtidigt med et abonnement. Sammenlignet med andre VPN'er på markedet er dette en temmelig konkurrencefordel, da de fleste udbydere tilbyder op til maksimalt 5 samtidige forbindelser.

torrenting & P2P-deling

Alle BVPN-servere understøtter P2P-deling undtagen dem i USA

Kunde support

BVPN har en 24/7 live chat kundesupport service. Du kan også kontakte dem via e-mail. Vi prøvede at spørge dem om et par spørgsmål bare for at vide, hvor effektive de er, og vi blev straks fyret tilbage på med præcis og yderst hjælpsom information. For mere komplicerede forespørgsler, eller hvis der er tekniske problemer, bruger de TeamViewer, software til fjernhjælp, for at sikre, at de giver dig det nødvendige hjælp.

Deres FAQ-sektion er også yderst hjælpsom, da det indeholder detaljerede tutorials med skærmbilleder til ethvert spørgsmål, du måtte have i tankerne.

Konklusion

Under opgangen af ​​de utallige navne på VPN'er var konkurrencen virkelig stram. Men med den nylige nedbrud af VPN-tjenester fra både websteder og regeringer faldt tjenester fortsat den ene efter den anden bortset fra de få kraftfulde og pålidelige tjenester, der begyndte at udvikle sig teknologisk for at komme op til onlineudfordringerne i hele verden. Det er meget sikkert at sige, at BVPN med alle dens funktioner og dens forbindelsesstabilitet og hastighed har vist sig at være en af ​​de stærke få. Ved mere end én lejlighed beviste disse fyre, hvor ivrige de er med at beskytte deres brugers online privatliv, online sikkerhed og online frihed.

Fordele

Ulemper

Ikke baseret i USA
Ingen logpolitik
Ubegrænset båndbredde Ubegrænset serverskift
Killswitch
IPv6-beskyttelse
DNS-lækager
Stærk kryptering
Stærke tunneleringsprotokoller (L2TP / IPsec, OpenVPN, SSH, Smoke)
Røgtunnel
Indbygget OpenVPN til iOS
Cross-platform support
6 Samtidige forbindelser
P2P / torrenting er tilladt
Brugervenlig klient
Globalt netværk af servere
Hurtig hastighed
Billig prisplaner & rabat
Gratis prøveversion
Money-back-garanti
24/7 live chat support

Begrænset antal servere

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments