Bufret VPN-anmeldelse 2019 – Er det den neste store VPN-en?

[ware_item id=33][/ware_item]

Den trådløse akkorden kvalt deg!


All sjarmen som trådløs kommunikasjon har presentert verden på dette tidspunktet, har kommet til en god pris. Kostnadene vi betalte var intet mindre enn vår egen trygge sone; vårt personvern. Å være medlem av den høyteknologiske verdenen, der det å være techie er det nye kult, kan man knapt motstå ønsket om å ikke bli online eller koblet til internett.

Les også: Privat gjennomgang av Internett-tilgang>>

The Addiction of Belonging

Vi må strømme det siste innholdet for å få en følelse av tilhørighet. Hva med de trendene som alle snakker om? For å drikke fra kunnskapens brønn, tok vi et dykk vi ikke var forberedt på. Men til slutt har ropene fra de druknede nådd oss ​​og advart oss om den forestående undergang som følger med kraften i umiddelbar tilgang til informasjon.

Tap av personvern av fortrolige spørsmål

Bare med ett klikk på "Jeg er enig" -knappen til vilkårene og betingelsene for all programvaren og appene som ikke er lest, er du allerede fanget i den ondskapsfulle sirkelen med konstant overvåking. Ja, myndighetene spionerer på deg ved hjelp av internettleverandørene dine, ofte kjent som Internett-leverandører.

Bufret VPN-anmeldelse 2019 - Er det den neste store VPN-en?

Vil du få kontroll?

Millioner av mennesker er blitt offer for nettmobbing og det er ingen ende på det. Hver gang onde lurer rundt og får kontroll, kjemper menneskeheten tilbake, og vi reagerte når det gjelder virusbeskyttelse, også utvikling av VPN-er. Bufret VPN blir sett på som den ultimate nøkkelen til nettleserbasert sikkerhet, som er en falsk tro. Denne ideen er utviklet med en felles situasjon som alle står overfor. Det faktum at surfing via stasjonære nettlesere bruker mesteparten av båndbredden din og er den viktigste kilden til tung bruk av internett; folk tror at en nettleser som er utviklet spesielt for å bekjempe de misgjerrige enhetene vekk fra dine private og fortrolige problemer, er den beste løsningen på bekymringene dine. Det er en fangst som faktisk er en snare for brukere å prøve ut denne VPN-en. Da vi gikk rundt testen, fant vi ut at VPN fungerte som den hevdet, men med mange IP-lekkasjer som et resultat av dårlige virtuelle servere. 

Beskyttelsesverktøy

En VPN er den rette løsningen på det presserende problemet som har forvirret menneskers psyke. Å være forsiktig mens du velger et VPN er imidlertid også et økende spørsmål. Karismaen til VPN-er har lokket millioner av mennesker til abonnement hvor noen av dem har en dårlig opplevelse. La oss se på øye godteriet til Buffered VPN som kan gjøre at du velger det.

Nettstedet og appen

Vi erkjenner at det praktiske i brukergrensesnittet er prisverdig. Det blå temaet har vanligvis en beroligende effekt på øynene, og etterlater derved et godt inntrykk av produktet. Buffered VPN er designet på en ryddig måte og holder øye med brukerens estetiske sans, enkelhet og tilgjengelighet. Det virker som Buffered VPN er spesielt designet for å betjene OS-brukere, men dekker ikke Android-brukere ganske effektivt siden appen har en så stor rangering på play store for flere ulemper i appen, og det også med en håndfull anmeldelser. 

Kostnadene for å ansette vakten

Denne spesielle wannabe-beskytteren for din personlige informasjon og aktiviteter på nettet er litt dyrere enn gjennomsnittet. Akkurat som normen har den også tre pakker å tilby: en månedlig, en seks månedlig eller en årlig plan. Månedsplanen er den dyreste av alle, og årsplanen kommer ned til noe dyrere enn normal markedsrente.

Lese: Billigste VPN-tjeneste for under 5 dollar

Når man vet at Buffered VPN har registrert seg for å skjule og forsvinne sine brukere IP med suksess siden år, er det verdt pengene.

Bufret VPN-anmeldelse 2019 - Er det den neste store VPN-en?

Ikke alt håp går tapt, da det ikke er noen prøveperiode tilgjengelig for å sjekke ut tjenestene deres, ettersom det er 30 dager pengene tilbake-garanti som tilbys av Buffered VPN.

Desktop Secure Process

Først av alt, ved å klikke på "Get Buffered" -fanen på nettstedet, fører du til et skjema som ber deg om å fylle et skjema som bare ber om brukernavn, e-post-ID og passord. Etter det, alt som trengs for å sette opp en konto, er å velge en betalingsmetode.

Lære om: Beste Windows VPN-tjeneste

Én enkelt konto er tilstrekkelig for hele familien da det er tillatt med fem samtidige forbindelser per konto. Denne blå fuglen lagrer din og familiens informasjon, Internett-aktiviteter og personvern på en gang.

Den eneste veien ned for å få det på smarttelefoner

Et annet stort negativt punkt for Buffered VPN, som er et stort tilbakeslag, er det faktum at den ikke har en spesifikk app for smarttelefoner på noen plattform. Imidlertid er en fullstendig illustrert manual tilgjengelig på nettstedet for et alternativt oppsett på Android.

Bufret VPN-anmeldelse 2019 - Er det den neste store VPN-en?

Skyldig for denne detaljerte og harmonisk artikulerte guiden, er det ikke så vanskelig å sette opp denne VPN-en som attestene på nettstedene viser at.

Den eksterne plasseringen

For deg som er ny innen teknologibransjen, bør du være oppmerksom på de såkalte Five Eyes. De har inngått en allianse for å holde et "øye" for deg å finpusse terroristene. Det er ikke en myte at den samme grunnen brukes av intelligensen for å krype inn i dine individuelle nettverksaktiviteter.
Siden regjeringene i fem land, dvs. Canada, New Zealand, USA, Storbritannia og Australia har gått sammen om å dele sin etterretningsdata, er ikke disse landene trygge lenger.

Nå som kommer tilbake til det faktum at Buffered VPN er lokalisert i et fjerntliggende sted, Ungarn, er det altfor langt fra de ubehagelige enhetene som er desperate etter å mate på ditt øyeblikk av svakhet.

DNA Analytics-rapport

Bufrede VPNs serverplasseringer er vidt spredt rundt jordens overflate og dekker 39 land. Selv fra nå jobber utviklingsteamet dag og natt for å legge til flere servere etter kundenes forespørsler.

En annen klassisk funksjon som ingen andre VPN kan skryte av er alternativet for portfunn. Det åpner nettverk for deg på en sikker måte som du blir stoppet fra.

Med enkle ord, hvis du er en reisende og flyplassen har spesielle Wi-Fi-tjenester bare for forretningsklasse, skal Buffered VPN automatisk snike seg inn i den ikke-tilgjengelige porten og tillate deg å bruke den med full frihet. Dette får deg til å føle deg som Spy Kids tilbake fra fremtiden. Hvem liker ikke å skaffe Wi-Fi vi bare drømte om å få til etter håpløst å stirre på den sikrede listen?

Logger eller ingen logger?

Det er spørsmålet. På grunn av plikten som Buffered VPN sverget til å oppfylle for å holde deg anonym, oppbevarer de ingen datalogger. Imidlertid oppbevares noen tilkoblingslogger i en måned eller to for å forbedre kundeservicen. Dette er det minste av hva andre VPN-er lagrer i sine varelager. Så alle dine personlige bekymringer skal vaskes bort.

Forbindelse med deg hele tiden

Bufret sikrer at kundene holder seg trygge hele tiden på alle måter som mulig. Derfor blir bloggene deres oppdatert hele tiden med relevante nyheter om ekte bekymringer for brukerne.

Live Chat-alternativet mangler og kan gjøre underverker om teamet bestemmer seg for å introdusere det på nettstedet, men det tar bare minutter å svare på alle spørsmålene som er laget via sitt eget personlige spørreskjema i "Support" -delen..

Avgrensningen av å sette opp Buffered på forskjellige Windows og Mac er tilgjengelige som oppfyller kundenes behov. Dette gir virkelig en følelse av at Buffered bryr seg om kundene.

Den rette rammen å streame fra

Kreditter gitt til høye hastigheter, buffering av serier av høy kvalitet er nå bare et klikk på landsserveren borte. Alle fysiske avstander tilbakefall når du praktisk talt kommer til å nærme deg de nasjonale TV-programmene deres. Til slutt føler du deg som utenlandske statsborgere, i tillegg til at du får full frynsegoder mens du sitter i din komfortable sofa.

P2P-deling betyr at du kan torrent også! Buffered's historie er en ren skifer og det er ikke funnet noen rapporter om DNS-lekkasjer hittil. Derfor er Buffereds ytelse innen hastighet og beskyttelse av brukernes identitet den beste så langt. Å være den beste på det den gjør, ettersom nettstedet kan skryte på toppen av nettstedet, har det definitivt bevist seg også.

Netflix er på grensen til å deaktivere alle VPN-er i markedet ved å blokkere dem. På plussiden, Buffereds nylige utvikling av relativt nye måter å lure brukerens ID-er på, er Netflix fremdeles ikke i stand til å bringe Buffered ned. Derfor er det det sikreste abonnementet å gå til ytterligere to år av Netflix-fans.

Kommende nyheter

En fullt dedikert app for Android er på vei til Google Play etterfulgt av en bedre utviklet enhet på Apple Store også. Videre er Buffered allerede tilgjengelig på Windows, Mac OSX og Linux også.

Du er dommeren

Bufret VPNs sanne engasjement for å gi det beste av seg selv, selv om det er i et smalere perspektiv, har vist seg å være akkurat det som trengs i dagens verden. Med ubestridelige hastigheter, høyere båndbredde og pålitelig sikkerhet, kan man knapt si nei med konkrete bevis mot det. Det er absolutt verdt et skudd og med sine 30 dager pengene-tilbake-garanti; ingenting kan virkelig trekke beskyttelsesspillet av så bra som Buffered.

Gamle er gull, og slik blir vi fortalt, men Buffered er født av ny teknologi og logikk som har som mål å oppnå det som så mange i det siste ikke har gjort på så kort tid. Hvem som helst kan håpe det faktum at Buffered har kommet langt til toppen siden den korte oppstartstidspunktet og har potensial til å gå langt utover sin nåværende tilstand.

Bare gi Buffered VPN ett skudd selv, og med pengene tilbake-garantien, er det ingenting du måtte betale for i det lange løp for å ta en dårlig beslutning.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments