VyprVPN Αναθεώρηση Μάρτιος 2019 (Golden Frog)

[ware_item id=33][/ware_item]

Τα VPN αποτελούν πηγή για εσάς να παραμείνετε συνδεδεμένοι με όλες τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο ενώ παραμένετε ασφαλείς από τους κυβερνοεγκληματίες. Τι περιμένεις σε αυτή την τεχνολογία-καταλαβαίνω εποχή; Ένα άτομο εδώ χρησιμοποιεί όλη την προηγμένη τεχνολογία με τον σωστό τρόπο, ενώ το άλλο είναι ακριβώς έξω για να πάρει τον έλεγχο πάνω σας χειρίζοντας τη χρήση του. Κρατώντας αυτό που ανησυχεί, οι προγραμματιστές λογισμικού συμβουλεύονται να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από αυτούς τους κυβερνοεγκληματίες. Οι τεχνολογίες, όπως τα VPN και το πληρεξούσιο, πρέπει να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Ας κάνουμε τη χρήση της τεχνολογίας ασφαλή και υγιή. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο, είναι πάντοτε στην επιφυλακή τους. Ένα VPN είναι ο εναλλακτικός σας σωτήρας, γι 'αυτό και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να επενδύσετε σε ένα μεγάλο VPN.


Στη λίστα των συνιστώμενων VPN, συμπεριλαμβάνουμε σίγουρα VyprVPN. Θα δώσουμε πρώτα μια σύντομη περίληψη αυτού του VPN.

Το VyprVPN είναι ένα δημοφιλές VPN με έδρα την Ελβετία. Τα χαρακτηριστικά του αναπτύσσονται με τρόπο που θα σας δώσει μια γρήγορη και αξιόπιστη εμπειρία. Οι νόμοι περί απορρήτου της VyprVPN είναι αρκετά ευνοϊκοί ώστε να παρέχουν στους χρήστες τους ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας, ασφαλείς διακομιστές DNS, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή και πρωτόκολλο χαμαιλέοντας. Ωστόσο, το μοναδικό con με αυτό το VPN έχει δείξει είναι το ελάχιστο αρχείο καταγραφής σύνδεσης και η μη ευνοϊκή λήψη P2P. Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει γενικά την απόδοση του VyprVPN.

Ας σκεφτούμε τώρα τις λεπτομέρειες της αναθεώρησης της VyprVPN τώρα, συζητώντας κάθε πτυχή της υπηρεσίας VPN. Πριν από την έναρξη, ας εξετάσουμε το γεγονός ότι κάθε υπηρεσία έχει τα μειονεκτήματά της, ακολουθούμενη από τις μεγάλες δυνατότητές της. Ας αρχίσουμε λοιπόν!

Διακομιστές

Μία από τις κύριες ανησυχίες για τους χρήστες είναι ο αριθμός των διακομιστών που παρέχει το VPN και η τοποθεσία δίπλα. Το VyprVPN προσφέρει 700+ διακομιστές σε περίπου 70+ χώρες, ως εκ τούτου, είναι αρκετά αξιόπιστο από την άποψη της έκτασής του. Με ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών διακομιστών, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 200.000 διευθύνσεις IP, πόσο εκπληκτικό είναι αυτό; Ωστόσο, αυτό που λείπει στην υπηρεσία είναι ότι δεν λειτουργεί μόνο στην Αφρική.

Συμβατότητα

Η συμβατότητα είναι ένα ζήτημα για εκείνους τους χρήστες που έχουν περισσότερη συνείδηση ​​στην ασφάλεια και θέλουν να διατηρήσουν όλες τις συσκευές τους ασφαλείς. Το VyprVPN μοιράζεται τη συμβατότητά του με τα Windows, MAC, iOS, Android, Linux, Routers, Chromebook και άλλες έξυπνες τηλεοράσεις. Έτσι, μπορεί να έχει δίκαια όλες τις συσκευές σας συνδεδεμένες με ένα VPN.

Οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται άνετα όταν χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές. Οι συσκευές iOS και Android έχουν τη δική τους εφαρμογή VyprVPN, επομένως είναι απλή για τους χρήστες να συνδεθούν. Εν τω μεταξύ, ο Golden Frog έχει επίσης εισαγάγει μια χειροκίνητη ρύθμιση για άλλους χρήστες συσκευών. Αυτές οι λειτουργίες ρυθμίζονται από τον πελάτη μόνο για να διασφαλιστεί ότι η ρύθμιση των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής σας είναι πάντα εξασφαλισμένη.

Πρωτόκολλα

Αν είστε εντελώς νέοι στον κόσμο του VPN, ίσως έχετε σύγχυση κατά την ανάγνωση σχετικά με τεχνικούς όρους όπως τα πρωτόκολλα στις εκθέσεις VyprVPN. Για μια επισκόπηση, ένα VPN λειτουργεί λαμβάνοντας όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα δεδομένα σας και διοχετεύοντας το μέσω μιας σήραγγας που γίνεται ασφαλής μέσω κάποιου κώδικα. Ένα πρωτόκολλο VPN είναι ένα κλειδί που επιτρέπει αυτή τη διαδικασία και δεν εκτελούν όλες τις ίδιες λειτουργίες. Το VyprVPN προσφέρει PPTP, OpenVPN, ISEP, L2TP και Chameleon Protocols για τους χρήστες του. Εκτός από το τελευταίο πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε και παρέχεται αποκλειστικά από το VyprVPN, όλοι οι άλλοι είναι τυποποιημένοι αυτοί που μπορείτε εκτενώς να διερευνήσετε. Συγκρίνετε τους για να αποφασίσετε ποιο πρωτόκολλο ταιριάζει περισσότερο με το σκοπό σας. Στη συνέχεια, συνδέετε απλώς το πρωτόκολλο σε έναν επιλεγμένο διακομιστή και περιφέρεστε το διαδίκτυο με ασφάλεια και ανώνυμα.

VyprVPN Αναθεώρηση Μάρτιος 2019 (Golden Frog)

Απορρήτου και Ασφάλεια

Η προστασία προσωπικών δεδομένων αποτελεί βασική μέριμνα είτε για τη χρήση του Διαδικτύου είτε για προσωπικές καθημερινές λεπτομέρειες. Ως εκ τούτου, είναι το θέμα για το οποίο μιλάμε περισσότερο και αναζητήσαμε. Για χρήστες που έχουν συνείδηση ​​της ασφάλειας, τα στοιχεία ιδιωτικού απορρήτου έχουν μεγαλύτερη σημασία. Η VyprVPN θεωρεί την ανησυχία και παρέχει στους χρήστες απίστευτες δυνατότητες απορρήτου. Παρέχει κρυπτογράφηση δεδομένων, blowbish 160-bit με AES-256-CBC ΚΑΙ AES-256-SHA256. Επίσης προσφέρει κρυπτογράφηση δεδομένων Max 256-bit και Κρυπτογράφηση Handshake 2048-bit. Για μέγιστη ασφάλεια, δεν επιτρέπει σε τρίτους να παρεμβαίνουν. Προσφέρει περίπου 200.000 μοναδικές διευθύνσεις IP για να σας μεταφέρει. Όχι μόνο αυτό, υπάρχουν περισσότερα για αυτό. Το VyprVPN λαμβάνει υπόψη ότι όλες οι συσκευές σας προστατεύονται με υψηλή ασφάλεια ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μη αξιόπιστες δημόσιες συνδέσεις Wi-Fi.

Ταξιδιωτικό φιλικό

Τα δίκτυα VPN πρέπει να είναι φιλικά προς το ταξίδι. Δεν θα θέλατε να χάσετε την πρόσβαση σε ασφαλές διαδίκτυο ακόμη και ενώ ταξιδεύετε. Ορισμένες από τις χώρες δεν σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους, στους οποίους ένα VPN είναι βολικό. Το VyprVPN σας εγγυάται ότι σας δίνει ό, τι πρέπει να σας παρέχει ένα καλό VPN με οποιοδήποτε κόστος. Προστατεύει τη χρήση του διαδικτύου σας και διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή ενώ βρίσκεστε στο πλοίο. Μπορείτε να σπάσετε τους γεω-περιορισμούς και να παραμείνετε μπροστά σε όλα. Ελέγξτε τα σχόλια του Golden Frog VPN από χρήστες που ταξιδεύουν συχνά και χρησιμοποιούν εφαρμογές συνεχούς ροής σε άλλες χώρες ενώ προστατεύονται από την VyprVPN για περισσότερες λεπτομέρειες από την άποψή τους.

Επίσης, διαβάστε: Καλύτερο VPN για Ταξίδια

Χαρακτηριστικά

Ένα VPN μπορεί να φτάσει στην αγορά λόγω των χαρακτηριστικών του και των επιδόσεων.

Τα σχέδια τιμολόγησης και οι εκπτώσεις είναι σημαντικά αλλά και οι συγκεκριμένες λειτουργίες που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε το VPN σας. Θα παρατηρήσετε σύντομες αναθεωρήσεις VyprVPN να αναφέρουν πάντα τα κύρια χαρακτηριστικά και συχνά να τα συγκρίνουν με αυτά των δημοφιλών παρόχων VPN.

Έξυπνο Kill-Switch

Το VyprVPN διαθέτει λειτουργία Kill-Switch, η οποία διακόπτει τη σύνδεση όταν το VPN μειώνεται. Το VyprVPN παρέχει ένα παράθυρο διαλόγου από το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε τις επιλογές Kill-Switch, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Κοινή χρήση P2P, διακομιστές DNS και αρχεία καταγραφής IP για 30 ημέρες. Η VyprVPN μπορεί να νικήσει την παρεμπόδιση του VPN με την τεχνολογία Chameleon.

Πρωτόκολλο Χαμαιλέοντος

Το Chameleon είναι ένα νέο πρωτόκολλο που χτίστηκε από το Golden Frog που βασίζεται σε κρυπτογραφημένη τεχνολογία OpenVPN 256-bit. Ο Chameleon ανακατεύει τα μεταδεδομένα που δυσκολεύουν τους επιθεωρητές δεδομένων. Σας βοηθά να παρακάμψετε τους περιορισμούς που επιβάλλει η κυβέρνηση. Ο Chameleon είναι εκείνο το πρωτόκολλο το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ακόμη και αν η χώρα σας έχει απαγορεύσει το VPN. Αυτή η λειτουργία είναι επίσης αποτελεσματική εάν ένα δίκτυο intranet έχει ένα τείχος προστασίας, θα τα δείξει σαν να χρησιμοποιείτε ένα κανονικό SSL. Το VyprVPN διαθέτει επίσης δυνατότητα φιλτραρίσματος DNS για εσάς. Σας κρατά ασφαλές από τρίτους που σας παρασύρουν να ανακατευθύνετε στον ιστότοπο malware.

Συνδέσεις

Σύνδεση? Γιατί πρέπει να συνδέεστε μόνο σε μία συσκευή τη φορά; Όχι, με το VyprVPN μπορείτε να συνδεθείτε με 5 συσκευές τη φορά και να διατηρήσετε όλες τις δραστηριότητές σας ασφαλείς σε όλες τις συσκευές, όλες μαζί.

Υπάρχουν ακριβοί πάροχοι VPN που χρεώνουν περισσότερα για ταυτόχρονη σύνδεση μόνο 3 συσκευών ανά συνδρομή. Το VyprVPN παρουσιάζει μια καλύτερη προσφορά με χαμηλότερο ρυθμό. Το VyprVPN κερδίζει αυτόν τον γύρο! Η διαβίωση με μια οικογένεια σημαίνει ότι πρέπει να μοιράζεστε συνδέσεις στο διαδίκτυο και συνδρομές VPN. Η πρόσβαση σε ένα υψηλής ποιότητας VPN ταυτόχρονα σε 5 συσκευές μέσω ενός ενιαίου λογαριασμού είναι μια μεγάλη υπόθεση. Δεν θα χρειαστεί να ξοδεύετε χρήματα σε πολλαπλές συνδρομές και να εγγραφείτε για ένα νέο για κάθε συσκευή που έχετε στην κατοχή σας. Εάν μένετε σε κοιτώνα ανησυχούν για τα δάνεια σπουδαστών, μπορείτε να μοιραστείτε μία συνδρομή VyprVPN με έως και 5 άτομα!

εύρος ζώνης

Το VyprVPN δεν έχει όριο εύρους ζώνης. Μπορεί να χειριστεί όσες πληροφορίες θέλετε, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Το εύρος ζώνης είναι ένας σημαντικός παράγοντας για κάθε χρήστη που χρησιμοποιεί το Torrent για να κατεβάσει λογισμικό, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ. Είναι επίσης μια σοβαρή ανησυχία όταν είστε φίλοι ταινιών και επιθυμείτε να προβάλλετε τις αγαπημένες σας εκπομπές online. Ο περιορισμός του εύρους ζώνης είναι σαν μια θανατική ποινή για τέτοιους χρήστες. Το καλό πράγμα, το VyprVPN, δεν εμποδίζει τους χρήστες να καταναλώνουν το μέγιστο εύρος ζώνης.

Ταχύτητα και απόδοση

Μιλώντας για την ταχύτητα και την απόδοση της VyprVPN, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση ότι το VPN λειτουργεί γρήγορα και δεν γκάζι. Δεν έχει περιορισμούς εύρους ζώνης και μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ απεριόριστων πακέτων υπηρεσιών. Σίγουρα θα σας κάνει εύκολη τη ροή. Για μια τακτική ταινία βίντεο, το DNS του VyprVPN λειτουργεί απίστευτα γρήγορα και εξοικονομεί περιττό χρόνο ρύθμισης. Ωστόσο, αν μιλάμε για τα μειονεκτήματά της, εξετάσαμε ότι υπήρξε διαρροή DNS και με αυτό ακολούθησε μια μικρή μείωση στην ταχύτητα φόρτωσης. Κατά τη μεταφόρτωση ενός αρχείου στο διαδίκτυο, θα χρειαστεί κάποιο μέρος του χρόνου σας.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι το κλειδί, αν θέλετε να μείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Η VyprVPN στοχεύει να παραμείνει συνδεδεμένη με τους χρήστες της για να βελτιώσει τις υπηρεσίες της. Σας δίνει την επιείκεια να συνομιλείτε με την ομάδα υποστήριξης πελατών οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Παρέχει τμήματα Knowledgebase και F.A.Q για την ευκολία σας. Ωστόσο, δεν υπάρχουν εκπαιδευτικά βιντεοκλίπ για να σας εξοικονομήσουμε την ταλαιπωρία της ενεργοποίησης των VPN. Όμως, μπορείτε πάντα να βρείτε blogs εκπαιδευτικών για την ασφαλή ενεργοποίηση των VPN.

Δωρεάν Δοκιμές

Το VyprVPN, όπως ακριβώς και άλλα δίκτυα VPN, έχει διαφορετικό σχέδιο τιμών για διαφορετικά πακέτα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Το ετήσιο πακέτο κοστίζει περίπου 5,00 δολάρια το μήνα και η μηνιαία τιμή για σχέδιο 1 μήνα κοστίζει περίπου 9,95 δολάρια. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τις ειδικές προσφορές σε ετήσια σχέδια, σύμφωνα με τις πολιτικές. Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Ωστόσο, σε περίπτωση που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε και να ελέγξετε την υπηρεσία VPN, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμαστικές προσφορές, εφόσον προσφέρονται από τους παρόχους.

Μπορείς να απολαύσεις 30 ημέρες VyprVPN ελέγχοντας αν είναι καλή επιλογή για εσάς. Αυτό σημαίνει ένα ολόκληρο μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Διαβάστε για: Οφέλη VPN Kodi

μέθοδοι πληρωμής

Η μέθοδος πληρωμής είναι μια ενοχλητική. Υπάρχουν tutorials σχετικά με το πώς μπορείτε να πληρώσετε ανώνυμα. Τα μικρά νομίσματα, οι κάρτες δώρων και οι ανώνυμες πληρωμές είναι όλες οι δημοφιλείς μέθοδοι πληρωμής για τους χρήστες σήμερα. Δυστυχώς όμως, το VyprVPN δεν επιτρέπει Bit-κέρματα και τέτοιες μεθόδους πληρωμής. Αντ 'αυτού, το VyprVPN δέχεται πληρωμές μέσω Master Cards, PayPal, Americam Express και Visa. Τώρα, εάν είστε απόλαυση της ιδιωτικής ζωής, αυτές οι μέθοδοι θα είναι ένα πρόβλημα για σας.

Για να ολοκληρώσουμε την αναθεώρηση της VyprVPN, θα ήταν σίγουρο ότι δεν θα λέγατε ότι είναι ένα γρήγορο, ασφαλές και αποτελεσματικό VPN που μπορείτε να φτάσετε στα χέρια σας. Παρόλο που η τιμή του VPN δεν είναι φθηνή, η απόδοση του θα σας αφήσει χωρίς ερωτήσεις. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών διακομιστών που είναι το εναλλακτικό μιας σειράς διευθύνσεων IP που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, είναι κρίμα που η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην Αφρική. Τα πρωτόκολλα, οι διακομιστές DNS, το απεριόριστο εύρος ζώνης και πολλά άλλα χαρακτηριστικά καθιστούν εύκολο για το VyprVPN να πάρει το σημείο του στον επιθυμητό κατάλογο VPN. Αλλά επειδή όλοι έχουν διαφορετικές προτιμήσεις όσον αφορά την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, το VyprVPN μπορεί να είναι 10 για ένα άτομο και το άλλο για το άλλο. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να ελέγξετε την τριήμερη δοκιμή και να αποφασίσετε πόσο πιθανή είναι η απόδοση, μέχρι την προτίμησή σας. Για εμάς, το VyprVPN αξίζει να δοκιμάσετε τα καλά κατασκευασμένα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments