SwitchVPN Review – Test αποκαλύπτει εκπληκτικά αποτελέσματα!

[ware_item id=33][/ware_item]

Μπορεί να είναι δύσκολο να εξασφαλίσετε ότι είστε πάντα έτοιμοι να εγγραφείτε σε μια ποιοτική υπηρεσία, ανεξάρτητα από το τι σας προσφέρει. Σε αντίθεση με ένα προϊόν, μια υπηρεσία είναι συχνά κάτι που είναι πιο δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί. Μια υπηρεσία που είναι ιδανική για ένα άτομο μπορεί να είναι ακατανόητη και ενοχλητική για κάποιον άλλο.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να κάνετε μια καλή έρευνα σε κάθε διαθέσιμη επιλογή όταν επιλέγετε έναν πάροχο υπηρεσιών, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για το διαδίκτυο, το τηλέφωνό σας ή οτιδήποτε άλλο. Στη σημερινή περίπτωση, πρόκειται να είμαστε αναθεώρηση ενός VPN προμηθευτής. Πιο συγκεκριμένα, θα ρίξουμε μια ματιά στο SwitchVPN.

Όπως συμβαίνει με κάθε άλλη παρόμοια υπηρεσία, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο όλοι οι αναγνώστες μας να βρίσκονται στην ίδια σελίδα κατά την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα συμπεριλάβουμε μια επισκόπηση του τι ακριβώς κάνει ένα VPN ως πρόλογος στην αναθεώρησή μας.

Φυσικά, αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με VPN και γνωρίζετε πώς λειτουργούν, μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι να προχωρήσετε στην αναθεώρηση του SwitchVPN. Για όλους τους άλλους αναγνώστες μας, ακόμη και αν έχετε μια αόριστη ιδέα για το τι είναι ένα VPN, θα συνιστούσαμε να διαβάσετε μέσω της παρακάτω ενότητας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αναθεώρησή μας.

Τι είναι το VPN?

Μπορεί να αναρωτιέστε ακριβώς ποια είναι η VPN και ό, τι κάνει είναι προφανές από το όνομα και μόνο. Το VPN αντιπροσωπεύει ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο και το ένα είναι ουσιαστικά ένα εικονικό δίκτυο που τρέχει στη σύνδεση στο διαδίκτυο στο σπίτι, το οποίο μπορεί να παρέχει περισσότερη προστασία απορρήτου από τη σύνδεση που αποκτάτε από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP).

Πώς τρέχει ένα VPN? Στην πραγματικότητα, ένα VPN αποτελείται από υπολογιστές που συνδέονται μεταξύ τους μέσω του Διαδικτύου, σχηματίζοντας ένα δικό τους δίκτυο. Δεδομένου ότι η σύνδεση μεταξύ αυτών των μηχανών είναι διακριτή, θα διαπιστώσετε ότι προσφέρουν πολύ περισσότερη ιδιωτικότητα από την τυπική σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ενώ ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν μπορεί να κάνει πολύ με τις πληροφορίες σας εκτός αν είναι νομικά υποχρεωμένος, υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορούν να κάνουν, πολλοί θα θεωρούν την εισβολή του ιδιωτικού απορρήτου. Νωρίτερα φέτος, υπήρξε διαμάχη για την απόφαση της Γερουσίας των ΗΠΑ να επιτρέψουν στους ISP να πουλήσουν τα δεδομένα περιήγησής σας σε διαφημιστικά γραφεία για κέρδος.

Λάβετε υπόψη ότι ένα VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάτι περισσότερο από το να καλύπτεται η περιήγησή σας από τον ISP σας και οποιαδήποτε άλλα πιθανώς αδιάφορα μάτια. Τα VPN δεν μεταμφιέζουν μόνο τα δεδομένα σας, αλλά μπορούν να φανούν σαν να προέρχονται από ένα εντελώς διαφορετικό μέρος στη γη.

Εάν επιθυμείτε εύλογη προσδοκία για προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο, όπως και σε οποιονδήποτε, μπορεί να χρειαστεί να επενδύσετε σε έναν ISP. Είναι κάπως λυπηρό το γεγονός ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου είναι απαραίτητο να πληρώσουμε μια πρόσθετη συνδρομή για μια υπηρεσία που μας επιτρέπει να διατηρήσουμε αυτό που πρέπει δικαίως να είναι δικό μας:.

Δυστυχώς, ενώ οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ εξακολουθούν να κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της εξουσίας έναντι των καταναλωτών τους σαν να ήταν ομήροι, α ΗΠΑ VPN θα είναι ουσιώδεις για το προβλέψιμο μέλλον. Στην πραγματικότητα, τα δίκτυα VPN μπορεί σύντομα να γίνουν σχεδόν απαραίτητα, ειδικά δεδομένου ότι η FCC αποφασίζει επί του παρόντος να παρακάμψει την ουδετερότητα του δικτύου (κάτι που κατοχυρώνεται από το νόμο στην ΕΕ και σε άλλα μέρη).

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN?

Υπάρχουν πολλά λόγους για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, και έχουμε ήδη ασχοληθεί με το θέμα της ιδιωτικής ζωής, αλλά αισθανόμαστε ότι μπορούμε να το βάλουμε λίγο πιο βαθιά σε αυτό πριν προχωρήσουμε σε άλλους λόγους. Εκτός από τη διασφάλιση ότι ο ISP σας δεν έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σας, μπορείτε να το κρατήσετε από άλλα άτομα και χάκερ.

Αν θέλετε να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας ιδιωτικές, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα VPN (ο Tor μπορεί να βοηθήσει, αλλά έχει τα δικά του θέματα). Εκτός από την ιδιωτική ζωή, υπάρχουν και θέματα ευκολίας όταν πρόκειται για τη χρήση ενός VPN. Για παράδειγμα, εάν ταξιδεύετε συχνά, μπορεί να χρειαστεί κάποιος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους.

Ένα VPN μπορεί να φανεί σαν να βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση σε υπηρεσίες και ιστότοπους ενώ βρίσκεστε σε διακοπές που μπορεί να είναι διαθέσιμες μόνο στο σπίτι σας. Οι σκοποί για τη χρήση ενός VPN με τέτοιο τρόπο μπορεί να κυμαίνονται από εκείνους που προσανατολίζονται στην ψυχαγωγία ή πιο σοβαρά θέματα.

Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε μακριά από την επιχείρηση και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο που θα πρέπει να εκτελέσετε σωστά τη δουλειά σας, θα χρειαστείτε ένα VPN για να παρακάμψετε τους διεθνείς περιορισμούς. Λάβετε υπόψη ότι αυτό συνήθως δεν περιορίζεται από κανόνες ή κανονισμούς σε καμία περίπτωση, έτσι δεν θα χρειαστεί να αναλάβετε οποιονδήποτε κίνδυνο.

Πέραν αυτών των λόγων, θα θελήσετε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα VPN εάν περιηγείστε στο διαδίκτυο σε ένα δημόσιο δίκτυο, ειδικά εάν πρόκειται να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε λογαριασμό. Ένα ανοιχτό δίκτυο καθιστά πολύ πιο εύκολο να παρακολουθήσετε τα δεδομένα σας και ένα VPN θα το κρυπτογραφήσει για να αποτρέψει την πρόσβαση.

Ενώ αυτό μπορεί να είναι παρόμοιο με το λόγο για τον οποίο θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο σπίτι για θέματα ιδιωτικότητας, είναι πολύ πιο κρίσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις, δεδομένου ότι οι πληροφορίες σας θα μπορούσαν να διακινδυνεύσουν. Αν μη τι άλλο, ποτέ δεν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε ευαίσθητους ιστότοπους, όπως τραπεζικούς λογαριασμούς και Paypal, όταν χρησιμοποιείτε ένα δημόσιο δίκτυο.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και καμία πιθανή υποβάθμιση (εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή). Για την τιμή ενός σάντουιτς κάθε μήνα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι προστατεύεστε από την κλοπή των πληροφοριών σας, την περιορισμένη περιοχή και πολλά άλλα.

Η επισκόπηση του SwitchVPN

switchvpn επανεξέταση 2018

Έτσι τι σας προσφέρει το SwitchVPN ως καταναλωτής; Η υπηρεσία αυτή μπορεί να μην είναι επαναστατική σε σύγκριση με άλλες επιλογές στην αγορά, αλλά παρέχει μια ευκολία που δεν μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες υπηρεσίες VPN. Πριν φτάσουμε στο κρέας της επισκόπησής μας, ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένα χαρακτηριστικά του SwitchVPN.

Πλεονεκτήματα

  • Χρησιμοποιεί σχεδόν 150 διακομιστές που βρίσκονται σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους για βέλτιστη κάλυψη
  • Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία DNS που επιτρέπει στο VPN να χρησιμοποιείται σε περιοχές υψηλού κινδύνου
  • Το SwitchVPN δεν καταγράφει καμία από τις ενέργειες των χρηστών του για ανώτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής
  • Αυτό το VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μέχρι και πέντε συσκευές ταυτόχρονα
  • Προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα σε σύγκριση με μεγάλο μέρος του ανταγωνισμού
  • Οι διακομιστές τρέχουν ανά πάσα στιγμή, επομένως δεν θα περιοριστείτε σε ορισμένες ζώνες ώρας
  • Η SwitchVPN προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη πελατών σε όλους τους συνδρομητές της

Μειονεκτήματα

  • Λίγο πιο ακριβό από τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες VPN
  • Το τμήμα βοήθειας της τοποθεσίας SwitchVPN είναι λίγο αραιό
  • Ελαφριά κάλυψη VPN στη Νότια Αμερική λόγω μιας μοναδικής θέσης διακομιστή στη Βραζιλία

Το καλό

Θα ξεκινήσουμε με τη μετάβαση σε αυτό που μας άρεσε από αυτή την υπηρεσία VPN και πρέπει να παραδεχτούμε ότι εκτιμήσαμε αρκετά από τα χαρακτηριστικά και τα περισσότερα.

Κρυπτογράφηση και αξιοπιστία

Καταρχάς, θα εξετάσουμε το ζήτημα που αφορά τους χρήστες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο: πόσο χρήσιμο είναι το VPN στην κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο; Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων μόνιμης χρήσης, είχαμε μόνο δύο αποτυχίες αυτού του VPN και μία από αυτές τις αποτυχίες οφείλεται σε σφάλμα στο τέλος μας.

switchvpn λεπτομερή αναθεώρηση

Αν ψάχνετε για αξιοπιστία σε ένα VPN, λίγες επιλογές μπορούν να ανταγωνιστούν με το SwitchVPN, ακόμα και σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Είχαμε μέλη της ομάδας μας σε διαφορετικές περιοχές δοκιμάζοντας αυτό το VPN και φαινόταν ότι η υπηρεσία δεν υπέφερε σημαντικά.

Το SwitchVPN έχει τέτοια ευρεία κάλυψη λόγω της χρήσης περισσότερων από 145 διακομιστών που βρίσκονται σε τέσσερις ηπείρους. Αν ασκείτε επιχειρήσεις στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και, σε μικρότερο βαθμό, τη Νότια Αμερική, θα βρείτε αυτό το VPN ιδανικό για τις ανάγκες σας.

Ταχύτητα σύνδεσης

Εκτός από την κάλυψη και την αξιοπιστία, διαπιστώσαμε ότι το SwitchVPN κατόρθωσε να διατηρήσει υψηλές ταχύτητες, γεγονός που είναι πάντοτε εν αμφιβόλω κατά την επιλογή ενός νέου VPN. Αν είστε ένας heavy downloader ή ίσως a gamer, θα χρειαστείτε ταχύτητες για να παραμείνετε διαχειρίσιμοι, ακόμα και μέσω ενός VPN.

Το switchvpn συνεργάζεται με το torrent

Εξυπηρέτηση πελατών

Μια πτυχή που δεν συζητείται συχνά όταν πρόκειται για VPN είναι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του παροχέα. Το SwitchVPN διαθέτει πράκτορες υποστήριξης πελατών που κατανοούν τις βασικές αρχές ενός VPN, σε αντίθεση με ορισμένους ανταγωνιστές, όπου θα ήταν πιο πιθανό να επιλύσετε το ζήτημα μόνοι σας.

Επιχειρηματικά και ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα

Ένας άλλος τρόπος για αυτό Το VPN φιλοξενεί ταξιδιώτες μέσω του 24ωρου χρονοδιαγράμματος στο οποίο είναι ενεργό. Εάν χρειάζεστε ένα VPN που είστε σίγουροι ότι θα είναι ενεργός το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, το SwitchVPN θα είναι σίγουρο ότι δεν θα σας αφήσει.

λίστα διακομιστών switchvpn

Συμβατό με πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα

Υποστήριξη για πέντε συσκευές είναι το κεράσι στο κερασάκι αυτής της υπηρεσίας καθώς μπορείτε να εκτελείτε ταυτόχρονα το tablet, το smartphone και τον υπολογιστή μέσω του δικτύου SwitchVPN. Αυτό το VPN είναι ιδανικό για χρήστες που έχουν μια οικογένεια που θα ήθελαν να κρατήσουν ασφαλή από τα αδιάκριτα μάτια καθώς και τους ίδιους.

switchvpn αναθεώρηση συσκευών

Εσωτερική ασφάλεια

Δυστυχώς, όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, υπάρχει πάντα η ανησυχία ότι ο παροχέας VPN ενδέχεται να σας κατασκοπεύει, αλλά το SwitchVPN προσφέρει εγγύηση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτή η εγγύηση δηλώνει ότι δεν υπάρχει καθόλου καταγραφή από την πλευρά του SwitchVPN, η οποία σας βοηθά να κρατάτε τις πληροφορίες σας στον εαυτό σας.

Ακόμα κι αν ο πάροχος VPN δεν είχε καμία πρόθεση να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας, η καταγραφή αυτών των πληροφοριών αφήνει ανοικτό σε hacking και άλλες μορφές διείσδυσης. Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες σας δεν θα καταλήγουν ποτέ σε χέρια κάποιου άλλου, θα θελήσετε να επιλέξετε ένα VPN που έχει εγγύηση ότι δεν θα καταγράψει κάτι.

Εξωτερική ασφάλεια

Τέλος, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα της ασφάλειας από εξωτερικές απειλές. Το SwitchVPN προσφέρει προηγμένη προστασία DNS που κάνει σχεδόν αδύνατο να αποκρυπτογραφηθούν τα σήματα σας, ακόμα κι αν περιηγείστε σε ένα επικίνδυνο δίκτυο.

Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθούν τέτοιοι κίνδυνοι δεν είναι να χρησιμοποιηθούν πρώτα τα δίκτυα αυτά, αλλά όταν ταξιδεύετε, δεν υπάρχει κάποια επιλογή.

Το κακό

Φυσικά, όπως και με οποιοδήποτε άλλο προϊόν, δεν μπορεί να είναι καλό. Δυστυχώς, αντιμετωπίσαμε μερικά προβλήματα κατά τη χρήση αυτού του VPN. Ευτυχώς, κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν οι διαλυτές, τουλάχιστον για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών.

Ένα από τα βασικά ζητήματα που είχαμε με αυτό το VPN ήταν η σχετικά ελαφριά κάλυψη στη Νότια Αμερική, καθώς οι μοναδικοί του εξυπηρετητές στην ήπειρο βρίσκονται στη Βραζιλία. Αν ταξιδεύετε στη Νότια Αμερική εκτός της Βραζιλίας, μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε ένα VPN που καλύπτει ειδικά αυτή την περιοχή.

Εκτός από τις νεκρές ζώνες σε ορισμένες ηπείρους, θα διαπιστώσετε ότι αυτό το VPN δεν είναι ιδανικό για χρήστες που προτιμούν την πιο προσιτή επιλογή. Ενώ υπάρχουν φθηνότερα δίκτυα VPN, θα είναι δύσκολο να βρείτε μια υπηρεσία που προσφέρει την ίδια αξία για τα χρήματα, καθώς πιο προσιτές προσφορές θα είναι συχνά λιγότερο εντυπωσιακές.

switchppn τιμολόγηση

Ενώ το τμήμα βοήθειας του ιστότοπου SwitchVPN μπορεί να χρησιμοποιήσει λίγο περισσότερη δουλειά, εξακολουθεί να περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας νέος χρήστης. Αν θα θέλατε βοήθεια με πιο προηγμένα θέματα στον κόσμο VPN, ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε μια πιο εξειδικευμένη έκδοση που εστιάζει στα VPN και τη χρήση τους.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα περισσότερα από τα αρνητικά για αυτή την υπηρεσία VPN δεν είναι καθόλου τόσο κρίσιμα όσο ορισμένα από τα θέματα που αντιμετωπίζουν ανταγωνιστές στο ίδιο εύρος τιμών. Ενώ αυτό το VPN δεν προσφέρει τίποτα επαναστατικό, αυτό δεν είναι ένα ζήτημα. Αυτό είναι ένα VPN που προορίζεται για χρήστες που θέλουν κάτι πιο εκλεπτυσμένο αλλά λιγότερο πειραματικό.

συμπέρασμα

Αν είστε κουρασμένοι από βήτα κατασκευές και αναξιόπιστα δίκτυα VPN, πιστεύουμε ότι το SwitchVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά εάν ταξιδεύετε μεταξύ Βόρειας Αμερικής, Ευρώπης και Ασίας.

Ενώ αυτό το VPN μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από άλλες επιλογές, η διαφορά τιμής δεν είναι τόσο μαζική και πιστεύουμε ότι τα 6 έως 10 δολάρια το μήνα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Ελπίζουμε ότι αυτή η αναθεώρηση σας βοήθησε να αποφασίσετε αν αυτό είναι το σωστό VPN για εσάς

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments