NordVPN Review 2019 – Είναι το VPN που είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά;

[ware_item id=33][/ware_item]

nordvpn αναθεώρηση


Οι προειδοποιήσεις ψηφιακής ασφάλειας και τα ψηφιακά εγκλήματα παγκοσμίως καταφέρνουν πάντα να μας τινάζουν αν είμαστε πραγματικά συνδεδεμένοι με τη χρήση των κοινωνικών μέσων για κάθε είδους σκοπούς. Αλλά δεν καταφέρνει όλοι να κατανοήσουν τους πραγματικούς κινδύνους διαρροών πληροφοριών και θανατηφόρων χάκερ που αναπνέουν τον ίδιο αέρα με εσένα και εγώ. Το NordVPN είναι ο φρουρός ασφαλείας που όλοι χρειαζόμαστε πριν οι snoopers γλιστρήσουν στον ιδιωτικό μας κόσμο, εδώ σε αυτήν την αναθεώρηση NordVPN θα συζητήσουμε κάθε πτυχή που πρέπει να γνωρίζετε για την τελική επιλογή.

Γιατί θα χρειαζόταν ασφάλεια?

Τυχαία αναδυόμενα παράθυρα ή διαφημίσεις σε ιστότοπους συνεχίζουν να σας γκρίνια για να κρυφτείτε μέσω του διαδικτύου, αλλά εσείς σκέφτεστε, "Γιατί να ανησυχώ; Δεν κάνω τίποτα λάθος; " Εδώ εσείς εσείς κάνετε λάθος επειδή αυτό είναι που οι τρομοκράτες τροφοδοτούν? την ευπάθεια και την αθωότητα του κοινού κάτω από την ψευδή σκέψη της ύπαρξης μιας «ανύπαρκτης» φούσκας ασφαλείας. Η ασφάλεια αποτελεί επί του παρόντος σημαντικό μέλημα και, ως εκ τούτου, η προστασία της ιδιωτικής ζωής και, λόγω της έλλειψης εκπαίδευσης στον τομέα της τεχνολογικής ασφάλειας, είμαστε εντελώς αδύνατοι να αντιληφθούμε τα πράγματα που κάνουμε εσφαλμένα για να μη βλάψουμε εν αγνοία τους εαυτούς μας. Έτσι ας αποφύγουμε αυτή τη naivety μία για πάντα!

Τι πρέπει να κάνεις?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποφύγετε επιθέσεις από φαύλους εγκληματίες που σας περιμένουν να πάτε αδύναμοι. Μερικές από τις πράξεις που μας βλάπτουν είναι:

 1. Χρήση δημόσιου Wi-Fi
 2. Χρησιμοποιώντας απροστάτευτο Wi-Fi που οδηγεί σε κυβερνητική κατασκοπεία σε εμάς
 3. Κοινή χρήση προσωπικών πληροφοριών χωρίς προστασία στο διαδίκτυο
 4. Λήψη εφαρμογών από αναξιόπιστες πηγές

Ο σημερινός κόσμος έχει αλλάξει και οι πιστώσεις δίδονται σε εφαρμογές που σβήνουν τη δίψα μας να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Έχουμε επιτρέψει άσκοπη πρόσβαση σε κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο. Αν έχετε παρακολουθήσει το Snowden (2016), σίγουρα θα θέλατε να κλείσετε τα μάτια όλων για να δείτε τις πληροφορίες σας.

Κανείς δεν θέλει μια κορυφή κορυφή πάνω τους και το NordVPN έχει μόνο τα σωστά χαρακτηριστικά για να τα κλωτσήσει μακριά.

Τελευταία πύλη για την προστασία προσωπικών δεδομένων. NordVPN

Με όλες τις "snoopies" να γλιστρούν γύρω για να ρουφούν τους κωδικούς πρόσβασης και τις προσωπικές πληροφορίες έξω από τις συσκευές σας, το NordVPN βυθίζεται στην υπηρεσία και σας εξυπηρετεί κάθε κομμάτι προστασίας που διατίθεται σήμερα στην αγορά. Με τα χαριτωμένα χαρακτηριστικά του NordVPN, η «ασφάλεια» είναι ένα πράγμα που μπορεί να σταθεί συνώνυμο με το Nord.

Αναμφισβήτητα, το καλύτερο VPN μέχρι τώρα όσον αφορά την κρυπτογράφηση της μεταφοράς δεδομένων online. Η δοκιμή μας αποκαλύπτει ότι το NordVPN δεν αμφισβητείται από άλλα VPN όσον αφορά την απόλυτη εξάλειψη όλων των απειλών από το δρόμο σας.

Αυτό που πραγματικά σας κάνει να είστε ευάλωτοι?

Όπως και ο πραγματικός κόσμος, κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο, ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) σας δίνει μια διεύθυνση που υποδεικνύει τη θέση σας στον εικονικό κόσμο. Δεν λέει μόνο τον τόπο σας στο Διαδίκτυο, αλλά η τοποθεσία σας περιγράφει ποιος είστε και μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα.

Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου είναι υπό κυβερνητική επιτήρηση και έχουν πρόσβαση σε κάθε δραστηριότητα που κάνετε μέσω του Διαδικτύου. Αυτό οδηγεί επίσης στην παροχή δυνατότητας στην κυβέρνηση να "κοιτάξει γύρω" στις προσωπικές σας δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι επιχειρηματίες και οι επιχειρηματίες, καθώς και οι επαναστάτες, απειλούνται βαθιά από τέτοιες αντιλήψεις, αφού η κυβέρνηση μπορεί να κλείσει ολόκληρο το σχέδιο ακόμα και πριν το ξεκινήσετε.

Πώς μπορείτε να πάρετε ιδιωτικό?

Πρώτα απ 'όλα, το NordVPN βρίσκεται στον Παναμά. Μαζί με την πολιτική μη λογαρίθμων και το χαρακτηριστικό του kill switch, τίποτα δεν το καθιστά πιο ελκυστικό σε όσους θέλουν να κρύψουν τα ίχνη της ιικής δραστηριότητας. Ανεξάρτητα από το πώς το βλέπετε, γνωρίζοντας ότι έχουν:

 • Καμία κρατική επιτήρηση, και
 • Δεν υπάρχουν στοιχεία για τη χρήση του εύρους ζώνης και τα αρχεία καταγραφής δραστηριότητας.

Ως εκ τούτου, κάποιος αισθάνεται καθησυχασμένος σχετικά με την πιθανότητα παραβίασης της εμπιστοσύνης η οποία είναι απολύτως μηδενική. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το NordVPN σε όλους όσους αναζητούν ασφαλείς και ανώνυμες συνδέσεις και αυτή η ανασκόπηση εκφράζει κυρίως υπέρ του NordVPN για όλους τους καλούς λόγους.

Η οπτική έκκληση του NordVPN

Το ίδιο το λογότυπο του NordVPN απεικονίζει περιοχές που δεν μπορούν να εντοπιστούν, όπως μια ορεινή περιοχή όπου η ασφάλεια είναι σχεδόν αδύνατη. Ταυτόχρονα, δίνει επίσης την αίσθηση της γαλήνης και της ειρήνης που παίρνετε καθώς προστατεύεστε. Η πρώτη όψη αυτού του VPN σας δίνει έτσι την αίσθηση της ασφάλειας, της εμπιστοσύνης και της προσέγγισής του σε απομακρυσμένες περιοχές. Αλλά θυμηθείτε τα κριτήρια μας για αυτό Αναθεώρηση NordVPN δεν περιστρέφεται γύρω από το πόσο καλά είναι από την άποψη του branding και του σχεδιασμού, είναι περισσότερο για το πώς θα αντισταθμίσουν τους ισχυρισμούς και τις υποσχέσεις τους.

Το καλύτερο μέρος του NordVPN είναι ότι η καρτέλα διακομιστή του παρέχει στιγμιαίες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των διακομιστών του στον κόσμο και την κίνηση σε κάθε μία από αυτές. Μοναδικά σχεδιασμένο με απλότητα και ευκολία χρήσης, η έλξη του είναι ασύγκριτη.

Το καθαρό περίγραμμα όλων των εξυπηρετητών και τοποθεσιών του δίνει ισχυρά δρώμενα της υψηλής εντολής του πάνω από την τεχνολογία και τις υπηρεσίες που παρέχει η NordVPN. Η αξιοπρεπής κατάταξη των αντίστοιχων υπηρεσιών σε διάφορους διακομιστές παρουσιάζεται τέλεια.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο κρίσιμη είναι η ισχυρή ισχύς του VPN, το NordVPN κάνει μια σπουδαία δουλειά που περιγράφει τα χαρακτηριστικά του στη γλώσσα του lay-man για να διευκολύνει τους χρήστες και τους θεατές της ιστοσελίδας της εκπληκτικής ισχύος κρυπτογράφησης.

Διαθέτει το NordVPN που έχει υιοθετηθεί για εξειδίκευση

Λόγω ειδικών εξυπηρετητών που διατίθενται για συγκεκριμένες χρήσεις, το NordVPN προσαρμόζεται στις ανάγκες των χρηστών. Κυρίως, οι διακομιστές χρησιμοποιούνται για απλούς σκοπούς ροής και περιήγησης στο Internet. Για την ανώνυμη δρομολόγηση της κυκλοφορίας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι δυνατότητες P2P. Αυτό έρχεται στο χέρι για τη λήψη torrents, καθώς και την εξασφάλιση συνεχούς ροής σε υψηλή ταχύτητα χωρίς διακοπή.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι όλοι οι διακομιστές VPN στον επιθυμητό προορισμό σας δεν λειτουργούν για να ξεκλειδώσετε όλους τους περιορισμένους ιστότοπους. Λόγω της σκληρής καταστολής σε διάσημους διακομιστές VPN από μεγάλες υπηρεσίες συνεχούς ροής και κυβερνητικές υπηρεσίες, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν εκπρόσωπο του NordVPN μέσω Live Chat. Θα σας καθοδηγήσουν στους πιο κατάλληλους διακομιστές γρήγορα.

Το NordVPN ειδικεύεται στα εξής:

nordvpn αναθεώρηση χαρακτηριστικών

 • Έξυπνο DNS
 • Διπλό VPN
 • Tor μέσω VPN
 • Κάλτσες5 Μεσολάβηση
 • Διακομιστές DNS
 • Διαδικτυακός διακομιστής μεσού
 • Αφιερωμένο IP (μόνο κατόπιν αιτήματος)

Smart DNS - Εξετάσαμε τη λειτουργία SmartDNS της Nordvpn!

Είναι ένας αλάνθαστος τρόπος να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας με το να εξαπατήσετε το Διαδίκτυο που ανήκετε κάπου αλλού. Αυτό είναι ένα ιδανικό εργαλείο που επιτρέπει την πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο, ιστότοπους και εφαρμογές. Η διαθεσιμότητα των διακομιστών της σε όλες τις μεγάλες χώρες επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή πρόσβαση στα προνόμια που είναι προσβάσιμα μόνο στους υπηκόους της πλαστογραφίας.

Υπάρχει διαρροή DNS με το NordVPN?

Η διαρροή DNS αποτελεί μείζονα ανησυχία και εξετάσαμε το NordVPN βάσει όλων αυτών των παραγόντων που θέτουν την ασφάλεια του χρήστη σε ένα ποντάρισμα. Το Nord VPN έχει τους δικούς του διακομιστές DNS, ώστε να μην αντιμετωπίζουμε διαρροές κατά τη δοκιμή του προϊόντος VPN στα παράθυρα. Σε περίπτωση διαρροής, καθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα cookies από το πρόγραμμα περιήγησης για να αποφύγετε διαρροές DNS.

Στα αρχεία του NordVPN υπάρχουν περισσότερες από 150 υπηρεσίες συνεχούς ροής με τη χρήση του NordVPN Smart DNS, συμπεριλαμβανομένου του Cartoon Network, του Netflix, του NBC sports, κλπ. Καθώς το Smart DNS δεν χρειάζεται επιπλέον διαδικασίες εφαρμογής ή διαμόρφωσης, τρέχει αυτόματα σε όλες τις εφαρμογές του NordVPN.

PS: Η ομάδα μας έχει δοκιμάσει την προσβασιμότητα όλων των παραπάνω καναλιών.!

Διπλό VPN

Είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Ακριβώς όπως ένα περισκόπιο που ανακατευθύνει το φως δύο φορές για να φτάσει στον τελικό προορισμό, τα δεδομένα σας δρομολογούνται δύο φορές μεταξύ δύο εξυπηρετητών για να επιτρέπουν την αλυσιδωτή σύνδεση των εξυπηρετητών και επιτρέπει την διπλή κρυπτογράφηση μέσω κάθε διακομιστή.

Αλλά με κάθε αναδρομολόγηση έρχεται το έλλειμμα στην ταχύτητα. Ωστόσο, αν χρειάζεστε απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής και η καθημερινή ανταλλαγή πληροφοριών σας πρέπει να παραμείνει εμπιστευτική, τότε το διπλό VPN του NordVPN δεν σας αφήνει ποτέ εκτός λειτουργίας. Είναι επίσης ένα από τα μοναδικά δύο δίκτυα VPN στον κλάδο που διαθέτει αυτή τη δυνατότητα.

Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της διπλής κρυπτογράφησης με ρυθμό τακτικού VPN. Πόσο μεγάλο είναι αυτό?

Κρεμμύδι Πάνω από το VPN

Για να το θέσουμε απλά, η μετακίνηση κρεμμυδιού aka Tor πάνω από το VPN είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα δωρεάν που σας επιτρέπει να αποκρύψετε όλη την ανάλυση της κυκλοφορίας σας, η οποία μπορεί να βλάψει το προσωπικό σας δικαίωμα στην ελευθερία. Για να επωφεληθεί Tor χρησιμοποιώντας ένα VPN, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

 • Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας
 • Πάρτε το NordVPN σας εργασίας
 • Αποκτήστε πρόσβαση στην καρτέλα Tor στο NordVPN
 • Χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο με απόλυτη ανωνυμία

Μέσω του NordVPN, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προνόμια ενός VPN και Tor ταυτόχρονα. Μερικοί αναλυτές υποστηρίζουν την προσέγγιση της χρήσης του προγράμματος περιήγησης Tor χωριστά χωρίς VPN. Ωστόσο, οι υπόλοιποι ισχυρίζονται ότι η χρήση του με VPN είναι καλύτερη. Πάμε με τη λογική και η λογική λέει ότι η διατήρηση δύο κηδεμόνων είναι καλύτερη από μία, οπότε γιατί να μην εκμεταλλευθούμε και να έχουμε καλύτερη ασφάλεια, ειδικά όταν κάποιος δεν κατάφερε να φρουρήσει, για κάθε περίπτωση. Επομένως, η χρήση του Tor με ένα VPN είναι η καλύτερη λύση που μπορούν να σας δώσουν οι ειδικοί μας.

Κοπή μεγάλη ιστορία σύντομη

Με μία μόνο συνδρομή, μπορείτε να ξεκλειδώσετε απεριόριστες ευκαιρίες όπως:

 • Παίρνετε ροή με μεγάλη ταχύτητα με μια αδιάλειπτη και αποκλειστική διεύθυνση IP,
 • Χρησιμοποιώντας τον Tor,
 • Πρόσβαση σε αθλητικά γεγονότα οπουδήποτε
 • Πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένες ιστοσελίδες όπως το BBC iPlayer και το Netflix.
 • Torrenting
 • Κρατώντας τον εαυτό σας από θανατηφόρο DDoS.

* Οι επιθέσεις DDoS είναι αυτές των πολλαπλών κεντρικών υπολογιστών οι οποίοι είναι όλοι οι υπεύθυνοι για τη λήψη της υπηρεσίας εκτός σύνδεσης, καθιστώντας τους άχρηστους, ειδικά σε ένα παιχνίδι όταν ένας αντίπαλος θέλει να νικήσει άλλο για να πάρει ένα πάνω χέρι.

Συνήθως, οι μονόχρηστοι εισβολείς αποτρέπονται εύκολα χρησιμοποιώντας τείχη προστασίας. Ωστόσο, οι επιθέσεις DDoS με πολλαπλές φιλοξενίες είναι αδύνατο να περιοριστούν χωρίς ένα VPN. Για να μην αναφέρουμε, όσο ισχυρότερο είναι, τόσο καλύτερα είναι και το NordVPN ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το σύνθημα από την άποψη της ανυπέρβλητης δύναμης του.

Μια επισκόπηση της ιστοσελίδας του NordVPN

Από το σύνολο 5092+ διακομιστές σε 60 διαφορετικές χώρες, Το NordVPN διαθέτει ειδικούς διακομιστές για torrenting, γι 'αυτό είναι μια καλή απόφαση που τους χρησιμοποιεί για torrenting. Διαφορετικά, ο καταπληκτικός αυτόματος διακόπτης kill-switch της NordVPN σκοτώνει τη δραστηριότητα αυτή σε κανονικούς διακομιστές.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες παντού

Από Windows σε Mac, από Android σε iOS, από Linux σε Chromium. Η πρώτη διεπαφή του NordVPN δίνει μια πολύ αληθινή αίσθηση. Άνθρωποι σαν εμάς, σε μια εξέλιξη του να πάρουν τον εαυτό τους τις τέλειες ασπίδες ενάντια στον αόρατο κίνδυνο, πραγματικά το δίνουν ένα πάει, γιατί μπορούν να δουν όλα τα πλούσια σημεία εδώ. Όταν το σκεφτείτε, βασικά χρησιμοποιείτε έναν μόνο λογαριασμό VPN για να προστατεύσετε μέχρι και τις έξι συσκευές που λειτουργούν μέσω πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων. Όποιος επιτρέπετε πρόσβαση μπορεί να ενεργοποιήσει το NordVPN στη συσκευή του εντός εύρους.

Παρόλο που παρέχει εξαιρετικά τεχνικές υπηρεσίες, ο γοητευτικός συνδυασμός γαλάζιου και λευκού κόβει τη σοβαρότητα. Η ομοιότητα του ιστότοπου με τις εφαρμογές είναι αξιοσημείωτα πολύ, επομένως, βοηθά στην ευκολία πλοήγησης και προσαρμογής. Αυτό είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό που επαίνεσε πολλοί χρήστες σε πολλές αναθεωρήσεις του NordVPN. Πολλές μάρκες απέτυχαν επειδή η εμπειρία του χρήστη στην εφαρμογή τους διαφέρει από αυτή που προσφέρεται στους ιστότοπούς τους. Η συνέπεια είναι μια τεράστια κλήρωση όταν προσπαθείτε να οικοδομήσουμε πίστη με τους πελάτες σας. Το NordVPN το πήρε σωστά!

Διαβάστε περισσότερα για: Οι καλύτερες εφαρμογές VPN Android

Καλύτερη περιήγηση

Έξι ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών είναι το μέγιστο διαθέσιμο από οποιοδήποτε VPN εκεί έξω. Έτσι, το NordVPN κερδίζει σε αυτόν τον τομέα. Αυτή τη στιγμή, προσφέρουν ένα Σχέδιο 1 έτους στα 5,75 δολάρια το μήνα, αλλά αν το χρησιμοποιείτε και άλλοι που ζουν μαζί σας, όλοι μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα ενώ απολαμβάνουν τα καταπληκτικά χαρακτηριστικά του NordVPN. Εκτός από αυτό, δίνει μια όμορφη προεπισκόπηση για τους μη εγγεγραμμένους χρήστες του προγράμματος περιήγησης ιστού και του διακομιστή μεσολάβησης YouTube (FYI: Ο διακομιστής μεσολάβησης YouTube είναι το μαγικό εργαλείο που σας μεταφέρει στο αγαπημένο σας εικονίδιο YouTube από έναν χώρο όπου ο οργανισμός απαγορεύει ή αποκλείει το YouTube).

Όχι μόνο αυτό, παρέχει επίσης κρυπτογραφημένες επεκτάσεις στο Chrome και τον Firefox για τους χρήστες του. Ως εκπληκτικό στην κορυφή, το εκπληκτικό adblocker της Nord VPN αποφεύγει όλες αυτές τις ενοχλητικές ανεπιθύμητες διαφημίσεις με τη λειτουργία CyberSec. Είναι αδύνατο να αγνοηθεί το πώς η NordVPN φροντίζει για όλα τα δευτερεύοντα και μείζονα προβλήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και τους γεωγραφικούς περιορισμούς αυτές τις μέρες. Είναι πραγματικά μια λύση all-in-one για τον σύγχρονο χρήστη του Διαδικτύου. Οι υπηρεσίες τους επεκτείνονται σε 62 χώρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται στη Νότια Αμερική, την Ασία του Ειρηνικού και την Αφρική

Η μαγική του φόρμουλα λειτουργεί επίσης στην Κίνα και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου είναι σχεδόν αδύνατο να ξεφύγουν από τα μάτια των οργανισμών επιτήρησης.

Δοκιμές είναι ένα must!

Η ισχυρή πεποίθηση του NordVPN στις υπηρεσίες του οριοθετείται μέσω δοκιμαστικής περιόδου 3 ημερών που δίνει στους χρήστες μια δίκαιη ευκαιρία να αναλύσουν τα πάντα προσωπικά.

Ακόμα κι αν ένα VPN παρέχει μπορεί να έχει εκθαμβωτικά χαρακτηριστικά, μπορεί να μην είναι το κατάλληλο για εσάς. Έτσι, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να μάθετε εάν ικανοποιεί τις προτεραιότητές σας. Επισκεφθείτε όλους τους ιστότοπους και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά ή αντιμετωπίζετε προβλήματα πρόσβασης σε άλλους αξιόπιστους παρόχους VPN.

Ακόμη και μετά από αυτό, μια πολιτική αποπληρωμής 30 ημερών κερδίζει κυριολεκτικά την καρδιά σας, καθώς δεν θα υπήρχαν κενά όταν ένα VPN είναι τόσο λυγισμένο για να σας διευκολύνει.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε τα πράγματα σε αυτήν την αναθεώρηση του NordVPN, προτείνουμε την απαραίτητη προϋπόθεση για όλους τους επιχειρηματίες, τους τραπεζίτες, τους μεσίτες και ιδιαίτερα τους οργανισμούς των οποίων η μόνη ιδέα της ευημερίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από καινοτόμες ιδέες για να νικήσουν τους ανταγωνιστές τους και τον αντίστοιχο κλάδο.

Παρόλο που η διπλή κρυπτογράφηση έρχεται σε τιμή με μειωμένη ταχύτητα, αξίζει ακόμα έναν πυροβολισμό για να σώσει τα κακά μάτια από το να πέσει στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να πάρει το μέγιστο των προσωπικών σας πληροφοριών.

Όλες οι τραπεζικές συναλλαγές θα πρέπει αναμφισβήτητα να περάσουν από το Tor μέσω VPN (κρεμμύδι μέσω VPN) ή Double VPN για να αποκτήσετε απόλυτα την κυβέρνηση και τους χάκερς από τις πλάτες σας.

Μπορεί να μην είναι η πρώτη επιλογή των casual streamers Σαββατοκύριακου ή αποκλειστικά πελάτες χείμαρρο, αλλά ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μέσω ισχυρότερων εξυπηρετητών που αφιερώνονται σε μεγάλο βαθμό για τους προαναφερθέντες σκοπούς.

Συνολικά, καταλήγει ως το καλύτερο όταν το 2-ετή σχέδιο έρχεται μόνο με 4,99 δολάρια / μήνα που είναι ευθεία 58% έκπτωση! και ένα 3-χρονο + 1-Μήνας κόστος δωρεάν σχεδίου $ 3.49 / μήνα με 70% έκπτωση. Αυτό ξεπερνά τον μέσο όρο της αγοράς και βοηθά το NordVPN να κερδίσει την πλειοψηφία των χρηστών που υποδεικνύεται από την έντονη κυκλοφορία στην ιστοσελίδα του. Σε περίπτωση που διαφωνείτε με την αναθεώρηση του NordVPN, καλωσορίζουμε όλους τους χρήστες να μας προωθήσουν και να μας στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα ελαττώματα, τα θέματα που αντιμετωπίσατε με το NordVPN, αν υπάρχουν. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να μοιραστείτε τις ικανοποιητικές σας εμπειρίες που είναι πιο πιθανό, Απολαύστε!

Nordvpn τιμολόγηση 2019 τέλοςΤιμολόγηση NordVPN Ενημερώθηκε

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments