Ιδιωτικό Internet Access Review 2020 – PIA, μια σοφή επιλογή!

[ware_item id=33][/ware_item]

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA) είναι ένα από τα πιο διάσημα VPN του προϋπολογισμού που διατίθενται αυτήν τη στιγμή. Το PIA προσφέρει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, αξιοπρεπείς ταχύτητες και έχει το δικό του DNS για να ενισχύσει την ασφάλεια του διαδικτύου των χρηστών του. Αυτοί είναι μερικοί από τους κύριους λόγους για τη δημοτικότητα της PIA.


Στην πραγματικότητα, η PIA προσφέρει μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά που είναι αρκετά για να σας προσελκύσουν να την αγοράσετε, αλλά έχει και κάποια μειονεκτήματα, καθώς τίποτα δεν είναι απλώς τέλειο. Θα εξετάσουμε όλες τις πτυχές της ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο (PIA). τα καλά χαρακτηριστικά και τα μειονεκτήματά της, απλά όλα αυτά που τζαζ πρέπει να ξέρετε για αυτό το VPN προτού το αγοράσετε. Η ανασκόπηση μας είναι γενικά υπέρ αυτού του VPN για πολλούς λόγους που αναφέρονται παρακάτω.

Πριν βρεθούμε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο, ας καταλάβουμε πρώτα γιατί, γενικά, χρειάζεστε ένα VPN μέσω του Διαδικτύου, μόνο σε περίπτωση που είστε νέοι σε VPN. Μπορείτε απλά να παραλείψετε την παρακάτω ενότητα εάν γνωρίζετε ήδη τις βασικές λειτουργίες ενός VPN.

Contents

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN μέσω Internet

Το Διαδίκτυο, ως παγκόσμιο δίκτυο, είναι προσβάσιμο σε όλους. Είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη χρησιμότητα σε όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο πράγμα που κάνουμε αμέσως μετά το να βγούμε από το κρεβάτι μας είναι το διαδίκτυο και το πιο αναπόφευκτο πράγμα που ζητάμε από κάποιον όταν πηγαίνουμε στο σπίτι τους είναι ο κωδικός πρόσβασης Wi-Fi.

Και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που όλοι θεωρούμε όταν χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο; Φυσικά, αυτό είναι ασφάλεια. Για να αποφύγουμε την ευπάθεια της απώλειας δεδομένων ή της κατάχρησης δεδομένων, έχουμε καταλήξει σε κάποιες απόψεις και δυσκολίες χρήσης του διαδικτύου. Όπως, δεν πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας σε οποιοδήποτε άγνωστο ή δημόσιο δίκτυο μόνο και μόνο επειδή είναι δωρεάν.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τίποτα στον κόσμο δεν είναι ελεύθερο, οπότε αποδεικνύεται ότι «δεν υπάρχει τίποτα όπως ένα δωρεάν γεύμα» δεν είναι πραγματικά κλισέ. Ο κίνδυνος χρήσης δημόσιας Wi-Fi έχει πλέον γίνει μια μεγάλη απειλή. Δεν θα γνωρίζετε πώς οι υποκλοπείς, οι κυβερνοεγκληματίες, οι ISP ή ακόμα και η κυβέρνηση παίρνουν τα χέρια τους στις προσωπικές σας πληροφορίες και την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Επιπλέον, οι χάκερ είναι πλέον πιο ενεργοί, πάντα μετά από μια ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας. Όταν σκεφτόμαστε ότι το Διαδίκτυο είναι ασφαλές, αυτό είναι όπου πραγματικά λάθος λάθος φορά.

Δεν μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση του διαδικτύου σε αυτήν την εποχή, αλλά μπορείτε σίγουρα να αποφύγετε τα ατυχήματα στο διαδίκτυο. Μπορείτε να εξαπατήσετε τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου, και αυτό δεν είναι μεγάλο έργο. Κάθε ένας από εμάς είναι συνειδητή η ασφάλεια και η αγορά έχει μια λύση για εμάς.

Με τις αυξανόμενες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, η χρήση των VPN έχει γίνει όλο και πιο σημαντική. Ας ξεκινήσουμε με μια σύντομη εισαγωγή του τι είναι ένα VPN και πώς μπορεί να σας εξοικονομήσει από το πρόβλημα.

Επίσης, διαβάστε: NordVPN Αναθεώρηση από εμπειρογνώμονες

Πώς ένα VPN είναι ο Σωτήρας σας από όλες τις ανησυχίες του Διαδικτύου

Κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο διαδίκτυο έχει διεύθυνση IP. Η διεύθυνση IP εντοπίζει την τοποθεσία σας. Ωστόσο, ένα VPN έχει τη δυνατότητα να αποκρύπτει τη διεύθυνση IP και να το αλλάζει. Βοηθάει στην παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών, στην κρυπτογράφηση δεδομένων και στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων σας.

Η χρήση ενός VPN απλά σημαίνει ότι μπορείτε να ξεγελάσετε τα τρίτα μέρη μεταβάλλοντας την προφανή τοποθεσία σας. Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη, μέσω σύνδεσης σε διακομιστή VPN κάποιας άλλης περιοχής. Όταν χρησιμοποιείτε το δημόσιο Wi-Fi, ένα VPN θα βεβαιωθεί ότι τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα και ότι προστατεύονται οι ηλεκτρονικές σας δραστηριότητες.

Ωστόσο, η αγορά VPN έχει πολύ ανταγωνισμό. Εάν πρέπει να επενδύσετε σε ένα τέτοιο πράγμα, αξίζει τον κόπο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μόνο η ασφάλεια δεν θα ήταν υπερβολικά ρεαλιστική, επειδή ένα VPN έχει πολλαπλές δυνατότητες και όχι κάθε πάροχος VPN προσφέρει αυτό που ισχυρίζεται.

Έτσι, σήμερα, θα βοηθήσουμε λίγο και θα σας κάνει να μάθετε ποια χαρακτηριστικά χρειάζεστε σε ένα VPN και το είδος του VPN που είναι καλύτερο για σας να ξεκινήσετε.

Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερη υπηρεσία VPN Kodi

Αυτό είναι η λήψη μας από την PIA's Review, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN μας.

Γιατί ιδιωτικό VPN πρόσβασης στο Internet?

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet είναι ένα λογισμικό VPN που βασίζεται στις Η.Π.Α. Είναι ένα VPN προϋπολογισμού και προσφέρει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Έχει αποδείξει την αξιοπιστία της στην αγορά, λόγω των ισχυρών κρυπτογραφημένων χαρακτηριστικών ασφαλείας, της αξιοπρεπούς ταχύτητας και της διαθεσιμότητας των servers παγκοσμίως.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα 10 συσκευές, δύο φορές από αυτό που θα έχετε με τα περισσότερα δίκτυα VPN.

Το PIA διαθέτει επίσης το δικό του DNS για να μειώσει την πιθανότητα διαρροών DNS.

Όλα αυτά κάνουν την PIA μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στην αγορά.

Ας προχωρήσουμε άμεσα στα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσφέρει η PIA στους πολύτιμους χρήστες VPN.

Πανεπιστημιακοί εξυπηρετητές

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet έχει διακομιστές που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Έχει τις ρίζες της σε περισσότερες από 28 χώρες, όπου η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Internet έχει τοποθετήσει περισσότερους από 3335+ διακομιστές και προσθέτει συνεχώς περισσότερους διακομιστές στη λίστα διακομιστών της. Πολλαπλοί διακομιστές σάς δίνουν την ευκολία να συνδεθείτε με οποιοδήποτε διακομιστή, οπουδήποτε και να είστε εντελώς ανώνυμοι με την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Συνδέεστε με έναν διακομιστή της επιλογής σας και η αρχική σας διεύθυνση IP αλλάζει με αυτήν των διακομιστών. Η PIA έχει διακομιστές στην Ασία, την Κεντρική Αμερική, τη Νότια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Περισσότερα Πρωτόκολλα - Περισσότερα Sheilds

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει πρωτόκολλα OpenVPN, L2TP και PPTP και συμβατότητα με συσκευές Android, Mac, iOS, Linux και Windows. Παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση AES 128 και 256-bit που προστατεύει τα δεδομένα σας από τους κυβερνοεγκληματίες.

Λάβετε PIA για Android>>

Η κοινή χρήση P2P και BitTorrent είναι εύκολη!

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet επιτρέπει την κοινή χρήση αρχείων P2P και το BitTorrent. Μπορείτε να μοιραστείτε όσα αρχεία θέλετε.

Νέα Τιμολόγηση - Γιατί η PIA εξακολουθεί να είναι μια φθηνή επιλογή?

Το ιδιωτικό VPN πρόσβασης στο Internet, όπως ακριβώς και άλλα δίκτυα VPN, προσφέρει τρία σχέδια τιμολόγησης. Μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια σχέδια.

Το κόστος του μηνιαίου σχεδίου 6,95 δολάρια το μήνα, αλλά μπορείτε να μειώσετε την τιμή με ένα σχέδιο μεγαλύτερης διάρκειας, κοστίζει 3,33 δολάρια το μήνα για το ετήσιο πακέτο, το οποίο είναι το ήμισυ του ποσού που αντιστοιχεί στο μηνιαίο κόστος προσφοράς. Κάθε σχέδιο τιμών προσφέρει το ίδιο επίπεδο προστασίας και ασφάλειας.

Δωρεάν δοκιμή

Είναι ένα κακό νέο που λέει ότι η PIA δεν επιτρέπει δωρεάν δοκιμές, αλλά διευκολύνει τους χρήστες με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι τα δωρεάν δίκτυα VPN βρίσκονται στα κακά βιβλία όταν πρόκειται για υπηρεσίες, μερικά VPN όπως το PIA δεν προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες για να αποκλείσουν πλήρως την ετικέτα του Free VPN.

Το PIA VPN προτιμά μάλλον να παραμείνει στην κατηγορία των φτηνών VPN.

Τρόποι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο (PIA) δέχεται μεθόδους πληρωμής όπως πληρωμές με πιστωτικές κάρτες, PayPal, American Express, BitCoin και Pay Garden. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να πληρώσετε χρησιμοποιώντας κάρτες δώρων από τις Wal-Mart και Starbucks.

PIA και Netflix

Το Netflix είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα επιθετικό για την παρεμπόδιση των χρηστών VPN. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα χρησιμοποιώντας το Netflix με PIA για κάποιο λόγο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PIA για τη ροή Netflix σε ορισμένες χώρες, αλλά σε γενικές γραμμές μπλοκάρεται από καιρό σε καιρό.

Φιλική προς το χρήστη εξυπηρέτηση πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι το κλειδί. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) διασφαλίζει ότι οι χρήστες είναι ενημερωμένοι και ανταποκρίνεται σε ερωτήματα που βοηθούν τους χρήστες με πολυπλοκότητα.

Είναι πράγματι σημαντικό να επικοινωνείτε με τους χρήστες, έτσι μπορείτε να βελτιώσετε και να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet επιτρέπει τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας και μια ενότητα FAQ που καθοδηγεί και βοηθά τους χρήστες.

Όλες οι λεπτομέρειες και τα σεμινάρια ενημερώνονται επίσης στην ιστοσελίδα, έτσι ώστε να διευκολύνεται η εγκατάσταση των VPN από τους χρήστες.

Περισσότερη ασφάλεια με προστασία διαρροής DNS

Το PIA προσφέρει αυτή τη λειτουργία για την ασφάλειά σας. Προστατεύει τα δεδομένα σας δρομολογώντας το DNS σας μέσω του VPN, το οποίο σας προστατεύει από τη διαρροή DNS έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να διατηρείτε το απόρρητό σας.

Μέθοδος εύκολης εγγραφής

Η μέθοδος εγγραφής για Private Internet Access είναι εύκολη και η PIA διαθέτει μια βάση γνώσεων για να καθοδηγεί τους χρήστες της. Απαιτεί μόνο λίγα βήματα και εξαρτάται από το πακέτο τιμών που έχετε επιλέξει.

Εάν σκοπεύετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα ζητήσετε λεπτομερείς πληροφορίες όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Αν θέλετε να μείνετε εντελώς ανώνυμοι, σας συμβουλεύουμε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας μια κάρτα δώρου ή το BitCoin.

Προστασία διαρροών IPv6

Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι δεν συναντάτε διαρροή επισκεψιμότητας IPv6. Καθώς χρησιμοποιείτε το ιδιωτικό VPN πρόσβασης στο Internet, απενεργοποιεί την κίνηση που περνά μέσω του IPv6, οπότε δεν θα μπείτε στην ενοχλητική κίνηση.

Σύνδεση σε επιείκεια

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA) σας δίνει επίσης την επιείκεια για τη χρήση έως και πέντε συσκευών με έναν μόνο λογαριασμό εγγραφής. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη και παρέχει ασφάλεια και ευκολία στους χρήστες μέσω του διαδικτύου, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται.

Λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων

Αυτή η λειτουργία προστέθηκε πρόσφατα από την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet. Έχουν συμπεριλάβει το δικό τους εργαλείο αποκλεισμού διαφημίσεων που ονομάζεται Mace. Αυτό είναι ένα είδος εργαλείου το οποίο αποκλείει τις περιττές διαφημίσεις στην ιστοσελίδα. Δεν είναι μόνο χρήσιμο για την παρεμπόδιση ενοχλητικών διαφημίσεων, αλλά επίσης σας προστατεύει επειδή οι κυβερνοεγκληματίες έχουν δημιουργήσει διαφημίσεις για να μπουν στα στοιχεία σας.

Kill Switch Feature

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που διαθέτει το Private Internet Access (PIA) είναι το χαρακτηριστικό του διακόπτη διαδικτύου. Όταν το VPN αποσυνδεθεί ξαφνικά, σταματά όλους τους ιστότοπους και εφαρμογές που είναι συνδεδεμένοι στο Internet στη συσκευή σας.

Εάν αυτή η λειτουργία δεν υπάρχει, όλες οι προσπάθειες που πραγματοποιούνται από ένα VPN ακυρώνονται μόλις αποσυνδεθεί το VPN και τα δεδομένα σας είναι ορατά στον κόσμο του διαδικτύου.

Στην περίπτωση άλλων υπηρεσιών VPN, σας ζητείται να επιλέξετε τις εφαρμογές που θέλετε να αποσυνδέσετε. Ωστόσο, η λειτουργία Kill Switch της PIA κλείνει όλες τις εφαρμογές που συνδέονται με το Διαδίκτυο, οι οποίες είναι πιο ασφαλείς.

Πολιτική μη καταγραφής

Η PIA επίσης δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής της δραστηριότητας του χρήστη στο διαδίκτυο. Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της PIA εγγυάται μέγιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής στους χρήστες της, διατηρώντας μητρώα ή μητρώα των δραστηριοτήτων.

Εύχρηστος

Η χρήση του PIA είναι πολύ εύκολη και ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει εύκολα, ακόμα και αν δεν διαθέτει τεχνική τεχνογνωσία. Οι χρήστες πρέπει απλά να επιλέξουν την τοποθεσία στην οποία επιθυμούν να συνδεθούν και να πατήσουν το κουμπί "power" στον κεντρικό πίνακα ελέγχου. Μπορείτε να επιλέξετε μια βέλτιστη τοποθεσία ή μία από τις 52 διαθέσιμες τοποθεσίες.

Αποκτώντας ένα χρυσό σημείο, η PIA, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, παρέχει μια εκτεταμένη ομάδα ρυθμίσεων όπου οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν το δίκτυο ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα πρωτοκόλλων όπως το OpenVPN, το PPTP, το L2TP και το IPSec για την παροχή κρυπτογραφημένης Wi-Fi ποιότητας.

Η PIA δημιούργησε μια φιλική προς το χρήστη και φιλική προς το χρήστη διεπαφή για να επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίζουν αβίαστα και να συνδέονται με ένα VPN σε όλα τα λειτουργικά συστήματα όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή, όπως Windows, Android, Mac, iOS και Linux.

Υποστήριξη συσκευών

Το PIA είναι διαθέσιμο για διάφορα λειτουργικά συστήματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Android, Windows (Windows 7 ή νεότερη έκδοση), macOS (τουλάχιστον macOS 10), iOS και Linux (Ubuntu 16.4+ ή νεότερη έκδοση).

Η PIA παρέχει επίσης επεκτάσεις περιήγησης για το Google Chrome, Opera και Firefox.

Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή σε περισσότερες συσκευές, αλλά μόνο 10 συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα.

Ταχύτητα και απόδοση

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα τέλειο, αυτό το VPN έχει επίσης μια μικρή ατέλεια. Ανεξάρτητα από το VPN που χρησιμοποιείτε, αυτό θα επηρεάσει την ταχύτητα περιήγησης ιστού σας. Κάποιοι θα επιβραδύνουν την ταχύτητά σας σε μεγάλο βαθμό και μερικοί θα επιβραδύνουν την ταχύτητα αλλά δεν θα είναι αισθητοί.

Με τη δοκιμή της απόδοσης και της ταχύτητας του Private Internet Access, βρήκαμε κάποια προβλήματα. Ελέγξαμε τις αλλαγές ταχύτητας συγκρίνοντας τις αρχικές ταχύτητες με την ταχύτητα του διακομιστή μέσω της σύνδεσης με διαφορετικούς διακομιστές της επιλογής μας.

Παρατηρήσαμε ότι η ταχύτητα μειώθηκε για τη λήψη και τη ροή περιεχομένου. Αυτό ήταν ένα μειονέκτημα για αυτό το VPN επειδή η ταχύτητα μειώθηκε κατά 40 τοις εκατό που είναι μια αξιοσημείωτη πτώση. Ωστόσο, για άλλα καθήκοντα, η ταχύτητα ήταν αρκετά καλή.

Σέρβερ και τοποθεσίες διακομιστή

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA) διαθέτει 3.341 εξυπηρετητές που βρίσκονται σε 52 τοποθεσίες σε 32 χώρες. Με συνδρομή στο PIA, έχετε πρόσβαση σε όλους αυτούς τους διακομιστές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να μοιράζεστε εύρος ζώνης με πολλούς άλλους χρήστες που έχουν πρόσβαση στον ίδιο διακομιστή VPN. Ορισμένες τοποθεσίες σημαίνουν επίσης ότι έχετε περισσότερες επιλογές για να χειριστείτε την τοποθεσία σας.

Τοποθεσίες διακομιστή της PIA

 • Ασία
 • Κεντρική Αμερική
 • Ευρώπη
 • Ινδία
 • νότια Αμερική
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • ΜΑΣ
 • Αφρική
 • Καναδάς
 • Αυστραλία
 • Ιαπωνία
 • ΗΑΕ

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet για το iPhone

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet έχει συμβατότητα με το iOS, επομένως η εφαρμογή PIA είναι διαθέσιμη για χρήστες iPhone στο Apple Store. Η εφαρμογή iOS χρησιμοποιεί το IPSec για να συνδεθεί στο δίκτυο του διακομιστή VPN. Το IPSec είναι το πιο σκληρό πρωτόκολλο VPN που υποστηρίζεται από το iOS και στη συνέχεια από το OpenVPN.

Λάβετε PIA για iOs στο iTunes>>

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet για το Android

Η ιδιωτική εφαρμογή πρόσβασης στο Internet για το Android είναι ακριβώς η ίδια με αυτή των Windows. Προσφέρει μια λειτουργία διακόπτη kill και επιλογές για να επιλέξετε ισχυρές κρυπτογράφηση. Έτσι, οι χρήστες που έχουν συνείδηση ​​της ασφάλειας στο Android έχουν την ευκολία να λάβουν την εφαρμογή της PIA και να πάνε εντελώς ανώνυμα με την ηλεκτρονική τους δραστηριότητα.

Λάβετε PIA για Android στο Google Play Store>>

Είναι το PIA καλό για το Torrenting?

Το PIA προσφέρει πλήρη υποστήριξη για P2P. Το Torrenting επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές τους. Η αυστηρή πολιτική του PIA δεν είναι λογική για ανώνυμο torrenting. Το VPN προσφέρει επίσης έναν διακόπτη kill, ο οποίος θα διατηρήσει τη δραστηριότητα P2P σας ασφαλή ακόμα και αν η σύνδεση VPN πέσει ξαφνικά.

Ετυμολογία και συμπέρασμα

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο (PIA) είναι ένα VPN που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην οικονομική προσιτότητα και την ανωνυμία. Προσφέρει ένα αξιοπρεπές σύνολο χαρακτηριστικών για ένα VPN προϋπολογισμού, ωστόσο, χρειάζεται βελτίωση σε πολλούς τομείς, όπως υποστήριξη για την Apple TV. Συνολικά, είναι ένα αξιοπρεπές VPN προϋπολογισμού με ιστορικό καλών επιδόσεων τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, αυτή η αναθεώρηση έχει κάνει τα πράγματα σαφή σε σας σχετικά με την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA) και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το VPN έχει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά για να προσβλέπουμε. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet είναι ένα VPN που προσφέρει ισχυρή κρυπτογράφηση, προστασία προσωπικών δεδομένων και απίστευτα χαρακτηριστικά. Η PIA κατανοεί την ανάγκη για ασφάλεια σε αυτή την εποχή του διαδικτύου και αποσκοπεί στην προστασία των χρηστών της από όλες τις απειλές στον κυβερνοχώρο και αυτό είναι ένα VPN!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments