GOOSE VPN Review 2019 – Το VPN Goose είναι το πιο εύκολο στη χρήση VPN;

[ware_item id=33][/ware_item]

Χρησιμοποιείτε μερικές φορές δημόσιο Wi-Fi; Και αν το κάνετε, γνωρίζετε τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε όταν συνδέεστε στο δημόσιο Wi-Fi; Μειώστε τους κινδύνους χρησιμοποιώντας το VPN! Σε αυτήν την ανασκόπηση, θα μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το GOOSE VPN. Εύκολο στη χρήση και προσιτή ασφάλεια!


Υπήρξε μεγάλη κάλυψη στις ειδήσεις όταν πρόκειται για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο. Οι άνθρωποι ανησυχούν όλο και περισσότερο για το ηλεκτρονικό τους απόρρητο, το οποίο φαίνεται να παραβιάζεται όλο και περισσότερο. Όταν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο χωρίς VPN, τα δεδομένα σας είναι ανασφάλιστα. Τα τρίτα μέρη μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε βήμα που λαμβάνετε στο διαδίκτυο, κυριολεκτικά ακόμη! Η διεύθυνση IP σας μπορεί να εκτεθεί η οποία αποκαλύπτει την τοποθεσία σας. Οι χάκερ μπορούν να εισχωρήσουν στις κάμερες των συσκευών σας. Το VPN διασφαλίζει τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο.

επιλέξτε goosevpn

Ένα άλλο μειονέκτημα της online περιήγησης χωρίς VPN είναι ότι δεν θα έχετε πρόσβαση σε όλα στο διαδίκτυο. Όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό, τα γεωγραφικά εμπόδια σας εμποδίζουν να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες που συνήθως χρησιμοποιείτε στο σπίτι. Το VPN το καλύπτει.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN?

Η λύση για ασφαλή και απεριόριστη σερφάρισμα στο διαδίκτυο είναι ένα VPN. Το VPN σημαίνει ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ένα VPN σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τις πληροφορίες σας μέσω κρυπτογραφημένης σήραγγας. Οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται μεταξύ των συσκευών σας και του δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο οι πληροφορίες σας προστατεύονται και ασφαλίζονται και δεν θα είναι ορατές από τους χάκερ και άλλους οργανισμούς που προσπαθούν να σας κατασκοπεύσουν.

Εκτός από την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας, ένα VPN αλλάζει επίσης τη διεύθυνση IP σας. Η ιδιωτική σας τοποθεσία θα προστατεύεται επειδή η ορατή διεύθυνση IP θα είναι μία από τον διακομιστή με τον οποίο συνδέεστε. Αυτός ο διακομιστής σάς παρέχει μια τοπική επιλεγμένη διεύθυνση IP. Επομένως, το διαδίκτυο πιστεύει ότι έχετε συνδεθεί σε αυτήν την τοπική σύνδεση. Με την αλλαγή της διεύθυνσης IP, θα διασφαλιστεί όχι μόνο η ασφάλειά σας αλλά και η ανωνυμία σας.

GOOSE VPN Review 2019 - Το VPN Goose είναι το πιο εύκολο στη χρήση VPN; GOOSE VPN Review 2019 - Το VPN Goose είναι το πιο εύκολο στη χρήση VPN;

Μια εικονική χήνα ως φρουρά ασφαλείας

Το GOOSE VPN είναι ολλανδικά Πάροχος υπηρεσιών VPN. Είναι ένας σχετικά νέος, αλλά ένας αποκλειστικός παίκτης στην αγορά. Ελέγξαμε τις υπηρεσίες τους για να μάθουμε ποια ποιότητα προσφέρουν. Ως ολλανδός πάροχος υπηρεσιών, θα πρέπει να συμμορφώνονται με την αυστηρή νομοθεσία περί προσωπικών πληροφοριών. Το GOOSE VPN είναι ένα VPN που χειρίζεται μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Δεν καταγράφονται προσωπικά δεδομένα και δραστηριότητες στο διαδίκτυο εξασφαλίζοντας πάντα την απεριόριστη ασφάλεια σας στο διαδίκτυο.

Δεν είναι Techie; Μην ανησυχείς!

Σε γενικές γραμμές, το VPN θεωρείται ένα δύσκολο θέμα για τους περισσότερους. Το GOOSE VPN θέλει την απεριόριστη ασφάλεια σε απευθείας σύνδεση για όλους, ανεξάρτητα από το πόσο έμπειροι είστε με τα VPN. Το έχουν κρατήσει απλά. Εύκολη εγκατάσταση και εύκολη στη χρήση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μιλούν για τους οπαδούς παρά τους πελάτες. Με λίγη επιπλέον προσωπική προσοχή ή απλή χειρονομία, θέλουν να κάνουν τη διαφορά.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το GOOSE VPN προσφέρει την απλή εξυπηρέτησή τους σε πολλές γλώσσες. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην αγγλική, ολλανδική ή γερμανική γλώσσα. Η ιστοσελίδα εξηγεί το VPN στα ολλανδικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά. Νορβηγός θα ακολουθήσει σύντομα. Η πύλη προσφέρεται στα αγγλικά και στα ολλανδικά. Μια σκόπιμη επιλογή, καθώς οι άνθρωποι μπορεί να θεωρούν δύσκολη την τεχνική ενός Εικονικού Ιδιωτικού. Προσφέροντας την εξήγηση σε πολλές γλώσσες, το GOOSE φτάνει σε ένα ευρύ κοινό που εξηγεί την απλή χρήση των υπηρεσιών VPN.

Δεν χρειάζεται να είσαστε «techie» για να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN. Μέσα σε τρία βήματα είστε σε απευθείας σύνδεση με ασφάλεια.

  • Δημιουργία λογαριασμού
  • Κατεβάστε το GOOSE VPN
  • Ξεκινήστε το σερφάρισμα με ασφάλεια στο διαδίκτυο

Υπηρεσίες δοκιμής GOOSE VPN

Πήραμε αυτά τα βήματα για να δούμε αν η εφαρμογή είναι πραγματικά τόσο αξιόλογη όσο διακηρύσσει ο GOOSE. Ήμασταν έκπληκτοι για την εύκολη εγκατάσταση και απλή εφαρμογή. Πράγματι, δεν χρειάζεται να είναι techie για να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN.

Ομάδα υποστήριξης VPN Goose

Ακόμη και όταν αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα, η ομάδα υποστήριξης VPN GOOSE έχει πάντα την πλάτη σας. Είναι έτοιμοι 24/7 για να σας βοηθήσουν. Κάτι που εκτιμούμε πάρα πολύ. Μπορείτε να φτάσετε στο GOOSE VPN στέλνοντάς τους ένα e-mail ή μέσω της ζωντανής συνομιλίας στην ιστοσελίδα τους. Όχι για συνομιλία; Στην ιστοσελίδα του GOOSE VPN, μπορείτε να βρείτε πολλές συνήθεις ερωτήσεις. Στη γραμμή αναζήτησης της σελίδας Συχνές ερωτήσεις, μπορείτε να βρείτε την ερώτησή σας γρήγορα. Οι ερωτήσεις είναι επίσης εύκολο να βρεθούν ανάμεσα στις διάφορες κατηγορίες. Δεν χρειάζεται να περάσετε από μια ατελείωτη λίστα ερωτήσεων με κύλιση πριν βρείτε μια λύση.

hose vpn αναθεώρηση

Έλεγχος απορρήτου

Ήμασταν ευχάριστα έκπληκτοι GOOSE VPN προσφέρει έλεγχο ιδιωτικού απορρήτου. Με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να ελέγξετε αν χρησιμοποιείτε μια ασφαλή σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω του GOOSE VPN. Στη σελίδα, μπορείτε να δείτε τη νέα διεύθυνση IP, τον παροχέα, τη χώρα και την πόλη του διακομιστή που χρησιμοποιείτε. Αυτός είναι και ο τρόπος που σας βλέπει το διαδίκτυο από τώρα και στο εξής. Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε μια ασφαλή σύνδεση και η πραγματική σας θέση δεν είναι πλέον ορατή.

Απεριόριστος αριθμός συσκευών

Ένα άλλο όφελος GOOSE είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN τους σε απεριόριστο αριθμό συσκευών με έναν ενιαίο λογαριασμό. Μόνο μία χρέωση για εύκολο στη χρήση VPN στον φορητό σας υπολογιστή, smartphone, τηλέφωνο εργασίας, έξυπνη τηλεόραση κλπ. Το GOOSE VPN υποστηρίζει Android, iOS, Μακ, Microsoft, Linux, δρομολογητές, KODI και το Chrome.

Η ολοκληρωμένη τεχνική πλευρά του GOOSE VPN

Παρόλο που το GOOSE VPN δεν διαθέτει πολλούς διακομιστές με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε, οι διακομιστές που προσφέρουν είναι τεράστιοι και υψηλής ποιότητας. Δεν θα παρατηρήσετε μια διαφορά στην ταχύτητα ή την ποιότητα μεταξύ της σύνδεσης στο δημόσιο Wi-Fi ή χρησιμοποιώντας ένα VPN. Μόνο με VPN, μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο με ασφάλεια. Έχουμε δοκιμάσει αρκετούς διακομιστές VPN GOOSE, και P2P και διακομιστές συνεχούς ροής. Η ταχύτητα αυτών των διακομιστών είναι αρκετά εντυπωσιακή, η οποία προσθέτει σίγουρα το Goose VPN στη λίστα των Τα πιο γρήγορα VPN. Η GOOSE είναι ένας σχετικά νέος παίκτης στην αγορά. Συνδέουν νέους διακομιστές κάθε εβδομάδα.

Πρωτόκολλα

Το IKEv2 είναι το πρότυπο πρωτόκολλο GOOSE VPN. Αυτό το πρωτόκολλο υψηλής ταχύτητας παρέχει πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση σερφ γρήγορα και με ασφάλεια. Δεν είναι το μόνο πρωτόκολλο από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε. Το GOOSE προσφέρει επίσης L2TP / IPSec, PPTP και OpenVPN. Εάν θέλετε, μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα αυτών των διακομιστών μόνοι σας δωρεάν. Το GOOSE VPN προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να δοκιμάσει τις υπηρεσίες της.

Kill Switch σας κρατά ασφαλή, ακόμη και με αποτυχίες σύνδεσης!

Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την ιδιωτική ζωή σας στο διαδίκτυο, το GOOSE VPN διαθέτει μια νέα λειτουργία: The Kill Switch. Με το Kill Switch, είστε διαβεβαίωτοι για την ασφάλεια και την ιδιωτική σας ζωή στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που η σύνδεσή σας με το VPN αποτύχει για οποιονδήποτε λόγο, το GOOSE VPN εγγυάται ότι δεν μεταδίδονται δεδομένα χωρίς κρυπτογράφηση. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το διακόπτη Kill στο μενού της εφαρμογής κατά προτίμηση. Ακόμη και κατά την αποτυχία σύνδεσης, ο διακόπτης Kill θα προστατεύσει τα δεδομένα σας. Φυσικά, μπορείτε να επανασυνδεθείτε με το VPN GOOSE για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο σε μεταγενέστερο στάδιο.

Απεριόριστη πρόσβαση στο παγκόσμιο περιεχόμενο

Εκτός από την ασφάλεια στο διαδίκτυο, το GOOSE VPN παρέχει επίσης απεριόριστη πρόσβαση στο παγκόσμιο περιεχόμενο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την FIFA Worldcup Online ή να μεταδώσετε περιεχόμενο σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου μέσω διαφόρων διακομιστών που επιτρέπουν P2P. Όταν κάνετε streaming με VPN, έχετε πρόσβαση στις ταινίες και τις σειρές σας παγκοσμίως. Σκεφτείτε να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά στη δική σας γλώσσα κατά τη διάρκεια διακοπών ή επαγγελματικού ταξιδιού!

Πώς λειτουργεί; Το VPN σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν διακομιστή στον οποίο θα συνδεθείτε. Το δίκτυο στο οποίο συνδεθείτε πιστεύει ότι ο διακομιστής με τον οποίο συνδέεστε είναι η γεωγραφική σας θέση. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές στο εξωτερικό, αλλά έχετε επίσης πρόσβαση σε αμερικανικές ταινίες και σειρές ενώ είστε στο σπίτι.

Όταν επισκέπτεστε τις Ηνωμένες Πολιτείες, άλλες ταινίες και σειρές θα εμφανίζονται όταν συνδέεστε σε έναν τοπικό διακομιστή. Στην Αμερική, η συλλογή είναι πιο εκτεταμένη επειδή οι περισσότερες ταινίες και σειρές γίνονται εκεί. Επίσης, οι πάροχοι διαθέτουν τις άδειες μετάδοσης.

Παγκόσμιες Αγορές Ευκαιρίες

Οι υπερισχύοντες γεωγραφικοί φραγμοί με το VPN ωφελούν επίσης τις ευκαιρίες αγορών σας. Και πάλι, επιτρέποντας στο δίκτυο να πιστεύει ότι είστε συνδεδεμένοι με έναν τοπικό διακομιστή μέσω VPN, τώρα έχετε πρόσβαση σε καταστήματα με εκπτώσεις για τοπικούς αγοραστές. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει τόνοι δολάρια, ευρώ ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερο VPN για ταξιδιωτικούς οδηγούς

Στην Ταϊλάνδη, για παράδειγμα, τα τοπικά αεροπορικά εισιτήρια είναι φθηνότερα. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN και επιλέγετε ένα ταϊλανδικό διακομιστή, έχετε πρόσβαση σε αυτές τις τοπικές τιμές. Επίσης, τα προϊόντα σε ορισμένες χώρες, για παράδειγμα, στην Αμερική, είναι φθηνότερα για τους Αμερικανούς απ 'ό, τι για τους μη πολίτες. Χρησιμοποιώντας ένα διακομιστή ΗΠΑ, φαίνεται ότι είστε στην Αμερική, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις τιμές των ΗΠΑ.

Goose VPN Τιμές και Πακέτα

Αν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε το GOOSE VPN σε όλες τις συσκευές σας, να είστε σίγουροι για τις δέσμες δεδομένων. Αυτά είναι τα πακέτα και οι τιμές τους:

goosevpn τιμολόγηση

  • Απεριόριστο VPN GOOSE για € 12,99 κάθε μήνα
  • Ένα ετήσιο σχέδιο για € 59,88 κάθε χρόνο. Αυτό το μονοετές σχέδιο θα σας κοστίσει μόνο € 4,99 κάθε μήνα.
  • Εάν δεν χρειάζεστε απεριόριστα δεδομένα, προσφέρουν επίσης ένα πακέτο με εύρος ζώνης 50 GB για μόνο € 2,99 κάθε μήνα.
  • Η συνδρομή σας στο GOOSE VPN μπορεί να αναβαθμιστεί, να υποβαθμιστεί ή να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, όταν έχετε επιλέξει το εύρος ζώνης 50 GB και έχετε ανακαλύψει ότι δεν θα το κάνετε μέσα στο μήνα, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε μια απεριόριστη συνδρομή ανά πάσα στιγμή.

Στις τιμές GOOSE προσφέρει, είναι ένα από τα πιο φθηνά και φθηνούς παρόχους VPN στον κόσμο. Δοκιμάστε τον εαυτό σας, να συγκρίνετε τις τιμές και θα ανακαλύψετε ότι κατατάσσονται μεταξύ των παρόχων που προσφέρουν το φθηνότερο μηνιαίο ποσοστό που έχουμε δει.

Αν δεν είστε πεπεισμένοι, δοκιμάστε τον εαυτό σας GOOSE VPN με την δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Δεν σας εκπλήσσει όταν εγγράφεστε για συνδρομή!

Να το συνοψίσω για σένα

Το GOOSE VPN δεν είναι μόνο ένας από τους φθηνότερους παροχείς VPN που έχουμε συναντήσει, αλλά και σας προσφέρει την επιλογή να το δοκιμάσετε 30 ημέρες δωρεάν! Αν νομίζετε ότι υπάρχει μια αλίευση, ανακαλύψτε τον εαυτό σας, πριν εγγραφείτε για συνδρομή. Πιστεύουμε ότι η δωρεάν δοκιμή σε συνδυασμό με την εφαρμογή του VPN σε όλες τις συσκευές σας με ένα λογαριασμό, είναι τα σημαντικά οφέλη του GOOSE.

Επίσης, να είστε σίγουροι ότι είστε τεχνοί για να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN. Το GOOSE VPN είναι εφικτό για όλους. Για τον παππού σας, γιαγιά, πατέρα, μητέρα και φίλους. Το VPN είναι εύκολο στη χρήση και πλοηγηθείτε σε όλους. Η ομάδα υποστήριξης είναι έτοιμη 24/7 και είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Οι πρόσθετες υπηρεσίες VPN GOOSE είναι η πολιτική μη καταγραφής, το Kill Switch και ο έλεγχος απορρήτου. Αυτός ο έλεγχος σάς επιτρέπει να δείτε εάν είστε πραγματικά ασφαλείς στο διαδίκτυο με άλλη διεύθυνση IP. Το Kill Switch εξασφαλίζει την ασφάλεια του διαδικτύου σας, ακόμα και όταν αποτύχει η σύνδεση με έναν τοπικό διακομιστή. Με την πολιτική μη καταγραφής, κανένα από τα δεδομένα σας δεν θα καταγραφεί.

Χάρη στο VPN, απαγορεύεται η γεωγραφική εμπλοκή. Έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο συνεχούς ροής παγκοσμίως. Ως αποτέλεσμα, έχετε περισσότερες επιλογές όταν πρόκειται για υπηρεσίες ροής και φθηνότερες online αγορές.

Με όλα αυτά τα οφέλη, γιατί να μην δοκιμάσετε το GOOSE VPN; Αφήστε τους να σας πείσουν και να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους 30 ημέρες δωρεάν! Τι έχεις να χάσεις?

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments