ExpressVPN Αναθεώρηση 2019 – Ο καλός, κακός και ο UGLY!

[ware_item id=33][/ware_item]

Ενώ πολλοί από τους παρόχους VPN ισχυρίζονται μόνο ότι είναι "Το γρηγορότερο VPN στη γη", το ExpressVPN τολμά να πάει στο επόμενο επίπεδο για να το εγγυηθεί και να το υποστηρίξει στην αρχική του σελίδα. Βέβαια, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ενός μηνός τους υποστηρίζει την αξίωσή τους, ενώ οι υπόλοιποι ανταγωνιστές έχουν μόνο μία εβδομάδα για να προσφέρουν ως εγγύηση. Το ταχύτερο VPN σε όλο τον κόσμο εξακολουθεί να γίνεται υποτιμητικό όταν είναι επίσης κατάλληλο να ονομάζεται "το πιο outspread VPN", καθώς συνεργάζεται επίσης με την ολοένα και πιο προκλητική Netflix και σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία συνεχούς ροής για να κατονομάσει στον πλανήτη.


ExpressVPN Αναθεώρηση 2019 - Ο καλός, κακός και ο UGLY!

Σε αυτό Έκθεση ExpressVPN, θα καλύψουμε όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, ins και outs τα οποία πρέπει να γνωρίζετε σίγουρα πριν αγοράσετε τη συνδρομή ExpressVPN. Το Express VPN είναι ένα ολοκληρωμένο VPN που είναι κατάλληλο για όσους μπορούν να πληρώσουν λίγο περισσότερο για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη με ένα VPN με απρόσκοπτα χαρακτηριστικά στερεάς ασφάλειας, εξαιρετικό σχεδιασμό, ισχυρή απόδοση και εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως συσκευασία για οικογενειακή χρήση εξαιτίας της άριστης λειτουργίας πολλαπλών χρηστών. Ωστόσο, εκείνοι που είναι λίγο χαμηλοί στους προϋπολογισμούς τους με τίποτα περισσότερο φασαρία, περισσότερη διαμόρφωση και συμβιβασμό για την ασφάλεια θα το βρούσαν άστοχο. Αυτή η ανασκόπηση θα περιστρέφεται γύρω από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του ExpressVPN, όπου σίγουρα το τελευταίο θα βρείτε ως βελόνα σε μια θηλή.

Πλεονεκτήματα

Εύκολη εκκίνηση

Αυτό είναι κάτι που δίνει στο ExpressVPN ένα ζευγάρι φτερά. Αμέσως μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN client όπου θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε κώδικα ενεργοποίησης κατά την εκτέλεση του για πρώτη φορά. Αυτός ο συγκεκριμένος κωδικός ενεργοποίησης είναι μοναδικός για κάθε συσκευή. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο πελάτης VPN θα σας εξοικονομήσει χρόνο σύνδεσης, αφού χρησιμοποιείτε μόνο έναν μοναδικό κώδικα για να ανοίξετε την ανεξάρτητη διεπαφή σας. Φροντίστε να αποθηκεύσετε το email επιβεβαίωσης που λαμβάνετε με έναν σύνδεσμο που έχει αυτόν τον μοναδικό κωδικό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης εάν θέλετε ή όχι να μοιράζονται τα δεδομένα ανώνυμης σύνδεσης για περισσότερη ταχύτητα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια.

να ξεκινήσετε με expressvpn

Επίσης, διαβάστε: NordVPN Review 2019

Απλά καλό

Η εφαρμογή ExpressVPN έχει σχεδιαστεί απλά για να εξασφαλίσει μια φιλική και διαισθητική διεπαφή χρήστη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μετά την είσοδό σας είναι να επιλέξετε έναν διακομιστή και να πατήσετε σύνδεση για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Μπορείτε επίσης να ορίσετε το διακομιστή για γρήγορη πρόσβαση αργότερα. Οι υπόλοιπες βασικές επιλογές διαμόρφωσης, όπως η επιλογή του επιθυμητού πρωτοκόλλου, μπορούν να διαχειριστούν στο μενού επιλογών, αλλά δεν είναι απαραίτητη ενέργεια. Μια τέτοια απλή διεπαφή καθιστά αυτό το VPN μια απλή επιλογή plug-and-play για όλες τις ανάγκες VPN. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γίνεται ένα υψηλής αξιολόγησης VPN από τους αρχάριους χρήστες όπως τα παιδιά ή οι ηλικιωμένοι χρήστες. Εάν θέλετε να κλείσετε το GUI της εφαρμογής, τότε η εφαρμογή θα εκτελείται ήσυχα στη γραμμή εργασιών για να σας επιτρέψει να συνδέσετε ή να αποσυνδέσετε εύκολα τους διακομιστές και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές επιλογές χωρίς να ανοίξετε το παράθυρο.

Χαρακτηριστικό πολλαπλών χρηστών

Μια πρόσφατη αλλαγή στην πολιτική της ExpressVPN την κατέστησε υψηλότερη από ό, τι πριν. Διαθέτει πολλούς χρήστες, οι οποίοι είναι κατ 'ανώτατο όριο πέντε χρήστες να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τις υπηρεσίες. Αυτοί οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν παρόμοιες ή διαφορετικές πέντε συσκευές για να συνδεθούν με ένα VPN ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε παρόμοιες συσκευές όπως πέντε φορητούς υπολογιστές ταυτόχρονα ή διαφορετικές συσκευές όπως τηλέφωνο, tablet και δρομολογητή σύμφωνα με την επιθυμία σας. Μια κλειδαριά δικτύου επιτρέπει σε όλες τις συσκευές να χρησιμοποιούν το VPN ανεξάρτητα και απρόσκοπτα.

Όλες οι κριτικές του ExpressVPN μιλούν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς αυτή η λειτουργία εξοικονομεί τα χρήματά σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν αρκετά χρήματα για να ξοδέψουν σε μια δαπανηρή υπηρεσία VPN. Ας το παραδεχτούμε. Το ExpressVPN έχει υψηλή βαθμολογία, αλλά δεν είναι το πιο προσιτό από εκεί. Οι σπουδαστές και οι εργαζόμενοι που ζουν από το χέρι στο στόμα από το μισθό στο άλλο μπορεί να το βρουν πίσω. Ωστόσο, ας αντιμετωπίσουμε ένα μεγαλύτερο γεγονός. Παρόλο που οι συγκάτοικοι μπορεί να ενοχλούν κατά περιόδους, η πισίνα σας μπορεί να μετατραπεί σε μια χρυσή ευκαιρία με το ExpressVPN. Το πιο δημοφιλές σχέδιο τιμολόγησης (15 μήνες) σας κοστίζει $ 6,67 το μήνα. Απλά χωρίστε το με πέντε τρόπους και ο κάθε χρήστης πρέπει μόνο να βήχει $ 1,33 το μήνα για την καλύτερη υπηρεσία VPN! Ακούγεται δελεαστικό?

Αυτόματες λειτουργίες

Η αυτόματη επιλογή πρωτοκόλλου είναι ένα από τα πιο περίεργα χαρακτηριστικά του ExpressVPN. Αυτό είναι συνήθως ένα OpenVPN πάνω από το UDP. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συνδέεστε χειροκίνητα με το OpenVPN σε σχέση με άλλα πρωτόκολλα όπως L2TP / IPSec, PPTP, TDP και SSTP. Λόγω πολλών ζητημάτων ασφάλειας και αξιοπιστίας, το OpenVPN θεωρείται προτιμότερο ως καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, το αυτοματοποιημένο πρωτόκολλο μπορεί να μην λειτουργεί πάντα καλά για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να βρείτε τον βέλτιστο συνδυασμό πρωτοκόλλου διακομιστή που διατίθεται από το ExpressVPN για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συνδρομή σας. Πως? Όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας, πρέπει να επιλέξετε ένα πρωτόκολλο VPN και ένα διακομιστή στη χώρα στην οποία θέλετε να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο. Ανακατέψτε και αντιστοιχίστε για να ανακαλύψετε την τέλεια επιλογή για τον συγκεκριμένο ιστότοπο και να τον σημειώσετε για την επόμενη φορά.

Ενσωματωμένος διακόπτης σκοτώσεως

Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε να αναφέρουμε το χαρακτηριστικό Kill-Switch σε μια λεπτομερή επισκόπηση ExpressVPN; Λοιπόν, μία από τις πιο επιτυχημένες και πιο πρόσφατες ενημερώσεις της εφαρμογής είναι το "Κλείδωμα δικτύου". Αυτή η λειτουργία απενεργοποιεί όλη την κίνηση στο διαδίκτυο καθώς πέφτει η σύνδεση VPN. Αυτή η κλειδαριά είναι χρήσιμη για την αποτροπή διαρροών DNS και λειτουργεί ως διακόπτης θανάτου. Επιπλέον, η εφαρμογή ωθεί όλες τις αιτήσεις DNS μέσω IPv4 από το σχετικά ανασφαλές πρωτόκολλο IPv6. Ωστόσο, τα επίπεδα κρυπτογράφησης δεν είναι ποτέ διαπραγματεύσιμα για να επιταχύνουν τη σύνδεση σε κάθε περίπτωση.

VPN για δρομολογητές Wi-Fi

Είναι αξιοσημείωτο ότι το ExpressVPN δεν υποστηρίζει μόνο κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet, κ.λπ. με ένα GUI που ανταποκρίνεται, αλλά προσφέρει επίσης και firmware που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από δημοφιλή μοντέλα δρομολογητών Wi-Fi. Λειτουργεί με δύο τρόπους. μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον συμβατό δρομολογητή σας δωρεάν είτε μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα δρομολογητή με προεπιλεγμένο πρόγραμμα ExpressVPN πελάτη. Το ExpressVPN μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε ένα δρομολογητή, καθώς η διαδικτυακή κίνηση σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Wi-Fi θα δρομολογηθεί μέσω VPN με συνήθη συνδρομή.

Αληθινή στις δηλώσεις περί εξυπηρέτησης πελατών, όπως πιστοποιούνται από πολλές κριτικές του ExpressVPN, μπορείτε να ακολουθήσετε τον λεπτομερή οδηγό για τον τρόπο ρύθμισης του δρομολογητή σας για ExpressVPN στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τη συμβατότητα του δρομολογητή σας με το ExpressVPN προτού αναβοσβήνετε το υλικολογισμικό σε αυτό, αλλιώς μπορεί να καταστρέψετε το δρομολογητή σας για πάντα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι ένας δρομολογητής μετράται μόνο ως μία συσκευή, έτσι είναι δυνατή η σύνδεση πολλών συσκευών με εύρος ζώνης σε εκκρεμότητα μέσω αυτού και εξακολουθούν να υπάρχουν δύο ακόμη συσκευές που πρέπει να διαμορφωθούν. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό κενό ExpressVPN έχει παράσχει για τους πελάτες τους που επιθυμούν να εξοικονομήσουν τα μέγιστα χρήματα, ενώ απολαμβάνουν την ασφάλεια ασφάλισης. Είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες που δεν μπορούν να αντέξουν πολλαπλές συνδρομές VPN.

Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τη συμβατότητα του δρομολογητή σας με το ExpressVPN προτού αναβοσβήνετε το υλικολογισμικό σε αυτό, αλλιώς μπορεί να καταστρέψετε το δρομολογητή σας για πάντα.

Είστε ανώνυμοι

Η νέα έκδοση .onion του ExpressVPN της ιστοσελίδας προστέθηκε πρόσφατα για να διασκεδάσει τους ανώνυμους χρήστες του Tor. Αυτή η λειτουργία του ExpressVPN σε συνδυασμό με την αποδοχή πληρωμών Bitcoin επιτρέπει στους πελάτες να παραμείνουν απολύτως ανώνυμοι και ανιχνεύσιμοι χωρίς να διαρρηγνύουν με οποιονδήποτε τρόπο την ταυτότητα ή την τοποθεσία τους. Έχουν απόλυτα διαφανείς πολιτικές σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουν και γιατί, έτσι είστε πάντα βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κρυμμένη απειλή ασφάλειας από το τέλος τους.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να Torrent ανώνυμα και με ασφάλεια

Είστε ασφαλείς

Η ασφάλεια και η ανωνυμία του χρήστη είναι κάτι που εκτιμούμε περισσότερο στο BestVPNDeals.com. Από καιρό σε καιρό επαναξιολογούμε αυτό που είναι αναμφισβήτητα ανάμεσα στις κορυφαίες υπηρεσίες VPN στην αγορά, προκειμένου να δούμε αν εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των εμπειρογνωμόνων VPN. Το ExpressVPN τοποθετείται πέρα ​​από τα νομικά όρια των μεγάλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου, όπως η GCHQ και η NSA επειδή είναι μέρος των Βρετανικών Παρθένων Νησιών. Το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο και η κυκλοφορία OpenVPN κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο AES 256-bit, μεταφέροντάς τον στην επόμενη ασφάλεια επιπέδου μεταβίβασης σε επίπεδο καταναλωτή. Αυτό το προεπιλεγμένο πρότυπο κρυπτογράφησης δεν τροποποιείται ποτέ, ακόμη και αν θέλετε να αλλάξετε το πρωτόκολλο για πιο γρήγορη εμπειρία. Το ExpressVPN δίνει κοινόχρηστο στατικό IP στους χρήστες, το οποίο είναι και πάλι καλύτερο για την ασφάλεια σας. Υπάρχουν εκατοντάδες και χιλιάδες χρήστες που χρησιμοποιούν το ίδιο IP που σας κάνει ασφαλείς ανώνυμους.

Εξυπηρέτηση πελατών

Με όλη αυτή την ευκολία χρήσης, το ExpressVPN παραμένει επίσης στο κορυφαίο διάγραμμα προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Μπορείτε να μιλήσετε με έναν έμπειρο, γρήγορο και φιλικό αντιπρόσωπο ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας την υποστήριξη live chat. Αυτό έρχεται πραγματικά χρήσιμο όταν δεν γνωρίζετε ποιοι διακομιστές θα παρέχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι περισσότερες από τις δημοφιλείς εταιρείες VPN υποφέρουν από διακομιστές που βρίσκονται στη μαύρη λίστα από τις αρχές. Οι εκπρόσωποί τους μπορούν εύκολα να επισημάνουν ποιοι διακομιστές είναι ιδανικοί με βάση την ιστοσελίδα που θέλετε να επισκεφθείτε, την τοποθεσία και τον προορισμό σας. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε πολυάριθμα μαθήματα, οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων και συχνές ερωτήσεις στον ιστότοπο με βίντεο και άρθρα που σας βοηθούν να παρακολουθείτε ζωντανά αθλήματα και να γνωρίζετε για διαφορετικούς τύπους πρωτοκόλλου VPN.

Μια σύντομη ματιά στην ιστοσελίδα

Netflixing δεν είναι μια μεγάλη διαπραγμάτευση

Ναι βεβαίως, αλλά μόνο σε ορισμένους διακομιστές. Δεδομένου ότι η απάτη Netflix είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον κόσμο VPN, αυτό είναι σίγουρα ένα επίτευγμα, καθώς οι δοκιμές του ExpressVPN έδειξαν σταθερή συνεργασία με το Netflix. Μεταβείτε στην Live Chat και ζητήστε άμεσα πληροφορίες σχετικά με τους διακομιστές που λειτουργούν τέλεια με το Netflix.

Μειονεκτήματα και λύσεις τους

Έλεγχος διακομιστών

Καμία αναθεώρηση δεν ολοκληρώνεται μέχρι να συζητήσετε όλους τους παράγοντες που είναι αμερόληπτοι και η ίδια είναι η περίπτωση αυτής της έκθεσης ExpressVPN. Δεδομένου ότι έπρεπε να είμαστε πολύ κρίσιμοι στην επιλογή των μειονεκτημάτων, καθώς είναι σχεδόν αμελητέες, το βάλαμε στα αρνητικά, αν και απαιτεί απλά ένα απλό βήμα. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε λάθος διακομιστή μεσολάβησης καθώς αποκτάτε πρόσβαση στο Netflix, προχωρήστε και επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο στην υποστήριξη live chat για να ρωτήσετε ποιο διακομιστή μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Netflix αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τους διακομιστές λόγω ορισμένων ζητημάτων πολιτικής. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι η εύρεση των διακομιστών δεν είναι καθόλου δύσκολη με το σύστημα υποστήριξης 24/7. Αφού γνωρίζετε ποιος διακομιστής καλύτερο τρέχει το Netflix, μπορείτε να το αστερίσετε για μελλοντική χρήση. Το ίδιο συμβαίνει και με το BBC iPlayer και το Hulu που είναι προσβάσιμα μέσω ορισμένων διακομιστών για να παρακάμψουν αποτελεσματικά τα firewalls. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια φορά-και-για-όλη συνομιλία με την ομάδα υποστήριξης.

Θέματα αποσύνδεσης στο Android

Ενώ ελέγχονταν μια εφαρμογή διαδικτυακής ροής, το "Hotstar", το ExpressVPN αποσυνδέθηκε και η ροή απέτυχε λόγω γεωγραφικών περιορισμών καθώς το Hotstar είναι προσβάσιμο μόνο στην Ινδία.

Τιμή χωρίς συμβιβασμό

Παρόλο που φαίνεται μάλλον παράδοξο, θα το τοποθετήσουμε στη λίστα. Εντούτοις, αξίζει τον κόπο να τονιστούν οι λόγοι για τους οποίους το ExpressVPN κατατάσσεται στην υψηλότερη κατηγορία τιμών. Ενάντια στη φαινομενικά υψηλότερη βασική τιμή των 12,95 δολ. / Μήνα, παίρνετε πολλά πλεονεκτήματα που δεν χρειάζεται να προσφέρουν άλλοι. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι και πάλι εδώ. Επιπλέον, αν επιλέξετε τη συνδρομή 15 μηνών, τότε η τιμή πέφτει στα 6,67 δολάρια / μήνα, γεγονός που είναι αρκετά κατάλληλο, αλλά εξακολουθεί να είναι υψηλότερο από ό, τι πολλοί ανταγωνιστές. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η ευελιξία της αποδοχής της πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, Bitcoin, PayPal και πολλών άλλων καναλιών πληρωμής τρίτων. Όσο αθέμιτο μπορεί να φανεί, ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από την εικόνα της μάρκας. Αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο η ExpressVPN κυριαρχεί μεταξύ των άλλων. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι κάθε καλό πράγμα έρχεται σε τιμή.

Μάθετε περισσότερα για τα άλλα: Φτηνές VPN

Δεν υπάρχουν ιδιωτικές / αποκλειστικές διευθύνσεις IP

Ενώ το OpenVPN έχει πολλά προνόμια με κοινόχρηστη διεύθυνση IP, εξακολουθεί να μην μπορεί να σας προσφέρει ιδιωτική διεύθυνση IP. Μερικές φορές, η κοινόχρηστη IP είναι εύκολη για το Netflix να σπάσει αν εντοπιστεί η τοποθεσία και η ταυτότητά σας, αλλά αυτό μπορεί να αποφευχθεί εάν γνωρίζετε δύο διακομιστές και συνεχίζετε να τις αλλάζετε από καιρό σε καιρό.

Περιορισμός συσκευών

Τα πάντα έρχονται τριαντάφυλλα εφ 'όσον χρησιμοποιείτε πέντε συσκευές, αλλά δεν συμβαίνει καθώς σχεδιάζετε να συνδέσετε την τέταρτη συσκευή. Χρειάζεται να αποσυνδέσετε με μη αυτόματο τρόπο μία από τις συσκευές εάν είναι συνδεδεμένες και οι πέντε, για να συνδέσετε μια άλλη. Επομένως, μην αφήνετε το ExpressVPN συνδεδεμένο σε μια μακρινή συσκευή που δεν είναι εύκολα προσβάσιμη εύκολα να αποσυνδεθεί με το χέρι. Ωστόσο, η απομάκρυνση των συσκευών στο σπίτι, όπου μπορείτε να αποσυνδέσετε εύκολα, δεν αποτελεί πρόβλημα. Μια άλλη λύση θα μπορούσε να είναι η απευθείας σύνδεση ενός δρομολογητή με το ExpressVPN, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη χρήση της υπηρεσίας σε όσες συσκευές επιθυμείτε.

συμπέρασμα

Το ExpressVPN θεωρείται ευρέως ως ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κλάδο VPN και το ExpressVPN μας ανασκοπεί δευτερόλεπτα για την ετυμηγορία. Απλά είχαμε 1 αποσύνδεση κατά τη διάρκεια της δοκιμής της εφαρμογής με συνέπεια για 7 ημέρες, συνολικά ExpressVPN είναι εύκολο να ρυθμιστεί, ομαλή σύνδεση και λειτουργεί καλά για οποιοδήποτε σκοπό, όπως streaming, deblocking, κρυπτογράφηση ή ακόμα και ανωνυμία, καθώς δέχεται bitcoin. Πώς το λέμε αυτό; δοκιμάσαμε torrenting, netflixing (πολλαπλές βιβλιοθήκες Καναδά, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο), παρακολουθήσαμε αγώνες της FIFA και κάναμε φυσιολογικό surfing. Επίσης, το δώσαμε στους εμπόρους και όλοι τους ήταν πολύ θετικοί όταν τους ζητήσαμε κριτικές.

Η υποστήριξη πελατών είναι αρκετά ευέλικτη και θα περάσει ένα επιπλέον μίλι για να λύσει το ερώτημά σας. Αλλά τι τους κάνει τόσο καλά; Λοιπόν, η ομάδα έχει μια καλή γνώση του προϊόντος τους, η οποία τους διευκολύνει να λύσουν τα ερωτήματα των χρηστών τους νωρίτερα. Και οι δύο εφαρμογές (ios και android) είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για έναν απλό. Η ομάδα μας κατανοεί το εμπόδιο που θα αντιμετωπίσει ένας νέος χρήστης μετά τη λήψη της εφαρμογής, ώστε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είναι μια ομαλή και ασφαλής διαδικασία και οι οδηγοί υποστήριξης θα υπάρχουν σε περίπτωση που τις χρειάζεστε. Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση που πρέπει να κάνετε με το ExpressVPN, αλλά μόνο στην περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, μπορείτε να το κάνετε χτυπώντας το μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής.

Συνοψίζοντας

Οι εμπειρογνώμονές μας VPN αντιλαμβάνονται ότι το ExpressVPN είναι ελαφρώς ακριβό από τις άλλες επιλογές που διατίθενται στην αγορά, αυτό το ασφάλιστρο προσφέρει το κτύπημα για το δολάριο σας από την άποψη της απόδοσης και της ασφάλειας, ώστε να αποτελεί πράσινο σήμα για όσους πρόκειται να το αγοράσουν. Το ExpressVPN λειτουργεί καλά με όλες τις συσκευές Fire TV, Mac, Android, Windows, iOS, Linux, Kodi και ναι επίσης παίζει όμορφα με τους δρομολογητές.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments