Επισκόπηση BVPN 2019 Ιανουάριος

[ware_item id=33][/ware_item]

Το BVPN είναι ένας ολλανδικός πάροχος εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) που ξεκίνησε επίσημα το 2014. Σε λίγα μόνο χρόνια και με πολλή σκληρή δουλειά και αφοσίωση, το όνομα έγινε ένα από τα μεγάλα ονόματα που ανταγωνίζονται την αγορά VPN σήμερα. Έχει βελτιώσει συνεχώς τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, καθώς και την ανάπτυξη νέων και βελτιωμένων χαρακτηριστικών σε κάθε έκδοση που κυκλοφόρησε. Η υπηρεσία έχει επαινεθεί από πολλούς κριτικούς καθώς και από τους χρήστες στα πιο ακραία online περιβάλλοντα ανά τον κόσμο, όπως η Κίνα. Σε αυτήν την κριτική, θα εξετάσουμε πολύ περισσότερο την υπηρεσία και όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της.


bvpn web screnshot

Τιμολόγηση & Προσφορές

Όταν πρόκειται για τις τιμές των πακέτων και των προσφορών τους, το BVPN είναι πολύ απλό και απλό, καθώς παρέχει ένα πακέτο all inclusive με 3 διαφορετικά προγράμματα εγγραφής (Μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια) όπως φαίνεται παρακάτω.

Συνδρομή 1 μήνα → 9,99 δολάρια

6 μήνες συνδρομή → $ 50.00 ($ 8.33 / μήνα)

12 μήνες συνδρομή → $ 90.00 ($ 7.50 / μήνα)

bvpn τιμολόγηση

Όπως βλέπετε, τα σχέδια τιμών τους μειώνονται ανάλογα με τη διάρκεια της συνδρομής. Εκτός από αυτό, κάνουν τακτικά ακόμα πιο ελκυστικές ειδικές προσφορές και εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν μέχρι και 70% έκπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ατελείωτες προσφορές τους, μπορείτε απλά να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και να συνομιλήσετε με την εξαιρετικά επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών τους, ώστε να ενημερωθούν με τις τελευταίες προσφορές.

Διαθεσιμότητα μεθόδων πληρωμής

Το BVPN δέχεται σχεδόν κάθε τρόπο πληρωμής που μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν και τις κανονικές ανώνυμες μεθόδους όπως Bitcoins, Visa, Mastercard, PayPal, WebMoney, Mint, OneCard, CASHU, iDeal, Fanapay και αρκετές άλλες. Συμβουλεύουμε πάντα τους χρήστες VPN να χρησιμοποιούν τις ανώνυμες μεθόδους, καθώς είναι πιο ασφαλείς από τις κανονικές μεθόδους πληρωμής.

bvpn μέθοδο πληρωμής

Δωρεάν δοκιμή & Πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων

Είναι πολύ σπάνιο να βρεθεί ένας παροχέας VPN που προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή για τις υπηρεσίες του χωρίς καν να ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με την πιστωτική κάρτα. Τα περισσότερα δίκτυα VPN προσφέρουν μια περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων, η οποία, σε ορισμένους χρήστες, δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική, καθώς οι χρήστες προτιμούν να δοκιμάσουν πρώτα την υπηρεσία πριν βυθίσουν μια νομισματική επένδυση σε αυτήν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η BVPN έφθασε σε νέους συνδρομητές με 2 διαφορετικές επιλογές δωρεάν δοκιμής εκτός από μια πολύ δίκαιη πολιτική επιστροφής ως εξής:

  1. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για λογαριασμό και να αποκτήσουν δωρεάν 3 ημέρες πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε όλους τους διακομιστές, των δυνατοτήτων και της δυνατότητας σύνδεσης έως και 6 συσκευών ταυτόχρονα σε όλα τα λειτουργικά συστήματα)
  2. μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 90 λεπτών για 3 ημέρες χωρίς την ανάγκη εγγραφής σε λογαριασμό (αυτό σας δίνει πρόσβαση σε έναν περιορισμένο αριθμό διακομιστών για χρήστες Mac και Windows)

Αφού επιλέξετε μία από αυτές τις 2 επιλογές και αποφασίσετε να εγγραφείτε, θα λάβετε πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, όπου εάν δεν σας αρέσει η υπηρεσία εντός των πρώτων 7 ημερών από τη χρήση της, θα σας επιστραφούν πλήρως, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό ακούγεται σαν μια αρκετά αξιόπιστη συμφωνία.

Πολιτική απορρήτου (Πολιτική καταγραφών)

Το κύριο σημείο της απόκτησης μιας υπηρεσίας VPN είναι να προστατεύσει το ιδιωτικό απόρρητό σας στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN εάν διατηρεί οποιαδήποτε αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο ή των προσωπικών σας πληροφοριών. Όταν έρθει η ώθηση, όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να προσγειωθούν με τα λάθος χέρια και επιστρέψουμε στο τετράγωνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η BVPN έχει μια πολύ αυστηρή πολιτική "δεν καταγράφει", καθώς δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής της δραστηριότητας των χρηστών του σε απευθείας σύνδεση. Αυτό ονομάζεται υπηρεσία μηδενικής σύνδεσης VPN. Οι μόνες πληροφορίες που διατηρούν είναι οι πληροφορίες που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε πρώτα, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. και αυτό μόνο για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας στη ζωή σας. Είναι αρκετά ειλικρινείς και απλές σχετικά με αυτό.

Εφαρμογή BVPN (Λογισμικό Πελάτη)

Ξεκινήσαμε με εγγραφή σε ένα λογαριασμό και εγγραφόμενος σε ένα premium account που έκαναν μερικά πολύ απλά βήματα και στη συνέχεια ξεκίνησε τη λήψη της εφαρμογής BVPN για Windows για να του δώσει μια σωστή και δίκαιη δοκιμαστική λειτουργία. Το μέγεθος της εφαρμογής των Windows είναι πολύ συμπαγές, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο στην οθόνη κατά την πλοήγηση στα χειριστήρια της εφαρμογής.

Ο σχεδιασμός του πελάτη είναι πολύ απλός με ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Το μόνο που χρειάζεστε από την εφαρμογή είναι ένα απλό κλικ μακριά. Όταν ανοίξετε την εφαρμογή για πρώτη φορά, θα πρέπει να συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας. Αφού συνδεθείτε, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στην κύρια σελίδα όπου μπορείτε να πλοηγηθείτε από εκεί στη λίστα των διακομιστών για να επιλέξετε είτε να συνδεθείτε σε ένα συγκεκριμένο διακομιστή είτε μπορείτε να επιλέξετε την πιο γρήγορη επιλογή διακομιστή. Αυτό επιτρέπει στην εφαρμογή να συνδέεται αυτόματα στον server με την ταχύτερη ταχύτητα σύνδεσης.

Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των πρωτοκόλλων σήραγγας και να ελέγξετε άλλες λειτουργίες όπως ο διακόπτης διαδικτύου και η προστασία από διαρροές IPv6 από αυτά κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων στην κύρια σελίδα.

bvpn app

app για τη ρύθμιση bvpn

app για τον καθορισμό bvpn σχόλια

Κύρια χαρακτηριστικά

Το BVPN προσθέτει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και βελτιώνει συνεχώς τα σημερινά χαρακτηριστικά του. Σε αυτή την ενότητα, θα εξετάσουμε προσεκτικά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και θα γνωρίζουμε εάν είναι ή όχι από τη μεγάλη φήμη του BVPN.

Ασφάλεια

Τα μέτρα ασφαλείας της BVPN είναι από τα υψηλότερα επίπεδα καθώς έχει υιοθετήσει τα πρότυπα ασφαλείας της σύμφωνα με τα πιο σκληρά online περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο. Είτε πρόκειται για εξαιρετική λογοκρισία, όπως αυτή της Κίνας που προκαλείται από το Μεγάλο Τείχος της Κίνας, είτε για ακραία εποπτεία όπως αυτή που συμβαίνει στην Ευρώπη, δεν θα έχει καμία πιθανότητα κατά του BVPN. Δεν είναι μόνο αυτό που λέμε, αλλά το επίπεδο ασφάλειας της υπηρεσίας και η μοναδικότητά της έχουν επαίνους από αρκετές ιστοσελίδες που ειδικεύονται στην ηλεκτρονική ασφάλεια.

Το σύνολο του δικτύου εξυπηρετητών είναι ασφαλισμένο με μια κρυπτογράφηση AES 256-bit στρατιωτικής ποιότητας, η οποία είναι η πλέον προηγμένη μορφή κρυπτογράφησης διαθέσιμη σήμερα στα VPN. Το BVPN υποστηρίζει επίσης πολλά προηγμένα και μοναδικά πρωτόκολλα ασφαλείας, όπως το OpenVPN με UDP και TCP, SSH, L2TP με IPSec και την δική του σήραγγα καπνού που θα συζητήσουμε λεπτομερέστερα αργότερα. Ωστόσο, το PPTP υποστηριζόταν, δεν οφείλεται πλέον στο γεγονός ότι δεν θεωρείται πλέον ένα από τα ασφαλή πρωτόκολλα.

Πριν βρεθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την σήραγγα καπνού ας σβήσουμε το φως στα άλλα πρωτόκολλα που υποστηρίζονται ειδικά το OpenVPN. Τώρα το πρωτόκολλο OpenVPN που υποστηρίζεται από το BVPN τρέχει σε UDP και TCP. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εναλλάσσει μεταξύ τους με ένα μόνο κλικ χωρίς καμιά θλίψη. Εκτός αυτού, το BVPN ήταν ένα από τα πρώτα VPN που υποστήριζαν το OpenVPN σε σήραγγα SSH. Πρόκειται για ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό που παρακάμπτει τις πιο δύσκολες καταστάσεις, όπως το Great Firewall της Κίνας και οποιαδήποτε επιθεώρηση Deep Packet που υποβλήθηκε από τις κυβερνήσεις για τον βασικό σκοπό του περιορισμού των ιστοτόπων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το BVPN είναι ένα από τα ιδιαίτερα συνιστώμενα VPN για τοποθεσίες όπως η Κίνα και το Ιράν που έχουν τα υψηλότερα επίπεδα λογοκρισίας στο διαδίκτυο.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ασφάλειας που προκάλεσε το BVPN να πηδήσει σε ηγετική θέση στην αγορά ήταν ότι ο πελάτης BVPN για iOS διαθέτει ένα ενσωματωμένο client OpenVPN που το καθιστά την πρώτη εφαρμογή VPN για iOS για να υποστηρίζει το OpenVPN χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει ξεχωριστή εφαρμογή για αυτό.

Σήραγγα καπνού

Λόγω της αύξησης της διαδικτυακής λογοκρισίας σε όλο τον κόσμο από τις κυβερνήσεις και των ατελείωτων προσπαθειών τους να αποκλείσουν τις υπηρεσίες VPN, έχει γίνει μια διαρκής πρόκληση για τις υπηρεσίες VPN να διαδραματίσουν τον βασικό τους ρόλο στην παροχή στους χρήστες τους με ιδιωτικό απόρρητο, online ασφάλεια και ελευθερία στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, η υπηρεσία VPN προσπάθησε να αναπτύξει νέες τεχνολογίες κρυπτογράφησης για να βοηθήσει στην υπερνίκηση αυτών των ισχυρών περιορισμών, των τείχη προστασίας και των ελέγχων Deep Packet Inspections. Όταν ήρθε στην BVPN, ήταν σε θέση να αναπτύξουν τη δική τους μορφή ισχυρής διπλής τεχνολογίας κρυπτογράφησης που ονομάζεται "Tunnel Smoke".

Το BVPN προσαρμόζει το πρωτόκολλο User Datagram Protocol ή το UDP που είναι ενσωματωμένο στο λογισμικό πελάτη για να λειτουργήσει ως πρόσθετο επίπεδο κρυπτογράφησης. Είναι ακόμη πιο ισχυρό από τα κοινά χρησιμοποιούμενα διπλά επίπεδα κρυπτογράφησης από άλλους παρόχους VPN. Αυτή είναι η σήραγγα καπνού. Η σήραγγα καπνού λειτουργεί με την πλήρη απόκρυψη της σύνδεσης OpenVPN και κατακλύζει την κυκλοφορία του δικτύου, ώστε να καταστεί εντελώς ανυπόληπτη από σκληρά τείχη προστασίας, όπως το Great Firewall της Κίνας και το Deep Packet Inspections.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της σήραγγας καπνού είναι ότι επιδιορθώνει την ταχύτητα σύνδεσης επιλύοντας τυχόν προβλήματα στραγγαλισμού που μπορούν να προκληθούν από διαφορετικά IP και θύρες χωρίς να επηρεάσει ή να διακόψει την ίδια τη σύνδεση, παρέχοντας στον χρήστη μια σταθερή και ισχυρή σύνδεση VPN για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χρονικός.

Kill Switch

Στις τελευταίες εκδόσεις της, η BVPN έχει ενσωματώσει έναν ενσωματωμένο διακόπτη διαδικτύου που λειτουργεί ως επείγον μέτρο εάν για οποιονδήποτε λόγο η σύνδεση VPN πέσει. Με άλλα λόγια, εάν οποιαδήποτε στιγμή η σύνδεση VPN πέσει, ο διακόπτης kill απενεργοποιεί ολόκληρη τη σύνδεση στο Internet μέχρι να συνδεθεί ξανά η σύνδεση VPN. Αυτό αποτρέπει τυχόν διαρροές λόγω της πτώσης της ασφαλούς σύνδεσης VPN. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Είναι τόσο απλό όσο το κλικ για να ελέγξετε ή να καταργήσετε την επιλογή ενός πλαισίου ελέγχου.

Προστασία διαρροών IPv6

Ως μέσο για την αποτροπή τυχόν διαρροών IP, η BVPN υλοποίησε τη λειτουργία "Προστασία διαρροών IPv6" μέσα στην εφαρμογή. Όταν είναι ενεργοποιημένη, αποκλείει όλη την κυκλοφορία IPv6 και επιτρέπεται μόνο η μετάδοση IPv4. Με αυτόν τον τρόπο, όλη η κίνηση του δικτύου θα κρυπτογραφηθεί αφήνοντας καμία πιθανότητα για τυχόν διαρροές.

Ελέγξτε IP από το Best VPN Deal Tool

Προστασία διαρροής DNS

Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση VPN, το BVPN έχει ήδη προεπιλεγμένη δυνατότητα ενεργοποίησης DNS διαρροής. Δοκιμάσαμε αυτό τον εαυτό μας με τη διεξαγωγή δοκιμών διαρροής DNS σε αρκετούς τυχαίους διακομιστές και τα αποτελέσματα ήταν τόσο κοντά στην τελειότητα, όπως θα μπορούσε να είναι όπως φαίνεται παρακάτω.

dnsleak προστασία ibvpn

test ibvpn
Έξυπνο DNS

Τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική είναι η πρόσφατη προσθήκη χαρακτηριστικών, η τελευταία έκδοση του BVPN διαθέτει ενσωματωμένο Smart DNS που προστέθηκε υπό το πρίσμα της πρόσφατης καταστολής των υπηρεσιών VPN από διάσημους δικτυακούς τόπους ροής όπως το BBC iPlayer, Netflix, και ο Χούλου.

Διακομιστές και εύρος ζώνης

Σε σύγκριση με άλλα μεγάλα ονόματα στον τομέα των VPN, το BVPN έχει περιορισμένο αριθμό τοποθεσιών διακομιστών, ωστόσο υπάρχουν συνεχείς προσθήκες και οι ήδη διαθέσιμες τοποθεσίες διακομιστών είναι στρατηγικά τοποθετημένες ώστε να μην αισθανθείτε ποτέ τον περιορισμό. Το δίκτυο εξυπηρετητών αποτελείται από περισσότερες από 20 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Ουκρανίας, της Σουηδίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Σιγκαπούρης, της Ιαπωνίας,.

διακομιστές ibvpn και εύρος ζώνης

Οι χρήστες BVPN είναι σε θέση να αλλάζουν πολύ εύκολα μεταξύ διακομιστών χωρίς όρια. Με άλλα λόγια, με τον BVPN, οι χρήστες έχουν απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών.

Όταν πρόκειται για το εύρος ζώνης, οι χρήστες του BVPN απολαμβάνουν εντελώς απεριόριστο εύρος ζώνης δεδομένων χωρίς κανένα περιορισμό.

Συμβατότητα

Το BVPN είναι συμβατό με σχεδόν όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows (Vista και αργότερα), Mac OS (10.7 και νεότερες εκδόσεις), iOS (8 και νεότερες εκδόσεις), Android (4.0.3 και νεότερες εκδόσεις) και μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο σε κονσόλες παιχνιδιών , όλους τους τύπους δρομολογητών, συσκευές streaming media (π.χ. Apple TV box, Amazon Firestick κ.λπ.)

Ταυτόχρονη σύνδεση

Το BVPN παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα σύνδεσης έως και 6 συσκευών ταυτόχρονα με μία συνδρομή. Σε σύγκριση με άλλα VPN στην αγορά, αυτό είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς οι περισσότεροι πάροχοι προσφέρουν έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Torrenting & Κοινή χρήση P2P

Όλοι οι διακομιστές BVPN υποστηρίζουν κοινή χρήση P2P, εκτός από εκείνους στις Η.Π.Α.

Υποστήριξη πελατών

Η BVPN διαθέτει μια υπηρεσία υποστήριξης πελατών 24 ώρες το 24ωρο για ζωντανή συνομιλία. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δοκίμασα να τους ρωτήσουμε για μερικά θέματα μόνο για να μάθουμε πόσο αποτελεσματικά είναι και είχαμε πυροδοτήσει αμέσως με ακριβείς και εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες. Για πιο περίπλοκες έρευνες ή σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, χρησιμοποιούν το TeamViewer, λογισμικό απομακρυσμένης βοήθειας, για να βεβαιωθείτε ότι σας παρέχουν το επίπεδο της απαραίτητης βοήθειας.

Επίσης, το τμήμα των Συχνών Συνεντεύξεων είναι εξαιρετικά χρήσιμο καθώς παρέχει λεπτομερή σεμινάρια με στιγμιότυπα οθόνης για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε κατά νου.

συμπέρασμα

Κατά την άνοδο των αμέτρητων ονομάτων των VPN ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σφιχτός. Ωστόσο, με την πρόσφατη καταστολή των υπηρεσιών VPN τόσο από ιστότοπους όσο και από κυβερνήσεις, οι υπηρεσίες συνεχίζουν να πέφτουν το ένα μετά το άλλο, εκτός από τις λίγες ισχυρές και αξιόπιστες υπηρεσίες που άρχισαν να εξελίσσονται τεχνολογικά για να ανταποκριθούν στις online προκλήσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ ασφαλές να πούμε ότι το BVPN, με όλα τα χαρακτηριστικά του και τη σταθερότητα και την ταχύτητα σύνδεσης του, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους ισχυρούς λίγους. Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, αυτοί οι τύποι απέδειξαν πόσο έντονοι είναι για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών τους, της online ασφάλειας και της online ελευθερίας.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Δεν βασίζεται στις ΗΠΑ
Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
Απεριόριστη μετάβαση διακομιστή χωρίς απεριόριστο εύρος ζώνης
Killswitch
Προστασία IPv6
Προστασία διαρροής DNS
Ισχυρή κρυπτογράφηση
Ισχυρά πρωτόκολλα σήραγγας (L2TP / IPsec, OpenVPN, SSH, Smoke)
Σήραγγα καπνού
Ενσωματωμένο OpenVPN για iOS
Υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών
6 ταυτόχρονες συνδέσεις
P2P / torrenting επιτρέπεται
Φιλικό προς το χρήστη πελάτης
Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών
Γρήγορη ταχύτητα
Φτηνά σχέδια τιμών & εκπτώσεις
Δωρεάν δοκιμή
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Περιορισμένος αριθμός διακομιστών

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments