Buffered VPN Review 2019 – Είναι το επόμενο μεγάλο VPN;

[ware_item id=33][/ware_item]

Η ασύρματη χορδή που σκοντάφτει εσάς!


Όλη η γοητεία που η ασύρματη επικοινωνία έχει παρουσιάσει ο κόσμος σε αυτό το σημείο του χρόνου έχει έρθει σε μια μεγάλη τιμή. Το κόστος που καταβάλαμε δεν ήταν τίποτε λιγότερο από τη δική μας ασφαλή ζώνη. ιδιωτικότητα μας. Όντας μέλος του κόσμου υψηλής τεχνολογίας, όπου το techie είναι το νέο δροσερό, δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί στην επιθυμία να μην παραμείνει στο διαδίκτυο ή να συνδεθεί με το διαδίκτυο.

Επίσης, διαβάστε: Ιδιωτική κριτική πρόσβασης στο Internet>>

Ο εθισμός της ύπαρξης

Πρέπει να προβάλλουμε το τελευταίο περιεχόμενο για να έχουμε μια αίσθηση ότι ανήκουμε. Τι γίνεται με αυτές τις τάσεις για τις οποίες όλοι μιλάνε; Για να πιει από το πηγάδι της γνώσης, κάναμε μια κατάδυση για την οποία δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Αλλά τελικά οι κραυγές των πνιγμένων μας έχουν φτάσει και μας προειδοποίησαν για την επικείμενη καταστροφή που έρχεται κατά μήκος της εξουσίας άμεσης πρόσβασης στις πληροφορίες.

Απώλεια απορρήτου εμπιστευτικών θεμάτων

Με ένα μόνο κλικ στο κουμπί "Συμφωνώ" με τους όρους και τις συνθήκες που δεν έχουν διαβάσει ποτέ για όλο το λογισμικό και τις εφαρμογές, είστε ήδη παγιδευμένοι στον φαύλο κύκλο συνεχούς επιτήρησης. Ναι, η κυβέρνηση σας κατασκοπεύει με τη βοήθεια των παρόχων υπηρεσιών Διαδικτύου, γνωστών ως ISP.

Buffered VPN Review 2019 - Είναι το επόμενο μεγάλο VPN;

Θέλετε να αποκτήσετε έλεγχο?

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πέσει θύματα του κυβερνο-εκφοβισμού και δεν υπάρχει τέλος σε αυτό. Κάθε φορά που το κακό κρύβεται γύρω και αποκτά τον έλεγχο, η ανθρωπότητα αγωνίζεται πίσω και αντιδρούσαμε όσον αφορά την προστασία από ιούς, δηλαδή την ανάπτυξη VPN. Το ρυθμισμένο VPN θεωρείται ως το απόλυτο κλειδί για την ασφάλεια που βασίζεται στον περιηγητή και είναι μια ψευδή πεποίθηση. Αυτή η ιδέα αναπτύσσεται με μια κοινή κατάσταση που αντιμετωπίζει ο καθένας. Το γεγονός ότι η περιήγηση μέσω των προγραμμάτων περιήγησης επιτραπέζιων υπολογιστών καταναλώνει το μεγαλύτερο μέρος του εύρους ζώνης και αποτελεί την κύρια πηγή βαριάς χρήσης του Διαδικτύου. οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα πρόγραμμα περιήγησης που αναπτύχθηκε ειδικά για την καταπολέμηση των αδικαιολόγητων οντοτήτων μακριά από τα ιδιωτικά και εμπιστευτικά θέματα σας είναι η καλύτερη λύση για τις ανησυχίες σας. Αυτό είναι ένα χάσμα που είναι στην πραγματικότητα ένας πάγκος για τους χρήστες να δοκιμάσουν αυτό το VPN. Καθώς πήγαμε για τη δοκιμή, ανακαλύψαμε ότι το VPN δεν λειτουργούσε όπως ισχυριζόταν, αλλά με φορτία διαρροών IP ως αποτέλεσμα κακών εικονικών διακομιστών. 

Εργαλεία διασφάλισης

Ένα VPN είναι η σωστή λύση στο πιεστικό ζήτημα που έχει μπερδέψει την ψυχή του ανθρώπου. Ωστόσο, η ύπαρξη prudish κατά την επιλογή ενός VPN είναι επίσης μια αυξανόμενη ερώτηση. Το χάρισμα των VPN έχει προσελκύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε συνδρομή, εκ των οποίων ορισμένοι από αυτούς αντιμετωπίζουν μια κακή εμπειρία. Ας δούμε την καραμέλα του Buffered VPN που μπορεί να σας κάνει να το επιλέξετε.

Η ιστοσελίδα και η εφαρμογή

Αναγνωρίζουμε ότι η πρακτικότητα του περιβάλλοντος χρήστη είναι αξιέπαινη. Το μπλε θέμα συνήθως έχει μια καταπραϋντική επίδραση στα μάτια, αφήνοντας έτσι μια καλή εντύπωση για το προϊόν. Λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική έννοια, την απλότητα και την προσβασιμότητα για τους χρήστες, το Buffered VPN σχεδιάζεται κατά τρόπο τακτικό. Φαίνεται ότι το Buffered VPN έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξυπηρετεί τους χρήστες του OS, αλλά δεν εξυπηρετεί τους χρήστες Android πολύ αποτελεσματικά, αφού η εφαρμογή έχει μια τόσο υψηλή βαθμολογία στο play store για αρκετά μειονεκτήματα στην εφαρμογή, και αυτό με αρκετές κριτικές. 

Το κόστος μίσθωσης της φρουράς

Αυτός ο ιδιαίτερος προστάτης των προσωπικών σας πληροφοριών και των δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο είναι λίγο πιο ακριβός από τον μέσο όρο. Όπως και ο κανόνας, διαθέτει επίσης και τρία πακέτα: μηνιαίο, εξαμηνιαίο ή ετήσιο σχέδιο. Το μηνιαίο σχέδιο είναι το πιο ακριβό από όλα, το ετήσιο σχέδιο μειώνεται ελαφρώς περισσότερο από το κανονικό επιτόκιο της αγοράς.

Ανάγνωση: Η φθηνότερη υπηρεσία VPN για λιγότερο από 5 $

Γνωρίζοντας ότι το Buffered VPN έχει ένα ιστορικό απόκρυψης και εξαφάνισης των IP χρηστών του με επιτυχία από χρόνια, αξίζει τα χρήματα.

Buffered VPN Review 2019 - Είναι το επόμενο μεγάλο VPN;

Όχι η ελπίδα έχει χαθεί καθώς δεν υπάρχει δοκιμαστική περίοδος για να ελέγξετε τις υπηρεσίες τους, καθώς υπάρχει 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων που προσφέρει η Buffered VPN.

Διαδικασία διασφάλισης επιφάνειας εργασίας

Πρώτα απ 'όλα, κάνοντας κλικ στην καρτέλα "Λήψη Buffered" στην ιστοσελίδα οδηγεί σε μια φόρμα που σας ζητά να συμπληρώσετε μια φόρμα που απλώς σας ζητάει το όνομα χρήστη, το Email ID και έναν κωδικό πρόσβασης. Μετά από αυτό, το μόνο που χρειάζεται για τη δημιουργία ενός λογαριασμού είναι η επιλογή μιας μεθόδου πληρωμής.

Μάθετε Σχετικά: Καλύτερη υπηρεσία VPN των Windows

Ένας μόνο λογαριασμός αρκεί για ολόκληρη την οικογένεια καθώς επιτρέπονται πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις ανά λογαριασμό. Αυτό το γαλάζιο πουλί αποθηκεύει τη δική σας και τις πληροφορίες της οικογένειάς σας, τις δραστηριότητες στο Διαδίκτυο και την ιδιωτική ζωή.

Ο μόνος τρόπος για να το πάρετε στα Smartphones

Ένα άλλο σημαντικό αρνητικό σημείο του Buffered VPN, που είναι μια σημαντική αποτυχία, είναι το γεγονός ότι δεν διαθέτει συγκεκριμένη εφαρμογή για smartphones σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Ωστόσο, ένα πλήρες εικονογραφημένο εγχειρίδιο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα για μια εναλλακτική ρύθμιση στο Android.

Buffered VPN Review 2019 - Είναι το επόμενο μεγάλο VPN;

Χάρη στον λεπτομερή και αρμονικά διαρθρωμένο οδηγό, η δημιουργία αυτού του VPN δεν είναι τόσο δύσκολη όσο οι μαρτυρίες στις ιστοσελίδες αποδεικνύουν ότι.

Η απομακρυσμένη τοποθεσία

Για όσους είναι νέοι στην τεχνολογική επιχείρηση, θα πρέπει να γνωρίζετε τα αποκαλούμενα Five Eyes. Έχουν σχηματίσει μια συμμαχία για να κρατήσει ένα «μάτι» έξω για να tweeze έξω από τους τρομοκράτες. Δεν είναι μύθος ότι ο ίδιος λόγος χρησιμοποιείται από τη νοημοσύνη για να ερμηνευτεί στις δικές σας δραστηριότητες δικτύου.
Δεδομένου ότι οι κυβερνήσεις πέντε χωρών, δηλ. Του Καναδά, της Νέας Ζηλανδίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας, έχουν ενώσει τα χέρια τους για να μοιραστούν τα δεδομένα των πληροφοριών τους, αυτές οι χώρες δεν είναι πλέον ασφαλείς.

Τώρα που επιστρέφουμε στο γεγονός ότι το Buffered VPN βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία, την Ουγγαρία, είναι πολύ μακριά από τις φρικτές οντότητες που είναι απελπισμένες να τρέφονται με τη στιγμή της αδυναμίας.

Αναφορά DNA Analytics

Οι τοποθεσίες διακομιστών VPN που έχουν αποθηκευτεί στο δίκτυο είναι ευρέως διαδεδομένες γύρω από την επιφάνεια της γης και καλύπτουν 39 χώρες. Ακόμη και σήμερα, η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται καθημερινά και νύχτα για να προσθέσει περισσότερους εξυπηρετητές σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Μια άλλη κλασική λειτουργία που δεν μπορεί να καυχηθεί για κανένα άλλο VPN είναι η επιλογή εντοπισμού θυρών. Ανοίγει δίκτυα για εσάς με έναν ασφαλή τρόπο, από τον οποίο σταματάτε.

Με απλά λόγια, εάν είστε ταξιδιώτης και το αεροδρόμιο διαθέτει ειδικές υπηρεσίες Wi-Fi μόνο για επαγγελματικούς κλάδους, το Buffered VPN θα μπαίνει αυτόματα στη μη-διαθέσιμη θύρα και θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε με πλήρη ελευθερία. Αυτό σας κάνει να νιώσετε σαν τα Spy Kids πίσω από το μέλλον. Ποιος δεν αρέσει να παίρνει το Wi-Fi, ονειρευόμασταν μόνο να βρεθούμε μετά από μια απελπιστική ματιά στην ασφαλή λίστα?

Μητρώο ή μη καταγραφή?

Αυτη ειναι Η ερωτηση. Λόγω του καθήκοντος που ο Buffered VPN ορκίστηκε να εκπληρώσει ότι σας κρατά ανώνυμα, δεν διατηρούν κανένα αρχείο καταγραφής δεδομένων. Ωστόσο, ορισμένα αρχεία καταγραφής σύνδεσης διατηρούνται για ένα ή δύο μήνες για τη βελτίωση των υπηρεσιών των πελατών. Αυτά είναι τα λιγότερα από τα υπόλοιπα VPN που αποθηκεύονται στα αποθέματά τους. Έτσι όλες οι προσωπικές σας ανησυχίες θα πρέπει να ξεπλένονται.

Σύνδεση μαζί σας όλη την ώρα

Buffered διασφαλίζει ότι οι πελάτες τους θα παραμείνουν ασφαλείς όλη την ώρα με κάθε δυνατό τρόπο. Ως εκ τούτου, τα ιστολόγιά τους ενημερώνονται συνεχώς με σχετικές ειδήσεις πραγματικών ανησυχιών για τους χρήστες.

Η επιλογή Live Chat λείπει και θα μπορούσε να κάνει θαύματα εάν η ομάδα αποφασίσει να την εισαγάγει στον ιστότοπο, αλλά χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που έγιναν μέσω της προσωπικής φόρμας ερωτήματός της στην ενότητα "Υποστήριξη".

Η οριοθέτηση της ρύθμισης Buffered σε διάφορα Windows και Mac είναι διαθέσιμη που ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών. Αυτό δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι η Buffered ενδιαφέρεται για τους πελάτες της.

Το δεξί πλαίσιο για να κάνετε ροή από

Οι πιστώσεις που δίνονται στις υψηλές ταχύτητές του, η αποθήκευση σε υψηλής ποιότητας σειρές είναι τώρα απλά ένα κλικ στο διακομιστή της χώρας μακριά. Όλες οι φυσικές αποστάσεις υποτροπιάζουν όταν φτάνετε ουσιαστικά να κλείνετε στις εθνικές τους τηλεοπτικές εκπομπές. Τελικά, καταλήγετε να αισθάνεστε σαν πολίτης της αλλοδαπής χώρας καθώς και να παίρνετε πλήρη προνόμια ενώ κάθεστε στον άνετο καναπέ σας.

P2P κοινή χρήση σημαίνει ότι μπορείτε να torrent, καθώς και εγώ! Η ιστορία του Buffered είναι καθαρή και δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής αναφορές διαρροών DNS. Ως εκ τούτου, η απόδοση του Buffered στην ταχύτητα και η προστασία της ταυτότητας των χρηστών είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής. Όντας ο καλύτερος σε αυτό που κάνει, καθώς ο ιστότοπος μπορεί να υπερηφανεύεται στην κορυφή της ιστοσελίδας του, σίγουρα αποδείχθηκε επίσης.

Το Netflix βρίσκεται στα πρόθυρα της απενεργοποίησης κάθε VPN στην αγορά, εμποδίζοντας τα. Από την πλευρά της προστιθέμενης αξίας, η πρόσφατη εξέλιξη του Buffered σχετικά με νέους τρόπους απομάκρυνσης των αναγνωριστικών των χρηστών, η Netflix εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να φέρει Buffered κάτω. Ως εκ τούτου, είναι η ασφαλέστερη συνδρομή να πάει για άλλα δύο χρόνια από τους οπαδούς Netflix.

Προσεχείς ειδήσεις

Μια πλήρως αφιερωμένη εφαρμογή για το Android βρίσκεται στο δρόμο της στο Google Play, ακολουθούμενη από μια πιο ανεπτυγμένη οντότητα στο Apple Store. Επιπλέον, το Buffered είναι ήδη διαθέσιμο σε Windows, Mac OSX και Linux.

Είστε ο δικαστής

Η αυθεντική αφοσίωση του VPN στην παροχή του καλύτερου από μόνο του, αν και σε στενότερη προοπτική, αποδείχθηκε ότι είναι ακριβώς το πράγμα που χρειάζεται στον σημερινό κόσμο. Με αδιαμφισβήτητες ταχύτητες, υψηλότερα εύρη ζώνης και αξιόπιστη ασφάλεια, κανείς δεν μπορεί να πει όχι με συγκεκριμένα στοιχεία εναντίον του. Σίγουρα αξίζει τον κόπο και με 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να τραβήξει το παιχνίδι προστασίας μακριά όσο το Buffered.

Το παλιό είναι χρυσό και έτσι μας λένε, αλλά το Buffered έχει γεννηθεί από τη νέα τεχνολογία και τη λογική που στοχεύει να επιτύχει αυτό που τόσοι πολλοί στο παρελθόν δεν έχουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Οποιοσδήποτε μπορεί να σκεφτεί τις ελπίδες του για το γεγονός ότι το Buffered έχει φτάσει πολύ στην κορυφή από το μικρό χρονικό διάστημα της έναρξης και έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τη σημερινή του κατάσταση.

Απλά δώστε στο Buffered VPN μία λήψη μόνοι σας και με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δεν υπάρχει τίποτα που θα πρέπει να πληρώσετε μακροπρόθεσμα για να κάνετε μια κακή απόφαση.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments