Beste VPN-er for virksomhet i 2019 – Invest Wisely

[ware_item id=33][/ware_item]

Et virtuelt privat nettverk sørger for at brukeren kan få tilgang til alt innholdet på nettet privat og sikkert uten å bli blokkert. Store selskaper, så vel som folk som sitter hjemme, klarer å komme seg gjennom hvilken som helst kanal ved å bruke en VPN. Dessuten øker fordelene med VPN for virksomheten raskt. En VPN har vist seg å være ganske gunstig for små og mellomstore bedrifter ettersom verden begynner å bli meget konkurransedyktig. Det er forskjellige startups i hvert hjørne som tiltrekker seg mange mennesker mot arbeidet sitt og borte fra den tøffe rutinen for en hvit kraget jobb. På grunn av teknologiske fremskritt på alle felt, er det enkelt å samle menneskelige ressurser for små oppstart og få tilgang til alle slags data uten noen barrierer.


Topp VPN-løsninger for små bedrifter

Mens du jobber hjemmefra eller hvor som helst utenfor kontoret, er det nå enkelt mulig å få tilgang til private data via en VPN. Hindringene forårsaket av å finne IP-adressen din fjernes når du velger en VPN-tjeneste. En av de beste VPN-løsningene for små bedrifter inkluderer VyprVPN, HideMyAss og SaferVPN. Kostnadene for tilgang til dine private data medfører imidlertid en risiko og kan føre til store svikt i virksomheter hvis de ikke er sikret ordentlig. For dette formålet er det viktig at dataene beskyttes av den beste VPN-tjenesten. Investering i en av de beste VPN-tjenestene gir en rekke fordeler på lang sikt ettersom dine personlige data ikke er under noen trusler med det. Fordelene med VPN for bedrifter kommer med å investere i en VPN-tjeneste som samsvarer med virksomhetens krav og en som er rimelig samtidig.

virksomhet vpn forklart

Bildekreditter: www.orange-business.com

Hver VPN har sin egen unikhet og visse funksjoner som skiller dem ut fra resten. Å velge de beste VPN-løsningene for en liten bedrift er din egen avgjørelse som avhenger av overkommeligheten og funksjonene du leter etter i ønsket VPN. Forretningsbruk av en VPN har økt etterspørselen i VPN-markedet, og med denne hastigheten har kundene en rekke å velge mellom topp VPN-er som har de beste funksjonene. Disse inkluderer:

NordVPN

Den beste forretnings VPN i følge ekspertene til BestVPNDeals.com er NordVPN. Det gir virksomheter en ugjennomtrengelig datakrypteringstunnel. Det anbefales for alle bedrifter, store eller små, å få denne VPN-leverandøren til å sikre sin online infrastruktur fra alle datainnbruddene der ute. NordVPN eies av Liverpool fotballklubb som forteller oss hvor de kommer fra. Du kan lett stole på denne topp VPN-leverandøren når det gjelder virksomhetens online sikkerhet.

VyprVPN

Når du velger en av de topprangerte VPN-ene, blir VyprVPN ditt tryggeste valg. Tjenesten deres er upåklagelig, og den ivaretar behovet til de som jobber for små bedrifter. VyprVPN, som er en av de beste VPN-løsningene for små bedrifter, tilbyr apper for alle plattformene der forretningsdata blir administrert. USP for VyprVPN involverer sin kameleonprotokoll som forhindrer at dyp pakkeinspeksjon finner sted.

Fordelene med VPN for små bedrifter er at den fungerer til fordel for de ansatte som jobber for virksomheten og beskytter deres private data inkludert filer, e-poster, etc. Bedriftskundene som investerer i VyprVPN-tjenesten kan underholdes av en eksklusiv kontosjef som veileder dem angående etablering av virksomheten. For bedrifter er det grunnleggende kravet fra en VPN absolutt sikkerhet og beskyttelse av data. VyperVPN lar sine kunder lage en privat VPN-server der data lett kan nås av selskapet og kollegene. VyperVPN ble en av de beste VPN-løsningene for små bedrifter etter at mange små bedrifter investerte i den og var fornøyd med resultatene. Det tilbyr også potensielle kunder en tredagers prøveperiode for å bevise at det er den beste VPN-en for småbedrifter blant mange andre.

HideMyAss

Et av de mest kjente navnene i VPN-bransjen er HideMyAss, som er populært på grunn av sin effektive kundeservice og derfor har en høy kundebase.

Fordelene med VPN for små bedrifter består av sikre live chat som er levert av HideMyAss, og hvis du tilfeldigvis møter et problem mens du bruker tjenesten deres, gjør et billettsystem det lettere å bli kvitt problemet. Denne VPN-løsningen for små bedrifter gjør det enkelt for brukerne å beskytte dataene sine. I likhet med VyperVPN tilbyr de forretningsplaner for små bedrifter. Imidlertid må brukeren i dette tilfellet be om disse planene om nødvendig.

SaferVPN

Denne VPN skaper en individualitet om seg selv ved å tilby en brukervennlig stasjonær klient som har applikasjoner for både Android og iPhones.

Kundeservicen deres er det som gjør dem til en av de beste VPN-ene og populære blant gründere av små bedrifter. De potensielle kundene til SaferVPN kommer tilbake i en lengre periode etter at de har prøvd den 14-dagers prøveperioden med pengene tilbake-garanti og en gratis 24-dagers prøveperiode som gjør det til en av de beste gratis VPN-ene for små bedrifter.

Gjennomsnittlige VPN-er å velge for små bedrifter

Mange ganger er ikke avgjørelsen som gjør en forskjell i å velge en bedre VPN når du ser etter de beste alternativene, men når du vet hvilke som ikke er så bra for deg. Følgende VPN-er har noen fordeler, men de faller i kategorien for ikke-så-gode eller gjennomsnittlige VPN-valg.

PureVPN

Denne VPN-løsningen for små bedrifter er kanskje ikke det mest passende valget på alle måter, men den er moderat god for bare rettferdige tjenester til en veldig billig pris.

Selv om de sterke områdene inkluderer en autentisk VPN-opplevelse i tillegg til spesifikke forretningsplaner som den gir sammen med rimelige priser. På den annen side reiser PureVPNs mangel på avhengighet av hemmelighet fremover, mange spørsmål fra brukerne, noe som resulterer i at potensielle kunder bytter til andre VPN-tjenester.

ibVPN

For å nevne noen få fordeler, er den beste funksjonen som ibVPN har valget av en protokoll som brukeren finner passende. Valget kan tas mellom OpenVPN, SSTP-protokoll, PPTP & L2TP. IbVPN, som er et Romania-basert selskap, har rundt 100 servere i 43 land som tilbyr en seks timers gratis prøveperiode til kundene. Denne VPN-en er kanskje ikke det mest nøyaktige valget for små bedrifter, men prøveperioden er i det minste en god måte å sjekke om den passer til dine krav.

Beste brannmur- og VPN-løsninger for små bedrifter

Fordelene med VPN for små bedrifter og fordelene med brannmur er ganske like; de er svært nyttige for bedrifter som ønsker å blokkere nettverkstrafikk, og sikkerheten begrenser alle dataangrep som kan finne sted. De beste brannmuren og VPN-løsningene for små bedrifter tjener samme formål med litt forskjellige funksjoner. De kan være i form av maskinvare eller programvare. Når det gjelder programvare, er deres formål å sikre PC-en de er installert på, mens maskinvare beskytter den alle datamaskiner i et nettverk og er overkommelig for små bedrifter. Eiere av små bedrifter har opplevd bruken av disse brannmurene og kommet med følgende valg som best tjener deres formål:

  • Vakthavende brannkammer
  • Fortinet
  • Sonicwall
  • Kerio-kontroll

For mer informasjon, kontakt BestVPNdeals eller skriv oss dine dyrebare tilbakemeldinger og send den til [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments