Dette er grunden til, at enhver rejsende skal bruge en VPN i 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Hvem ønsker ikke at rejse rundt i verden, eller lad os bare sige rejse og opdage forskellige byer eller byer i deres hjemland. Mens du sparer op til tusinder af dollars, overshop, forbered dig på din rejsetur, er der en ting til, du skal tilføje til din "liste over ting, du skal have, når du rejser". Og hvad antager du, at det skal være? Lad os bare tale om din sikkerhed, specifikt din online sikkerhed. Rejse er sjovt kun når du er i sikkerhed, ellers bliver det et mareridt. Når du rejser, bruger du uundgåeligt offentlige Wi-Fi-hotspots, på caféer, i lufthavnen og andre steder.


Dette er grunden til, at enhver rejsende skal bruge en VPN i 2019

Lad os bare sige, at du booker en online-billet ved hjælp af offentlig Wi-Fi, er du ikke bange for, at en ukendt person kan hoppe lige ind i dine personlige oplysninger? Godt. det er ikke overraskende! Cyberkriminelle er altid efter chancer for at spore dine personlige oplysninger. De kan nemt få dine brugernavne, kreditkortoplysninger og adgangskoder, når dine data ikke er krypteret. Og hvem kunne være deres bedre ofre end rejsende?

Så er du sikker, når du bruger offentlige Wi-Fi'er? Slet ikke! Der er dog altid en løsning på alt. I dette tilfælde er løsningen ingen ringere end en VPN. Brug af en VPN til rejse kan redde dig fra mange uforudsete problemer. Hvis du leder efter måder at slippe af med problemet, skal du ikke søge længere. Her er retningslinjen for, hvordan du kan bruge en VPN, når du rejser, hvorfor du skal bruge en VPN, og hvilke er de bedste VPN-udbydere.

Hvorfor er en VPN, din rejse skal have?

En VPN opretter faktisk en bro mellem dig og dine webaktiviteter, og der er ingen måde for nogen anden part at hoppe ind i dine detaljer. Gør det ikke en VPN bedst at rejse? Bestemt, ja! Lad os tjekke, hvad andre fantastiske ting en VPN kan gøre, mens du rejser.

Giver dig adgang til begrænsede websteder

Med en VPN til rejse kan du også få adgang til websteder, der ofte er blokeret i nogle lande. Hvad har du ellers brug for? For eksempel Netflix. Det er endnu ikke tilgængeligt i alle lande, men du kan trække en all-nighter og se din yndlingsserie ved hjælp af en VPN.

Det er interessant at vide, hvordan en VPN gør netop det; det krypterer dine data og dine online aktiviteter, skjuler din placering og IP-adresse, hvilket gør dig anonym over internettet. Dette giver igen mulighed for at få adgang til de begrænsede websteder i visse lande. Så uanset om du vil bruge Facebook i Kina eller Solo Traveler i nogle lande, hvor det er blokeret, kan du bruge en VPN, når du rejser til Kina eller hvor som helst og bryde begrænsningen og gennemse frit Facebook eller ethvert andet blokeret websted. Så det at føle sig virkelig fri, mens du rejser, er bare den bedste rejse VPN væk!

Desuden er denne fordel ikke kun nyttig, når du rejser, men også når du sidder derhjemme. Det handler bare om at oprette forbindelse til et websted eller en server i et andet land, og boom, få adgang til alle de websteder, du vil have, frit!

Beskytter dig mod falske Wi-Fi-hotspots

Cyberkriminelle går over bord og indstiller endda falske Wi-Fi-hotspots, så du nemt bliver fanget. Med VPN, selvom du opretter forbindelse til deres Wi-Fi, bliver din online aktivitet krypteret og dermed beskyttet. Hvor cool er det at bruge en hackers gratis Wi-Fi uden at skulle bekymre sig om sikkerheden!

Holder dine personlige oplysninger lyd

De data, du indtaster, såsom dine adgangskoder, e-mails, kreditkortoplysninger, er beskyttet mod alle slags uheld på grund af VPN. Du kan booke en flyvning ved hjælp af Wi-Fi i din yndlingscafé uden at skulle bekymre dig om, at en anden undersøger dine bankoplysninger. Er det ikke praktisk? Du kan bruge en VPN og booke dine hotelbilletter, udveksle penge på dine konti, udføre dine online bankaktiviteter og hvad ikke! Da dine data vil blive krypteret, bliver de ikke hacket eller afsløret. Selv VPN-tjenesterne har politikkerne til ikke at logge ind på din dataanvendelse, hvilket sparer dig for alle slags bekymringer.

De bedste rejseprogrammer, du skal investere i

NordVPN

En af de stærkeste VPN-udbydere derude topper vores diagram. Det har mere end 5000 servere næsten i alle større lande i verden, der tilbyder sin brugervenlige app. Det giver sine brugere et meget stærkt lag af datakryptering, som gør det næsten umuligt for hackere at knække dine personlige og professionelle data, selv på offentlig wifi, som du skal bruge, mens du rejser. Derfor er denne VPN-udbyder en must-have VPN for rejsende.

ExpressVPN

Express VPN har den bedste placering midt i alle de andre VPN'er. Det letter dig med sikker forbindelse og privatlivsværktøjer. Dine data er krypteret som altid. Express VPN værdsætter også de bedste beskyttelsestjenester, og det er grunden til, at deres system ikke logger på dit databrug. Du forbliver anonym, strengt anonym.

VyprVPN

Da vi nu ved, hvor utrygge vores online aktiviteter er, mens vi rejser, er det blevet vores første prioritet at først tage sikkerhedsforanstaltningerne. Og med VyprVPN kan ingen hacker og aflytning stjæle dine personlige data. VyprVPN er den bedste tilgængelige VPN til din tjeneste. Det krypterer bestemt og giver dig mulighed for en sikker forbindelse, bryder de indførte restriktioner og giver ingen mulighed for nogen hacker. Det har omkring 70 plus serverplaceringer, så valget er ubegrænset. Har alle dine websteder, IP-adresser, placeringer og online aktiviteter beskyttet med VyprVPN.

Læs: VyprVPN anmeldelse 2019

Overraskende fungerer det også effektivt i Kina. Kina er et af de lande, der aktivt forsøger at blokere selv VPN-tjenesterne, da det hjælper dig med at gennemse deres begrænsede webs. Men VyprVPN har ingen grænser, du kan få adgang til denne VPN, når du rejser til Kina. Årsagen til, at det kan bruges i Kina, er, at VyprVPN ikke har nogen servere, der opererer i Kina, så det er sandsynligt, at de ikke følger regeringens regler.

Privat internetadgang

Du må ikke glemme selv de små detaljer, når du skal rejse. Internetsikkerhed bør være den største prioritet, uanset hvad. Ligesom du ikke glemmer at få fat i din yndlingsbikini, skal du ikke glemme din online sikkerhed, inden du rammer dit yndlingssted. PIA skal være dit næste valg på rejsen VPN-listen. Det giver dig mulighed for at bruge op til 5 enheder uden nogen begrænsning, og det tjener dig med den bedste kundeservice

Så vi har afsløret, hvor vigtig en VPN til rejse er, og hvilken VPN, du skal vælge. Det er ingen overraskelse i disse dage, at cyberkriminelle rod med dig, uanset hvor du er. Men med en rejse-VPN kan du gemme store onlineangivelser. Det beskytter uden tvivl dig mod alle slags identitetstyverier og får dig til at bruge de utilgængelige webs. Tilmeld dig den bedste VPNS til rejse og nyd din rejse.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments