Bedste VPN’er for erhvervslivet i 2019 – Invest Wisely

[ware_item id=33][/ware_item]

Et virtuelt privat netværk sørger for, at brugeren kan få adgang til alt indhold på nettet privat og sikkert uden at blive blokeret. Store virksomheder såvel som folk derhjemme er i stand til at komme igennem en hvilken som helst kanal ved hjælp af en VPN. Derudover stiger fordelene ved VPN for erhverv hurtigt. En VPN har vist sig at være ret fordelagtig for små og mellemstore virksomheder, da verden bliver meget konkurrencedygtig. Der er forskellige startups i hvert hjørne, som tiltrækker mange mennesker mod deres arbejde og væk fra den hårde rutine for et hvidt kravejob. På grund af teknologiske fremskridt på alle områder er det let at samle menneskelige ressourcer til små startups og få adgang til enhver form for data uden nogen barrierer.


Top VPN-løsninger til små virksomheder

Mens du arbejder hjemmefra eller hvor som helst uden for dit kontor, er det nu let muligt at få adgang til private data via en VPN. Hindringerne forårsaget af lokalisering af din IP-adresse fjernes, når du vælger en VPN-tjeneste. En af de bedste VPN-løsninger til små virksomheder inkluderer VyprVPN, HideMyAss og SaferVPN. Omkostningerne ved at få adgang til dine private data indebærer dog en risiko og kan resultere i store fiaskoer for virksomheder, hvis de ikke er sikret korrekt. Til dette formål er det vigtigt, at dataene er beskyttet af den bedste VPN-service. Investering i en af ​​de bedste VPN-tjenester medfører en række fordele i det lange løb, da dine personlige data ikke er under nogen trusler med det. Fordelene ved VPN for virksomheder leveres med at investere i en VPN-service, der matcher dine forretningskrav og en, der er overkommelig på samme tid.

forretning vpn forklaret

Billedkreditter: www.orange-business.com

Hver VPN har sin egen unikhed og visse funktioner, der adskiller dem fra resten. At vælge de bedste VPN-løsninger til en lille virksomhed er din egen beslutning, der afhænger af din overkommelige pris og de funktioner, du leder efter i din ønskede VPN. Den forretningsmæssige anvendelse af en VPN har øget sin efterspørgsel på VPN-markedet, og med denne hastighed har kunderne en række at vælge imellem de øverste VPN'er, der har de bedste funktioner. Disse inkluderer:

NordVPN

Den bedste forretnings-VPN ifølge eksperterne fra BestVPNDeals.com er NordVPN. Det giver virksomheder en uigennemtrængelig datakrypteringstunnel. Det tilrådes for alle virksomheder, store eller små, at få denne VPN-udbyder til at sikre deres online infrastruktur mod alle de dataovertrædelser derude. NordVPN ejes af Liverpool fodboldklub, der fortæller os, hvor de kommer fra. Du kan nemt stole på denne top VPN-udbyder, når det kommer til din virksomheds online sikkerhed.

VyprVPN

Når du vælger en af ​​de bedst bedømte VPN'er, bliver VyprVPN dit sikreste valg. Deres service er upåklagelig, og det imødekommer behovet for dem, der arbejder for små virksomheder. VyprVPN, der er en af ​​de bedste VPN-løsninger til små virksomheder, giver apps til alle de platforme, hvor forretningsdata administreres. USP for VyprVPN involverer sin kamæleonprotokol, der forhindrer, at dyb pakkeinspektion finder sted.

Fordelene ved VPN for små virksomheder er, at det fungerer til fordel for de ansatte, der arbejder for virksomheden og beskytter deres private data inklusive filer, e-mails osv. Forretningskunderne, der investerer i VyprVPN-service, kan underholdes af en eksklusiv kontoadministrator, som hjælper dem med at etablere deres forretning. For virksomheder er det grundlæggende krav fra en VPN absolut sikkerhed og beskyttelse af data. VyperVPN giver sine kunder mulighed for at oprette en privat VPN-server, hvor data let kan fås af virksomheden og kollegerne. VyperVPN blev en af ​​de bedste VPN-løsninger til små virksomheder, efter at mange små virksomheder investerede i det og var tilfredse med resultaterne. Det tilbyder også sine potentielle kunder en tre-dages prøveperiode for at bevise, at det er den bedste VPN til små virksomheder blandt mange andre.

HideMyAss

Et af de mest berømte navne i VPN-branchen er HideMyAss, som er populær på grund af sine effektive kundeservices og derfor har en høj kundebase.

Fordelene ved VPN for små virksomheder består af sikre live chat, der leveres af HideMyAss, og hvis du tilfældigvis står over for et problem, mens du bruger deres service, gør et billet-system det lettere at slippe af med problemet. Denne VPN-løsning til små virksomheder gør det nemt for sine brugere at beskytte deres data. Ligesom VyperVPN tilbyder de også forretningsplaner for små virksomheder. I dette tilfælde skal brugeren dog bede om disse planer om nødvendigt.

SaferVPN

Denne VPN skaber en individualitet om sig selv ved at tilvejebringe en brugervenlig desktop-klient, der har applikationer til både Android og iPhones.

Deres kundeservice er det, der gør dem til en af ​​de bedste VPN'er og populære blandt små virksomheders iværksættere. De potentielle kunder fra SaferVPN kommer tilbage i en længere periode, efter at de har prøvet den 14-dages prøveversion med pengene tilbage-garanti og en gratis 24-dages prøveperiode, hvilket gør det til en af ​​de bedste gratis VPN'er for små virksomheder.

Gennemsnitlige VPN'er, der skal vælges til små virksomheder

Mange gange er den beslutning, der gør en forskel ved at vælge en bedre VPN, ikke når du ser efter de bedste muligheder, men når du ved, hvilke der ikke er så gode for dig. Følgende VPN'er har et par frynsegoder, men de falder ind under kategorien af ​​de ikke-så-gode eller gennemsnitlige VPN-valg.

PureVPN

Denne VPN-løsning til små virksomheder er muligvis ikke det mest passende valg på enhver måde, men den er moderat god til bare retfærdige tjenester til en meget billig pris.

Selvom dens stærke områder inkluderer en autentisk VPN-oplevelse ud over specifikke forretningsplaner, som den giver sammen med overkommelige priser. På den anden side rejser PureVPNs manglende afhængighed af havnefortrolelseshemmelighed mange spørgsmål fra sine brugere, hvilket resulterer i, at potentielle kunder skifter til andre VPN-tjenester.

ibVPN

For at nævne nogle få fordele er den bedste funktion, som ibVPN har, valget af en protokol, som brugeren finder passende. Valget kan træffes mellem OpenVPN, SSTP-protokol, PPTP & L2TP. IbVPN, der er et Rumænien-baseret selskab, har omkring 100 servere i 43 lande, der leverer en seks timers gratis prøveversion til sine kunder. Denne VPN er muligvis ikke det mest nøjagtige valg for små virksomheder, men deres prøveperiode er i det mindste en god måde at kontrollere, om det passer til dine krav.

Bedste firewall- og VPN-løsninger til små virksomheder

Fordelene ved VPN for små virksomheder og fordelene ved firewall er ganske ens; de er meget nyttige for virksomheder, der ønsker at blokere netværkstrafik, og dens sikkerhed begrænser alle computerangreb, der måtte finde sted. De bedste firewall- og VPN-løsninger til små virksomheder tjener samme formål med lidt forskellige funktioner. De kan være i form af hardware eller software. I tilfælde af software er deres formål at sikre den pc, de er installeret på, mens hardware beskytter det alle computere på et netværk og er overkommelig for små virksomheder. Ejere af små virksomheder har oplevet brugen af ​​disse firewalls og kom med følgende valg, der bedst tjener deres formål:

  • Watchguard brandkammer
  • Fortinet
  • SonicWALL
  • Kerio kontrol

For mere information, kontakt BestVPNdeals eller skriv os din dyrebare feedback og send den til [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments