5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online

[ware_item id=33][/ware_item]

En af de mest almindelige måder til let at dele filer på internettet er gennem Torrenting, som også kaldes P2P eller peer to peer fildeling. Magien begynder at ske, når vi bruger BitTorrent Protocol torrenting og filer begynder øjeblikkeligt at downloade fra seederens system. En af de største trusler, som alle Torrent-brugere står over for, overvåges dog af DMCA og ISP'er. Hvis de bliver fanget, udsættes de for store bøder i tilfælde af krænkelse af ophavsret og endda retssager. Det er hovedsagelig en forbrydelse på Internettet. De berømte Torrent-giganter som TorrentHound, Kickass og Torrentz er for nylig blevet skudt ned af DCMA.


Hvad er løsningen?

Nå, torrenting kan virkelig være sjovt, men kun når det gøres rigtigt! Hvis du klikker på tonsvis af unyttige links, kommer du ingen steder, i stedet får du en masse problemer. Så det er her, vi ønsker at løse dit problem, vi har brug for at få dig en dejlig VPN, der holder din tunneling beskyttet og krypteret. Gør dig til en fuldstændig fremmed foran internetudbydere. Så nu ved du virkelig, hvilken magi dine få forbrug på en pålidelig VPN-service kan gøre? Det er først efter, at Torrent-elskere får at vide om den bedste VPN til Torrenting, at de spiller smartere og beskytter deres privatliv. DCMA og ISP'er kan ikke overgå VPN-skjoldet, hvilket er det eneste, Torrent-elskere ønsker!

De frynsegoder, du får med VPN til Torrenting

Med Torrents VPN kan du nemt downloade dine berømte torrents af Arrow, Game of Thrones, Mr.Robot, Netflix's House of Cards, HBO-programmer og hvad ikke uden at engang bekymre dig om disse ophavsretlige overtrædelsesmeddelelser og begrænsninger.

Hurtige links til bedste VPN til Torrenting

 • NordVPN
 • Privat internetadgang
 • ExpressVPN
 • Torguard
 • IPVanish

NordVPN

Pris $ 3,49 / måned (3-års plan)
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online 5000+ servere i 60+ lande
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online2048 bit kryptering
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlineMulti-login til 6 brugere samtidigt
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online30-dages pengene-tilbage-garanti
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlineUnderstøtter Netflix med SmartPlay-funktion på apps

Privat internetadgang

Pris $ 3,33 / måned (1-års plan)
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlineTilbyder anonyme betalingsmuligheder
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlineKvalitetskryptering med en 7-dages pengene-tilbage-garanti
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlineIngen logfiler & Ubegrænset båndbredde
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online24/7 kundesupport
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online3284+ servere i 24 lande

ExpressVPN

Pris $ 8,32 / måned (1-årig plan)
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online 30-dages pengene-tilbage-garanti
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online Op til 256-bit kryptering
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online Brugervenlige apps / software
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online 24/7 Live Support
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online 100+ servere i 78 lande

Torguard

Pris $ 9.99 / måned
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlineIngen logpolitik
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlineGod P2P-fildeling
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online1 ugers prøve & Penge-tilbage-garanti
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online1600+ servere i 50+ lande
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlineOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

IPVanish

Pris $ 6,49 / måned
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlineFremragende appfunktioner
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlineGod hastighed og pålidelighed
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym onlinemere end 40.000 anonyme IP'er
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online225+ servere i over 60 lande
5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online7-dages pengene-tilbage-garanti

Sammenlign VPN's efter funktioner og protokoller med dette enkle værktøj.

Forståelse af Torrent VPN

torrentvpn forbedrede torrenting hastighed

Få superhurtig hastighed med bedste Torrent VPN

Med enkle ord er Torrent VPN et virtuelt privat netværk, der især bruges som et sikkerheds- og privatlivsværktøj. Hele processen med sikkerhed og beskyttelse sker med en krypteret tunnel over internettet og dine enheder, der holder din identitet skjult. Ikke kun det, men en VPN beskytter også dine data med stærk kryptering. Derfor, selv hvis en hacker invaderer din netværkssikkerhed, vil han ikke være i stand til at undersøge dine personlige data, da alt hvad nogen kunne se er den kodede version af dine oplysninger. Kontroller også: Bedste Torrenting-websteder i 2019 Det vigtigste er, at intet forhindrer dig i at downloade ubegrænsede torrenter, når du bruger den bedste VPN til Torrenting. Du kan downloade din foretrukne Captain America, Doctor Strange, Person of Interest, Jason Bourne, X Files og mange flere uden forhindringer. Ikke at bekymre dig om, at vi ikke nævnte de nyeste og aktuelle udgivelser, du kan downloade dem alle via torrent-websteder, men husk at oprette forbindelse til en torrent-VPN på din enhed. nordvpn for torrenting

Torrent VPN sikrer dit privatliv til næste niveau

Vi ved allerede, at indehavere af ophavsret altid kigger efter ofre for krænkelse af ophavsret. Men hvordan gør de det? De finder dig enten ved din IP-adresse, der giver din ægte placering, eller de overvåger din internettrafik. Ligesom du tilføjer en torrentfil, er din torrentklient, IP-adresse og land øjeblikkeligt synligt for alle. Med det er copyright-trold nemt i stand til at spore din placering. Den bedste VPN til Torrenting stopper din ISP-internetudbyder for at registrere dine aktiviteter online.

Så hvad er den bedste VPN til Torrenting?

Vi ved, hvad Torrent-elskere dybest set leder efter: Sikkerhed, beskyttelse og hastighed. Dette er grunden til, at vi efter at have udført nogle tests på VPN'er nåede frem til de 5 bedste Torrent VPN 2019, som giver dig alt hvad du vil have som en Torrent-elsker. Ja, vi downloadede hvordan jeg mødte din mor, Prison Break, Game of Thrones og Flash, før vi gav dig vores dom om, hvilken VPN-service der er hæderlig og pålidelig. Så vælg dit valg og lad os vide det i kommentarsektionen, hvis der er noget i det indhold, der generer dig.

NordVPN - Bedste VPN til Torrent

5 Bedste Torrent VPN til at holde dig anonym online

Det er så praktisk, at flere brugere betragter det som den bedste Torrent VPN til p2p-formål. De fleste Torrent-brugere kan lide det, fordi det er ganske overkommeligt for en VPN af kvalitet, dvs. $ 6,99 / måned for en årlig pakke med frynsegoder ved at nyde frihed over internettet uden nogen form for censur og geo-begrænsninger. Dette er deres 1-års plan, der lover 41% besparelser. Hvad er bedre? De har givet dig endnu mere fristende priser. Du kan Torrent dine foretrukne shows til kun $ 3,49 / måned med deres 3-årige plan, som sparer dig 70% på dit abonnement.

Læs også: Sådan Torrent sikkert

Du kan også nyde:

 • Ryd logpolitik
 • Ubegrænset båndbredde
 • Udvalg af pakker at vælge imellem
 • Ingen geobegrænsninger eller censurproblemer
 • Geografisk distribueret servernetværk
 • Kundesupportsystem med Live Chats
 • Torrent understøttet
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Du har endnu ikke hørt den mest imponerende funktion: 4500 servere over hele verden! Det er rigtigt, der er en stor chance for, at du har det maksimale valg af servere med NordVPN, uanset hvor du bor. Dette betyder, at torrenserhastigheden vil være hurtigere, da belastningen er delt mellem 4500 servere over hele kloden.

Læs NordVPN-anmeldelse

nordvpn for torrenting

Privat internetadgang

Hvis du vil have en god balance mellem hastighed og pris, er Privat internetadgang det, du gerne vil bruge. Der er over 3000 servere på over 26 serverplaceringer. Privat internetadgang er en attraktiv VPN til Torrenting blandt studerende og Torrent-brugere, der ikke har råd til at bruge for meget på en pålidelig VPN hver måned. Deres årlige plan tilintetgør NordVPN totalt $ 3,33 / måned! Det er temmelig tæt på, hvad NordVPN opkræver for deres 2-årige plan. Er du klar til at høre om deres to års plan? $ 2.91 / måned er sandsynligvis den billigste højhastigheds-VPN derude! Du kan også benytte:

 • Billig årlig abonnementspris
 • Stort servervalg
 • Understøtter 5 enheder samtidigt
 • DNS- og IPv6-lækagebeskyttelse
 • 7-dages pengene-tilbage-garanti

Med hensyn til ydeevne er privat internetadgang ikke den bedste. For Torrenting kunne det dog levere meget godt. De tilbyder heller ikke længere gratis forsøg, det er kun i 7 dage. Imidlertid viste test, at både download og hastighed er fremragende.

ExpressVPN

Fordelene ved at bruge ExpressVPN kan udfylde sider og sider, da det er en af ​​de topnoterede VPN til alle formål, på den anden side er dens ulemper næsten ubetydelige sammenlignet med fordelene. Først og fremmest giver det en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket gør det til en god mulighed for denne fordel, da de var de første, der fløjter en måneds garanti. Andre fordele inkluderer:

 • Ingen logfiler
 • Tre samtidige forbindelser
 • Uforlignelig kundeservice
 • Servere i 78 lande
 • Gratis Smart Domain Name System (DNS).

Express VPN har deres hovedservere placeret på De Britiske Jomfruøer, hvilket giver dem bedre tjenester til beskyttelse og sikkerhed. Vores test viser imidlertid, at der er minimale forbindelseslogfiler og overhovedet ingen brugslogfiler. P2P- eller Torrent-brugere er normalt ret glade for at bruge denne VPN på grund af den beskyttelse, den tilbyder uden frygt for lovlig gengældelse.

Kontroller din Torrent IP-adresse

Det er også godt med hensyn til kundeforhold med live-chat-fora og 24/7 service med meget venlige og hjælpsomme kundepleje-repræsentanter. Det tilbyder også brugervenlige apps, der reagerer på OS, Windows, iOS og Android. En forbløffende fordel er, at det driver stealth-servere, især i Hongkong, der væsentligt hjælper besejre Kinas store firewall og internetcensur overalt i verden. Der er kun en ulempe, der er ganske mærkbar, og det er dens pris. Men det dyre tag er stadig ikke urimeligt, da vi ser på de fantastiske tjenester, som denne VPN leverer.

IPVanish

Med hensyn til at være en allrounder sidder IPVanish øverst på listen. Det giver fremragende P2P-trafik med over 700 servere omkring mere end 60 placeringer overalt i verden. De har over 40.000 IP-adresser, der bruges til at beskytte din ægte IP-adresse fra myndighederne. Det er et smart valg, hvis du vil have en VPN til torrenting, da de leverer stærke protokoller som OpenVPN og L2TP / IPsec. IPVanish-software er kompatibel med otte populære operativsystemer. Andre fordele er:

 • Ingen logfiler politik
 • Understøtter 5 enheder ad gangen over netværket
 • Imponerende downloadhastighed
 • Automatisk dræberafbryder
 • 7-dages pengene-tilbage-garanti

Dens pris er dog det eneste negative, som nogen kunne vælge. IPVanish tilbyder ikke en lang gratis prøveperiode på 30 dage. Et års abonnementsplan er den bedste, vi kan anbefale, fordi du sparer 46% og betaler $ 6,49 / måned. Deres 1-måneders plan er overraskende dyr, idet den er næsten det dobbelte af det, som NordVPN opkræver til $ 10 / måned. De leverer også en 3-måneders plan til $ 8,99 / måned, der fortæller dig, at de ikke går på kompromis med satserne. Test viser imidlertid, at det er over gennemsnittet i alle VPN-funktioner, så navnet på "all-rounder" passer det godt.

Torguard

Det er den bedste VPN for gamle VPN-brugere på grund af deres forståelse af, hvad TorGuard virkelig tilbyder. TorGuard har over 1600 servere på over 50 serverplaceringer. Du kan måske også lide:

 • Konfigurerbarhed på ekspertniveau
 • Stort servervalg
 • Understøtter 5 brugere ad gangen
 • 24/7 kundesupport
 • dræbte switch og DNS-lækager
 • tilbyder masser af konfigurationsindstillinger

Med hensyn til ydeevne er det måske ikke det bedste valg og download og uploadhastighed var ikke ekstraordinært. Forskellen var imidlertid ikke så mærkbar, da vi testede TorGuard, latensen var ret stor. Læs også: Alternativer til Kickass Torrent En af ulemperne er, at det kun tilbyder en 7-dages pengene-tilbage gratis prøveperiode, og at det også med en komplikation er, at du kan få pengene tilbage, hvis du bliver bedt om det inden for 7 dage efter købet. Med deres fire prisplaner er der en gennemsnitlig værdi for pengene. Vi anbefaler dog at bruge den seks måneders plan, der tilbyder den bedste værdi pr. Vores test, dvs. $ 29,99 for hele pakken. På den anden side er det årlige abonnement ikke noget, som vi fandt attraktivt, fordi det ikke giver en billigere sats.

Torrent VPN i et nøddeskal Et eller flere af disse imponerende valg blandt de bedste Torrent VPN'er må have fanget øjet nu! Der er masser af billige muligheder for VPN til Torrenting derude. Vi udarbejdede imidlertid en liste over de mest pålidelige, der giver dig den bedste værdi for pengene, og som fungerer bedst til torrenting. Husk at fastlægge dine prioriteter, før du gennemgår denne artikel igen, fordi enhver Torrent-bruger har deres egne specifikke krav.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments