5 Bedste Gaming VPN 2019 for DieHard Gamers

[ware_item id=33][/ware_item]

bedste gaming vpn deal


Mens ting kan være meget overbevisende for Torrent og sikkerhedselskere, når det kommer til at vælge en VPN-tjeneste, er det altid en hård nød at knække for spillere. Dette er ikke fordi gamere er uovervindelige, men fordi de er meget specielle omkring en funktion, der er hastighed. Dette har været en udfordring for spillerne at gå til en VPN, før tingene ændrede sig til det bedre. Ikke desto mindre er der mange grunde til, at du skal vælge den bedste VPN til spil, der giver dig den mest fantastiske oplevelse, du nogensinde har haft. Her er hvorfor:

Routing er bedre, spil er bedre!

Få VPN-websteder har virkelig presset deres tjenester til at gøre gamers dag. Disse tjenester følte, at spillerne ikke var tilfredse, fordi hastigheden blev kompromitteret. De vidste, at det er hjerteskærende at miste et spil bare på grund af din forbindelses forsinkelse. Heldigvis har nogle VPN-udbydere af spil overvundet denne barriere. De voksede så enorme Tier-1-netværk, der gav dem den hurtigste forbindelseshastighed som muligt.

En anden ting, der er mere attraktiv for spillere end nogen anden, er, at sådanne forbindelser også mindsker lag og ping. Dette var muligt, fordi VPN-udbydere af spil placerede deres servere meget tæt på de vigtigste gaming-servere. Det muliggjorde forkortelse af ruter mellem spilleservere og brugere. Så at være fysisk langt væk fra servere er overhovedet ikke et problem at finde hurtigere ruter med virtuelle løsninger.

VPN'er hader begrænsninger så meget som gamere gør

Dette kan være den bedste fordel for at få en VPN til spil. Spillere hader at være begrænset til kun at bruge visse spil i deres lokalitet og prøver aldrig andre spil, der fanger deres interesse. VPN til spil løser denne hindring. Fordi du praktisk talt kan benytte alle cyberfordelene i enhver region i verden uden at være fysisk til stede der, takket være VPN; det er ikke et problem at knække en begrænsning med kun en VPN-forbindelse til spil. Faktisk er det at spille et spil, der endnu ikke er introduceret i dit land, også en luksus, som du kan benytte dig af med en VPN uden at bryde nogen vilkår og betingelser, fordi ingen kan gætte din faktiske placering.

Beskyt dig selv mod din modstanders angreb

Alt er fair i kærlighed, krig og spil, og det er grunden til, at du ved, at din modstander kan spille beskidte tricks for at hacke din IP og rod rundt med afslag på tjeneste for dig. Hvis de spiller smart, spiller du smartere og har en gaming VPN, der har en indbygget funktion til at blokere for eventuelle angreb. På bestemte tidspunkter kan det være en sikkerhedstrussel for dig at forlade en forbindelse i lang tid. Imidlertid kan en VPN-, IP-maskerings- og krypteringsfunktioner holde dig sikker og sikker. Selv dine data er sikre med en gaming VPN, hvis du ikke ønsker at miste din Steam-konto til enhver pris.

Hvad foreslår vi?

Hvis du er en gamer af soul, anbefaler vi dig at prøve en gaming VPN til ovenstående attraktive funktioner. Bestemt, hvis du har en liste over spil som League of Legends, World of Warcraft, Starcraft 2, Dota 2, Overwatch, Minecraft, Counter Strike eller andre MMO'er til at spille, har du brug for nogle gode VPN-forslag for at sikre, at du laver det meste af din spiloplevelse.

Vi har set på en række faktorer, mens vi udarbejdede den bedste VPN til spilforslag til dig, såsom hastighed, antal servere, pris, sikkerhedsniveau og endda kundeservices. Vi ved dog, at de vigtigste funktioner, du leder efter, er tophastighed og antal servere, hvorfor vi har fokuseret mest på disse funktioner for at foreslå dig den bedste VPN til gaming 2019.

VPN af rækker

NordVPN - Editor’s Choice

5 Bedste Gaming VPN 2019 for DieHard Gamers

Du navngiver ethvert kontinent undtagen Antarktis, og NordVPN har en server i det, med nøjagtigt 5092 servere i 60 forskellige lande fra juni 2019. Byerne er ikke opført; Du kan dog bestemt prøve servere i en bestemt region og favorit den, der er den hurtigste i denne lokalitet til senere brug. Nogle af de bedste funktioner i NordVPN er vist nedenfor:

 • Indbygget anti-DOS-beskyttelse, der giver dig en super stabil forbindelse
 • Antal kilometer, der læses mellem dig og serveren, som giver dig en idé om pingtid
 • Kæmpe rabatter der hver gang og da tilbydes for årlige forbindelser eller mere
 • Tilbyder mange statiske IP-servere uden ekstra gebyrer for hosting af spil online eksklusiv portvideresendingsfunktion
 • 5 Bedste Gaming VPN 2019 for DieHard GamersNordVPN-prissætning

ExpressVPN

5 Bedste Gaming VPN 2019 for DieHard Gamers

Dette valg har været en relativt højere pris VPN i lang tid; de har imidlertid for nylig justeret deres pris til et rimeligt niveau. Vi kan ikke sige, hvor længe det kan vare, men efter vores mening var det rimeligt nok, selvom de sænkede deres pris, idet de holdt deres fremragende tjenester i tankerne. Dette er især hvad angår de mest effektive servere. Denne VPN skiller sig ud på listen med effektive servere i 90 lande. Disse er stadig kun de lande, hvor serverne er placeret; ExpressVPN dækker faktisk alle fjerntliggende steder rundt om i verden. Nedenfor er nogle af de bedste funktioner i ExpressVPN:

 • Brugervenlige apps
 • NAT Firewall og DDoS Protection er bedst egnet til spil
 • 3000+ servere i 94+ lande (Opdateret fra juni 2019)
 • Forudkonfigurerede routere til konsolspillere, der bruger Xbox og PlayStation til at benytte gratis router-firmware til nogle modeller
 • Nem adgang til switching af servere
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Indbygget hastighedstester i desktop-app for hurtigt at vælge de hurtigste servere til dine favoritter

5 Bedste Gaming VPN 2019 for DieHard GamersExpressVPN-prissætning

VyprVPN

VyprVPN

Dette er især det bedste valg, hvis du vælger en større båndbredde og lidt eller ingen forsinkelse. Det skyldes, at VyprVPN har et Tier 1-netværk og har ejerskab af alle serverinfrastrukturer over hele kloden. Det har sine dataservere i mere end 60 lande. Andre interessante funktioner er:

 • Pingtid vist i desktop-apps
 • Indbygget NAT-firewall
 • Nem beskyttelse mod DDoS-angreb
 • 3-dages gratis prøveperiode

IPVanish

5 Bedste Gaming VPN 2019 for DieHard Gamers

Hvis det at have en gaming VPN uden forsinkelse er din prioritet, så kan IPVanish være det bedste valg for dig med 500+ servere i 60 lande sammen med Tier 1, hurtige netværk. Dette skyldes, at de er blandt de meget få udbydere, der ikke har lejede servere, men deres helt egne. Nogle store korrekturlæsere har også hævdet, at IPVanish har spiloptimerede servere. Det holder heller ikke logfiler og giver et anstændigt krypteringsniveau, der er 128- og 256-bit. Derfor kan det være det rigtige valg for dig:

 • Visning af ping og belastningstid for hver server
 • Filtrer din søgning efter protokoller, pingtid og land
 • NAT firewall tilgængelig
 • Forbedrer og opdaterer servere regelmæssigt for bedre resultater og hastighed
 • Accepterer Bitcoin

PureVPN

purevpn-web-skærmbillede

Navnet er berømt for at være billigt sammen med besiddelse af mere end 500 servere i tværs af 141 forskellige lande. Kun sikkerhedsstandarderne er ikke så høje som de andre på listen, da forbindelsesstabilitet har været en bekymring, mens du tester den. Bortset fra dette finder du imidlertid mange grunde til, at du skal overveje det, og det er derfor:

 • PureVPN hævder og består testen for at reducere maksimal forsinkelse sammen med at forhindre DDoS-angreb
 • Indbygget NAT-firewall
 • Appen angiver hastighed og pingtid for hver server

VPN for Cloud Gaming

Nyheden om den almægtige Google, der lancerer sine sky-gaming-tjenester med titlen Stadia, er allerede spredt som en ild. Ifølge Wikipedia vil Google Stadia være i stand til at streame spil op til 4k-opløsning med en hastighed på 60 billeder / sekund med understøttelse af (HDR) højdynamisk rækkevidde til gamere gennem virksomhedens flere datacentre over hele verden. Nu kan du forestille dig, hvordan sky-spil bliver den næste store ting i gamingverdenen, fordi det ejes af # 1-firmaet i verden, Alfabet. Der er dog et spørgsmål, som eksperter undrer sig over; hvordan ville det være muligt at streame spil uden problemer med buffering og latenstid?

Før vi reflekterer over ovenstående spørgsmål, skal vi først diskutere, hvad sky-spil handler om. Som navnet antyder er cloud gaming en sky-tjeneste, der er vært for spil på en sky. Det betyder, at du kan være i stand til at spille spil uden at købe en spilledisk eller downloade dem fra internettet. Det er som Netflix af spil. Med Google Stadia kan du spille spil, mens du streamer dem, og lægger al belastningen på skyen, der er vært for spilene.

Kommer nu tilbage til spørgsmålet. Alle gamingeksperter derude mener, at der vil være latensproblemer med streaming af spil, og at brugerne bliver nødt til at vente på en 5G-forbindelse for virkelig at gøre spillet streamingoplevelse værd for dem. De har måske ret, men det er her en gaming VPN kommer i spil. En VPN til spil, eller i dette tilfælde en VPN til sky-spil, vil reducere forsinkelsen, pingen og give stabilitet til dit spil-streaming, hvilket giver dig mulighed for at spille uden nogen som helst afbrydelse. Du skal bare følge de få trin som under:

 • Benyt en af ​​de bedste VPN-udbydere, der er nævnt ovenfor
 • Spørg din VPN-udbyder om en dedikeret spil-IP
 • Opret forbindelse til en VPN-server med din dedikerede IP

Voila, nyd at spille ubegrænset spil uden at bekymre dig om et DDoS-angreb eller forsinkelser!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments