VPN Unlimited Review 2019 – Worth a Try!

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN Unlimited adalah perkhidmatan VPN, yang disediakan oleh KeepSolid, pemaju berasaskan AS. Yang ini tersedia untuk semua peranti anda: anda boleh memilikinya pada iPhone, iPad, tablet Android atau telefon pintar, Mac, PC (kedua-duanya dengan sistem operasi Windows dan Linux), dan juga pada Windows Phone anda. Jika anda tidak mahu aplikasi pada komputer riba anda, gunakan plugin. Mereka mempunyai sambungan Google Chrome dan Mozilla Firefox. Sekarang mari kita lihat dengan lebih dekat apa VPN Unlimited yang ditawarkan.


Perlindungan

Rangkaian peribadi maya adalah perkhidmatan yang mewujudkan terowong terenkripsi antara peranti anda dan pelayan mereka, yang menutup alamat IP anda. Selain itu, lalu lintas, yang bergerak melalui terowong ini, mendapat disulitkan. Sekiranya ada sesiapa yang ingin mendengarkannya, mereka tidak dapat mengikatnya.

Juga Baca: VPN paling murah

Bagi anda, ini bermakna semua data masuk dan keluar, seperti login, kata laluan, teks, gambar, akan dilindungi daripada musuh, mata-mata atau kerajaan.

Kebanyakan penggunaan VPN menggunakan protokol AES-128 atau AES-256 untuk penyulitan. Begitu juga KeepSolid. Mereka menggunakan kedua-dua mereka untuk platform yang berbeza. Kedua-duanya adalah keselamatan gred tertinggi. Yakinlah anda selamat di sini.

Perkara lain yang perlu anda perhatikan ialah protokol. Ia memastikan sambungan yang selamat dan pantas ke pelayan VPN untuk anda. VPN Unlimited menawarkan OpenVPN, IKEv1, IKEv2, L2TP / IPsec, KeepSolid Wise dan penyulitan TLS. Tawaran yang cukup baik.

protokol vpnunlimited

Lawati Halaman Pesanan Unlimited VPN>>

Anda boleh menukar antara protokol bergantung pada tujuannya. Untuk menonton kandungan yang dilarang atau ditapis, gunakan PPTP. OpenVPN sangat sesuai untuk mengamankan data anda secara dalam talian.

Juga Baca: Perkhidmatan VPN Termurah

Memerangi penapisan

Salah satu tujuan VPN mengejar Unlimited adalah memberikan akses yang sama kepada semua sumber dan aplikasi web kepada pengguna di seluruh dunia. Untuk tujuan ini, mereka merancang KeepSolid Wise. Teknologi mereka, yang mana topeng VPN kelihatan seperti trafik HTTPS. Ini membantu di negara-negara di mana VPN diharamkan.

Perkhidmatan ini mempunyai pelayan di 70 atau lebih lokasi. Jika anda memilih untuk menyambung ke pusat data yang lebih dekat dan kurang dimuatkan, anda akan menikmati kelajuan yang lebih tinggi. Anda juga boleh pergi untuk yang optimum, tetapi pastikan sekatan tidak berlaku di lokasi tersebut.

Neutrality Bersih

Netralitas bersih bermakna rangkaian adalah "neutral" dan semua kandungan yang bergerak di seluruhnya mempunyai keutamaan transmisi yang sama. Sesetengah jenis kandungan mungkin melalui rangkaian lebih cepat daripada yang lain. Namun, semuanya mempunyai berat badan yang sama, dan tidak ada satu pun yang dapat disekat atau tertakluk kepada kemerosotan berdasarkan kandungannya.

Lawati Halaman Pesanan Unlimited VPN>>

Baru-baru ini, syarikat telefon, syarikat kabel, dan ISP merancang untuk mengukir internet ke lorong yang cepat dan lambat untuk dapat mengenakan pembekal untuk kandungan lorong yang cepat. Isu ini telah menyebabkan banyak kontroversi kerana ia bermakna penghujung netraliti bersih dan akhir kemungkinan yang sama untuk penyedia kandungan yang lebih kecil.

Jangan panik. VPN Unlimited boleh membantu anda untuk memintas had tersebut jika dikenakan juga. Jika ISP anda tidak dapat menjejaki IP anda dan nyahsulit lalu lintas, mereka tidak akan dapat menyekat atau melambatkan mana-mana laman web yang anda semak imbas.

Adakah terdapat sebab lain untuk menggunakan VPN?

Anda mungkin berfikir VPN terutamanya untuk penjenayah siber atau pengembara kerap ke China atau Rusia. Nah, ini adalah setengah benar. Penjahat siber sebenarnya menggunakan lebih banyak alat untuk menyembunyikan aktiviti mereka. Walaupun VPN mempunyai banyak kes penggunaan lain.

Misalnya, bagi pemain ketika mereka ingin mengakses permainan baru sebelum peluncuran resmi di negara mereka. VPN adalah untuk orang yang berteknologi tinggi (yang bukan hari ini?). Anda mungkin ok dengan pemasar atau penganalisis yang menjejaki tabiat anda untuk menawarkan iklan yang disesuaikan dengan lebih baik. Tetapi adakah anda benar-benar berfikir sistem penjejakan pihak ketiga harus dapat menyambung ke pembantu pintar atau termostat anda untuk mengetahui sama ada anda berada di rumah atau tidak? Sekiranya IP anda dilindungi, anda dilindungi juga.

VPN adalah untuk orang yang menggunakan hotspot WiFi awam. Apabila anda datang ke Starbucks atau Peet, adakah anda pasti rangkaian selamat? Jika tidak, dan saya tidak akan, aktifkan VPN anda. Apabila kata laluan dan kata laluan anda dicuri, sudah terlambat.

Lima tahun yang lalu, saya selalu melulu. Hingga suatu hari akaun saya di rangkaian sosial digodam. Semasa saya minum latte di McDonald's, mereka menyambung ke iPhone saya dan menukar gambar profil saya. Ia semakin buruk: mereka menghantar mesej kesat kepada kenalan saya. Saya begitu kecewa bahawa saya telah menghapus akaun saya.

Adakah anda seorang penjudi? Anda mungkin ingin mempertimbangkan menggunakan VPN Unlimited juga.

Torrenting tidak dibenarkan dalam kebanyakan lokasi tanpa had VPN. Walaupun terdapat beberapa kawasan, ditandakan dengan 'torrents', yang cukup untuk perkongsian p2p undang-undang.

perkongsian p2p dengan vpnunlimited

Harga

VPN Unlimited menawarkan tiga pelan di laman web mereka, iaitu Ekonomi - pelan 1 bulan untuk $ 9.99, Professional - langganan 1 tahun untuk $ 49.99 dan Lifetime untuk $ 149.99.

Tetapi mereka sebenarnya mempunyai lebih banyak kepelbagaian di pejabat pengguna di https://my.keepsolid.com/pricing/vpn/ dan dalam aplikasinya. Contohnya, pelan 1-minggu untuk bercuti anda untuk $ 3.99 atau pelan 3 tahun untuk apabila anda tidak bersedia untuk menghabiskan seumur hidup dengan VPN ini, tetapi anda mendapatinya cukup baik. Ia akan dikenakan biaya $ 89,99.

Sebelum pembelian, anda mempunyai percubaan percuma selama 7 hari supaya meletakkannya untuk menguji dan membuat keputusan kemudian, mana dari langganan yang paling sesuai untuk anda.

pelan harga vpnunlimited

Juga Baca: VPN yang menawarkan Jaminan Wang Balik

cara bayaran

Mereka menerima Bitcoin. Hari-hari ini mungkin tiada siapa yang mahu membayar dengan Bitcoin apabila harganya meroket. Berita baik - VPN Unlimited boleh dibeli dengan kad hadiah untuk kegunaan tanpa nama. Mereka mempunyai lebih banyak pilihan standard, seperti PayPal, kad kredit dan Apple Pay juga.

The App

Saya memuat turun VPN Unlimited ke komputer riba saya, berjalan pada Windows dan ke Pixel berkuasa Android saya. Reka bentuknya kemas dan jelas. saya sangat menyukainya.

Lawati Halaman Pesanan Unlimited VPN>>

Ia mengambil masa yang lama untuk mengetahui cara mengubah pelayan dari optimal ke pilihan saya. Walaupun saya melangkau skrin tutorial, semuanya kelihatan cantik dan intuitif.

Malangnya, anda tidak boleh seret dan lepas pin peta pada PC anda untuk menukar lokasi, tetapi senarai pelayan mempunyai tab carian supaya ia agak mudah.

Tab lain yang anda perlukan ialah satu Akaun di menu kiri. Anda boleh menukar protokol di sana dan menukar kata laluan anda jika diperlukan.

Anda juga boleh mengurus kata laluan anda, menambah atau mengalih keluar peranti dan memanjangkan langganan anda di pejabat pengguna di https://my.keepsolid.com

Plugin Penyemak Imbas

Jika anda tidak merasakan memuat turun aplikasi dari kedai, anda boleh mendapatkan sambungan penyemak imbas. VPN Unlimited berfungsi untuk Google Chrome dan Mozilla Firefox. Sesetengah pengguna melaporkan mereka dapat menggunakannya untuk Opera juga.

Plugin mempunyai ciri yang sama dan senarai pelayan sebagai pelanggan tetap. Mereka juga memberi anda akses untuk mematikan WebRTC. WebRTC digunakan oleh laman web untuk komunikasi dengan webcam atau mikrofon anda dan berpotensi boleh membocorkan alamat IP anda. Inilah sebabnya mengapa anda mungkin mahu menggunakan kedua-dua versi desktop dan pelanjutan penyemak imbas.

Semak Alamat IP Anda Sekarang>>

Mempunyai VPN yang dipasang di penyemak imbas anda, juga bermakna anda akan dilindungi dengan VPN di mana-mana komputer yang anda log masuk ke akaun Google anda. Prestasi komputer atau komputer riba anda juga boleh ditingkatkan kerana sambungan hanya akan menyulitkan lalu lintas pelayar web anda.

Pelanjutan Lagi

Plugin Google Chrome dan Mozilla Firefox mungkin merupakan penyelesaian berwajaran ringan anda untuk perlindungan atau lapisan tambahan untuk mempertahankan privasi dan anonim dalam talian anda. VPN Unlimited mempunyai lebih banyak tawaran jika anda seorang ahli keselamatan. Sebagai contoh, pengguna boleh menghubungi pasukan sokongan teknikal dan menerima tetapan untuk router WiFi mereka. Minda anda perlu mempunyai langganan 1+ tahun untuk ini dan pengetahuan untuk mengkonfigurasi penghala anda.

Sehingga 5 sambungan serentak dari satu akaun dibenarkan dengan KeepSolid ID. Tetapi jika anda ingin memperluaskan nombor ini, anda boleh membeli slot yang dipanggil untuk peranti tambahan. KeepSolid sedang menjalankan promosi di laman web mereka sekarang jadi harga bermula pada $ 0.99 (dengan kerap $ 1.99).

Bagi pemilik perniagaan kecil, mereka mempunyai akaun Team. Sekiranya anda ingin menguruskan keselamatan untuk syarikat anda, hanya pergi untuk tawaran ini. Pelayan VPN peribadi adalah tawaran terbaik untuk pemain yang gemar. Ia akan memastikan kelajuan tertinggi dan akses tanpa had kepada semua permainan. Cuba dapatkan yang paling dekat dengan bandar yang anda tinggalkan, dan anda pasti akan menikmati.

IP peribadi atau statik adalah pelanjutan yang lebih murah untuk pengguna tersebut, yang ingin selalu menjadi pengguna satu-satunya alamat IP tertentu. Dapatkan satu ketika melakukan perjalanan untuk mengelakkan melalui proses captcha dan pengesahan untuk Gmail dan akaun rangkaian sosial anda. Ia membetulkan kesakitan ini.

Sokongan

Anda boleh menyemak imbas bahagian FAQ FAQ VPN, hubungi pasukan sokongan mereka melalui e-mel atau borang kenalan di laman web ini. Anda juga boleh memulakan komunikasi dari apl itu sendiri atau pergi ke Twitter atau Facebook mereka.

Lawati Halaman Pesanan Unlimited VPN>>

Mereka berjanji untuk menjawab dalam masa 24 jam. Untuk permintaan saya, mereka menjawab dalam masa kurang dari 1 jam. Ini masih mungkin mengecewakan untuk sesetengah pengguna dan sokongan telefon akan menjadi pilihan bagus, yang tidak tersedia secara tetap sehinggalah saya tahu.

Pelayan

Senarai pelayan VPN Unlimited semasa boleh didapati di aplikasi dan di laman web mereka. Mereka mempunyai pelayan di Australia, Austria, Belarus, Belgium, Brazil, Bulgaria, Kanada, Chile, Croatia, Cyprus, Republik Czech, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, Jerman, Hong Kong, Hungary, Iceland, India, Ireland, Isle of Manusia, Israel, Itali, Jepun, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Moldova, Belanda, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Romania, Singapura, Slovakia, Slovenia, Afrika Selatan, Korea Selatan, Switzerland, Thailand, Turki, United Kingdom, Ukraine, dan Amerika Syarikat.

Jika anda tidak melihat nama negara yang anda perlukan, anda boleh menghubungi pembangun dan meminta pelayan di kawasan pilihan anda. Ia mungkin mengambil sedikit masa dan usaha, tetapi sekurang-kurangnya anda mempunyai kemungkinan ini sama sekali.

IP Dinamik vs Peribadi

Apabila anda menyambung ke pusat data dari senarai biasa, anda mendapat IP dinamik. Ini bermakna ia boleh berbeza untuk lokasi yang sama jika sambungan anda jatuh dan anda akan menyambung kemudian lagi. Ini dipercayai menjadi cara yang lebih baik untuk kekal tanpa nama dalam talian. Beribu-ribu pengguna menyambung ke pusat data yang sama dan banyaknya alamat IP yang sama, jadi lebih sukar bagi sesiapa sahaja - sama ada penggodam atau sistem penjejakan pihak ketiga - untuk memadankan sebarang data dengan mana-mana pengguna.

Kadang-kadang anda mahu mempunyai IP yang dilindungi tetapi statik. Seperti yang telah saya sebutkan, pelancong pasti akan menghargainya. IP statik atau peribadi tidak dikongsi dengan pengguna lain. Ini bermakna jalur lebar anda akan bertambah baik. Terima kasih kepada algoritma penyulitan VPN Unlimited, data anda akan dikunci. Walaupun jika dicuri, ia akan menjadi tidak berguna walaupun dengan superkomputer ia akan mengambil 1 bilion tahun untuk retak AES-128 dan lebih lagi untuk AES-256.

Kesimpulannya

Pengawasan digital merebak lagi setiap tahun. Jika anda mempertimbangkan untuk mendapatkan VPN hari ini, VPN Unlimited adalah pilihan yang baik. Ia mempunyai piawaian penyulitan tinggi, kelajuan yang baik, dan protokol yang direka khas yang dipanggil KeepSolid Wise untuk pengalaman yang lebih baik di luar negara. Ia membolehkan torrenting hanya dalam tiga wilayah, yang merupakan kelemahan. Walau bagaimanapun, pelayan ini ditandakan dalam aplikasi supaya anda tidak perlu menyemak manual keseluruhan senarai secara manual. Aplikasi ini kelihatan baik dan berfungsi dengan baik di komputer riba dan telefon pintar saya. Saya tidak mempunyai masalah semasa melayari web dan menonton video.

Pasukan sokongan mereka membalas dengan cepat. Walaupun mereka tidak menawarkan sokongan suara. Ia juga bernilai menyebut VPN Unlimited mempunyai pelbagai jenis add-ons: dari pelayan peribadi untuk slot ke akaun pasukan. Tidak setiap penyedia VPN boleh mencadangkan pelbagai pilihan anda. Harga adalah purata. Semak percubaan percuma dan kemudian tentukan apakah itu sesuai untuk anda

Dapatkan VPN-Unlimited Now>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments