Tinjauan SwitchVPN – Uji Ujian Mengagumkan Keputusan!

[ware_item id=33][/ware_item]

Ia boleh mencabar untuk memastikan anda sentiasa melanggan perkhidmatan yang berkualiti, tanpa mengira apa yang disediakan untuk anda. Tidak seperti produk, perkhidmatan sering kali sesuatu yang lebih mencabar untuk mengkuantifikasi. Perkhidmatan yang sesuai untuk satu orang mungkin kikuk dan menyusahkan orang lain.


Oleh itu, adalah penting untuk meletakkan penyelidikan yang baik dalam setiap pilihan yang tersedia apabila memilih pembekal perkhidmatan, tidak kira sama ada untuk internet, telefon atau apa-apa lagi. Dalam kes hari ini, kita akan menjadi mengkaji semula VPN pembekal. Lebih khusus lagi, kami akan melihat SwitchVPN.

Seperti mana-mana perkhidmatan lain yang serupa, kami percaya bahawa penting bagi semua pembaca kami untuk berada di halaman yang sama sambil membaca artikel ini. Atas sebab ini, kita akan termasuk gambaran keseluruhan apa yang VPN lakukan sebagai semacam kata pengantar untuk kajian kami.

Sudah tentu, jika anda sudah mengenali VPN, dan anda tahu bagaimana ia berfungsi, anda boleh berasa bebas untuk melangkaui kajian kami terhadap SwitchVPN. Untuk semua pembaca kami yang lain, walaupun anda mempunyai idea samar-samar tentang apa VPN, kami akan mengesyorkan membaca seksyen berikut untuk memanfaatkan sepenuhnya ulasan kami.

Apakah itu VPN??

Anda mungkin tertanya-tanya dengan tepat apa VPN bermaksud, dan apa yang dilakukannya adalah jelas dari nama sahaja. VPN bermaksud rangkaian persendirian maya, dan satu pada dasarnya adalah rangkaian maya yang mengendalikan sambungan internet rumah anda yang dapat memberikan lebih banyak privasi daripada sambungan yang diperoleh dari ISP (penyedia perkhidmatan internet).

Bagaimana cara menjalankan VPN? Pada hakikatnya, VPN terdiri daripada komputer yang dihubungkan bersama melalui internet, membentuk rangkaian mereka sendiri. Oleh kerana sambungan antara mesin-mesin ini diskret, anda akan mendapati bahawa mereka menawarkan privasi lebih jauh daripada sambungan internet standard anda.

Walaupun ISP anda tidak boleh berbuat banyak dengan maklumat anda melainkan jika diwajibkan secara sah, masih ada perkara yang dapat mereka lakukan yang banyak akan mempertimbangkan pencerobohan privasi. Awal tahun ini, terdapat kontroversi mengenai keputusan Senat AS untuk membenarkan ISP menjual data pelayaran anda kepada agensi iklan untuk keuntungan.

Perlu diingat bahawa VPN boleh digunakan untuk lebih daripada sekadar menyekat pelayaran anda dari ISP anda dan mana-mana mata berpotensi yang lain. VPN tidak hanya menyamarkan data anda, tetapi ia boleh menjadikannya kelihatan seolah-olah ia datang dari tempat yang sama sekali berbeza di bumi.

Jika anda mahukan apa-apa jangkaan yang berpatutan terhadap privasi di internet, seperti sesiapa sahaja, mungkin perlu melabur dalam ISP. Adalah agak sedih bahawa kita hidup di dunia di mana ia adalah penting untuk membayar yuran langganan tambahan untuk perkhidmatan yang membolehkan kita menyimpan apa yang seharusnya menjadi milik kita: privasi.

Malangnya, sementara ISP masih memegang kebanyakan kuasa ke atas pengguna mereka seolah-olah mereka tebusan, a VPN Amerika Syarikat akan menjadi penting untuk masa hadapan yang boleh dijangka. Sebenarnya, VPN tidak lama lagi mungkin menjadi sangat diperlukan, terutamanya kerana FCC kini berkuasa untuk mengatasi neutral net (sesuatu yang termaktub dalam undang-undang di EU dan tempat-tempat lain).

Mengapa Gunakan VPN?

Terdapat beberapa sebab untuk menggunakan VPN, dan kami telah menangani masalah privasi, tetapi kami berasa seperti kami dapat menyelidiki sedikit lebih jauh ke dalamnya sebelum bergerak ke atas sebab-sebab lain. Selain memastikan bahawa ISP anda tidak mempunyai akses kepada maklumat anda, anda boleh menyimpannya dari orang lain dan penggodam.

Jika anda ingin menyimpan maklumat anda secara peribadi, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada VPN (Tor dapat membantu, tetapi itu mempunyai masalah sendiri). Selain daripada privasi, terdapat juga perkara-perkara kemudahan ketika menggunakan VPN. Contohnya, jika anda sering bepergian, anda mungkin memerlukan seseorang mengakses laman web tertentu.

VPN boleh menjadikannya kelihatan seolah-olah anda berada di negara yang berbeza, jadi anda boleh menggunakannya untuk mengakses perkhidmatan dan laman web semasa bercuti yang mungkin hanya tersedia di rumah. Tujuan untuk menggunakan VPN dengan cara sedemikian boleh terdiri daripada orang yang berorientasikan hiburan atau perkara yang lebih serius.

Contohnya, jika anda berada dalam perniagaan dan anda tidak dapat mengakses tapak yang anda perlukan untuk melakukan tugas anda dengan betul, anda memerlukan VPN untuk menghalang sebarang sekatan antarabangsa. Perlu diingat bahawa ini biasanya tidak dibatasi oleh peraturan atau peraturan di mana-mana sahaja, jadi anda tidak perlu mengambil risiko.

Di luar sebab ini, anda juga ingin menggunakan VPN jika anda melayari internet di rangkaian awam, terutamanya jika anda akan melog masuk ke mana-mana akaun. Rangkaian terbuka menjadikannya lebih mudah untuk memintas data anda, dan VPN akan menyulitkannya untuk menghalangnya daripada diakses.

Walaupun ini mungkin sama dengan sebab mengapa anda ingin menggunakan VPN di rumah untuk perkara privasi, ia adalah lebih penting dalam situasi ini kerana maklumat anda mungkin berisiko. Jika ada, anda tidak perlu mengakses laman web sensitif seperti akaun bank dan Paypal apabila anda menggunakan rangkaian awam.

Seperti yang dapat anda lihat, terdapat banyak sebab untuk menggunakan VPN dan tidak ada potensi kerugian (selain fakta bahawa anda perlu membayar yuran langganan). Untuk harga sandwic setiap bulan, anda boleh memastikan bahawa anda dilindungi daripada maklumat anda yang dicuri, rantau terhad, dan banyak lagi.

Tinjauan kami mengenai SwitchVPN

switchvpn review 2018

Jadi, apa yang ditawarkan oleh SwitchVPN sebagai pengguna? Perkhidmatan ini mungkin tidak revolusioner jika dibandingkan dengan pilihan lain di pasaran, tetapi ia memberikan kemudahan yang tidak dapat dipadankan oleh banyak perkhidmatan VPN yang lain. Sebelum kita mendapatkan daging kajian kami, mari kita lihat beberapa ciri SwitchVPN.

Kebaikan

  • Menggunakan hampir 150 pelayan yang terletak di empat benua yang berbeza untuk liputan optimum
  • Mempunyai teknologi canggih DNS yang membolehkan VPN digunakan di kawasan berisiko tinggi
  • SwitchVPN log tidak ada tindakan pengguna untuk privasi unggul
  • VPN ini boleh digunakan sehingga lima peranti sekaligus
  • Menawarkan kelajuan yang sangat baik berbanding dengan banyak persaingan
  • Pelayan berjalan pada setiap masa, jadi anda tidak akan dihadkan dalam beberapa zon masa
  • SwitchVPN menawarkan sokongan pelanggan yang pakar kepada setiap pelanggannya

Keburukan

  • Sedikit lebih mahal daripada perkhidmatan VPN yang bersaing
  • Bahagian bantuan di tapak SwitchVPN agak jarang
  • Perlindungan VPN cahaya di Amerika Selatan kerana lokasi pelayan tunggal di Brazil

Yang Baik

Kami akan bermula dengan meneruskan apa yang kami suka dari perkhidmatan VPN ini, dan kami harus mengakui bahawa kami menghargai beberapa ciri dan lebih.

Penyulitan dan Kebolehpercayaan

Mula-mula, kami akan menangani perkara yang membimbangkan pengguna daripada apa-apa lagi: betapa bergunanya VPN pada penyulitan sambungan internet anda? Sepanjang dua minggu penggunaan berterusan, kami hanya mempunyai dua kegagalan VPN ini, dan salah satu daripada kegagalan itu adalah kerana kesalahan pada akhir kami.

ulasan terperinci switchvpn

Jika anda mencari kebolehpercayaan dalam VPN, beberapa pilihan boleh bersaing dengan SwitchVPN, walaupun di beberapa lokasi di seluruh dunia. Kami mempunyai ahli pasukan kami di kawasan yang berbeza cuba VPN ini, dan sepertinya perkhidmatan itu tidak menderita dengan ketara.

SwitchVPN mempunyai liputan yang luas kerana penggunaan lebih daripada 145 pelayan terletak di empat benua. Sekiranya anda menjalankan perniagaan di Amerika Utara, Eropah, Asia, dan yang lebih rendah, Amerika Selatan, anda akan dapati ini ideal VPN untuk keperluan anda.

Kelajuan Sambungan

Selain liputan dan kebolehpercayaan, kami mendapati bahawa SwitchVPN berjaya mengekalkan kelajuan tinggi, yang merupakan sesuatu yang selalu dipersoalkan apabila memilih VPN baharu. Jika anda adalah pengunderaitan berat atau mungkin a peminat permainan video, anda memerlukan kelajuan untuk tetap dapat diurus, bahkan melalui VPN.

switchvpn berfungsi dengan torrent

Khidmat Pelanggan

Satu aspek yang tidak sering dibincangkan ketika datang ke VPN ialah jabatan perkhidmatan pelanggan penyedia. SwitchVPN mempunyai ejen sokongan pelanggan yang memahami asas-asas VPN, tidak seperti beberapa pesaing di mana anda akan lebih cenderung menyelesaikan masalah anda sendiri.

Kelebihan Perniagaan dan Perjalanan

Satu lagi cara ini VPN menampung pelancong adalah melalui jadual 24 jam di mana ia aktif. Jika anda memerlukan VPN yang pasti anda akan aktif sebahagian besar masa, SwitchVPN pasti tidak akan membiarkan anda turun.

senarai pelayan switchvpn

Serasi dengan Peranti Pelbagai pada Sekali

Sokongan untuk lima peranti adalah ceri pada icing perkhidmatan ini kerana anda boleh menjalankan tablet, telefon pintar, dan komputer anda melalui rangkaian SwitchVPN serentak. VPN ini sangat sesuai untuk pengguna yang mempunyai keluarga yang mereka ingin terus selamat dari mata yang bersinar serta diri mereka sendiri.

kajian peranti switchvpn

Keselamatan Dalam Negeri

Malangnya, apabila menggunakan VPN, selalu ada kebimbangan bahawa penyedia VPN anda mungkin mengintip kepada anda, tetapi SwitchVPN menawarkan jaminan privasi. Jaminan ini menyatakan bahawa tidak ada pembalakan yang dilakukan di pihak SwitchVPN, yang membantu menyimpan maklumat anda kepada diri sendiri.

Walaupun pembekal VPN anda tidak berniat untuk menggunakan maklumat anda, pembalakan maklumat itu meninggalkannya terbuka kepada peretasan dan bentuk penyusupan lain. Cara terbaik untuk memastikan maklumat anda tidak pernah berakhir di tangan orang lain, anda akan mahu memilih VPN yang mempunyai jaminan bahawa mereka tidak akan log sesuatu.

Keselamatan Luaran

Akhir sekali, kita perlu menangani perkara keselamatan dari ancaman luar. SwitchVPN menawarkan perlindungan DNS lanjutan yang menjadikan isyarat anda hampir mustahil untuk mendekripsi, walaupun anda melayari pada rangkaian berisiko.

Sudah tentu, cara terbaik untuk mengelakkan risiko sedemikian adalah tidak menggunakan rangkaian tersebut di tempat pertama, tetapi ketika melakukan perjalanan, kadang-kadang tidak ada pilihan.

Yang jahat

Sudah tentu, seperti mana-mana produk lain, semuanya tidak baik. Malangnya, kami mendapat beberapa isu semasa menggunakan VPN ini. Syukurlah, tiada satu pun masalah yang kita alami adalah pemecah masalah, sekurang-kurangnya untuk majoriti pengguna.

Salah satu isu utama yang kami ada dengan VPN ini ialah liputannya yang agak ringan di Amerika Selatan sejak satu-satunya pelayan di benua itu terletak di Brazil. Jika anda pergi ke Amerika Selatan di luar Brazil, anda mungkin ingin melabur dalam VPN yang merangkumi kawasan tersebut.

Selain zon mati di benua tertentu, anda akan mendapati bahawa VPN ini tidak sesuai untuk pengguna yang memilih pilihan yang paling berpatutan. Walaupun ada VPN yang lebih murah, anda akan tertekan untuk mencari perkhidmatan yang menawarkan nilai yang sama dengan wang, kerana tawaran yang lebih murah akan sering kurang menarik.

harga switchvpn

Walaupun bahagian bantuan laman SwitchVPN boleh menggunakan sedikit kerja, ia masih mengandungi semua maklumat yang diperlukan oleh pengguna baru. Jika anda ingin membantu dengan perkara yang lebih maju dalam dunia VPN, anda mungkin perlu menggunakan penerbitan yang lebih khusus yang menumpukan pada VPN dan penggunaannya.

Seperti yang anda dapat lihat, sebahagian besar negatif untuk perkhidmatan VPN ini tidak begitu dekat sama pentingnya dengan beberapa isu yang menghadapi pesaing dalam julat harga yang sama. Walaupun VPN ini tidak menawarkan revolusi, itu bukan masalah. Ini adalah VPN yang dimaksudkan untuk pengguna yang menginginkan sesuatu yang lebih halus namun kurang eksperimen.

Kesimpulannya

Jika anda bosan membina beta dan VPN yang tidak boleh dipercayai, kami percaya bahawa SwitchVPN adalah pilihan yang sangat baik, terutamanya jika anda melakukan perjalanan antara Amerika Utara, Eropah dan Asia.

Walaupun VPN ini mungkin sedikit lebih mahal daripada pilihan lain, perbezaan harga tidak begitu besar, dan kami percaya bahawa 6 hingga 10 dolar sebulan mungkin lebih teruk. Kami berharap kajian ini membantu anda membuat keputusan sama ada VPN yang betul untuk anda

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments