Tinjauan Pelanggan VPN 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Hari ini, begitu banyak masa kami dibelanjakan di Internet dengan kebanyakan tindakan harian kami yang paling dalam, kami harus memberi perhatian khusus kepada perlindungan keselamatan dan privasi dalam talian kami. Kebanyakan pengguna Internet sememangnya tidak selamat, kerana data penggodam pengguna tidak memerlukan pengetahuan teknikal yang rumit. Malah, tiada siapa yang dilindungi daripada penggodaman. Ini benar, terutamanya apabila menggunakan rangkaian Wifi awam yang tidak begitu selamat seperti yang anda fikirkan.


Untuk tetap selamat ketika menggunakan Internet, belanja online, sepadan, melayari dan sebagainya, anda harus menggunakan rangkaian peribadi maya. Dalam artikel ini, kami akan mengkaji aplikasi Klien VPN dari Nektony, berkongsi kebaikan dan keburukannya, dasar penetapan harga dan tawaran yang ditawarkannya.

Penerangan Ringkas

Pelanggan VPN adalah perkhidmatan berasaskan Eropah yang menyediakan lebih daripada 90 pelayan VPN di lebih 60 lokasi di seluruh dunia. Ia telah di pasaran sejak 2017 dan telah memperoleh kepercayaan pengguna Mac. Aplikasi ini mempunyai infrastruktur yang sangat baik dan harga yang layak. Kerana dasar pembalakan tanpa kuat dan pangkalan pelayan VPN yang besar dengan kelajuan sambungan yang tinggi, Pelanggan VPN layak mendapat perhatian anda.

 • Bilangan pelayan VPN: 90+
 • Bilangan lokasi pelayan: 60+
 • Pengedaran: di App Store
 • Sistem pengendalian: macOS
 • Penilaian App Store: 4.3 / 5
 • Harga: $ 8.99 / bulan dan $ 39.99 / tahun

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa tuntutan di antara ulasan berkaitan dengan sambungan. Ini boleh mengelirukan kerana tuntutan itu adalah dari China di mana VPN dilarang oleh kerajaan, dan ia tidak boleh mempunyai sambungan yang stabil di sana.

Antaramuka pengguna

Untuk memulakan dengan Pelanggan VPN, anda hanya perlu klik butang Sambungan dan masukkan alamat e-mel anda. Secara lalai, apl itu menyambung ke pelayan VPN yang optimum - yang akan dipertimbangkan kemudian. Anda juga boleh menggunakan peta atau senarai lokasi di sebelah kanan untuk memilih pelayan VPN yang lain dan menyambung semula ke rantau lain.

Juga Baca: Kajian NordVPN

Dengan menatal tetikus anda, anda boleh mengezum atau zum peta. Ini mungkin mudah, sebagai contoh, apabila anda memerlukan alamat IP sesuatu negara tertentu di Amerika Syarikat.

Anda akan menemui beberapa maklumat ringkas yang dipaparkan untuk setiap pelayan VPN. Anda boleh pratonton beban pelayan dan sama ada pelayan menyokong penyulitan P2P. Apabila anda menyambung ke setiap pelayan, alamat IP maya yang baru juga akan dipaparkan di tetingkap utama.

Terdapat enam lagi tab di dalam tetingkap selain tab "Select Server:"

 • Langganan - dari bahagian ini, anda boleh memilih dan membeli langganan yang diperlukan. Kedua-dua pelayan VPN biasa dan pelayan VPN Peribadi boleh didapati.
 • Keutamaan - di sini anda boleh melihat maklumat akaun anda, pilih jenis protokol sambungan VPN, dayakan sambungan auto untuk dijalankan pada permulaan, dan sediakan keutamaan lain.
 • Sokongan - di sini anda akan menemui panduan tentang bagaimana untuk memulakan aplikasi serta soalan yang sering ditanya, cadangan penggunaan yang efisien dan maklumat berguna yang lain. Selain itu, jika anda mempunyai sebarang pertanyaan individu, klik pada butang Hubungi Kami dan tulis terus kepada pasukan sokongan. Pelanggan VPN menyediakan sokongan sepanjang masa tujuh hari seminggu.
 • VPN optimum - ringkasnya, pelayan VPN Optimum adalah pelayan terpantas yang dicadangkan oleh aplikasinya. Ia ditentukan oleh algoritma untuk mencari lokasi pelayan VPN yang paling hampir dan paling tidak sibuk. Oleh itu, apabila alamat IP tidak penting untuk anda, klik pada butang pelayan VPN Optimal untuk memastikan kelajuan sambungan yang cepat.
 • Streaming VPN - Klien VPN menyediakan pilihan Streaming Servers terbina dalam bagi mereka yang suka mendengar muzik atau menonton rancangan TV kegemaran mereka dalam masa nyata di mana sahaja. Klik butang VPN Streaming, pilih pelayan Streaming dan sambungkannya.
 • VPN Peribadi - pilihan ini tersedia untuk pengguna yang telah membeli pelayan Peribadi. Pelayan sedemikian digunakan oleh mereka yang memerlukan tahap perlindungan yang lebih tinggi untuk aktiviti dalam talian mereka dan kelajuan trafik yang lebih tinggi. VPN peribadi menyediakan alamat IP peribadi khusus di negara yang dipilih dengan sejarah yang bersih.

Pelanggan VPN juga mempunyai tetingkap capaian cepat dari bar alat, di mana anda boleh dengan cepat mendayakan atau melumpuhkan sambungan VPN, pratonton IP sebenar dan IP maya anda, atau dengan cepat beralih ke tetingkap untuk memilih pelayan VPN baru.

Harga

Kami ingin mengatakan VPN Client mempunyai dasar harga yang hampir sama dengan perkhidmatan VPN yang paling popular. Dengan mengambil kira, ia menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai dan sambungan yang cepat, kami merasakan harga adalah adil dan berkualiti.

Pelan terbaik VPN Client menyediakan langganan 1 tahun untuk $ 39,99. Satu perkara yang akan dikunjungi pelancong adalah rancangan bercuti. Pelanggan VPN menawarkan langganan selama 7 hari yang berharga $ 3,99. Ini adalah pilihan yang baik apabila anda memerlukan VPN hanya untuk mengakses laman web dan saluran streaming kegemaran anda semasa perjalanan di luar negara anda, kerana sesetengah sumber mungkin disekat di negara tertentu, atau tidak tersedia untuk pengguna asing.

Dan ya, Pelanggan VPN menyediakan tempoh percubaan percuma selama 7 hari. Tiada kad kredit diperlukan, kerana ia diedarkan di App Store. Semua pilihan tersedia dalam percubaan, jadi anda boleh mengujinya sebelum membeli.

Pelanggan VPN juga menawarkan pelayan VPN Peribadi bagi mereka yang menghargai kelajuan tinggi dan mengambil keselamatan dalam talian mereka lebih serius. Kos untuk pelayan VPN peribadi bermula pada $ 21,99 sebulan, bergantung pada jumlah trafik anda sebulan. Bagi mereka pengguna, yang tidak pasti tentang keperluan trafik mereka, terdapat pelan "Tanpa had" dengan trafik tanpa had pada $ 28.99 sebulan.

Seperti yang dinyatakan di atas, adalah mungkin untuk membeli Pelanggan VPN hanya dari App Store sahaja. Di satu pihak, ia adalah baik kerana Apple menyediakan transaksi yang selamat. Sebaliknya, tiada kaedah pembayaran alternatif disediakan bagi mereka yang ingin membayar, sebagai contoh, dalam cryptocurrency.

Kelajuan

Kami menguji aplikasi untuk kelajuan pelayan dan hasilnya hebat. Semasa kami melayari dengan Klien VPN, tiada gangguan berlaku dan kandungan media juga boleh distrim tanpa sebarang masalah.

Tinjauan Pelanggan VPN 2019

Tinjauan Pelanggan VPN 2019

Anda akan menikmati kelajuan yang ditawarkan oleh VPN Client kerana ia membolehkan anda menjalankan semua aktiviti Internet biasa, termasuk streaming media dan menggunakan torrents tanpa sebarang masalah.

Protokol yang digunakan

Klien VPN memastikan sambungan stabil, berkelajuan tinggi dan selamat menggunakan penyulitan kunci AES 256-bit, serta IKEv2, iPSec, OpenVPN, TCP Bijak dan protokol UDP Bijak. Apabila anda menyambung ke Klien VPN, apl itu mewujudkan terowong VPN yang selamat, di mana anda boleh menghantar sebarang data dari peranti anda ke Internet.

Pelanggan VPN menyulitkan data anda, menjadikannya tidak boleh dibaca kepada pihak ketiga. Enkripsi adalah keyakinan anda bahawa tidak ada orang yang dapat memperoleh data sensitif anda.

Batasan Peranti

Sehingga anda memerlukan VPN untuk melindungi keselamatan anda semasa anda bekerja pada Mac anda, Pelanggan VPN adalah pilihan yang baik. Perkhidmatan ini membolehkan anda menggunakan satu akaun pada komputer sehingga 5 Mac. Tetapi ini tidak bermakna anda boleh melakukannya secara serentak. Anda perlu mematikan sambungan VPN pada salah satu peranti untuk membolehkan sambungan VPN pada Mac yang lain. Anda juga perlu ambil perhatian bahawa, mengikut terma dan syarat, penggunaan serentak satu akaun oleh dua orang atau lebih individu dilarang.

Jika anda memerlukan VPN bukan sahaja pada komputer anda tetapi pada telefon pintar atau tablet anda juga, Pelanggan VPN tidak akan memenuhi keperluan anda, kerana ia tidak menyediakan perkhidmatan pada peranti lain lagi.

Dasar Privasi dan Pembalakan

Klien VPN menyatakan bahawa mereka tidak mempunyai dasar pembalakan yang ketat dan tidak mengumpul sebarang aktiviti pengguna semasa menggunakan perisian. Walau bagaimanapun, perkara lebih rumit daripada ini. Di halaman Dasar Privasi mereka disebutkan bahawa mereka mengumpul beberapa maklumat peribadi dari pengguna berdaftar, seperti alamat e-mel yang sah dan kata laluan pendaftaran untuk akaun untuk memperibadikan pengguna untuk hal-hal perkhidmatan dan sokongan teknikal.

Sokongan juga boleh meminta anda memberikan maklumat tambahan, sebagai contoh, jenis sambungan, alamat IP atau lokasi, yang diperlukan untuk menyelesaikan masalah teknikal. Nah, ini munasabah. Sama saja, kami akan mengesyorkan membaca dasar privasi mereka dengan berhati-hati atau menghubungi mereka secara langsung untuk mendapatkan gambaran yang lebih jelas.

VPN Permainan

Pelanggan VPN juga boleh digunakan untuk permainan. Untuk mod permainan dalam talian, kualiti dan kesinambungan sambungan Internet sangat penting. Pencinta permainan menggunakan VPN untuk mengakses permainan geo-terhad, mewujudkan sambungan yang baik kepada pelayan jauh, atau hanya melindungi diri mereka daripada penyedia Internet dan serangan DDoS.

Berbanding dengan perkhidmatan VPN yang lain, Pelanggan VPN mempunyai kelajuan tinggi, lebih selamat, dan tidak menunjukkan pengiklanan. Jadi, mengetahui bahawa pemain mencari sambungan VPN terpantas, Pelanggan VPN akan menampung keperluan anda.

VPN untuk Streaming

Saluran streaming sangat popular di Amerika Syarikat dan terdapat banyak rancangan TV, siri dan saluran sukan. Tetapi kebanyakannya tersedia untuk dilihat di AS sahaja dan disekat di kebanyakan negara asing. Ini adalah masalah bukan sahaja untuk orang asing yang ingin mengakses saluran streaming di Amerika Syarikat seperti Hulu, Netflix, dan sebagainya tetapi juga untuk pelancong Amerika yang pergi ke luar negara dan kemudian tidak dapat menonton saluran streaming kegemaran mereka. Nasib baik, dengan perkhidmatan VPN, adalah mungkin untuk mengakses kandungan serantau walaupun dari luar negara.

Tinjauan Pelanggan VPN 2019

Selain itu, Pelanggan VPN menyediakan a sambungan VPN yang cepat kelajuan dan pelbagai pilihan pelayan VPN AS, yang penting untuk menonton saluran streaming. Selain itu, Pelanggan VPN mempunyai ciri terbina dalam yang menunjukkan saluran streaming tersedia untuk pelayan yang dipilih. Ini sangat mudah dan anda boleh dengan cepat menyambung ke saluran aliran serantau dengan hanya satu klik.

Torrenting adalah Kemungkinan

Dengan Pelanggan VPN anda boleh berinteraksi dengan pelanggan torrent dengan bebas. Mempunyai penghantaran kelajuan yang cekap serta mengekalkan semua data pengguna tanpa nama, VPN Client mempunyai semua yang anda perlukan untuk berkongsi fail di Internet.

Sokongan

Pasukan sokongan VPN Client dapat dihubungi melalui email dan mereka sangat cepat menjawab 24/7. Mereka menjamin tindak balas dalam masa dua jam tetapi biasanya mengambil masa 10-15 minit untuk menjawabnya dengan penyelesaiannya.

Kami menghubungi Sokongan untuk bertanya beberapa soalan umum mengenai perkhidmatan dan mendapat jawapan dengan cepat. Perkhidmatan ini berfungsi dengan baik, jadi kami tidak mempunyai masalah teknikal untuk dilaporkan.

Di samping itu, terdapat Bantuan, Soalan Lazim dan halaman Penyelesaian Masalah di laman web apl, di mana anda boleh mencari semua maklumat yang anda perlukan.

Faedah

Kemenangan terbesar untuk Pelanggan VPN ialah aplikasi tidak menyimpan sebarang log. Juga, anda boleh memberikan mata aplikasi untuk sokongan pelayan streaming dan percubaan percuma selama 7 hari dengan lebar jalur tanpa had. Pelanggan VPN membenarkan menggunakan satu akaun dengan lima sambungan serentak. Dan satu lagi pilihan hebat yang kita tidak boleh gagal memberi penekanan ialah pilihan pelayan Optimal. Apabila melancarkan Klien VPN atau mengklik butang Pelayan Optimal, aplikasi secara automatik mendapati pelayan VPN dengan kelajuan sambungan terpantas bergantung pada lokasi anda.

Kebaikan & Keburukan

Kelebihan: Keburukan:
 • Kelajuan sambungan yang cepat
 • Dasar tanpa pembalakan
 • Pilihan Pelayan Optimal
 • Pelayan peribadi
 • Pelayan streaming
 • Pelbagai pilihan protokol
 • Percubaan percuma selama 7 hari
 • Yuran langganan yang murah
 • Rangkaian pelayan besar
 • 24/7 Sokongan
 • Torrenting boleh didapati
 • Tersedia untuk macOS sahaja
 • Tiada pilihan "Kill Switch"
 • Hanya boleh dibeli dari Kedai Apple

Kesimpulannya

Sebagai Pelanggan VPN yang dicipta terutama untuk macOS, ia boleh menjadi pilihan yang sempurna untuk pengguna Mac ketika datang ke keselamatan Internet dan privasi dalam talian.

Disebabkan sokongan pelanggan yang baik dan faedah tambahan, seperti streaming VPN pelayan, pelayan peribadi, dan sambungan yang stabil, kami memberikan aplikasinya 4.5 / 5 markah.

Satu kelemahan adalah bahawa Pelanggan VPN nampaknya memberi tumpuan terlalu banyak pada pengguna Mac dengan mengorbankan peranti lain, yang sebenarnya digunakan untuk menyambung ke Internet. Jadi kami berharap bahawa pemaju akan menambah sokongan untuk platform iOS pada masa akan datang untuk memberi aplikasi skor yang lebih tinggi.

Semua berkata, dengan mengingati banyak manfaat Pelanggan VPN, kenapa tidak anda memberikan aplikasi itu cuba? Terutama kerana mereka menyediakan percubaan percuma selama 7 hari? Sekurang-kurangnya, anda tidak kehilangan apa-apa.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments