Kajian X-VPN 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Sekiranya Anda Pergi Untuk Versi Percuma, Premium atau Sesuatu Lain?

Beberapa tahun kebelakangan ini telah menyaksikan penurunan sekatan kebebasan Internet dan penapisan teruk. FCC AS telah mengundi untuk menghalang Netraliti Bersih, Itali dan Australia telah memperkenalkan Pesanan Penyimpanan Data baru, Denmark menyekat sebelas lagi laman web, Sepanyol mengarahkan ISP penapisan The Pirate Bay, pengadilan Ireland memerintahkan orang untuk diputuskan dari internet jika mereka melanggar monopoli hak cipta, dan pengharaman VPN Rusia menjadi berkesan secara rasmi.


xvpn kajian

Dengan privasi dalam talian terus menjadi penyebab besar-besaran untuk kebimbangan, proksi dan perkhidmatan VPN menjadi alat yang semakin penting untuk pengguna internet yang berpengetahuan privasi di seluruh dunia. Dengan itu, beberapa penyedia perkhidmatan VPN menggegarkan untuk berkongsi minda dan pasaran pengguna di seluruh dunia dan menjadi semakin sukar untuk menentukan perkhidmatan yang sesuai di kalangan sekumpulan perkhidmatan yang tidak akan meletakkan sebarang sekatan sama ada dari segi kelajuan atau dari segi penggunaan data keseluruhan. Apa yang sukar adalah mencari perkhidmatan VPN yang akan menghargai kebimbangan privasi pengguna, jadi sesiapa sahaja yang mengaku umum menawarkan beberapa atau semua perkara di atas pastinya patut dicuba.

Lawati X-VPN Now>>

Walau bagaimanapun, X-VPN, walaupun nama yang agak baru dalam industri, telah melakukan kerja yang baik sejak itu. Oleh itu, mari kita lihat beberapa ciri utama perkhidmatan ini.

Alternatif untuk X-VPN

ExpressVPN & NordVPN

Kajian X-VPN 2020

melawat laman web

NordVPN-Cyber-Deal

melawat laman web

Ciri-ciri X-VPN

GUI

Antara muka Pengguna Grafik (GUI) X-VPN adalah agak intuitif, mesra pengguna walaupun untuk pendatang baru kepada VPN. Seperti yang ditunjukkan dalam tangkapan skrin, terdapat gambaran yang jelas Ketik / Putuskan togol yang menjadikan anda tersambung kepada apa yang X-VPN percaya pelayan yang paling pantas tersedia pada rancangan anda. Ini semata-mata hanya satu proses penetapan satu klik, dan anda tidak perlu dilog masuk ke akaun anda untuk menggunakan perkhidmatan mereka. Jika anda tidak mahu menyelesaikan lokasi pelayan lalai, anda juga boleh mengklik pada butang "Pilih Lokasi" untuk memilih lokasi dan pelayan pilihan anda secara manual.

Semua tetapan peribadi, mel akaun berdaftar, status akaun, dan sebagainya berada di sudut kiri atas skrin utama. Pusat bantuan, di mana anda boleh mendapatkan maklum balas langsung dari pasukan sokongan pelanggan, dapat dengan mudah dijumpai di sudut kanan bawah. Apa sahaja masalah yang telah anda bantu, anda boleh mendapatkan bantuan terus dari pasukan antarabangsa 24/7 yang tersedia.

apakah vpn percuma xvpn. kenapa anda perlukan xvpn


Tiada iklan menjengkelkan muncul semasa tempoh ujian, seperti yang dijanjikan oleh X-VPN, dan satu-satunya iklan yang dipaparkan adalah apabila berjaya disambungkan. Antara muka yang bersih, walaupun untuk pengguna bebas, adalah tarikan yang baik.

pelayan xvpn (Pengguna berbayar dan percuma)

Negara dan Pelayan yang Tersedia

X-VPN kini mempunyai lebih daripada 1,500 pelayan di seluruh dunia. Lokasi boleh didapati di lebih daripada sedozen negara yang berbeza, termasuk A.S., Australia, Kanada, Perancis, Jerman, U.K, Hong Kong, Jepun, Mexico dan UAE dan sebagainya. Jika anda seorang pengguna bebas, anda juga boleh memilih dari 21 lokasi di 13 negara, namun dengan akaun premium, anda boleh mendapatkan akses kepada semua pelayan dengan bebas, termasuk pelayan video AS yang berfungsi dengan sempurna untuk sumber streaming AS.

Lawati X-VPN Now>>

Salah satu sebab yang membuat X-VPN berbeza adalah pelayan milik mereka tanpa batasan lebar jalur. Ini bermakna pasukan itu boleh mendapatkan akses penuh dan membantu apabila sesuatu yang tidak dijangka telah berlaku kepada pelayan. Dan semua pelayan disediakan oleh AWS dan Rackspace, nama-nama yang menyediakan server yang paling boleh dipercayai dan cepat di pasaran pada masa ini.

Kelajuan dan Kebolehpercayaan

Keputusan Speedcheck menunjukkan bahawa pelayan X-VPN percuma di Jerman bukanlah lebih lambat daripada yang mungkin lebih cepat, satu premium di Jerman.

kelajuan xvpn

Seperti yang dapat kita lihat dari imej di atas, kami mendapat kelajuan muat turun 9.45Mbps dan kelajuan muat naik 9.90Mbps tanpa X-VPN, manakala dengan X-VPN yang disambungkan ke Los Angeles, kelajuannya sedikit berkurangan kepada kira-kira 7.40Mbps dan 9.51Mbps, tanpa mengira sama ada kami menggunakan pelayan percuma atau berbayar. Dan apabila kita memilih pelayan yang adil di Mexico, kelajuannya lebih perlahan hingga 5.46Mbps dan 4.51Mbps.

Juga Baca: VPN Percuma Terbaik untuk Android pada 2019

Masa latensi berlaku dalam korelasi dengan jarak geografi. Apabila jarak geografi ditarik lebih jauh, masa latensi akan datang dari 8 ms yang sangat sesuai tanpa X-VPN kepada 302 ms yang agak tidak selesa apabila disambungkan ke pelayan bebas Mexico, tetapi sebahagian daripada itu dijangka kerana sebab-sebab geografi yang jelas pelayan Los Angeles mendapat ping 206ms. Dan dalam semua kesempatan, kita boleh menonton video 4K dari YouTube dengan lancar dengan dan tanpa X-VPN dalam pelayan lalai mereka yang paling cepat.

Ketersediaan

Dari segi ketersediaan, klien X-VPN kini boleh didapati di kebanyakan platform pengkomputeran utama, termasuk Windows x86-64, MacOS, Android dan iOS, tetapi kini tidak tersedia pada Linux dan beberapa sambungan. Dan tidak ada perkataan sama ada ia akan berada di masa hadapan.

Percuma vs Premium

Walaupun pengguna percuma mempunyai akses kepada pelayan kurang daripada rakan dagangan mereka, mereka menikmati kelajuan yang sama dan perkhidmatan pelanggan yang sama. Dengan data tanpa had di peranti mudah alih, pengguna bebas komputer adalah terhad kepada 500MB topi data. Dengan melihat perkara, anda hanya akan menghadapi cap data pada PC anda dan bukan pada telefon atau tablet, kerana syarikat menjanjikan penggunaan tanpa had walaupun untuk pengguna percuma pada peranti mudah alih. Tambahan lagi, pengguna premium juga menikmati pelayan khas yang direka untuk perpustakaan AS Netflix.

Baca secara terperinci: VPN percuma vs VPN berbayar Pendapat Pakar

Untuk mempunyai akses kepada semua pelayan berkelajuan tinggi premium dan keluarkan cap data, anda perlu melanggan salah satu tier berbayar. Sekatan ke atas pelayan premium, bagaimanapun, akan tetap tidak kira sama ada anda menggunakan klien desktop atau pelanggan mudah alih. Versi percuma pelanggan mudah alih juga datang dengan pengiklanan, sesuatu yang langganan premium dihapuskan.

Penyulitan dan Privasi

Syarikat itu menjalankan pelbagai perlindungan bagi melindungi privasi pengguna. Pertama, semua sambungan dikatakan sebagai disulitkan melalui AES dengan saiz kunci minimum 256 bit. Kedua, semua pengguna boleh memilih dari 7 jenis terowong keselamatan yang memenuhi permintaan yang berbeza, untuk memintas penapis dan firewall atau permintaan lain.

Menurut pernyataan X-VPN, beberapa ciri berkaitan privasi lain termasuk:

 • Perlindungan Leak DNS
 • Membunuh suis
 • Akses melalui UDP / TCP
 • Gerbang VPN Pelbagai
 • Penghantaran Pelabuhan

Dasar privasi yang disenaraikan di laman web rasmi mereka https://xvpn.io/?n=best.free.xvpn.PrivacyPolicyPage adalah ringkas dan tepat. Dasar privasi sifar log dan komitmen untuk mengarahkan sebarang penapisan dijanjikan. Mereka mendakwa bahawa X-VPN tidak menyimpan apa-apa log pengguna berkaitan dengan sejarah penyemakan imbas, pertanyaan DNS atau data trafik. Syarikat itu, bagaimanapun, mengatakan bahawa ia log masuk percubaan ke pelayannya "untuk keselamatan dan penyelesaian masalah". X-VPN juga "tidak terlibat dalam apa-apa bentuk penapisan", atau mereka tidak menjual data pengguna saham dengan pihak ketiga untuk mendapatkan keuntungan komersil.

Syarikat ini dijalankan di bawah undang-undang dan peraturan Hong Kong, sehingga ia berpegang kepada prinsip netralitas bersih dan tidak akan memberi respons kepada sebarang permintaan lain di bawah undang-undang negara untuk butiran log pengguna.

Sokongan Untuk Protokol P2P seperti Torrent

Menurut pasukan sokongan pelanggan X-VPN, X-VPN "tidak menyekat keupayaan pengguna untuk melayari internet secara bebas, bagaimanapun, kami hanya akan menggalakkan pengguna kami menggunakan torrents untuk tujuan undang-undang. Dan ia adalah untuk kedua-dua pengguna percuma dan premium ". Jadi kita boleh mendapatkan kesimpulan yang selamat itu X-VPN tidak mendiskriminasi lalu lintas Internet berdasarkan protokol, yang merupakan tambahan yang pasti untuk penyokong netraliti bersih yang sering menyatakan tempahan mengenai beberapa pembekal perkhidmatan VPN yang merawat streaming video atau muat turun torrent berbeza dari penyemakan piawai. Dan mereka menyediakan pelayan streaming video yang menarik banyak orang di seluruh dunia.

Juga Baca: Best Paid Torrenting VPNs

Harga

Walaupun perkhidmatan percuma X-VPN cukup komprehensif dan cukup untuk kegunaan harian, syarikat itu juga menawarkan perkhidmatan premium yang datang dengan lebih banyak loceng dan wisel. Salah satunya ialah pengguna premium boleh menggunakan peranti tanpa had serentak di bawah satu akaun berbayar.

harga xvpn

Lihat Harga X-VPN>>

Harga bermula dari $ 11.99 sebulan untuk semua platform, termasuk desktop. Sekiranya anda membayar secara tahunan sebagai gantinya, biaya per bulan turun sebanyak 50%, jadi anda hanya perlu membayar $ 72 untuk langganan 1 tahun pada $ 5.99 sebulan. Tawaran langganan tahunan adalah sangat kompetitif berbanding dengan beberapa pesaing dan juga langganan bulanan mereka sendiri.

Firman Akhir

X-VPN kelihatan seperti a perkhidmatan VPN yang cekap yang berpotensi besar maju ke hadapan. Ia akan membuka kunci perpustakaan Netflix AS sama ada anda berada di Hong Kong atau UAE, ia akan membolehkan anda menyiarkan selfie di Twitter / Facebook semasa di sekolah, ia akan membolehkan anda menikmati masa lapang dengan Minecraft atau Clash Royale di tempat kerja, dan ia akan juga membiarkan anda memuat turun (mudah-mudahan sah) dan berkongsi torrents pada PC anda. Dengan UI yang rapi dan intuitif, kelajuan yang baik dan pendekatan neutral net untuk trafik internet, X-VPN adalah cadangan yang mudah terutamanya pada peranti mudah alih, walaupun, banyak pengguna akan mencari topi data 500MB pada desktop sedikit titik sakit.

Kebaikan

 • Antara muka pengguna yang intuitif
 • Kelajuan yang baik
 • Menyokong semua lalu lintas yang sama
 • AES 256-bit Encryption
 • Iklan tidak mengganggu (mudah alih sahaja)
 • 7/24 sokongan pelanggan yang ada
 • Penggunaan tidak terhad pada peranti mudah alih

Keburukan

 • Tidak tersedia di Linux pada masa ini
 • Versi percuma desktop dilengkapi dengan topi data 500MB

Melayari secara Anonim dan Batalkan kandungan Geo-Locked dengan X-VPN

X-VPN tidak hanya melakukan apa-apa perkhidmatan VPN yang baik, tetapi juga membawa sejumlah besar ciri-ciri keren yang lain ke meja. Seperti yang telah disebutkan sebelum ini, sama ada anda mahu mengakses kandungan yang dikunci geo, memintas penapisan internet atau hanya melayari tanpa nama, X-VPN telah mendapat anda dilindungi. Jika anda mencari perkhidmatan VPN percuma atau bahkan dibayar dengan kualiti yang baik dan berkualiti tinggi, berikan X-VPN pergi, kerana ia adalah salah satu perkhidmatan VPN yang paling mudah digunakan yang boleh digunakan sama ada pada desktop anda atau pada telefon pintar anda.

Lawati X-VPN Now>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments