Kajian VyprVPN Mac 2019 (Golden Frog)

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN adalah sumber bagi anda untuk terus berhubung dengan semua aktiviti dalam talian anda semasa masih selamat dari penjenayah siber. Apa yang anda harapkan dalam era teknologi ini? Satu orang di sini menggunakan semua teknologi canggih dengan cara yang betul, sementara yang lain hanya keluar untuk mengawal anda dengan memanipulasi penggunaannya. Mengekalkan kebimbangan itu, pemaju perisian dinasihatkan untuk tinggal satu langkah di hadapan penjenayah siber ini. Teknologi, seperti VPN dan proksi harus digunakan secara selamat. Mari buat penggunaan teknologi yang selamat dan kukuh. Walau bagaimanapun, kita mesti sentiasa berhati-hati terhadap penjenayah siber, mereka sentiasa mencari mereka. VPN adalah penyelamat alternatif anda, itulah sebabnya kami berada di sini untuk membantu anda memilih dan melabur dalam VPN yang hebat.


Pada senarai kami VPN yang disyorkan, kami pasti termasuk VyprVPN. Kami akan memberikan ringkasan ringkas mengenai VPN ini terlebih dahulu.

VyprVPN adalah VPN yang berpangkalan di Switzerland. Ciri-cirinya dibangunkan dengan cara yang akan memberi anda pengalaman yang cepat dan boleh dipercayai. Undang-undang privasi VyprVPN cukup menguntungkan untuk memberikan penggunanya satu pakej keselamatan lengkap, pelayan DNS yang selamat, aplikasi yang mesra pengguna, dan protokol bunglon. Bagaimanapun, satu-satunya sambungan VPN yang ditunjukkan adalah log sambungan yang minimum, dan memuat turun P2P yang tidak menyenangkan. Bagaimanapun, ini tidak menjejaskan prestasi VyprVPN secara besar-besaran.

Mari kita terangkan butiran kajian VyprVPN sekarang, membincangkan setiap aspek perkhidmatan VPN. Sebelum memulakan, mari kita fikirkan hakikat bahawa setiap perkhidmatan mempunyai kelemahannya, diikuti dengan ciri-cirinya yang hebat. Jadi, mari bermula!

Pelayan

Salah satu kebimbangan utama bagi pengguna ialah bilangan pelayan VPN yang disediakan dan lokasi bersebelahan. VyprVPN menawarkan 700 + pelayan di sekitar 70+ negara, oleh itu, ia agak boleh dipercayai dari segi rentangnya. Dengan pelbagai lokasi pelayan, anda boleh mempunyai akses kepada lebih daripada 200,000 alamat IP, betapa menakjubkannya? Walau bagaimanapun, apa yang hilang dalam perkhidmatan adalah bahawa ia tidak beroperasi di Afrika sahaja.

Keserasian

Keserasian adalah satu isu bagi pengguna yang lebih sedar tentang keselamatan dan ingin memastikan semua peranti mereka selamat. VyprVPN berkongsi keserasiannya dengan Windows, MAC, iOS, Android, Linux, Penghala, Chromebook, dan TV pintar lain. Oleh itu, ia dapat dengan adil mempunyai semua peranti anda yang disambungkan ke VPN.

Pengguna boleh berasa selesa ketika menggunakan mana-mana peranti ini. Peranti iOS dan Android mempunyai aplikasi sendiri VyprVPN jadi mudah bagi pengguna untuk menyambung. Sementara itu, Golden Frog juga memperkenalkan persediaan manual untuk pengguna peranti lain. Ciri-ciri ini disediakan oleh pelanggan sahaja untuk memastikan tetapan data dan privasi anda sentiasa terjamin.

Protokol

Jika anda benar-benar baru kepada dunia VPN, anda mungkin akan keliru semasa membaca mengenai istilah teknikal seperti protokol dalam ulasan VyprVPN. Untuk gambaran keseluruhan, VPN berfungsi dengan mengambil semua data masuk dan keluar anda dan menyalurkannya melalui terowong yang dibuat selamat melalui beberapa kod. Protokol VPN adalah kunci yang membolehkan proses ini dan tidak semuanya melaksanakan fungsi yang sama. VyprVPN menawarkan Protokol PPTP, OpenVPN, ISEP, L2TP, dan Protokol Bunglon untuk penggunanya. Selain protokol terakhir yang dibangunkan dan disediakan secara eksklusif oleh VyprVPN, semua yang lain adalah piawai yang anda boleh penyelidikan secara meluas. Bandingkan mereka untuk menentukan protokol mana yang sesuai dengan tujuan anda. Kemudian anda hanya menautkan protokol itu ke pelayan yang dipilih dan berkeliaran internet dengan selamat dan tanpa nama.

Kajian VyprVPN Mac 2019 (Golden Frog)

Privasi dan Keselamatan

Privasi adalah satu kebimbangan utama untuk penggunaan internet atau butiran harian peribadi. Oleh itu, ia adalah perkara yang paling banyak dibincangkan dan dicari. Untuk pengguna yang sedar keselamatan, butiran privasi paling penting. VyprVPN menganggap kebimbangan itu dan menyediakan pengguna dengan ciri privasi yang luar biasa. Ia menyediakan penyulitan data, blowfish 160-bit dengan AES-256-CBC DAN AES-256-SHA256. Juga menawarkan penyulitan data Max 256-bit dan Penyulitan Handshake 2048-bit. Untuk keselamatan maksimum, ia tidak membenarkan mana-mana pihak ketiga untuk campur tangan. Ia menawarkan kira-kira 200,000+ alamat IP yang unik untuk membantu anda. Bukan itu sahaja, ada lebih banyak lagi. VyprVPN mengambil kira bahawa semua peranti anda dilindungi di bawah keselamatan yang tinggi khususnya apabila anda menggunakan sambungan Wi-Fi awam yang tidak dipercayai.

Mesra-mesra

VPN sepatutnya menjadi mesra perjalanan. Anda tidak mahu kehilangan akses ke internet selamat walaupun semasa dalam perjalanan. Sesetengah negara tidak membenarkan anda mengakses laman web tertentu, di mana VPN berguna. VyprVPN memastikan ia memberi anda apa VPN yang baik mesti memberi anda pada sebarang kos. Ia melindungi penggunaan internet anda dan memastikan data anda selamat semasa anda berada di atas kapal. Anda boleh memecahkan geo-larangan dan tinggal di hadapan segala-galanya. Semak ulasan Golden Frog VPN oleh pengguna yang sering mengembara dan menggunakan aplikasi penstriman di negara lain sambil tetap dilindungi oleh VyprVPN untuk maklumat lanjut dari sudut pandangan mereka.

Juga Baca: VPN Terbaik untuk Perjalanan

ciri-ciri

VPN boleh membuat jalan di pasaran kerana ciri dan prestasinya yang tajam.

Rancangan harga dan diskaun adalah penting tetapi begitu juga fungsi spesifik VPN anda membolehkan anda melaksanakan. Anda akan melihat ulasan ringkas VyprVPN sentiasa menyenaraikan ciri utama dan sering membandingkannya dengan pembekal VPN yang popular.

Smart Kill-Switch

VyprVPN mempunyai ciri Kill-Switch yang memotong sambungan anda apabila VPN menjadi diskaun. VyprVPN menyediakan kotak dialog dari mana anda boleh menyesuaikan pilihan Kill-Switch, seperti yang anda suka. Perkongsian P2P, pelayan DNS, dan log IP selama 30 hari. VyprVPN boleh mengalahkan penyekatan VPN dengan teknologi Chameleonnya.

Protokol Boneka

Bunglon adalah protokol baru yang dibina oleh Golden Frog yang berdasarkan teknologi OpenVPN yang dienkripsi 256 bit. Bunglon merompak metadata yang membuat pemeriksa data perjuangan. Ia membantu anda memintas sekatan yang dikenakan oleh kerajaan. Bunglon adalah protokol yang akan membolehkan anda mengakses internet walaupun negara anda mempunyai larangan VPN. Ciri ini juga berkesan jika rangkaian intranet mempunyai firewall, ia akan menunjukkan kepada mereka seolah-olah anda menggunakan SSL biasa. VyprVPN juga mempunyai ciri penapisan DNS untuk anda. Ia menjadikan anda selamat dari pihak ketiga yang menipu anda untuk mengalihkan semula ke tapak web malware.

Sambungan

Sambungan? Mengapa anda hanya perlu bersambung ke satu peranti pada suatu masa? Tidak, dengan VyprVPN anda boleh menyambung kepada 5 peranti pada satu masa dan memastikan semua aktiviti anda selamat pada semua peranti, semuanya sekaligus.

Terdapat penyedia VPN mahal yang mengenakan bayaran lebih untuk menghubungkan sekurang-kurangnya 3 peranti pada langganan secara serentak. VyprVPN membentangkan tawaran yang lebih baik pada kadar yang lebih rendah. VyprVPN menang pusingan ini! Hidup dengan keluarga bermakna anda perlu berkongsi sambungan internet dan langganan VPN. Mempunyai akses kepada VPN berkualiti tinggi pada masa yang sama pada 5 peranti melalui satu akaun adalah masalah besar. Anda tidak perlu membelanjakan wang pada berbilang langganan dan mendaftar untuk yang baru untuk setiap peranti yang anda miliki. Jika anda tinggal di asrama yang bimbang tentang pinjaman pelajar, anda boleh berkongsi satu langganan VyprVPN dengan sehingga 5 orang!

Bandwidth

VyprVPN tidak mempunyai had lebar jalur. Ia boleh mengendalikan seberapa banyak maklumat yang anda mahu, tanpa sebarang kerumitan. Bandwidth merupakan faktor penting bagi mana-mana pengguna yang menggunakan Torrent untuk memuat turun perisian, filem, rancangan TV, dan lain-lain. Ini juga menjadi kebimbangan yang serius apabila anda penggemar filem dan ingin menyiarkan rancangan kegemaran anda dalam talian. Sekatan jalur lebar adalah seperti hukuman mati bagi pengguna tersebut. Perkara yang baik VyprVPN tidak menghalang pengguna daripada memakan jalur lebar maksimum.

Kelajuan dan Prestasi

Bercakap tentang kelajuan dan prestasi VyprVPN, tidak ada bantahan bahawa VPN berfungsi dengan cepat dan tidak mendekatkan. Ia tidak mempunyai sekatan lebar jalur dan anda boleh menukar antara pakej perkhidmatan tanpa had. Ia pasti akan menjadikan aliran mudah untuk anda. Untuk penyederhana video biasa, DNS VyprVPN berfungsi sangat cepat dan menjimatkan masa buffer yang tidak perlu. Walau bagaimanapun, jika kita bercakap mengenai konteksnya, kita meninjau bahawa terdapat kebocoran DNS dan dengan itu diikuti sedikit penurunan kelajuan muat naik. Apabila memuat naik fail di internet, ia akan mengambil sedikit masa anda berbuat demikian.

Sokongan pengguna

Sokongan pelanggan adalah kunci, jika anda ingin berada di hadapan pesaing anda. VyprVPN bermatlamat untuk terus berhubung dengan penggunanya untuk meningkatkan perkhidmatannya. Ia memberikan anda kelonggaran untuk berbual dengan pasukan sokongan pelanggan, pada bila-bila masa, di mana sahaja. Ia menyediakan bahagian Knowledgebase dan F.A.Q untuk kemudahan anda. Walau bagaimanapun, tidak ada tutorial video untuk menjimatkan kerumitan mengaktifkan VPN. Tetapi, anda sentiasa dapat mencari blog tutorial untuk pengaktifan VPN selamat.

Percubaan Percuma

VyprVPN, sama seperti VPNS lain, mempunyai pelan harga yang berbeza untuk pakej yang berbeza mengikut keutamaan anda. Pakej tahunannya kos kira-kira $ 5.00 sebulan dan harga bulanan untuk pelan 1 bulan kos kira-kira $ 9.95. Anda boleh mendapatkan diskaun dan tawaran istimewa pada rancangan tahunan, mengikut polisi. Tidak ada jaminan wang balik. Walau bagaimanapun, sekiranya anda berniat untuk menggunakan dan memeriksa perkhidmatan VPN, anda boleh mendapatkan tawaran percubaan percuma, jika ditawarkan oleh pembekal.

Anda boleh menikmati 30 hari dari VyprVPN semak apakah itu pilihan yang baik untuk anda. Itu bermakna sebulan penuh dengan jaminan wang balik!

Baca Perihal: Faedah VPN Kodi

cara bayaran

Kaedah pembayaran adalah satu masalah. Terdapat tutorial tentang bagaimana anda boleh membayar tanpa nama. Kad koin, kad hadiah, dan pembayaran tanpa nama adalah semua kaedah pembayaran popular untuk pengguna hari ini. Tetapi sayangnya, VyprVPN tidak membenarkan Bit-coins dan kaedah pembayaran sedemikian. Sebaliknya, VyprVPN menerima bayaran melalui Kad Master, PayPal, Americam Express, dan Visa. Sekarang jika anda adalah privasi-aneh, kaedah ini akan menjadi masalah untuk anda.

Untuk menyimpulkan kajian VyprVPN, ia akan menjadi sia-sia untuk tidak mengatakan bahawa VPN yang cepat, selamat, dan cekap, anda boleh mendapatkan tangan anda. Walaupun, harga VPN tidak murah, tetapi prestasinya akan meninggalkan anda tanpa soalan. Terdapat pelbagai lokasi pelayan yang merupakan pengganti beberapa alamat IP yang boleh anda gunakan. Walau bagaimanapun, sayangnya bahawa perkhidmatan ini tidak terdapat di Afrika. Protokol, pelayan DNS, lebar jalur tanpa had dan banyak ciri lain memudahkan VyprVPN mendapatkan tempat dalam senarai VPN yang dikehendaki. Tetapi kerana semua orang mempunyai pilihan yang berbeza ketika datang ke keamanan internet, VyprVPN dapat menjadi 10 untuk satu orang dan sebaliknya untuk yang lain. Bagaimanapun, anda boleh menyemak perbicaraan selama 3 hari dan tentukan sejauh mana prestasi tersebut, sehingga pilihan anda. Kepada kami, VyprVPN patut dicuba untuk ciri dan prestasinya yang baik.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments