Kajian NordVPN 2019 – Adakah VPN Paling Hebat-Ciri?

[ware_item id=33][/ware_item]

kajian semula nordvpn


Amaran keselamatan digital dan jenayah dunia digital sentiasa berjaya menggegarkan kami jika kami benar-benar ketinggalan menggunakan Social Media untuk pelbagai tujuan. Tetapi tidak semua orang berjaya memahami bahaya sebenar kebocoran maklumat dan penggodam maut yang menghirup udara yang sama seperti yang anda dan saya lakukan. NordVPN adalah pengawal keselamatan yang kita perlukan sebelum pengintip menyelinap masuk ke dunia persendirian kita, di sini dalam kajian NordVPN ini kita akan membincangkan setiap aspek yang perlu anda ketahui untuk membuat pilihan akhir.

Kenapa Anda Perlu Keselamatan?

Pop timbul atau iklan secara rawak di laman web terus membingungkan anda tentang bersembunyi di internet, tetapi anda tetap berfikir, "Mengapa saya perlu risau? Saya tidak melakukan sesuatu yang salah? " Di sinilah anda menyimpang kerana ini adalah apa yang disyaki penjenayah siber; kerentanan dan tidak bersalah awam di bawah pemikiran palsu berada di gelembung keselamatan 'tidak wujud'. Keselamatan adalah kebimbangan utama pada masa kini dan begitu juga privasi, dan kerana kurangnya pendidikan teknologi keselamatan, kita tidak menyedari hal-hal yang kita lakukan dengan tidak sengaja menimbulkan kemudaratan kepada diri kita sendiri. Oleh itu, marilah kita menghindari kebahagiaan ini sekali dan untuk semua!

Apakah yang patut awak buat?

Terdapat pelbagai cara untuk mengelakkan serangan dari penjahat ganas yang menunggu anda lemah. Beberapa tindakan yang membahayakan kami adalah:

 1. Menggunakan Wi-Fi Awam
 2. Menggunakan Wi-Fi tanpa perlindungan yang membawa kepada kerajaan mengintip kami
 3. Berkongsi maklumat peribadi tanpa perlindungan di internet
 4. Memuat turun aplikasi dari sumber yang tidak boleh dipercayai

Dunia hari ini telah berubah dan kredit diberikan kepada aplikasi yang menghilangkan dahaga kami untuk mencuba perkara-perkara baru. Kami telah membenarkan akses yang tidak perlu kepada pengeluar di seluruh dunia. Sekiranya anda menyaksikan Snowden (2016), anda pasti akan menutup mata semua orang daripada melihat maklumat anda.

Tiada siapa yang mahu memuncak di atas mereka dan NordVPN mempunyai ciri-ciri yang tepat untuk menendang mereka.

Ultimate Gate to Privacy; NordVPN

Dengan semua 'snoopies' menyelinap ke sekitar untuk mengoyak kata laluan dan maklumat peribadi dari peranti anda, NordVPN bergegas ke perkhidmatan dan memberi anda setiap perlindungan yang tersedia di pasaran pada masa kini. Dengan ciri-ciri anggun NordVPN, 'keselamatan' adalah satu perkara yang boleh berdiri sama dengan Nord.

Tidak dinafikan, VPN terbaik setakat ini dari segi menyulitkan pemindahan data dalam talian; Ujian kami mendedahkan, NordVPN berdiri tidak dicela oleh VPN lain dari segi keburukan mutlak dari semua ancaman dari cara anda.

Apa yang Benar-benar Membuat Anda Keras?

Sama seperti dunia nyata, setiap kali anda menyambung ke internet, Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP) anda memberikan alamat kepada anda yang menunjukkan lokasi anda di dunia maya. Ia bukan sahaja memberitahu anda di mana-mana di internet, tetapi lokasi anda menerangkan siapa anda dan anda boleh dikesan dengan mudah.

ISP berada di bawah pengawasan kerajaan dan mempunyai akses kepada setiap aktiviti yang anda lakukan melalui internet. Ini juga membolehkan kerajaan untuk "melihat sekeliling" ke dalam aktiviti peribadi anda termasuk pertukaran e-mel. Ahli perniagaan dan usahawan, dan juga ahli-ahli revolusi, amat terancam dengan idea-idea sedemikian kerana kerajaan boleh menutup keseluruhan rancangan itu sebelum anda memulakannya.

Bagaimana Persendirian Dapat Anda Dapatkan?

Pertama sekali, NordVPN terletak di Panama. Bersama dengan tiada dasar log dan membunuh ciri suis, tiada apa yang menjadikannya lebih menarik bagi mereka yang ingin menyembunyikan jejak aktiviti virus mereka. Tidak kira bagaimana anda melihatnya, mengetahui bahawa mereka mempunyai:

 • Tiada pengawasan kerajaan, dan
 • Tiada rekod penggunaan lebar jalur dan log aktiviti.

Oleh itu, seseorang berasa yakin tentang kebarangkalian pelanggaran amanah yang menjadi sifar. Kami sangat mengesyorkan NordVPN kepada semua yang mencari sambungan yang selamat dan tidak bernama, dan kajian ini kebanyakannya bercakap memihak NordVPN untuk semua sebab yang baik.

Rayuan Visual NordVPN

Logo NordVPN sangat menggambarkan kawasan yang tidak dapat dipercaya seperti kawasan pergunungan di mana keselamatan adalah tidak mungkin. Pada masa yang sama, ia juga memberikan rasa ketenangan dan kedamaian yang anda dapatkan ketika anda dilindungi. Pandangan pertama VPN ini memberikan anda rasa aman, kepercayaan, dan jangkauannya ke tanah yang jauh. Tetapi ingat kriteria kami untuk ini Kajian NordVPN tidak berputar sepertimana kebaikan mereka dari segi penjenamaan dan reka bentuk, lebih lanjut mengenai bagaimana mereka membuat tuntutan dan janji-janji mereka.

Bahagian terbaik NordVPN ialah tab pelayannya memberikan maklumat serta-merta mengenai ketersediaan pelayannya di dunia dan lalu lintas pada setiap satu daripada mereka. Direka dengan unik dengan kesederhanaan dan kemudahan penggunaan, tarikannya tidak dapat dikalahkan.

Garis besar kemasukan semua pelayan dan lokasinya memberikan getaran yang tinggi terhadap arahan yang tinggi terhadap teknologi dan perkhidmatan NordVPN yang disediakan. Klasifikasi yang layak bagi perkhidmatan masing-masing ke atas pelbagai pelayan telah dibentangkan dengan sempurna.

Memandangkan betapa pentingnya kekuatan VPN yang kuat, NordVPN melakukan kerja yang baik yang menggambarkan ciri-cirinya dalam bahasa awam untuk memudahkan penggunanya dan penonton laman web kekuatan enkripsinya yang luar biasa.

Ciri-ciri NordVPN Digunakan untuk Pengkhususan

Oleh kerana pelayan khusus tersedia untuk kegunaan khusus, NordVPN menyesuaikan diri dengan keperluan pengguna. Secara umumnya, pelayan digunakan untuk tujuan penstriman dan melayari internet. Untuk laluan trafik tanpa nama, keupayaan P2P boleh digunakan. Ini berguna untuk memuat turun torrents serta memastikan streaming dalam kelajuan tinggi tanpa gangguan.

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa tidak semua pelayan VPN di destinasi tujuan yang anda inginkan untuk membuka kunci semua laman web yang terhad. Oleh kerana tindakan keras terhadap pelayan VPN yang terkenal oleh perkhidmatan penstriman utama dan agensi kerajaan, anda perlu berunding dengan wakil NordVPN melalui Live Chat. Mereka akan membimbing anda ke pelayan yang paling sesuai dengan cepat.

NordVPN pakar dalam perkara berikut:

nordvpn mempunyai ulasan

 • DNS pintar
 • VPN berganda
 • Tor atas VPN
 • Proksi Socks5
 • Pelayan DNS
 • Proksi web ditambah pelanjutan
 • IP khusus (hanya atas permintaan)

DNS Pintar - Kami menyemak ciri SmartDNS Nordvpn!

Ia adalah cara yang mudah untuk memalsu lokasi anda dengan mengutuk internet yang anda milik di tempat lain. Ini adalah alat yang ideal untuk membolehkan akses kepada kandungan, tapak web dan aplikasi geo-larangan. Ketersediaan pelayannya di semua negara utama membolehkan jangkauan maksima untuk kemudahan yang boleh diakses oleh warga negara lokasi palsu.

Adakah Terdapat Kebocoran DNS dengan NordVPN?

Kebocoran DNS adalah keprihatinan utama dan kami mengkaji NordVPN berdasarkan semua faktor yang meletakkan keselamatan pengguna pada saham. VPN Nord telah mendapat pelayan DNS sendiri supaya kami tidak menghadapi kebocoran semasa menguji produk VPN pada tingkap. Sekiranya terdapat kebocoran, bersihkan cache dan kuki dari penyemak imbas anda untuk mengelakkan kebocoran DNS.

Dalam rekod NordVPN, lebih daripada 150 perkhidmatan penstriman boleh diakses menggunakan NordVPN Smart DNS termasuk Cartoon Network, Netflix, sukan NBC, dan lain-lain. Seperti Smart DNS tidak memerlukan sebarang pelaksanaan tambahan atau prosedur tatarajah, ia secara automatik berjalan dalam semua aplikasi NordVPN.

PS: Pasukan kami telah menguji akses semua saluran yang disebutkan di atas.!

VPN berganda

Ia betul-betul seperti apa. Sama seperti periscope yang mengalihkan cahaya dua kali untuk sampai ke destinasi akhir, data anda dialihkan dua kali antara dua pelayan untuk membenarkan penyambungan pelayan dan membolehkan penyulitan berganda melalui setiap pelayan.

Tetapi dengan setiap pembalikan datang defisit dalam kelajuan. Walau bagaimanapun, jika anda memerlukan privasi sepenuhnya dan pertukaran maklumat setiap hari anda mesti kekal sulit, maka VPV berganda NordVPN tidak akan membiarkan anda turun. Ia juga merupakan satu-satunya dua VPN dalam industri yang memaparkan kemudahan ini.

Oleh itu, anda boleh menikmati manfaat penyulitan berganda pada kadar VPN biasa. Betapa hebatnya itu?

Bawang Lebih VPN

Untuk meletakkannya semata-mata, peralihan Bawang alias Tor melalui VPN adalah utiliti percuma percuma yang membolehkan anda menyembunyikan semua analisis trafik anda yang berpotensi merosakkan hak peribadi anda untuk kebebasan. Untuk memanfaatkan Tor menggunakan VPN, semua yang anda perlu lakukan ialah:

 • Gunakan komputer anda
 • Dapatkan kerja NordVPN anda
 • Akses Tab Tab di NordVPN
 • Gunakan internet dengan tidak mahu dikenali

Melalui NordVPN, anda boleh memanfaatkan faedah VPN dan Tor serentak. Beberapa penganalisis menegaskan pendekatan menggunakan pelayar Tor secara berasingan tanpa VPN; Walau bagaimanapun, yang lain menyatakan bahawa menggunakannya dengan VPN adalah lebih baik. Kami pergi dengan logik, dan logik mengatakan bahawa menjaga dua penjaga lebih baik daripada satu, jadi mengapa tidak memanfaatkan kedua-duanya dan mempunyai keselamatan yang lebih baik, terutama apabila seseorang itu gagal untuk menjaga, hanya dalam kes. Oleh itu, menggunakan Tor dengan VPN adalah penyelesaian terbaik yang boleh diberikan kepada pakar kami.

Memotong Cerita Panjang Pendek

Dengan satu langganan tunggal, anda boleh membuka kunci peluang tanpa had seperti:

 • Menyiarkan pada kelajuan tinggi dengan alamat IP tanpa gangguan dan berdedikasi,
 • Menggunakan Tor,
 • Mengakses acara sukan di mana-mana sahaja
 • Mengakses laman web geo-terhad seperti BBC iPlayer, dan Netflix.
 • Torrenting
 • Menjaga diri anda dari DDoS yang maut.

* Serangan DDoS adalah beberapa tuan rumah yang semua penuntut mengambil perkhidmatan di luar talian, menjadikannya tidak berguna, terutamanya dalam permainan ketika lawan ingin mengalahkan orang lain untuk mendapatkan tangan atas.

Biasanya, penyerang tunggal dihoskan dengan mudah menggunakan firewall. Bagaimanapun, serangan DDoS berbilang host tidak mungkin dikawal tanpa VPN. Belum lagi, semakin kuat, itu lebih baik, dan NordVPN sesuai dengan slogan ini dari segi kekuatannya yang tidak dapat ditaksir.

Tinjauan Laman Web NordVPN

Daripada jumlahnya 5092+ pelayan di 60 negara yang berlainan, NordVPN mempunyai pelayan khas untuk mengotorkan, jadi itu adalah keputusan yang baik menggunakannya untuk mengutuk. Jika tidak, suis pembunuh automatik yang menakjubkan NordVPN membunuh aktiviti sedemikian pada pelayan biasa.

Apps Available Everywhere

Dari Windows ke Mac, dari Android ke iOS, dari Linux ke Chromium; Antara muka pertama NordVPN memberikan aura sangat 'let's-get-down-to-business'. Orang-orang seperti kami pada pelancaran perisai yang sempurna daripada bahaya yang tidak kelihatan benar-benar memberikannya, kerana mereka dapat melihat semua mata tambah di sini. Apabila anda memikirkannya, anda pada dasarnya menggunakan satu akaun VPN untuk melindungi sehingga enam peranti yang berfungsi melalui sistem operasi berbilang. Sesiapa sahaja yang anda benarkan akses boleh menghidupkan NordVPN pada peranti mereka dalam jangkauan.

Walaupun ia menyediakan perkhidmatan yang sangat teknikal, kombinasi biru muda yang menawan bersama-sama dengan putih memotong kesungguhannya. Kemiripan laman web dengan aplikasinya sangat banyak, oleh itu, ia membantu dalam memudahkan navigasi dan penyesuaian. Ini adalah ciri terbaik yang dipuji oleh beberapa pengguna dalam banyak ulasan NordVPN. Terlalu banyak jenama telah gagal kerana pengalaman pengguna pada aplikasinya berbeza daripada yang ditawarkan di laman web mereka. Konsistensi adalah cabaran besar apabila anda cuba membina kesetiaan dengan pelanggan anda. NordVPN mendapat hak ini!

Baca Lagi Mengenai: Aplikasi Android VPN Terbaik

Pelayaran yang lebih baik

Enam sambungan peranti serentak adalah maksimum yang tersedia oleh mana-mana VPN di luar sana. Oleh itu, NordVPN menang dalam bidang ini. Sekarang, mereka menawarkan Rancangan 1 Tahun pada $ 5.75 sebulan tetapi jika anda menggunakannya orang lain yang tinggal bersama anda, semua orang boleh menjimatkan wang sambil menikmati ciri hebat NordVPN. Selain itu, ia memberikan pratonton yang indah untuk pengguna peramban bukan proksi proksi web dan proksi YouTube (FYI: proksi YouTube adalah alat ajaib yang mengangkut anda ke ikon YouTube kegemaran anda dari tempat di mana organisasi mengharamkan atau menyekat YouTube).

Bukan itu sahaja, ia juga memberikan sambungan terenkripsi pada Chrome dan Firefox untuk penggunanya. Sebagai keasyikan di bahagian atas, adblocker Nord VPN yang luar biasa menghindarkan semua iklan yang tidak diingini yang menjengkelkan dengan ciri CyberSecnya. Tidak mustahil untuk mengabaikan bagaimana NordVPN menjaga semua masalah kecil dan utama yang berkaitan dengan sekatan keselamatan dan geografi pada hari ini. Ia benar-benar merupakan penyelesaian semua-dalam-satu untuk pengguna internet moden. Perkhidmatan mereka meliputi 62 negara termasuk di Amerika Selatan, Asia Pasifik, dan Afrika

Formula sihirnya juga berfungsi di China dan negara-negara Timur Tengah di mana hampir mustahil untuk melarikan diri dari mata agensi pengawasan.

Percubaan adalah Mesti!

Kepercayaan NordVPN yang kuat dalam perkhidmatan mereka ditakrifkan melalui tempoh percubaan 3 hari yang memberikan pengguna peluang yang adil untuk menganalisis semua secara peribadi.

Walaupun VPN menyediakan ciri-ciri yang mempesonakan, ia mungkin tidak sesuai untuk anda. Oleh itu, ambil peluang ini untuk mengetahui apakah ia memenuhi keutamaan anda. Lawati semua laman web dan aplikasi yang anda gunakan dengan kerap atau menghadapi masalah dengan penyedia VPN yang boleh dipercayai.

Walaupun selepas itu, dasar pembayaran balik 30 hari secara harfiah memenangi hati anda kerana tidak ada celah apabila VPN begitu bengkok untuk memudahkan anda.

Kesimpulannya

Untuk membungkus perkara dalam Kajian NordVPN ini, kami mencadangkan kepada semua ahli perniagaan, bank, broker, dan organisasi yang mempunyai ideologi kemakmuran secara kritikal bergantung pada ide inovatif untuk mengalahkan pesaing mereka dan industri masing-masing.

Walaupun penyulitan berganda datang pada harga kelajuan yang berkurang, ia masih bernilai ditembak untuk menyelamatkan mata jahat daripada menjatuhkan e-mel anda untuk mendapatkan maksimum maklumat peribadi anda.

Semua urus niaga perbankan pastinya akan melalui Tor over VPN (Bawang melalui VPN) atau Double VPN untuk mendapatkan kerajaan dan penggodam sepenuhnya dari belakang anda.

Ini bukanlah pilihan pertama untuk streamers akhir pekan biasa atau pelanggan torrent semata-mata, tetapi ia memenuhi semua keperluan melalui pelayan yang lebih kuat yang ditujukan kepada tujuan yang disebutkan di atas.

Secara keseluruhannya, ia menjadi yang terbaik apabila rancangan 2 tahun itu hanya datang $ 4.99 / bulan yang lurus Diskaun 58%! dan kos rancangan 3-tahun + 1-Bulan percuma $ 3.49 / bulan dengan Diskaun 70%. Ini mengalahkan purata pasaran dan membantu NordVPN mendapatkan majoriti pengguna yang ditunjukkan oleh trafik yang berat di laman webnya. Sekiranya anda berbeza dengan kajian NordVPN kami, kami lebih mengalu-alukan semua pengguna untuk datang ke hadapan dan menghantar e-mel kepada kami tentang kelemahan, isu-isu yang anda hadapi dengan NordVPN jika ada. Anda juga sangat mengalu-alukan untuk berkongsi pengalaman anda yang memuaskan, yang lebih cenderung, Nikmati!

harga nordvpn akhir 2019Harga NordVPN Dikemaskini

Jangkau kepada kami di [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments