Kajian FastestVPN 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Kata pengantar

FastestVPN adalah penyedia perkhidmatan VPN yang sangat bersahaja, sementara ujian kami mendedahkan ia berfungsi dengan fungsi dasarnya dengan baik. Sebenarnya, setiap VPN mendakwa untuk menjadi pantas tetapi VPN terpantas mempunyai tuntutan ini atas namanya sendiri. Berapakah tuntutan ini untuk sebenar? Mari kita ketahui


kajian laman web fastestvpn

Bells and Whistles

Tanpa sebarang masalah atau menunggu, mari bincangkan ciri terbaik VPN ini terlebih dahulu. Kemuncak VPN ini adalah bahawa ia mempunyai ciri-ciri yang ditawarkan yang tidak terdapat pada kebanyakan orang lain pada harga tersebut.

Firewall Nat - Anda dilindungi dari ancaman yang datang dengan cara anda. Tetapan tersedia secara lalai pada backend.

Perlindungan perisian hasad - Menyimpan data dan peranti anda dari jangkitan yang berbeza. Ini berjalan secara lalai pada backend.

Penyekat iklan - Ciri penyekat Iklan Percuma dihidupkan secara lalai supaya iklan tidak mengganggu anda semasa anda menyemak imbas.

Pelayan VPN berasaskan UNIX - Membenarkan pelayan selamat dan pantas. Semakin cepat semakin baik!

24/7 Sokongan Pelanggan - Tersedia untuk menjawab sebarang pertanyaan yang sah sepanjang masa.

Pelayan berdedikasi di seluruh dunia

pelayan fastestvpn

Rancangan dan Harga FastestVPN

Harga bermula dari serendah $ 0.5 / bulan (Tawaran musim istimewa khas terhad)

Pelan lain termasuk:

harga fastestvpn

Perjanjian 1-bulan datang untuk $ 7.99 / bulan

Langganan FastestVPN 1 Tahun datang untuk $ 1.99 / bulan

Langganan separa tahunan (6 bulan) datang untuk $ 2.99 / bulan

Tiada percubaan percuma tersedia dengan muat turun awal (iaitu, sebenarnya, titik tambah untuk VPN) tetapi apa yang bagus ialah tetingkap masa 30 hari yang mereka berikan untuk jaminan wang kembali.

Baca juga: VPN murah 2019

Kaedah pembayaran adalah pelbagai supaya anda boleh memilih dari mana-mana yang mudah untuk anda. Pembayaran boleh dibuat melalui debit / kad kredit, PayPal dan AliPay. FastestVPN juga menerima bayaran melalui Bitcoin.

Walau bagaimanapun, apabila anda membayar melalui cryptocurrency, walaupun anda membayar secara anonim, FastestVPN (seperti mana-mana perkhidmatan VPN lain) masih akan mengekstrak alamat IP asal anda.

Platform yang FastestVPN Bekerja pada

FastestVPN mempunyai aplikasi untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Ia menyokong protokol yang boleh dikonfigurasi dengan pelbagai peranti dan penghala.

aplikasi fastestvpn

Oleh kerana saya pengguna Apple, saya telah menguji aplikasi pada iPhone dan iPad kedua-duanya. FastestVPN adalah berbilang log masuk supaya saya memilikinya pada kedua-dua peranti saya.

Berikut adalah beberapa coretan untuk wawasan untuk anda sebelum anda membeli App untuk diri anda sendiri.

iPhone App

Ini adalah skrin utama aplikasi.

Navigasi untuk memilih lokasi negara untuk memenuhi keperluan anda.

aplikasi fastestvpn

Saya memilih Amerika Syarikat (NY) kerana ia adalah yang paling popular pada umumnya.

Dan anda kini disambungkan.

Begitu juga App for iPad. Ia sangat mesra pengguna supaya anda tidak perlu berteknologi tinggi untuk dapat mengendalikannya. Ini adalah prosedur mudah tiga langkah.

Cadangan Jualan Unik

sebab untuk memilih vpn terpantas
NAT Firewall

NAT Firewall (Network Address Translation Firewall) adalah penyelesaian untuk pelanggan FastestVPN yang bimbang tentang keselamatan akhir-ke-akhir. NAT Firewall boleh didapati di hujung pelayan dan menerima balasan untuk firewall dibina ke dalam Windows anda yang hampir tidak berguna dan mudah ditembusi.

Juga Baca: Kodi VPN Terbaik

Semua VPN mendakwa sebagai penyelesaian muktamad untuk keselamatan dalam talian tetapi ia tidak 100% selamat tanpa NAT Firewall. Dari sudut pandangan keselamatan, FastestVPN adalah pesaing yang kuat di pasaran.

FastestVPN mempunyai NAT Firewall yang dijalankan secara lalai pada backend. Ini bermakna anda tidak perlu mengaktifkan secara manual, dengan setiap sambungan diaktifkan secara automatik. Ia membolehkan anda melindungi alamat IP yang diberikan oleh pelayan FastestVPN. Tanpa menggunakan Firewall NAT, pengguna VPN berisiko daripada penggodam yang menyalahgunakan paket data untuk mendapatkan akses masuk ke sistem pengguna.

Perkhidmatan VPN lain menawarkannya sebagai Add-on yang anda perlukan untuk membayar caj tambahan, namun dengan FastestVPN ia sudah tersedia secara lalai dalam semua pakej mereka; sama ada bulanan, setengah tahun atau tahunan. FastestVPN menjamin aliran data anda dari hujung pelayan VPN tanpa sebarang kos tambahan. Itu benar-benar menjadikannya suatu titik minat.

Juga Baca: VPN Permainan Terbaik untuk Zero Lag

Perlindungan Perisian Malware

Tapak yang sengaja menjangkiti komputer anda dengan perisian hasad dihentikan dengan ciri perlindungan malware FastestVPN yang berjalan secara lalai pada backend. Perlindungan perisian perosak boleh didapati oleh FastestVPN pada semua platform - Mac, Windows, Apple iOS, Android, Router, Roku, PS4, Xbox, FireStick dan Kodi. Ia memberikan perlindungan daripada ancaman terkini dan lebih tua seperti virus Flash Trojan pada Mac, tapak pancingan data dan banyak lagi.

Penyekat Iklan

Selang ini semua kekecewaan yang datang dengan iklan pop-up dan bar sisi yang terus muncul di laman web tertentu. FastestVPN mempunyai ciri yang berjalan pada tetapan lalai yang menghilangkan semua iklan menjengkelkan ini.

Pelayan Berasaskan UNIX

Struktur jaringan di belakang FastestVPN adalah berdasarkan UNIX yang memungkinkan pemindahan data cepat. Ia juga membolehkan pelayan dioptimumkan P2P yang membenarkan muat turun tanpa had pada kelajuan yang hebat. Dari perspektif torrenter, ini adalah masalah besar.

Hiburan di Perjalanan

Menyedari tentang geo-larangan, VPN adalah penyelesaian utama ketika datang untuk menonton sesuatu yang Anda inginkan. FastestVPN adalah yang terbaik di tempat kerja apabila ia datang kepadanya. Sebab pertama dan terpenting ialah ia tidak melambatkan kelajuan. Kelajuan tidak dikompromi supaya tidak mengecewakan apabila anda melihat sesuatu yang disambungkan kepadanya. Kedua, ia mempunyai pelayan yang dioptimumkan oleh P2P yang membenarkan torrenting. IT tidak menyimpan log penggunaan sehingga menjadi tidak mungkin untuk mengenal pasti pengguna akhir.

FastestVPN: Kesimpulan

Kelebihan:

Perisian yang diketengahkan sepenuhnya (kedua-dua desktop dan mudah alih)

5 sambungan serentak

24/7 sokongan sembang hidup

Penghantaran pelabuhan maju

P2P mengecilkan dibenarkan pada banyak pelayan

Perlindungan kebocoran DNS

Firewall NAT (tetapan lalai)

Perlindungan perisian perosak (tetapan lalai)

Prestasi kelajuan tinggi

Pelayan berdedikasi

Jaminan wang balik 30 hari (Apabila kebanyakan tawaran hanya 7)

Kekurangan dan Penyelesaiannya

Tiada Kill-switch: Apabila dihubungi sokongan pelanggan, mereka memaklumkan bahawa ciri itu akan dimasukkan dalam masa terdekat.

Pelayan terhad kepada 13+ negara: Walaupun mereka mempunyai lokasi pelayan terhad, mereka memperoleh pelanggan yang puas pada hari itu. Pada nota itu, pelan yang akan datang termasuk peningkatan pelayan dan lokasi mereka.

Tidak ada percubaan percuma: Ya, itu adalah masalah. Sebaliknya, ia memberi manfaat kepada mereka yang membayar untuk perkhidmatan itu sebagai kelajuan tidak cenderung untuk melambatkan kerana freeloaders. Tidak lupa menyebutkan, tidak menjadi VPN percuma sebenarnya adalah titik tambah kerana kesedaran sedang dibuat tentang kelemahan VPN Percuma.

Penggunaan VPN diperlukan seperti penggunaan internet pada hari ini untuk melindungi identiti dalam talian anda. FastestVPN sedang membuat perjalanan dan selepas dibiasakan dengan aplikasi dan perkhidmatan, mereka pasti mempunyai undi kami.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments