IPVanish Review 2019 – Is It Really That Good?

[ware_item id=33][/ware_item]

Meningkatkan kesedaran tentang penggodaman dan mengintip hari ini melalui internet telah menyebabkan pertumbuhan eksponen dalam trafik ke laman web VPN. Ini adalah sebab yang cukup untuk melihat secara mendalam ke dalam pelbagai ciri yang disediakan oleh lautan VPN yang luas.


Jadi, letakkan kacamata anda dan marilah kita menenangkan gelombang untuk membuat anda menangkap ikan yang betul, IPVanish.

All-Rounder

sejak IPVanish telah wujud, ia telah mempunyai catatan bersih, bebas daripada khabar angin bocor maklumat dan telah dibesarkan dengan pujian berterusan. Menjadi kecewa pada tahun-tahun awalnya, pengguna global mempunyai jangkaan tinggi terhadap perkhidmatan VPN ini. Memandangkan itu dalam fikiran, IPVanish mempunyai rekod yang hebat untuk memenuhi jangkaan itu sambil menetapkan rekod baru pelaksanaan yang baik terhadap tugas yang sepatutnya dilakukan.

Pakar VPN kami telah memberikan masa yang cukup untuk produk VPN ini dan selepas pemahaman yang menyeluruh dan pelbagai ujian yang kami temukan dengan Kajian IPVanish ini secara eksklusif untuk anda.

Terdapat banyak ciri yang kami dapati daripada VPN ini yang telah disayangi oleh pengguna selama ini. Teruskan membaca untuk ciri-ciri luar biasa IPVanish

Kos Perks

IPVanish adalah pilihan yang rumit untuk dipilih kerana ia boleh menjadi sangat menjimatkan atau agak mahal hanya dengan pilihan pakej yang anda buat. Jadi perkara pertama yang kami akan lakukan adalah membimbing anda pakej yang paling sesuai untuk anda. Sebenarnya, pelan bulanan "$ 10.00 / bulan " berjalan sedikit daripada bajet pengguna biasa, oleh itu, kami tidak akan mencadangkan pelan ini kepada anda. Walau bagaimanapun, jika seseorang memilih untuk pakej tahunan, harga mendapat cukup munasabah dan ia turun dari kadar purata yang terdapat di pasaran. Jadi setiap tahun akan menjimatkan banyak!

Rancangan 1 Tahun akan dikenakan kepada anda: $ 6.49 / bulan.

Di samping pakej tahunan yang luar biasa, terima kasih kepada sikap baik IPVanish bahawa pelan langganan mereka biasanya pada harga diskaun, terutamanya dalam musim perjanjian. Jadi terus berjaga-jaga dan tandakan kalendar anda untuk semua perayaan tahun yang akan datang. 

IPVanish mempunyai 7 hari jaminan wang balik, jaminan ini sedikit untuk ditawarkan sekalipun. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan, anda boleh dengan mudah meminta bayaran balik. Tidak ada kerumitan dalam dasar pembayaran balik mereka.

Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak faedah yang akan datang, jadi teruskan membaca ulasan IPVanish untuk menimbulkan keraguan akhir dari fikiran anda.

Sifat-sifat Penyelamat

Ditawarkan dalam 3 bahasa untuk menampung kebanyakan pelanggan, IPVanish adalah semua tentang kualiti melebihi kuantiti. Ia menawarkan lebih daripada 40,000 IP melalui 1300 + pelayan VPN di 75 lokasi.

Perkara yang membuatnya menonjol adalah bahawa ia membolehkan lima sambungan serentak melalui satu langganan selama satu tahun sekarang. Itulah cara yang lebih daripada ketersediaan sambungan biasa oleh VPN yang lain dan adalah serius titik utama untuk membelinya. Bersama-sama dengan fakta bahawa ia boleh didapati dan dimuat turun dari semua platform seperti Windows, Android, iOS, Chromebook, Linux, dan router, ini membolehkan anda untuk menyambung pada mana-mana atau bahkan semua peranti yang ada di rumah.

Bukan itu sahaja, dengan 5 sambungan serentak, anda boleh memastikan keselamatan keluarga anda melalui IPVanish juga. IPVanish telah membimbing anda dan keluarga anda. Jika anda tinggal di apartmen atau asrama universiti dengan rakan sebilik anda, anda boleh menjimatkan wang pada sebarang pelan harga yang memisahkan rang undang-undang bulanan di kalangan rakan sebilik anda.

Jika anda menggunakan Wi-Fi di hotel, rumah kopi atau kawasan awam lain, tonton video ini untuk melihat bagaimana anda boleh melindungi komputer anda daripada sambungan Wi-Fi yang tidak selamat menggunakan IPVanish.

Pelindung dalam Realm of Distinction

Semasa membentuk Kajian IPVanish ini untuk orang awam, kami memutuskan untuk menguji IPVanish untuk kelajuan dan ping dan telah sampai pada kesimpulan bahawa IPVanish menyediakan kelajuan lebih pantas dan pelbagai protokol untuk perlindungan dan penyulitan utama. IPVanish akan memisahkan semua aktiviti virus anda bersama-sama dengan tiada dasar log untuk resipi pertahanan muktamad terhadap mata-mata dan penggodam; kuasa untuk memastikan anda selamat adalah semua milik anda dan hanya melanggannya.

Memandangkan semua kualiti super IPVanish, yang terbaik untuk semua orang yang menyedari privasi adalah lokasinya. IPVanish terletak di Amerika Syarikat, namun, sejak IPVanish tidak menyimpan sebarang log aktiviti, mereka tidak dapat menyerahkan apa-apa bahan yang banyak ketika anda menggunakan internet untuk mengawasi pihak berkuasa seperti Badan Keselamatan Nasional, NSA.

IPVanish Review 2019 - Is It Really That Good?

The Know-It-All

Memahami membantu pelanggan dalam memainkan keharmonian antara produk yang sedang dibangunkan dan kesediaan pengguna untuk terus menggunakan perkhidmatan yang tersedia. IPVanish telah mendapat semuanya. Dari setiap "Whys and Whens" hingga semua "Hows and Wheres" yang mungkin, halaman "Mengapa VPN" IPVanish mempunyai semua penyelesaian untuk walaupun masalah yang paling remeh yang mungkin lulus fikiran penonton laman web.

Membuat kesan yang besar dalam menyediakan sokongan maya, pelayan IPVanish mendapatkan semua lalu lintas, terima kasih kepada panduan yang betul untuk memastikan hak orang untuk privasi. Mereka memberi makan kepada pengguna mereka dengan menerangkan cara yang lebih mudah daripada pengguna manual. Laman web ini berfungsi sebagai panduan lengkap untuk penggunaan VPN yang biasanya jika tidak difahami sepenuhnya, dapat membuktikan tidak berguna, hanya karena pengguna tidak mengetahui semua penggunaannya.

IP Tempering Services

Dengan mengubah dan memperuntukkan semula alamat Protokol Internet (IP) yang baru, IPVanish mengambil pekerjaan untuk memperkuat anda. Ia melawan semua pemangsa yang berbahaya dan ganas yang menginginkan untuk melanggar privasi peribadi anda. Anda mendapat alamat IP baharu dari negara yang berbeza dan ia menunjukkan seperti anda hanya warganegara lain di negara yang diperuntukkan / dipilih.

Secara statistik, IPVanish menyediakan kira-kira lima kali kelajuan purata pesaingnya. Hanya selepas 45 minit, anda secara peribadi boleh memilih untuk menukar alamat IP anda yang sebenarnya, salah satu pilihan terbaik untuk mengakses laman web geo-terhad dari pelbagai negara yang mungkin.

Anda boleh menguji alamat IP anda di sini sebelum dan selepas menyambung ke VPN

Zum Cepat di Laman Web

Satu platform yang menarik dan mudah berinteraksi-dengan memberhentikan getaran profesional. Mempunyai semua maklumat yang diperlukan dalam tab membolehkan pengguna mengakses hanya maklumat yang diperlukan. Tab "Mengapa VPN" mempunyai semua maklumat grafik asas yang perlu difahami oleh newbie VPN. Tab "Apps" dan "Harga" di mana anda turun ke perniagaan dan mendapatkan aplikasinya yang dimuat turun selepas pandangan pantas pada harga. Bahagian Bantuan mereka teratur dengan baik dan dibahagikan kepada kategori termasuk Soalan Lazim, panduan persediaan, penyelesaian masalah, soalan pengebilan dan pengumuman. Ia merupakan pusat sokongan terbaik sejauh mana VPN pergi. Soalan Lazim sebenarnya dipaparkan bersama dengan mereka. Ini menjimatkan masa pengguna daripada menghantar e-mel kepada pasukan mereka atau melayari kategori untuk jawapan. 

Pandangan Teknikal dari App Pengawal Viral Terbaik

Mudah untuk menyediakan saiz fail muat turun yang agak kecil, kami tidak menemui sebarang kesukaran menubuhkan aplikasi. Panduan persediaan yang digambarkan dan terperinci memberikan langkah yang luas dan mudah untuk pemasangan. Ketersediaan aplikasi pada semua platform jelas difokuskan pada laman web IPVanish. Video tutorial dan blog memberikan sedikit bantuan tambahan jika diperlukan.

Satu klik pada item serta-merta memuat turun aplikasi / perisian berdasarkan keperluan dan pemilihan anda. Walaupun permintaan teknikalnya, IPVanish melakukan pekerjaan yang memuaskan dalam menyembunyikan web daripada para pelanggan dan mengekalkan pemasangan terus ke titik. Semua aplikasi yang dicuba untuk ujian kelihatan menjanjikan dan semuanya mempunyai rupa dan ciri yang relatif sama tanpa diskriminasi di antara pelbagai platform.

Menandatangani UP

Borang pendaftaran terdiri daripada

  • Senarai harga dari tiga pakej
  • Hanya alamat e-mel anda
  • Pemilihan kaedah pembayaran

Terdapat sedikit maklumat peribadi yang diminta, yang menandakan bahawa mereka menghormati hak pengguna untuk privasi. Proses pendaftaran adalah cepat dan mudah yang merupakan daya tarikan besar bagi pengguna VPN yang sibuk hari ini yang tidak kekal pada mana-mana laman selama lebih daripada beberapa saat jika ia tidak menyenangkan mereka dan berpaling dari bentuk yang panjang. Apa-apa aplikasi yang meminta terlalu banyak data peribadi menyalakan mentol merah dalam fikiran mereka.

Pemberi  

IPVanish mungkin juga mengejutkan anda! Sekiranya anda bernasib baik semasa mendaftar, IPVanish mungkin memberi anda diskaun tambahan seperti yang ditunjukkan dalam gambar di bawah.

Tinggal di laman web untuk mendapatkan diskaun yang lebih hebat dan anda tidak pernah tahu, anda mungkin benar-benar berada di dalam rawatan!

The Cherry On The Top!

Faktor penyegaran langganan IPVanish adalah fakta bahawa IPVanish telah melalui panjang lebar menggabungkan setiap dan semua kemudahan yang tersedia di laman web untuk pengguna Android. Ini telah membolehkan sejumlah pengguna untuk beralih dari komputer riba dan desktop ke telefon peribadi mereka, terima kasih kepada aplikasi ini. 

Bukan rahsia lagi bahawa pengguna Android sering ditinggalkan dari segi pengalaman pengguna dan kemas kini oleh banyak aplikasi. Pemaju teragak-agak untuk melabur dalam apl Android dikemas kini kerana terdapat pelbagai versi Android dan majoriti pengguna mereka mungkin pengguna Apple.

Kemudahan akses kepada pelbagai fungsi seperti suis membunuh untuk menutup semua aktiviti dan langkah-langkah ujian kelajuan pada telefon bimbit adalah rahmat IPVanish dengan bangga menawarkan. Pelancaran yang licik merentasi pelbagai peranti boleh menjadi faktor penentu dalam kajian IPVanish. Memandangkan mereka menjaga tuntutan pengguna setiap sistem pengendalian, sukar untuk tidak memberi rating yang baik kepada mereka. 

Interaksi Dengan Pembuat Pertahanan

LiveChat sentiasa menjadi kekuatannya, tetapi disebabkan alasan yang tidak diketahui, kini tidak tersedia. Sistem tiket biasa dimasukkan ke dalam bahagian "Sokongan" dan boleh diakses oleh pengguna 24/7. 

Penjagaan pelanggan boleh membuat atau memecahkan jenama. Salah satu sebab utama untuk mengkaji semula tinjauan VPN IPVanish yang positif ialah mereka meluangkan masa dan tenaga dalam ciri Sembang Langsung mereka. Mereka mempunyai pasukan profesional terlatih yang berdedikasi yang cepat mengenal pasti dan menyelesaikan masalah. Ini amat mudah apabila anda perlu mencari pelayan VPN tertentu untuk perkhidmatan streaming seperti Netflix. Ini adalah perniagaan yang rumit kerana beberapa pelayan penyedia VPN popular seperti IPVanish disenaraihitamkan oleh aplikasi ini kerana membenarkan kandungan geografi terhad untuk diakses secara haram. Anda tidak dapat mengurus perkara seperti ini dengan sendiri, jadi interaksi yang bermanfaat dengan penyedia VPN diperlukan.

Walau bagaimanapun, gambaran terperinci dan gambaran fotografi dalam seksyen bantuan terbukti mencukupi kerana ia meliputi semua aspek dari mengapa VPN diperlukan sehingga bit terakhir di mana anda mempunyai VPN yang berfungsi berjalan lancar pada sebarang jenis peranti yang anda miliki.

The Untraceable!

Siapa yang tidak mahu menarik aksi untuk tinggal di bawah jubah yang kelihatan sebagai selagi mungkin? Tiada siapa yang suka sihir untuk dipakai. Di sinilah IPVanish memakai pertahanan seperti perisai! Ia mempunyai pilihan refresh IP automatik yang memperuntukkan alamat IP baru sekali setiap 45 minit.

Untuk membuat proses ini lebih baik, ia secara automatik menjalankan suis bunuh sebelum menukar alamat IP, menjadikan alat penjejakan agensi pengawasan tidak digunakan sebagai menjejaki anda pada IP yang berlainan dan berbeza hampir mustahil.

Mimpi baru semata-mata diberikan oleh IPVanish pada harga paling berpatutan dikenali sebagai berbasikal IP. Ini sahaja sepatutnya menjadikan IPVanish mencapai puncak!

Benci atau cinta

Untuk membungkusnya, IPVanish sukar ditewaskan. Sesuai dan lebih baik untuk penstriman HD dan meresap kerana penghantaran kelajuannya yang cekap serta mengekalkan penggunanya tanpa nama, tidak ada satu pukulan yang IPVanish telah terlepas.

Bandingkan IPVanish dengan VPN lain dengan mudah digunakan Alat Perbandingan VPN!

Sempurna disesuaikan untuk memastikan pelanggannya berputar dan bergegar di sekeliling paksi dunia setiap 45 minit adalah satu tugas yang mustahil yang mengambil masa bertahun-tahun untuk dicapai. Oleh itu, VPN IPVanish benar-benar layak mendapat kehormatan dalam senarai VPN yang paling popular sepanjang masa. Ia juga sangat disukai oleh 

Mengambil kira ulasan pengguna di pelbagai platform juga, ia pasti mempunyai undi pelanggan yang semuanya sangat penting. Oleh itu, IPVanish mendapat kecintaan terhadap prestasinya yang cekap. Selain itu, jika anda adalah pengunjung yang kerap ke laman web kami, anda akan tahu bahawa IPVanish adalah antara 3 cadangan utama kami untuk VPN dan ulasan IPVanish ini menerangkan perkara yang sama.

Kesimpulannya

Kami harap ini mendalam Kajian IPVanish telah menunjukkan apa yang menjadikan perisian VPN mereka terpisah dari persaingan dan kini ia akan membantu anda menentukan sama ada produk yang sesuai untuk keperluan anda. Ia bukanlah suatu tekaan tetapi satu kenyataan untuk mengatakan IPVanish secara konsisten berfungsi dengan baik dalam ujian kami serta yang dilakukan oleh makmal pihak ketiga. Mungkin terdapat beberapa kelemahan dalam apl Android seperti pemotongan 1 kali dalam pelayan Kanada, tetapi kami akan memberikan satu lagi cubaan untuk melihat sama ada isu itu bersifat sementara atau kekal. Secara keseluruhannya, IPVanish adalah ke hadapan dari kami, dan anda tidak akan menyesal membeli, tetapi dalam senario kes terburuk jika anda menyesal, anda hanya boleh menuntut bayaran balik dalam masa 7 hari. Jadi keadaan menang-menang!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments