HideMyAss Review 2019 – Adakah Ass Anda Tersembunyi?

[ware_item id=33][/ware_item]

screenshot laman web hma

HideMyAss, yang berpangkalan di United Kingdom, telah menjadi salah satu VPN yang paling banyak digunakan di seluruh dunia. Untuk memanfaatkan rahsia popularitinya, kami mengambil pandangan mendalam tentang kualiti perkhidmatan yang disediakannya. Apa yang menjadikannya begitu menarik di seluruh dunia dan bagaimana ia berjaya dalam VPN yang paling disebut? Ketahui semua techtalk berair dengan terus membaca ulasan ini.


Rancangan Harga

Faktor utama yang kita semua tertanya-tanya adalah, VPN ini bernilai wang saya? Nah, kami membentangkan pakej mereka supaya anda boleh menilai mereka untuk diri sendiri.

harga hidemyass

Pakej bulanan HMA agak banyak untuk pergi tetapi pakej tahunan memenuhi purata industri. Juga, memandangkan ciri-ciri teknologi yang ditawarkannya, pelan tahunan adalah apa-apa berbanding pesaing lain.

Adakah anda tahu HMA menawarkan tawaran diskaun paling kerap? Yang disebutkan di atas adalah urus niaga umum mereka tetapi jika anda berjaya mendapatkan langganan apabila HMA berada dalam suasana hati sekitar hari BESAR tahun ini, anda boleh mendapat sebanyak 50% off! Oleh itu, nasihat kami adalah untuk mendapatkan pelan di sekitar ketika hari-hari perayaan berjaya membawa anda hampir semuanya dengan diskaun mewah.

Apa yang sebenarnya memberi HMA kepada anda?

HMA hanya melalui perubahan besar. Syarikat yang dikendalikan HMA di bawah, Privax LTD, telah dibeli oleh AVG Technologies pada tahun 2015. Untuk memusingkan pokok pemilikan ini, Privax baru saja diperolehi oleh Avast yang terkenal yang boleh membawa HMA ke bawah perubahan hak milik.

Walau bagaimanapun, ia mendapat akses kepada perisian keselamatan 200 juta pengguna aktif yang merupakan peningkatan utama. Satu-satunya perkara yang membuat orang tersentak sedikit adalah bahawa ia terletak di United Kingdom, yang membolehkan mereka menyimpan log bersama dengan Pemantauan Ibu Pejabat Komunikasi Kerajaan British.

Di mana anda boleh mencari HMA?

Inilah yang membuat semua orang pergi untuk HideMyAss dan itu pengedaran pelayan di seluruh dunia.

sembunyikan pelayan pantat saya

940+ pelayan, 120,000 alamat IP di 350+ kawasan, yang boleh menahan godaan sedemikian? Dengan pelbagai perkhidmatan ini, anda boleh memilih untuk melompat di seluruh bandar, negara dan bahkan benua hampir!

HideMyAss Review 2019 - Adakah Ass Anda Tersembunyi?

Terima kasih kepada jumlah pelayan yang tinggi di Eropah dan Amerika Utara, sesiapa sahaja dari seluruh dunia boleh mendapatkan terima kasih dari segi geo-terhad terima kasih kepada HMA.

Memandangkan hakikat bahawa HideMyAss boleh didapati di semua platform termasuk iOS, Android dan Windows, kelebihan yang mengecewakan adalah bahawa HMA hanya membenarkan dua sambungan serentak setiap langganan. Di sinilah ia dipukuli oleh pesaing lain seperti ExpressVPN dan IPVanish yang membolehkan 3 sambungan serentak atau lebih.

Apa Mengenai Kebimbangan Privasi Anda?

HMA mempunyai kelemahan besar berada di United Kingdom. Ini adalah kunci utama tanpa kunci keluar kerana ia datang di bawah GCHQ dan di bawah surveilans jenis NSA yang benar-benar tidak melepaskan ketelusan sepenuhnya. Disebabkan lokasinya, HMA tertakluk untuk mengekalkan dasar yang sama untuk mengekalkan data seperti semua firma lain.

Walaupun HMA sangat bersuara tentang cara ia tidak menyimpan log, itu tidak sepenuhnya benar melainkan anda berhenti mengira status sambungan dan pemotongan, tempoh penggunaan, jumlah lebar jalur yang digunakan dan sebagainya yang sebenarnya merupakan sebahagian daripada "log".

Katakan saja, jika anda berada dalam hal yang tidak masuk akal seperti mengakses laman web geo-terhad seperti Spotify, Netflix dan lain-lain. Ini adalah situasi menang-menang selagi anda tidak akan melakukan sesuatu yang tidak sah.

Walau bagaimanapun, tidak ada masalah semasa mengutuk, yang sedihnya menyalahi undang-undang, semasa ujian HMA, terdapat contoh pemberitahuan DMCA yang dilaporkan semasa penggunaan HMA.

Laman Web

Kami membuat keputusan untuk membuat laman web HMA melalui pemerhatian penganalisis kritikal kami. Tidak mungkin berlaku, HMA berjaya menandakan senarai semak yang terperinci yang sepatutnya ada dan tidak boleh diubah.

Dengan kombinasi warna yang indah dan mudah untuk menggunakan antara muka pengguna, ia menangkap minda setiap pengguna dengan mudah. Bahagian terperinci "Cara Kerja VPN" mereka merangkumi spesifikasi dan teknikal dan teori VPN yang rumit. Untuk terus memenangi hati berjuta-juta pengguna, ia datang dalam pelbagai bahasa untuk menampung semua orang di seluruh dunia dalam bahasa ibu mereka.

Sokongan pengguna

Jika anda tidak menyimpan pelanggan anda gembira, anda kehilangannya dan HMA tahu dengan tepat bagaimana untuk menyenangkan mereka. Dengan bantuan e-mel, blog, kemudahan pembangunan komuniti dan panduan, Sistem Sokongan HideMyAss, dan pilihan LiveChat yang boleh didapati di platform mereka, HMA dipaku sebagai penggemar.

Oops! Kadar Respon E-mel

Oleh itu, tidak ada keraguan bahawa HMA menghargai pelanggannya. Itu tidak selari dengan hakikat bahawa mereka mempunyai kadar tindak balas perlahan kepada sebarang pertanyaan yang dibuat melalui pos. Ciri e-mel boleh didapati di halaman Sokongan HideMyAss yang dibina dengan kesederhanaan yang melampau yang mengharuskan anda untuk mengisi borang dan memasukkan sifat masalah anda.

Tetapi kelewatan masa sentiasa dipukuli oleh respons terperinci sebagai balasan yang tidak menyelesaikan semua masalah anda jadi ia tidak benar-benar mengecewakan.

Untuk kekal di atas mata orang ramai, HideMyAss tidak tinggal di belakang perlumbaan Media Sosial. Dengan profil yang aktif di Facebook, Twitter dan Google Plus, anda tidak dapat mencari satu titik keraguan dalam ketersediaan dan popularitinya.

Di mana Untuk Dapatkan App?

Terima kasih kepada apl mudah diperolehnya di Apple Store dan Google Play, tidak ada diskriminasi antara perkhidmatan yang diberikan kepada pengguna iOS dan Android. Aplikasi berukuran cukup mudah dimuat turun dan dengan bantuan yang disediakan pada setiap langkah pemasangan, HideMyAss sudah bersedia untuk digunakan. Fungsi, ciri dan reka bentuk adalah sama pada iOS dan Android.

Tambahan Bantuan / Perkhidmatan HideMyAss

Apa yang boleh mendorong seseorang daripada mengklik pada butang "Langgan" mana-mana VPN? Ia sebenarnya boleh diputuskan pada manfaat / asas yang sangat kecil yang ditawarkan oleh VPN pada masa-masa tertentu. HideMyAss mempunyai sedikit lebih banyak untuk ditawarkan di laman webnya daripada yang lain yang memberikan sedikit kelebihan. Walau bagaimanapun, yang berikut bukanlah sebab utama ia telah melanggan pengguna.

Apa yang percuma? PROXY!


Faktor populariti awal HideMyAss adalah laman web yang menawarkan perkhidmatan proksi percuma. Ini memperoleh HMA ketenaran yang perlu di sekolah, kolej dan universiti yang membantu mereka mengakses Facebook pada masa-masa apabila tidak ada peluang untuk memecahkan kehidupan sosial maya mereka semasa waktu sekolah.
Ia juga melayani orang yang umumnya bebas dari kos yang benar-benar mendapat HMA beberapa titik percuma. Disebabkan ciri ini, seseorang boleh memilih untuk mengakses mana-mana laman web geo-terhad pilihan mereka yang memberikan kebebasan untuk melaksanakan kehendak mereka sendiri.

Bagaimana lagi mereka menyembunyikan anda, secara literal?

Perkhidmatan E-mel Anonymous

Sekarang, ID e-mel adalah satu kemestian bila-bila masa anda mahu keluar dari tangan anda pada beberapa perkhidmatan yang baik. Sekiranya anda sedang mengejar laluan anda untuk kegunaan perkhidmatan tertentu, HMA telah mendapat punggung anda dengan menyediakan perkhidmatan e-mel Anon di laman webnya, yang sememangnya akar utama menyembunyikan diri anda.

Rujukan Pautan Anonymous

Kita semua mempunyai beberapa penyokong rahsia atau musuh rahsia di internet. Sesetengahnya adalah orang yang kami pastikan mereka tidak pernah tahu anda mempunyai perasaan yang kuat. Kini pergi keluar dari jalan untuk menyembunyikan identiti anda seolah-olah pelik tetapi tidak kepada HMA! Mereka memahami keperluan pengguna untuk berbuat demikian dengan itu mempunyai ciri mewah menyembunyikan ID trafik walaupun anda berkongsi pautan ke laman web mereka.

Pautan apl Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hidemyass.hidemyassprovpn&hl = en_US

Pautan muat turun iTunes App: https://itunes.apple.com/us/app/hma-hotspot-vpn-proxy/id675102189?mt=8

Cara Mendaftar?

Untuk menyemak kemungkinan proses pendaftaran, kami membuat akaun dan tidak dapat mempermudah kami melakukannya.

Dengan bentuk mudah yang memerlukan maklumat peribadi minimum, akaun peribadi anda sendiri dibuat! Ia kemudian membawa kepada melihat pakej yang berbeza untuk langganan tepat pada masanya dan kemudian diikuti oleh kaedah pembayaran yang berbeza.

Cubaan percuma

Di sinilah HMA tidak membuat orang senang pasti. Seseorang perlu merasakan perkhidmatan ini dengan sendirinya untuk memiliki ketenangan fikiran bahawa wang itu dibelanjakan dengan baik. Tetapi, HMA tidak menyediakan sebarang tempoh percubaan percuma.
Untuk memuji ini, ia mempunyai jaminan wang balik 30 hari bersama dengan ciri web lain.

Apakah Keputusan Akhirnya??

Dicintai:

  • Aplikasi dan laman web yang paling mesra dan mesra pengguna
  • Perkhidmatan PERCUMA tambahan
  • Pemasangan mudah dan anda dilindungi.
  • Maklumat peribadi minimum iaitu e-mel diperlukan
  • Pelan yang berpatutan

Tidak Boleh Memutuskan:

  • Tahap perlindungan
  • Aplikasi tidak mempunyai ciri perlindungan tertentu

Sangat dibenci:

  • Lokasinya di UK
  • Tidak mempunyai sejarah perlindungan privasi yang baik

Bagi semua orang yang meletakkan mereka dibawah VPN untuk melindungi mereka tidak pergi untuk HMA. Untuk pengguna cahaya am, ia adalah keutamaan setiap orang kerana ia tidak memerlukan banyak maklumat teknikal untuk persediaan.

Dengan ini, kita menyimpulkan bahawa seseorang harus mempertimbangkan pilihan lain jika kebimbangan mutlak seseorang secara literal menyembunyikan diri.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments