GOOSE VPN Review 2019 – Adakah VPN Goose VPN yang paling mudah digunakan?

[ware_item id=33][/ware_item]

Adakah anda kadang-kadang menggunakan Wi-Fi awam? Dan jika anda berbuat demikian, adakah anda menyedari risiko yang anda ambil ketika melayari Wi-Fi awam? Kurangkan risiko dengan menggunakan VPN! Dalam ulasan ini, anda akan mengetahui bagaimana anda boleh mendapat manfaat daripada GOOD VPN. Mudah digunakan dan keselamatan yang berpatutan!


Terdapat banyak liputan dalam berita mengenai cybercrime. Orang semakin prihatin tentang privasi dalam talian mereka, yang nampaknya lebih banyak dilanggar. Apabila anda menggunakan internet tanpa VPN, data anda tidak terjamin. Pihak ketiga dapat melihat setiap langkah yang anda ambil dalam talian, secara literal! Alamat IP anda mungkin terdedah yang membuka lokasi anda. Peretas boleh memecah masuk ke kamera peranti anda. VPN menjamin aktiviti dalam talian anda.

pilih goosevpn

Satu lagi kelemahan melayari dalam talian tanpa VPN ialah anda tidak akan mempunyai akses kepada segala-galanya di internet. Apabila berada di luar negara, halangan geografi menghalang anda daripada menggunakan perkhidmatan tertentu yang biasanya anda gunakan di rumah. VPN telah dilindungi.

Mengapa Anda Perlu Menggunakan VPN?

Penyelesaian untuk melayari dalam talian yang selamat dan tidak terbatas adalah VPN. VPN bermaksud Rangkaian Peribadi Maya. VPN membolehkan anda memindahkan maklumat anda melalui terowong yang disulitkan. Maklumat ini disulitkan antara peranti anda dan rangkaian. Dengan cara ini, maklumat anda dilindungi dan dijamin dan tidak dapat dilihat oleh penggodam dan organisasi lain yang cuba mengintip anda.

Selain menyulitkan data anda, VPN juga mengubah alamat IP anda. Lokasi peribadi anda akan dilindungi kerana alamat IP yang dilihat akan menjadi satu dari pelayan yang anda sambungkan. Pelayan ini memberikan anda alamat IP tempatan yang dipilih. Oleh itu, internet menganggap anda telah melog masuk sambungan tempatan ini. Dengan menukar alamat IP, bukan sahaja keselamatan anda tetapi juga ketidaksucian anda akan terjamin.

GOOSE VPN Review 2019 - Adakah VPN Goose VPN yang paling mudah digunakan? GOOSE VPN Review 2019 - Adakah VPN Goose VPN yang paling mudah digunakan?

A Goose Maya sebagai Pengawal Keselamatan

GOOSE VPN adalah Belanda Pembekal khidmat VPN. Mereka adalah agak baru, tetapi pemain berdedikasi di pasaran. Kami telah memeriksa perkhidmatan mereka untuk mengetahui jenis kualiti yang mereka tawarkan. Sebagai pembekal Belanda, mereka harus mematuhi undang-undang ketat maklumat peribadi. GOOSE VPN adalah VPN yang mengendalikan dasar log tidak ketat. Tiada data peribadi dan aktiviti dalam talian direkodkan memastikan keselamatan dalam talian tanpa batas anda pada setiap masa.

Bukan Techie? Tidak perlu risau!

Secara umum, VPN dianggap subjek yang sukar untuk kebanyakannya. Pergi ke VPN mahu keselamatan dalam talian tanpa had untuk semua orang, tanpa mengira pengalaman anda dengan VPN. Mereka telah membuatnya mudah. Mudah dipasang dan mudah digunakan. Itulah sebabnya mereka sebaliknya bercakap tentang peminat berbanding pelanggan. Dengan sedikit perhatian peribadi tambahan atau isyarat mudah, mereka mahu membuat perbezaan.

Kelebihan lain adalah bahawa GOOSE VPN menawarkan perkhidmatan mudah mereka dalam pelbagai bahasa. Anda boleh memasang aplikasi dalam bahasa Inggeris, Belanda atau Jerman. Laman web menerangkan VPN dalam bahasa Belanda, Inggeris, Jerman, Perancis, dan Sepanyol. Norway akan mengikutinya tidak lama lagi. Portal ini ditawarkan dalam bahasa Inggeris dan dalam bahasa Belanda. Pilihan yang disengajakan, kerana orang mungkin menganggap teknik Virtual Private sukar. Menawarkan penjelasan dalam pelbagai bahasa, GOOSE mencapai orang ramai yang meluaskan penggunaan perkhidmatan VPN mereka dengan mudah.

Anda tidak perlu menjadi 'techie' untuk menggunakan VPN ini. Dalam tiga langkah, anda berada dalam talian dengan selamat.

  • Buat akaun
  • Muat turun GOOD VPN
  • Mula melayari dengan selamat di internet

Uji-memandu GOOSE VPN Services

Kami mengambil langkah-langkah ini untuk melihat sama ada aplikasi itu benar-benar adalah seperti yang TELAH menyatakan. Kami kagum dengan mudah untuk memasang dan aplikasi mudah. Malah, tidak perlu menjadi teknisi untuk menggunakan VPN ini.

Pasukan sokongan VPN Goose

Walaupun anda menghadapi masalah tertentu, pasukan sokongan GOOSE VPN sentiasa mempunyai belakang anda. Mereka bersedia 24/7 untuk membantu anda. Sesuatu yang kami sangat menghargai. Anda boleh mencapai GOOSE VPN dengan menghantarnya e-mel atau melalui sembang langsung di laman web mereka. Bukan untuk berbual? Di laman web GOOSE VPN, anda boleh menemui banyak soalan yang sering ditanyakan. Dalam bar carian di halaman FAQ, anda boleh menemui soalan khusus anda dengan cepat. Soalan juga mudah dicari di kalangan pelbagai kategori. Anda tidak perlu melalui senarai soalan yang tidak berkesudahan dengan menatal sebelum mencari penyelesaian.

kajian vpn angsa

Semak Privasi

Kami terkejut GOOSE VPN menawarkan pemeriksaan privasi. Dengan perkhidmatan ini, anda boleh menyemak sama ada anda menggunakan sambungan selamat ke internet melalui GOOD VPN. Di halaman, anda dapat melihat alamat IP baru anda, pembekal, negara dan bandar pelayan yang anda gunakan. Ini juga cara internet melihat anda dari sekarang. Oleh sebab itu, anda boleh yakin bahawa anda menggunakan sambungan selamat, dan lokasi sebenar anda tidak dapat dilihat lagi.

Bilangan Peranti Tanpa Had

Satu lagi manfaat GOOSE ialah anda boleh menggunakan VPN mereka pada nombor tanpa had peranti dengan satu akaun tunggal. Hanya satu bayaran untuk VPN yang mudah digunakan pada komputer riba, telefon pintar, telefon kerja, TV pintar dan sebagainya. GOOD VPN menyokong Android, iOS, Mac, Microsoft, Linux, Routers, KODI dan Chrome.

Bahagian teknikal yang menyeluruh dari GOOSE VPN

Walaupun GOOD VPN tidak mempunyai banyak pelayan yang boleh anda sambungkan, pelayan yang mereka tawarkan adalah luas dan berkualiti tinggi. Anda tidak akan melihat perbezaan dalam kelajuan atau kualiti antara pembalakan ke Wi-Fi awam atau menggunakan VPN. Hanya dengan VPN, anda melayari internet dengan selamat. Kami telah menguji beberapa pelayan VPN GOOSE, pelayan P2P dan streaming. Kelajuan pelayan ini agak mengesankan, yang pasti menambah VPN Goose ke senarai VPN terpantas. GOOSE adalah pemain yang agak baru di pasaran. Mereka menghubungkan pelayan baru setiap minggu.

Protokol

IKEv2 adalah protokol standard GOOD VPN. Protokol berkelajuan tinggi ini memberikan akses kepada melayari talian pantas dan selamat. Ia bukan satu-satunya protokol untuk dipilih. GOOSE juga menawarkan L2TP / IPSec, PPTP, dan OpenVPN. Jika anda mahu, anda boleh menguji kelajuan pelayan ini sendiri secara percuma. GOOD VPN menawarkan percubaan percuma selama 30 hari untuk mencuba perkhidmatan mereka.

Suis Bunuh Menjaga anda Selamat, Walaupun dengan Kegagalan Sambungan!

Untuk memastikan keselamatan dan privasi dalam talian anda, GOOSE VPN mempunyai ciri baru: The Switch Kill. Dengan Switch Kill, anda pasti yakin dengan keselamatan dan privasi dalam talian anda pada setiap masa. Sekiranya sambungan anda ke VPN gagal untuk apa-apa sebab, GOOSE VPN menjamin bahawa tiada data yang tidak dienkripsi dalam talian. Anda boleh mengaktifkan Switch Kill dalam menu aplikasi mengikut keutamaan. Walaupun semasa kegagalan sambungan, Switch Kill akan melindungi data anda. Sudah tentu, anda boleh menyambung semula ke GOOD VPN untuk melayari internet di peringkat seterusnya.

Akses Tanpa Had ke Kandungan Global

Selain keselamatan dalam talian, GOOSE VPN juga menyediakan akses tanpa batas kepada kandungan global. Anda boleh menonton FIFA Worldcup Online atau kandungan aliran di mana-mana di dunia melalui beberapa pelayan yang membenarkan P2P. Apabila anda menstrim dengan VPN, anda mempunyai akses kepada filem dan siri anda secara global. Fikirkan menonton siri kegemaran anda dalam bahasa anda sendiri semasa bercuti atau perjalanan perniagaan!

Bagaimanakah ia berfungsi? VPN membolehkan anda memilih pelayan untuk disambungkan. Rangkaian yang anda log masuk untuk memikirkan pelayan yang anda sambungkan ialah lokasi geografi anda. Ini bermakna anda bukan sahaja mempunyai akses kepada filem dan siri kegemaran anda di luar negara, tetapi anda juga mempunyai akses kepada filem dan siri Amerika semasa tinggal di rumah.

Apabila melawat Amerika Syarikat, filem dan siri lain akan ditunjukkan apabila anda menyambung ke pelayan setempat. Di Amerika, koleksi itu lebih luas kerana kebanyakan filem dan siri dibuat di sana. Juga, pembekal mempunyai lesen penyiaran.

Peluang Membeli-belah di Seluruh Dunia

Mengatasi halangan geografi dengan VPN juga memberi manfaat kepada peluang membeli-belah anda. Sekali lagi, dengan membiarkan rangkaian berfikir anda tersambung ke pelayan setempat melalui VPN, kini anda mempunyai akses ke kedai web yang menawarkan diskaun untuk pembeli tempatan. Ini boleh menjimatkan banyak dolar, euro atau mana-mana mata wang lain yang anda mahu gunakan.

Juga Baca: VPN Terbaik untuk Panduan Pelancong

Di Thailand, sebagai contoh, tiket penerbangan tempatan lebih murah. Apabila anda menggunakan VPN dan memilih pelayan Thai, anda mempunyai akses kepada harga tempatan ini. Juga, produk di negara-negara tertentu, misalnya, Amerika, yang lebih murah untuk rakyat Amerika daripada untuk bukan warganegara. Dengan menggunakan pelayan AS, nampaknya anda berada di Amerika supaya anda boleh mendapat manfaat daripada harga AS.

Harga dan Pakej VPN Goose

Jika anda mempertimbangkan untuk memasang GOOSE VPN pada semua peranti anda, yakinlah tentang bundelan data. Ini adalah pakej dan harga mereka:

harga goosevpn

  • VPN GOOSE tanpa had untuk € 12,99 setiap bulan
  • Pelan setahun untuk € 59,88 setiap tahun. Pelan satu tahun ini akan dikenakan bayaran hanya € 4,99 setiap bulan.
  • Sekiranya anda tidak memerlukan data tanpa had, mereka juga menawarkan pakej dengan lebar jalur 50 GB untuk hanya € 2,99 setiap bulan.
  • Langganan anda dengan GOOD VPN boleh ditingkatkan, diturunkan atau dibatalkan pada bila-bila masa. Sebagai contoh, apabila anda telah memilih jalur lebar 50 GB dan mendapati anda tidak akan membuatnya melalui bulan, anda boleh meningkatkan kepada langganan tanpa had pada bila-bila masa.

Pada harga yang ditawarkan GOOSE, mereka adalah salah satu yang paling murah dan pembekal VPN murah di dunia. Cuba sendiri, bandingkan harga dan anda akan mendapati bahawa mereka berada di antara pembekal yang menawarkan kadar bulanan yang paling murah yang kita lihat.

Jika anda tidak yakin, cuba PILIH VPN sendiri dengan percubaan percuma selama 30 hari. Tiada kejutan apabila anda mendaftar untuk langganan!

Untuk Meringkaskannya Untuk Anda

GOOD VPN bukan hanya salah satu penyedia VPN termurah yang kami temui, mereka juga menawarkan pilihan untuk mencuba 30 hari secara percuma! Jika anda fikir ada tangkapan, cari sendiri, sebelum anda mendaftar untuk langganan. Kami percaya percubaan percuma dalam kombinasi dengan aplikasi VPN pada semua peranti anda dengan satu akaun, adalah manfaat utama GOOSE.

Juga, yakinlah tentang menjadi 'techie' untuk menggunakan VPN ini. GOOD VPN berada dalam jangkauan untuk semua orang. Untuk datuk, nenek, ayah, ibu, dan kawan anda. VPN mudah digunakan dan mengemudi untuk semua orang. Pasukan sokongan adalah 24/7 bersedia dan dapat menjawab soalan anda.

Perkhidmatan GO VPN yang lebih baik adalah dasar tidak log, Kill Switch dan pemeriksaan privasi. Pemeriksaan ini membolehkan anda melihat jika anda benar-benar selamat dalam talian dengan alamat IP lain. The Switch Kill menjamin keselamatan dalam talian anda, walaupun apabila menyambung ke pelayan tempatan gagal. Dengan dasar tidak log, tiada data anda akan direkodkan.

Terima kasih kepada VPN, sekatan geografi diharamkan. Anda mempunyai akses kepada semua kandungan streaming di seluruh dunia. Akibatnya, anda mempunyai lebih banyak pilihan mengenai perkhidmatan streaming dan membeli-belah dalam talian yang lebih murah.

Dengan semua manfaat ini, mengapa anda tidak memberi GOOD VPN cuba? Biarkan mereka meyakinkan anda dan cuba perkhidmatan mereka 30 hari secara percuma !! Apa yang awak kalah?

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments